Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

legat de Archimonde, ala mi se pare exploit, o guilda la noi pe realm l-a facut asa, Defiance se numeste respectiva, oricum dk se vor prinde cei de la blizz poate vor repara la vreun mini-patch. azi mi-am luat si eu s3 head, ce kewl arat :->

Posted

nam intrebat acolo pt ca aici toti se sparg in figuri ca is mari si tari in wow....stiti ceva....apucatima de WoW(amandoua,cu gura),o sa caut niste persoane rezonabile care nu umbla cu nasu pe sus doar pentru ca joaca WoW pe ofiicial...NO LIFE GUYS...GET A LIFE...

Posted

nam intrebat acolo pt ca aici toti se sparg in figuri ca is mari si tari in wow....stiti ceva....apucatima de WoW(amandoua,cu gura),o sa caut niste persoane rezonabile care nu umbla cu nasu pe sus doar pentru ca joaca WoW pe ofiicial...NO LIFE GUYS...GET A LIFE...

te-o atins 133bii astia la sentiment , a ? :>

Crymeariver , sry

Posted

216 runs avea hunterul cand a luat mountul, si i-a mai picat o data la 226 dar nu a mai putut sa il ia. Sunt altii cu 500+ runs si inca nu au avut noroc, asa ca rabdare am.

Thade nu am avut noroc nici azi, asa ca lasa-ti barba si intereseaza-te de un seminar bun :)

Posted

' date='Mar 12 2008, 22:27' post='2640674']

216 runs avea hunterul cand a luat mountul, si i-a mai picat o data la 226 dar nu a mai putut sa il ia. Sunt altii cu 500+ runs si inca nu au avut noroc, asa ca rabdare am.

Thade nu am avut noroc nici azi, asa ca lasa-ti barba si intereseaza-te de un seminar bun :)

NU recunosc nimic :-??

Doar ce-am avut un PuG de kara, evident s-a gasit un bou sa comenteze aiurea ca nush ce warrior are el, ca nu joc bine si lol n-am avut nici un wipe, a mers totul repede, s-a gasit ca boul sa comenteze... a stricat atmosfera si am iesit :|

Posted

haha, hai sa va povestesc si eu ceva despre guilda mea. si ca firi obiective ce sunteti sa va dati cu parerea :-).

1. sunt in guilda de peste 3 luni de zile, deci nu mai sunt un novice, care sa nu aiba un punct de vedere respectat de ceilalti.

2. la noi in guilda lootul e pe rank: adik I - elite (cel mai inalt rank unde sunt si ofiterii si GM), II - raiding drunk (aici ma situez si eu).III - drunk, IV - sober, V - recruit.

3. dupa ce am inceput sa raidez cu ei intr-o saptamana am downat si Vashj si kael, coincidenta sau nu ;;).

4. de atunci am fost la toate 1st kills, chit k dps sau k tank, am dat respec in orice situatie, din cauza k adevarati tanks lipseau.

5. nu stiu dk am lipsit la 2-3 raiduri in astea 3 luni, ma refer, sa nu fiu online :|

Si totusi, nu am fost promovat la elite, si i-a promovat pe altii care nu stiu dk sunt online la 2 raiduri pe saptamana, si nu sunt invitat in serile de farming boss, insa ii invita pe cei care la new encounters ii doare in cot, si ma intreb eu acum nu sunt ei cam magari si eu prea bun?!?, voi ce ziceti.

Posted

Exact de asta ma feresc eu ... de guilde "de prieteni" facute de 5-6 prieteni pe la lvl 20 care ajung in sfarsit undeva si nu isi dau seama ca ei de fapt nu fac guilda , ci guilda pe ei ... ca in 5 oameni nu faci ssc/tk/mh , ci au nevoie de playerii din guilda.

Eu acum pe mag am nimerit numa guilde bune , insa frate`miu inca se mai chinuie in guilde de comunisti si retardati ... [ ex: in o guilda , un dobitoc se plictisea noaptea si dadea oameni afara de nebun ... , in alta luau un mag cu 200 spell dmg in kara in loc de un tailor cu 1k ... etc ]. Iti spun o chestie ... tu ai nimerit intr`o guilda de prieteni , de oameni care nu le pasa de skill , implicare si teamwork ... le pasa de loots si de prietenii lor.

Parerea mea ...

Posted

haha, hai sa va povestesc si eu ceva despre guilda mea. si ca firi obiective ce sunteti sa va dati cu parerea :-).

1. sunt in guilda de peste 3 luni de zile, deci nu mai sunt un novice, care sa nu aiba un punct de vedere respectat de ceilalti.

2. la noi in guilda lootul e pe rank: adik I - elite (cel mai inalt rank unde sunt si ofiterii si GM), II - raiding drunk (aici ma situez si eu).III - drunk, IV - sober, V - recruit.

3. dupa ce am inceput sa raidez cu ei intr-o saptamana am downat si Vashj si kael, coincidenta sau nu ;;).

4. de atunci am fost la toate 1st kills, chit k dps sau k tank, am dat respec in orice situatie, din cauza k adevarati tanks lipseau.

5. nu stiu dk am lipsit la 2-3 raiduri in astea 3 luni, ma refer, sa nu fiu online :|

Si totusi, nu am fost promovat la elite, si i-a promovat pe altii care nu stiu dk sunt online la 2 raiduri pe saptamana, si nu sunt invitat in serile de farming boss, insa ii invita pe cei care la new encounters ii doare in cot, si ma intreb eu acum nu sunt ei cam magari si eu prea bun?!?, voi ce ziceti.

Cel mai bine e sa vorbesti cu un ofiter/CL-ul tau sau chiar cu GM-ul, daca te crezi nedreptatit. Frumos cu /w fara drama, pe la spate :)

Posted

ms pt raspunsuri, adaug k unul dintre ofiterii care decid promotes/demotes e roman si nu vad pic de solidaritate la el, asta este, o sa vb in seara asta cu GM, pt k in seara asta e BT - farming, chiar sunt curios dk se mentine acelasi squad. Si crede-ti-ma ca lootul pt mine e pt locul 2, ca singur dps plate, e al meu, dar e vorba de respect; esti online la toate raidurile, ajuti cum poti, arati implicare, etc, deja mi-am farmat mats pt SR gear si altii ink intreaba pe gchat ce trebe pt el :-ss, si in schimb nu prea primesc nimic :(, ceea ce e destul de SAD si EMO!!!!

Posted

Poate faptul ca fiind aliance nu am acces la undead mounts. Sa farmezi Ashes of Al'ar e imposibil momentan, avand 1-2% drop chance si posibilitatea sa il omori pe Kael o data pe saptamana cu inca 24 de oameni care mai mult ca sigur vor si ei mountul respectiv iti reduce sansele cu mult mai mult decat cei 0.01% sa iei deathchargerul. Nu e vorba doar de looks, e faptul ca ai avea unul din cele mai rare obiecte din joc, care indiferent de lvl o sa isi pastreze valoarea. Alternativ as putea sa iau bear mount din ZA , dar nu imi place cum arata, ar fi destul de usor de obtinut oricum, sau kara/zg farming pentru fiery horse/raptor/tigru dar din nou esti limitat la un run/saptamana + mai ai cativa pe langa tine. Considerand ca faci 100 runs pe saptamana (nu e foarte mult daca chiar vrei sa il farmezi serios) ajung si la deathcharger la 1% chance to drop dar esti doar tu, nu inca x oameni cu care sa il imparti.

Guest darkkisss
Posted

' date='Mar 12 2008, 17:27' post='2639885']

Oricum asa cum e Archimonde la momentul actual e super lejer, doar ca toti "meseriasii" care dorm pe ei si spameaza un buton trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se miste cand vine doomfire si sa stea la distanta cand vine fear plus ca e si un retard check , vezi care nu e capabil sa apese un buton in 5 secunde cat zboara.

Referitor la ocupatie, eu ma apropii de run 100 in stratholme, inca nu a cazut mountul da am ambitie :P.

So very true ! :)

Spor la farmat !Apropo mount-ul poate fi folosit de absolut orice rasa?Vacile de ex nu pot folosi mount-ul normal de undead,de asta intreb.

Edit : nu stiu ce am facut cand am dat reply de nu apare quote cum trebe , dar in fine

Posted

Da, deathchargerul poate fi folosit de orice rasa. Practic singurii pentru care merita sa il farmeze sunt taureenii si aliance, restul de la hoarda poate sa isi ia undead epic mount pentru ca sunt relativ identici, difera culoarea, cel de la baron e albastru, cei de la ud sunt rosu(pvp) verde si mov.

Posted

Am sa incerc cu shamanu pe enhancement in strat, sunt curios cum merge si ce downtime am, partea proasta e ca nu am enchanting si nu pot valorifica blues-urile. Cu hunteru nu prea a mers.

Posted

dap, eu am mountu de la attumen :X si arat ft kewl :D

aici sunt eu la sedinta foto cu calutul :->

IPB Image

IPB Image

IPB Image

=))

nu stiu daca-ti dai seama ce caraghios arati in a 3-a poza.