Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

http://warlocks.istheshit.net/ :))

la dracu, al 5-lea run de SL si tot n-am prins reteta de spellstrike pants inca

Ce healer preferati in instante/raids? Shaman, priest, paladin sau druid?

fa SL normal cu un grup bun [ prieteni eventual ] si ai sanse bunicele ... nu numai ca are sansa mai mare in normal , dar poti face si mai multe pe zi ... chiar rapid daca ai grup bun

Eu unu in 5men prefer paladinul ... si priestii sunt buni .. insa mie nu`mi plac priestii in 5men pt ca sunt fragili si au un aggro generation imens fata de alti healeri ...

Posted

fa SL normal cu un grup bun [ prieteni eventual ] si ai sanse bunicele ... nu numai ca are sansa mai mare in normal
n-am facut niciodata heroic...

my fav in instante e druid, in raids inca nu m-am dus ca sa vad cum e.

Posted

n-am facut niciodata heroic...

my fav in instante e druid, in raids inca nu m-am dus ca sa vad cum e.

tu spui ca n`ai facut heroics sau n`ai facut SL heroic ?

ca nu esti tank poate ca d-aia, dar in fine, eu cunosc un druid pro grav de tot, am facut kara cu 2 wipes doar cu el ca healer :>

in un "top" personal , druidul il vad primu ... insa cu gear si skill :) De`aia am spus paladin , pentru ca la gear`ul de inceput 5mens are avantaj din quests + auras / bubbles care ajuta in cazul in care healing nu`i de-ajuns

Guest Bondo
Posted

Voi jucati pe blizzard sau pe private servers?:) am avut si eu un warlock 70 pe emeriss dar l-am vandut din pacate...era prea addictive :P succes la lvl si iteme.

Posted

@Aldguth esti printre singurii care joaca pe private si iti reamintesc numele topicului e WoW Oficial

@Andy31 erm nu poti merge in bt fara gear de ssc / tk , eventual daca ai ceva prieteni...Si cum pala are shield si blessuri la fel si shamanu are toteme / heroism / reincarnation si shield ...

Eu unu prefer priest pt heal in 5man :)

Posted

poti sa ai toti prietenii din lume. Ar trebui efectiv boost la greu ca sa ajungi in BT/Hyjal. Si acolo ar tb tu sa cam lootezi tot.

@5 man PUG prefer paladin pt blessing of salvation. Priestu e prea squishy si as prefera elemental shammy ca dps si nu resto shammy ca healer. Druizi chiar ma streseaza, majoritatea is PvP spec.

Posted

Bine depinde de componenta party-ului, in general prefer paladinul ca tank in instante... nu stiu de ce dar am o fixatie pe paladin tanks.

Druid sux ca healer in arca... ffs am luat 3 wipes la Dalilah, inclusiv unul in care fugeam toti 5 de ea ca nu mai avea druidu' mana :D

tu spui ca n`ai facut heroics sau n`ai facut SL heroic ?

SL heroic. A picat ieri oricum... proud owner of the wall of pants :bananadance2:

Posted

Oricare healing class poate sa dea heal usor in 5 men/heroice. Diferenta o face doar bufurile cu care vine fiecare. Nu una majora insa. Druidul are dezavantajul ca nu poseda un ressurect ca celelalte 3 clase decat unul mic la 20 minute. Daca ai murit trebuie sa alergi.

Restul tine de playerul din spatele clasei. Nu intotdeauna e vina healerului cand moare cineva, iar cand e vina lui nu inseamna ca acea clasa nu e buna la heal.

Posted

knockaround ms de link

stiti cumva cum se numeste addonu ala in care shamanu si`a pus totemele alea separat :D ?

si btw :D ce insemna "am luat 3 wipes la Dalilah" ?:D

Edit : ty renegade

EDIT2: multumesc thade de detali :D

in fine, cel mai bun si folosit tank e warriorul. asta e clar!!!!

nu suport cand vad ca tankeaza un paladin ... nu stiu am eu ceva cu ei ... am impresia ca o sa stai o vesnicie la boss ca trebuie sa asstepti sa faca aggro ...

EDIT3 :

"De fapt asta tine de tank nu de clasa, sa-ti zic ca in grupul ala unde am luat wipe in arca era un tank caruia ii dadeam overaggro doar din dots si vreo 2 nukes... apoi nici nu mai puteam sa dau nukes ca faceau dots prea mult aggro, si era warrior.

In SH statea paladinu cu 5 mobi pe el de te cruceai... mai rau m-am crucit cand am vazut ca faceam 2400 crits pe AoE iar mobii tot pe paladin stateau, iar in ultimul SL am facut toata instanta fara sa moara nimeni (nici macar la blackheart, tipu' cu mind control) din cauza ca tankul (warrior) tinea mobii lipiti de el ca magnetul."

exista si excepti :D

multumesc Shade pentru inca un detaliu :D

Posted

nah, wipe = cand tot raid-ul moare

fail = cand unul greseste

in fine, cel mai bun si folosit tank e warriorul.

LE: intr-o instanta auchindon, uite ca nu-mi mai aduc aminte care e (urasc sa tankez auchindons si d-aia..), unde e ala din piatra care da mind control, deci e un bug atat de jegos incat un druid nu poate sa fie healer pt ca in momentul in care mind control ii este schimbata forma si nu mai merge sa schimbe inapoi, la fel si eu odata am ramas pe berserker stance, noroc ca aveam dps bun altfel era wipe :)

Posted

nu suport cand vad ca tankeaza un paladin ... nu stiu am eu ceva cu ei ... am impresia ca o sa stai o vesnicie la boss ca trebuie sa asstepti sa faca aggro ...

De fapt asta tine de tank nu de clasa, sa-ti zic ca in grupul ala unde am luat wipe in arca era un tank caruia ii dadeam overaggro doar din dots si vreo 2 nukes... apoi nici nu mai puteam sa dau nukes ca faceau dots prea mult aggro, si era warrior.

In SH statea paladinu cu 5 mobi pe el de te cruceai... mai rau m-am crucit cand am vazut ca faceam 2400 crits pe AoE iar mobii tot pe paladin stateau, iar in ultimul SL am facut toata instanta fara sa moara nimeni (nici macar la blackheart, tipu' cu mind control) din cauza ca tankul (warrior) tinea mobii lipiti de el ca magnetul.

wipe e cand mor toti din group din cauza unei greseli sau a strategiei proaste la vreun boss. In cazul lu' Dalilah the Doomsayer, nu puteam s-o omoram din cauza ca druidul tot dadea HoTs si aia are un debuff care ii da si ei heal cand dai heal pe ala cu debuffu'.

Posted

depinde de jucator Shade si btw, sa nu spui ca ala e praf ca ii iei tu aggro, daca iei aggro de exemplu intr-un raid, inseamna ca NU iti cunosti clasa si mai ai de invatat ceva din jocul asta.

Posted

depinde de jucator Shade si btw, sa nu spui ca ala e praf ca ii iei tu aggro, daca iei aggro de exemplu intr-un raid, inseamna ca NU iti cunosti clasa si mai ai de invatat ceva din jocul asta.

Thade, daca iau aggro numai din dots inseamna ca TU (ca sa folosesc aceeasi exprimare) nu iti cunosti clasa (sau probabil nu IMI cunosti clasa, merge si asa).

Insa din moment ce prefer healer ca druid, e normal sa prefer paladin ca tank. Bless-urile alea se simt, plus resurrect in caz ca nu avem shaman sau vreun dps care poate sa dea res.