Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

imo nu e bun de pvp , nici pve . daca vrei pvp try un 20/0/41

lol pt ce sa bagi 20 ptc in arcane ? 17/0/44 e perfect

PS: finally http://img221.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot031708162241gx1.jpg

:bananadance2:

Posted

PS: finally http://img221.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot031708162241gx1.jpg

gz

btw stiti cumva ce foloseste shamanu asta in filmu asta de prinde asa viteza

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=58528 ?

gz

btw stiti cumva ce foloseste shamanu asta in filmu asta de prinde asa viteza

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=58528 ?

Posted

mersi , dar dupa ce am aflat ca`i pe TTR am inceput sa caut pe US forums si am gasit tot ce trebuia :) Nu`s dobitoc , doar lenes ...

Sunt destule exploituri in BG atm.

Vurtne, ce pretentii sa ai. :)

Mage ... ce sa faca si ei , incearca sa tina capu` la suprafata :)

P.S - gz delete :)

P.P.S - buildul de mag e folosit cu succes in 1v1 , multi ii spun elementalist

Posted

Doresc ceva pareri la acest build :

http://eu.wowarmory.com/character-talents....tol&n=Samyy

bun la PvE ?

Nu am nimic impotriva fire , chiar joc fire .. insa 21 puncte nu scot tot ce`i mai bun dintr`un fire build si singuru motiv pt care ai lua pyro in spec`ul de 40/21 este pt pom-pyro la sfarsitul unui ap/trinket sequence.

Pe langa asta , referitor la problemele din spec`ul tau , pot spune ca ai sarit peste un lucru esential din fire: imp scorch ; ai luat 3/3 imp fire blast care nu te va ajuta foarte mult , daca nu chiar deloc in pve ...

Daca vrei un spec de 40 arcane , pentru imbunatatirile la spell dmg , mana reg si mana pool ... iti sugerez sa mergi pe frost. Avand 25% mai mult bonus crit , plus ice shards , te duce la 125% pur-impact crit dmg si ai 2x ice block ... pe langa asta , te ajuta si in solo pve / heroics unde nu te bazezi pe ignite tick la crits si te intereseaza pur dmg intr`o lupta de durata mica

incearca : http://www.wowhead.com/?talent=of0Vf0fzxIziZZVA0coc0o

@Rene: nu prea imo, ai chestii cam pure pvp prin el (imp counterspell de ex), acum difera si de bosi, magii nostri isi dau respecc la Al'Ar de fiecare data, iar tu ca mag cateodata tre sa faci aoe, iar buildul tau e cam anti-aoe

imp cs ajuta la cc casters , dandu`le direct CS si poly , nelasandu`i sa dea casturi instante / fara sa casteze rapid cat le dai poly [ poate dau si resist .. ]

referitor la al'ar , nu e neaparat nevoie sa dea respec ... ei fiind fire [ altfel nu vad de ce ar trebui sa dea respec ] pot pur si simplu folosi frost ... avand anumite beneficii din spec`ul de fire [ hit rating , crit mana restore , 20% all dmg increased sub 20% ] . Aici intervin mai multi factori totusi .. cati magi aveti in raid , cat de buni / geared sunt ceilalti dps`eri din raid si cat de multi oameni stiu sa supravietuiasca encounter`ului ... [ noi nu dam respec , mai ales ca se mareste max limit acum ... respec inainte de al'ar + dupa el e destul de costisitor si banii de daily ar putea fi investiti in altceva decat in respec`uri fara rost ... fara rost , cum am zis ... cu niste conditii ]

Posted

ce parere aveti de buildu asta ,eu zic ca merge la pvp voi ? build.

Nu ma pricep eu la wow, dar ... pentru build asta as da un 4,5 la PVP si un 5 la PVE.

Frost/Arcane specs is out-dated si booooooring; majoritatea magilor prefera Elementalist specs.

Sfatul meu: Daca esti lvl 70 poti incerca 2-3 specs (cele mai bune ptr un mag: 19fire/42frost; 14fire/47frost; 27fire/34frost; 44fire/17 frost; full fire; full frost), totul e sa-ti placa tie, sa te poti adapta si sa depinda de ceea ce vrei tu sa faci: Bg-uri, Arena ... Daca esti sub lvl 70 mergi pe max dps si nu te gandi la un build de pvp. Un mag isi arata adevarata valoare la lvl max si best gear; pana atunci, e carne de tun ptr aproape orice clasa. :)

Posted

virus_ro nu stiu cine te-a invatat pe tine sa joci wow, in primul rand "cookie slicer-ul" sau ce ai descris tu acolo prin talente cu frost, este foarte ineficient cand vine vorba de pve.Apropo damage bonusul dat la crit prin talentul de la arcane e de 50% nu de 25% cum ai zis tu. Prin arcane+fire, una la mana.. ai un damage mare prin crit bonus dat de talentele la arcane, si in acelasi timp beneficiezi si de ignite. Si cu ce te ajuta pe tine 2 ice block cand ai un ice block si un invisibility prin care poti scapa de aggro in instante?Si in caz ca nu ai vazut are bagate talente si la Master of Elements, care mana refund in urma unui critical strike.

Posted

arpopos de best gear uite magu asta Jezebelle lam intalnit in bg :) mi-a dat 6k cu frostbolt ,avea trink activat ,Ap ,Berserk si am 283 resilience:)

sa sti ca pentru un build 40/0/21 cu 4/5 T6 si zerk , nu e mult deloc .. desi ai si ceva resilience. Asteapta`te si la mai mult

virus_ro nu stiu cine te-a invatat pe tine sa joci wow, in primul rand "cookie slicer-ul" sau ce ai descris tu acolo prin talente cu frost, este foarte ineficient cand vine vorba de pve.Apropo damage bonusul dat la crit prin talentul de la arcane e de 50% nu de 25% cum ai zis tu. Prin arcane+fire, una la mana.. ai un damage mare prin crit bonus dat de talentele la arcane, si in acelasi timp beneficiezi si de ignite. Si cu ce te ajuta pe tine 2 ice block cand ai un ice block si un invisibility prin care poti scapa de aggro in instante?Si in caz ca nu ai vazut are bagate talente si la Master of Elements, care mana refund in urma unui critical strike.

Domnule JeT. Hai sa iti spun o chestie care ar fi trebuit s`o sti pana acum : Nu trebuie sa inveti jocul din guide`uri si ce iti spun altii ... cel mai bun mod de a invata un joc este prin a testa singur tot cap-coada.

Ce descri tu ca "cookie slicer" , este spec`ul folosit cel mai des de magii de nivel kara sau pve+pvp combo cum poti vedea mai sus la Jezebelle.

Eu iti sugerez sa ramai la rogue`ul tau si sa nu dai sfaturi in materie de magi atata timp cat n`ai o treaba cu jocul , ne-precizand faptul ca n`ai treaba cu magii. Sa sustin ideea:

- 40/0/21 @ 600 sd din gear este mai eficient oricand decat orice alt spec [ incluzand aici si 40/21/0 ] in pve. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant .. roaga un prieten sa`ti dea magul si intra pe ptr , rupe`i toti banii pe respecs si vezi cu ochii tai.

- talentul din arcane de crit bonus are 2 points , imbunatatind crit dmg bonus, nu dmg. Citez "Increases critical strike damage BONUS of all spells by 50%" [ @ 2/2 ]. Faptul ca ai spus ca am gresit cu acel 25% dmg efectiv , imi arata faptul ca n`ai o treaba cu magii sau cu jocul ... crit bonus pe magic in wow este de 50% din dmg`ul efectiv , nu 100% cum este la physical hits , facand astfel acel talent de 50% crit BONUS sa devina 25% dmg efectiv [ fara modificari , in cazul nostru ... fire spec ... pentru ca pe frost e cu totul si cu totul alta problema ] - ceea ce`mi sustine ideea si punctul de vedere. Continuam :

- Eu nu am spus niciodata deep frost ... am spus arcane/frost [ 40/0/21 ] si are aceleasi beneficii din arcane ca si spec`ul de fire [ 40/21/0 ] , fortandu`ne sa ne indreptam privirea catre fire/frost si sa vedem diferentele acolo.

Avem asa :

Fire crit - 50%

Frost crit - 50%

Fire modifier - Ignite [ il calculam dupa ce luam in calcul si arcane bonus ]

Frost modifier - 100% crit bonus [ 100% crit dmg efectiv - 50% este normal , 100% din 50% il dubleaza , facandul 50% + 50% - am ajuns sa explic (virgula) ca la clasa a doua ]

Arcane+Fire - 50% + 50% din crit bonus [ cat e 50% din 50 ? Matematica de clasa a 4-a ... 25 ] = 75% crit bonus

Arcane+Frost - 100% + 50% din crit bonus = 150%

Fire Ignite - 40% din dmg , 40% din crit bonus. Calculam crit bonus = 75% + 75%*40% = 75% + 30% = 105%

Fire dmg pe crit = 100% + 40%[ignite] + 105%[ignite luat in calcul mai sus]

Frost dmg pe crit = 100% + 150%

Comparatie finala:

Fire - 245% crit

Frost - 250% crit

Luand in calcul ca dupa impactul de la fire spell , mobul trebuie sa mai stea in viata inca 4 sec pt full ignite ticks , eu cred ca e evident care spec e mai eficient din punct de vedere al dmg`ului.

Sa ne uitam la mana:

Fireball - 3sec cast, 425 mana - 142 mana / sec. Chiar daca luam un caz ABSURD unde sa spunem ca ai 100% crit pe fire , dand numai criticale 24/7 ... tot te aduce la 100 mana / sec

Frostbolt - 2.5 sec cast, 330 mana - 15% din frost channeling - 3% din elemental precision [ era sa uit ... pe spec`ul de frost ai 3% chance to hit in plus , economisind ~40 spell hit rating, lasand loc de spell dmg / spell crit gems ] = 277 mana - 91 mana / sec

Comparatie finala:

Fire - 142 mana / sec

Frost - 91 mana / sec

Din punctul asta de vedere , frost castiga iar ...

Revenim la postul tau. De ce ai nevoie de 2 IB ? Iti spun eu de ce ... magii nu au aggro dump instant cum au priestii / locks / rogues / hunters si trebuie sa astepte cel putin 3 sec sa aiba efectul de fade/soulshatter care altii il au instant ... Pe langa asta , IB te si protejeaza de dmg in cazul in care esti intr`un encounter care cere asta [ ex: aoe inc , nu ai hp .... solarian bomb ... VR prins intre 2 orbs .... mai e nevoie sa mai continui ... ? eu cred ca nu .. ai prins ideea si chiar daca nu recunosti , imi dai dreptate ]

Apropo ... pe ce privat joci tu unde IB iti scoate aggro de tot ? Eu cred ca ar trebui sa te informezi inainte sa vorbesti ... IB doar iti muta aggro pe urmatorul de pe lista ... in caz ca ai 150% threat si ai dat IB , daca tank`ul nu face aggro sa te aduca pe tine sub 130% din aggro`ul lui , ai aggro iar cand iesi din IB.

Imi plac provocarile , iubesc un contra-argument ... insa ... get your facts right ...

Over & out. Brotacix