andy31 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 acum inteleg de ce e mort..acum inteleg de ce e mort.. Quote
bogz Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oameni buni! As vrea sa intru in guild romani dar am o intrebare, se poate muta caracterul in alt realm?Ca nu prea gasesc romani de pe server blodsclap si asa am postat aici. Mi-e imi place sa avem in guild, asa vreau eu, decat sa ma joc cu inca 2 romani si ne uitam la plini de unguri acolo :blink: Quote
ReneGade Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Da , se poate muta . Poate ai noroc sa fie free migration de pe realmul tau undeva unde doresti . Daca nu , costa acel transfer :) Quote
Guest JeT Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nuprea se merita sa faci transfer de caracter, si chestia aia cu free transfer cred ca a expirat. Oricum era doar o smecherie de-a blizzardului pentru a popula serverele aproape goale. Toti stim ca un server gol = no fun:) Quote
Bulan69 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 @FPS-Doug: ms :Xacel buton spam face ceva de genu ________ | | | O | /|\ This is Bob | /\ Bob just capped SH gy. | Quote
Shade Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 cat de overpriced sunt spellstrike pants la 1000G?also: cat de mult ii trebuie unui guild sa ajunga la BT/MH considerand ca acum incep karazhan? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Depinde de preturile de pe serverul tau si de cum preferi sa iti ocupi timpul de joc.Ca materiale e 10 spellcloth, 5 primal might si 1 primal nether. Spellcloth si primal might pot fi farmate dar cere timp (plus cooldown la transmute) pentru nether vei plati in cazul in care nu esti tailor si ai recepie. La noi pe server nu stiu cat costa un spellcloth acum dar daca imi amintesc bine era mai mult de 50 g cand am vazut la AH, primal might 80-110g, primal nether depinde de crafter. Vezi preturile de la AH de la tine de pe server la materiale si o sa iti faci o parere daca e overpriced sau e ieftin 1000g.In ce priveste timpul necesar depinde de prea multi factori ca sa poti sa aproximezi. In primul rand conteaza oamenii care ii ai si abia apoi gearul, daca oamenii sunt capabili si au idee ce presupune raidingul se poate ajunge in BT/MH foarte repede 2 luni maxim, daca nu o sa se ajunga in masura in care un encounter va fi overgeared, mai putin vashj/kael unde nu conteaza cat de bun e gearul si cat de mult au fost nerfati tot trebuie jucat bine. Quote
Shade Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 intr-adevar era chiar ieftin 1000G (spellcloth > 50g, primal might ~100), dar s-a luat. Ideea e ca as fi ramas cu 300g daca i-as fi luat. Quote
FPS-Doug Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mie inca imi pare rau ca am dat 1500 pt spellstrike set (ambele parti) ...La cat pve fac mergeau alte items si aveam si eu bani de flying epic :D:D Quote
virus_ro Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 intr-adevar era chiar ieftin 1000G (spellcloth > 50g, primal might ~100), dar s-a luat. Ideea e ca as fi ramas cu 300g daca i-as fi luat.iti sugerez sa nu`ti iei spellstrike si sa astepti sa`ti iei ceva din raids ... desi poti sa astepti ceva timp pana iti iei ceva apropiat , insa o sa iei chestii si mai bune , deci nu merita sa dai banii ... singurele chestii la tailor in care se merita investiti bani sunt : FSW chest[bop] pt shadowpriest , belt of blasting si boots of blasting[bop]Mie inca imi pare rau ca am dat 1500 pt spellstrike set (ambele parti) ...La cat pve fac mergeau alte items si aveam si eu bani de flying epic :D:Dacum depinde ... daca faceai mai mult pve decat pvp [ cam rar intalnit pentru un lock , dar se mai intampla ] , era chiar foarte bun pretul ... Quote
FPS-Doug Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dada stiu ca e bun pretul P.S incepem iar flame war mage - lock ? Quote
bogz Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ce prost sunt, ca nu am intrebat pe ce Realm jucati cel mai mult ca sa ne intalnim acolo :DTe rog frumos si nu va suparati! Pls raspunde rpd,ca in free migration tine pana pe data de 18 martie, daca nu atunci fac alt caracter, aaa si ce joaca mai multi pe aliance sau horde? Thanks! Quote
bogz Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 LASTEDIT: Sorry pt double post, nu stiu ce are serverul linkm*nia :blink:Citeste mesajul de mai sus dupa FPS-DougNumai odata care mi-a aparut mesajul care zicea ceva genul "no nodes are avaliable....etc" Quote
Adrian_Mihaix Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 iti sugerez sa nu`ti iei spellstrike si sa astepti sa`ti iei ceva din raids ... desi poti sa astepti ceva timp pana iti iei ceva apropiat , insa o sa iei chestii si mai bune , deci nu merita sa dai banii ... singurele chestii la tailor in care se merita investiti bani sunt : FSW chest[bop] pt shadowpriest , belt of blasting si boots of blasting[bop]acum depinde ... daca faceai mai mult pve decat pvp [ cam rar intalnit pentru un lock , dar se mai intampla ] , era chiar foarte bun pretul ...ba sa iei spellstrike ca e exceptional setul. Merita. Si de poti sa pui mana be belt of blasting sa sti ca nu vei regreta.Adevarat totusi ca nu prea sunt multi lock in PvE :/ . Si si dintre cei care sunt multi habar nu au sa joace.gz @ mount. Imi place dreadsteedul meu mai mult totusi. Cat iti va lua sa ajungi din Kara in Hyjal/BT depinde de tine in principal. Guilda ta are sanse infime sa ajunga acolo intreaga. Pur si simplu.Sugestia mea: get Badges of Justice. Quote
Hyadum Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 cat de overpriced sunt spellstrike pants la 1000G?also: cat de mult ii trebuie unui guild sa ajunga la BT/MH considerand ca acum incep karazhan?In primul rand salut cu acest prilej. A trecut multa vreme de cand nu am mai vorbit.Direct la subiect: aproape orice reteta epica de la aproape orice profesie costa in jur de 1000g (vezi primalstrike la LW, hand of eternity la BS, etc) Daca nu poti face rost de 2 nether in 3 zile si de 10might in urmatoarele 3, atunci merita sa dai direct banii decat sa stai sa strangi materiale.Legat de guildele care acum se apuca de kara, 2 luni este super-optimist, adica asa ceva nu se intampla in mod real :) Considerand ca exista 2 echipe de 10 oameni care au gear pre-kara (adica minim full D3 sau piese epice craftate/shop/badges), sunt online in acelasi timp si progreseaza in fiecare zi, in jur de 1 luna se ajunge sa termine fiecare echipa clear kara macar 1 data. Pana sa ajunga sa se imbrace toti cei 20 in 2/5 T4 si restul full epice random si pe badges mai dureaza 2 luni. La nivelul asta deja se poate incerca HKM si primii 2 bosi din ZA (bear avatar si lynx avatar). In medie se iau cam 3 zile de wipe pana se ajunge sa se dea jos Maulgar de catre o guilda care face clear kara in 5-6h, presupunand ca fiecare stie ce are de facut.Dupa ce lumea are 3/5 T4 se poate merge in continuare cu succes la Gruul (care mie personal mi se pare mai usor decat HKM pentru ca nu are adds...e doar tank and spank si supravietuire) si la Void Reaver in TK (sariti peste Al'ar ca e mult mai greu). Pana aici au trecut deja 3 luni. In continuare, pe masura ce guilda se imbraca si capata experienta la 25man raids se poate trece la Al'ar si Solarian in TK, si Magtheridon (acolo o sa fie un adevarat test de coordonare). Estimativ mai trece o luna pana cand se dau jos astia 3 si se poate incepe SSC in bune conditii. In SSC se poate sta intre 3 saptamani si 3 luni, in functie de cat de repede invata guilda si cat de mult isi da interesul sa aiba toate cele necesare (trebuie primals pentru rezistente, flaskuri scumpe, etc)In aproximativ 6 luni se poate intra in raiduri de nivel T6 :)@Bogza: daca tu esti Stefan, vino la ostire si cauta-ma pe YM! ;) Exista un loc pentru tine in guild :yum: Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ceea ce zici tu acolo referitor la progres se potriveste unui guild care acum se formeaza si ai carui membrii nu au mai facut raiding. Cand am zis 2 luni maxim am zis cu conditia ca respectivii sa aiba oameni capabili si care stiu ce presupune raidingul. La nivel de Kara/Gruul si chiar si in SSC/TK principalii dmg dealeri vor fi casterii, mai ales shadowpriests+warlocks+mages care nu au nevoie de cine stie ce gear, la fel o parte din healeri, crafted gear din tailoring e mai mult decat suficient, la care se mai adauga ceea ce ami iau in 2-3 kara runs. Practic kara trebuie facut pana au 2-3 tanks cu T4, dupa care gruul/void/solarian/lurker sunt super lejeri. Mai trebuie tinut cont si de faptul ca exista o multime de gear alternativ pe badges, 1 kara run=22 badges, plus daily heroics ceea ce inainte cand se facea progres nu existau.Normal , daca oamenii acum invata o sa le ia o multime de timp, nu pentru a se echipa , mai mult pentru a ii face sa inteleaga pe toti ca, daca vor progres trebuie sa vina pregatiti, sa stie tactici si sa aiba best enchants/buffs posibile pentru ca de multe ori astea fac diferenta intre un kill si wipe. Quote
HellGuard Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Eu joc doar de cateva zile WoW si mio cam iau in Arena joc pe un server privat cu lvl 70 instant ar putea si mie cineva sa imi spuna ce rasa este mai buna pentru un incepator ca mine?si la ce abilitaty sa bag punctele ca is praf habar nam io joc deocamdata cu rogue da nu ma prea descurc cu toate ca imi place la nebunie am auzit cum ca mage ar fi cel mai bun in pvp..in fine...imi poate da si mie cineva un raspuns?ca tare as vrea sa ard si io ceva prin arena :kar: :-j :) Quote
HellGuard Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Si punctele unde le bag sa fie cat mai bine in pvp si la instante?si ce sa imi fac Rogue,Warrior,Shaman,,Hunter.....? Quote
Thade Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 troll female warrior e cel mai tare, baga toate punctele la protection sa ai multa viata si aparare si o sa-i rupi pe toti in arene crede-ma Quote
Thade Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 dap, dmg mai mare la troll female, racial bun.. Quote
Aldguth Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 )) Thade termina ca dupaia te injura. Iti recomand sa cauti pe internet guide-uri pentru clase/builds. ;) Quote