Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Nu cade mountul de la bear boss, nu il are in loot table din cate am vazut pe WoWhead.

Trebuie omorati primii 4 bossi in timepul dat si atunci e 100% garantat sa fie in chest.

Nu conteaza ordinea in care mor cei 4, intotdeauna in ultimul chest o sa fie mount daca ii faceti in timp, dar in general se face bear+eagle primii, deoarece bear boss adauga 15 minute la timer si eagle 10 minute, ceilalti doi nu mai adauga timp, asa ca aveti maxim 45 de minute sa terminati.

Primul chest da armura, al 2-lea arma, al 3-lea inel si ultimul mount.

Posted

imo= in my opinion

si PuG dupa urbandictionary.com: PuG

Pickup Group; used commonly in WoW and other MMORPGs. Basically means a group that isn't formed by people you know; instead, it's formed up of random, possible noobs that will completely wreck whatever experience you are getting the group for.

Posted

Gataaaaaaa am curat intr-o seara tot TK-ul in afara de Kael, maine e prima oara la Kael cand il incercam, oricum nu-l facem dar macar ne antrenam :P

Bafta! O sa aveti nevoie. Kael e spaima oricarei guilde ssc/tk

La ZA iei saved doar cand deschizi poarta aia ceea ce mi se pare cam aiurea :(

asta pentru sa nu poti da reset si sa faci din nou pentru timer [ in cazul in care mori de multe ori la trash si te gandesti sa profiti de reset sa faci iar pt timed reward ]

Posted

:P

Azi am incercat pe Kael, a mers oarecum bine, am ajuns in Phase3 dupa vreo 5 wipes, apoila phase3 deja lumea a luat-o razna, nimeni nu stia ce sa faca, s-au impacientat, eu n-am luat fear ward si fugeam toata camera dupa mob, dar a fost fun :D

Posted

:P

Azi am incercat pe Kael, a mers oarecum bine, am ajuns in Phase3 dupa vreo 5 wipes, apoila phase3 deja lumea a luat-o razna, nimeni nu stia ce sa faca, s-au impacientat, eu n-am luat fear ward si fugeam toata camera dupa mob, dar a fost fun :D

P1 - cake

p2 - concurs de dps

p3 - same , mai intens

p4 - asta e baza ... asta e tot fight`ul :) Daca reusiti p4 fara victime sau cu druizi in viata sa dea res , e ca si mort

Posted

scuzatima daca nam voie sa intreb asta dar ma rog:P

Imi poate zice si mie un server blizzlike,fara bugguri(sau macar fara tone de bugguri la fiecare pas),cu playeri destul de multi,si profesiile sa mearga...ca am dat peste niste servere chiar varza.

Si nu imi dati sa caut intr-o lista de 2000 de servere,ci zicetimi unu pe care ati fost,v-a placut si credeti ca merita,

Daca nu va place ca nu joc pe official numi pasa,numi permit sa platesc pt oficial,asa ca stt....

Posted

Daca nu va place ca nu joc pe official numi pasa,numi permit sa platesc pt oficial,asa ca stt....

nici noua nu ne place de tine, sentimentul este reciproc, acum te rog lasa-ne :(

Guest darkkisss
Posted

Hai ca n-am mai postat demult p-aici ,noua guilda& stuff.. am fost si plecat .. cu ce va mai ocupati ?

E cam naspa sa treci de la o guilda care curata tot fara probleme , la una care inca progreseaza..wipes,etc. :) Dar asta e , acolo nu mai puteam sta .. in alte guilde de top nu prea cunosteam pe nimeni si in Collect aveam cativa prieteni.O guilda nou formata care progreseaza foarte repede,aseara am batut pe Gurtogg si Archimonde..lucrurile incep sa se lege oarecum

Btw, legat de Archimonde .. a auzit careva dintre voi despre urmatoarea tactica : este tancat la baza muntelui,tot raidu sta imprastiat pe munte fiecare pe unde poate.Ideea principala e ca doomfires nu urca pe munte decat foarte rar si doar prin anumite locuri.Practic se spawneaza langa boss la baza muntelui si raman acolo.Mie sincer imi pare un exploit si o tactica cam stupida.. dar eram curios daca cineva a auzit ca merge tactica sau a incercat-o cu succes.

Posted

Exploit nu e, eventual "clever use of game mechanics". Nu am auzit sa functioneze, in cazul in care functioneaza nu ar trebui sa fie nici o problema daca se foloseste tactica respectiva, daca nu ar fi silence s-ar putea tanka si in apa si doomfire ar fi evitat mai mult decat lejer :). Daca se poate folosi chestia asta oricum va fi remediata in ceva patch ulterior, cum au fost si doomguards la Azgalor de ex.

Oricum asa cum e Archimonde la momentul actual e super lejer, doar ca toti "meseriasii" care dorm pe ei si spameaza un buton trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se miste cand vine doomfire si sa stea la distanta cand vine fear plus ca e si un retard check , vezi care nu e capabil sa apese un buton in 5 secunde cat zboara.

Referitor la ocupatie, eu ma apropii de run 100 in stratholme, inca nu a cazut mountul da am ambitie :P.

Posted

Daca nu-ti pica azi ma fac preot! :D

Dai reroll priest adica?

Turage, cate runuri avea hunteru caruia ii picase de doua ori? 200+ parca? Esti cam pe la mijloc asa :)

Posted

Haideti fratilor zicetimi si mie un server bun:(,pariez ca nu toti de aici joaca pe oficial,sau nu a jucat direct pe oficial ci mai intai pe servere private,nu va mai umflati atat in pene daca vreti doar sa va dati mari nu mai postati pt mn,

Acum cei care inteleg un copil de 15 ani cu parinti comunisti,zicetimi si mie un server private cu multi playeri,cu toate patchurile de la wow(sau cat mai multe),BC,fara lag,sa mearga profesiile,plz:D

Posted

Haideti fratilor zicetimi si mie un server bun:(,pariez ca nu toti de aici joaca pe oficial,sau nu a jucat direct pe oficial ci mai intai pe servere private,nu va mai umflati atat in pene daca vreti doar sa va dati mari nu mai postati pt mn,

Acum cei care inteleg un copil de 15 ani cu parinti comunisti,zicetimi si mie un server private cu multi playeri,cu toate patchurile de la wow(sau cat mai multe),BC,fara lag,sa mearga profesiile,plz:D

intelege ca nu e voie ^^ go google iar toti jucam pe serverele originale

Posted

adik vrei sa spui ca pe "forumu" vostru MMORG.ro ala nu stiti nici unu un serv privat ? ca presupun ca nu joaca mai nimeni de acolo pe oficial

Hai ti sa mai spus ca nu se dau linkuri si ca aici scrie WoW , Topic Oficial...