Bulan69 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gurtogg down la 4-5 incercare destul de imba :D,din pacate loot de kkt Quote
Bulan69 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 stai k acum suntem la RoS, haos total pana acum, marti seara sper sa ajungem p3 :D Quote
Guest Blade$$ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Caut un addon care printr-un click sa imi umple toate sloturile cum un item de la vendor.....stiti cumva unu ? Quote
Thade Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 da, ii zice IFAILWOW mda ce aiurea, am omorat-o pe vashj si nu putem sa-l dam jos pe Al'ar..... da-o-n kkt de treaba, avem niste tanks de te pisi pa ei, MT-ul ala tipa ca un bou sa dam taunt, dau taunt, apoi cand el tre sa dea taunt ca iau eu molten armor nu da taunt si tot vina mea cica e poate devin MT, ca am cel mai bun gear totusi Quote
Adrian_Mihaix Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 bv pt Gurtogg. Sincer e un test de healer+un pic de noroc. Adik sa nu dea fel rage la magi ca dupa ce ii face terci iti rupe tanksicat despre RoS...e unul dintre cel mai super encounteruri gandite. Asta fiind zis...p2 e un cosmar pt un warlock. Quote
Thade Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Va rog nu mai vorbiti de BT ca-mi faceti in ciuda, intr-o luna asa sper sa ajungem si noi p-acolo http://img291.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot030908173615ei2.jpg pisica asta ne-a dat MARI batai de cap uite ce frumos arata mort <3 http://img72.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot030908174301bg4.jpg Quote
mmc Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Configureaza-ti bufurile sau ia-ti alt add-on, nush cum se numeste al meu, ca-ti acopera juma de window, nush cum poti sa vezi :) Quote
beamer Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Aseara raid horde in SW :) 20 de horde care nu au trecut nici macar de pod:) sa vezi ce ii mai alergau alli prin elwyn:) ca soarecii fugeau. Quote
Bulan69 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 @adrian_mihaix: sa zic sincer la gurtogg am stat cel mai putin dintre toti bosii din Hyjal/BT, vineri seara am facut o incercare (79%) si ieri dupa a 3-4 incercare era mort. Am observat k la noi in guilda dk se trece de un punct critic deja bossul e down, cum a fost si la Archi, prima oara cand am trecut ed 60% a murit . @thade: pe zul'jin nu l-am facut niciodata eu, chit k am ajuns de nenumarate ori la el :-ss Quote
Erhard Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Am ascultat de sfatul vosrtu... si am jucat trial-uk de oe oficial, sunt indragostit de jocul asta, dar nimeni nu ma sponsorizeaza sa joc pe off, si sunt si underaged . I'm desperate.... Quote
Shade Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Thade ce-i tata ala, eu in screen-ul ala nu vad nimic in afara de buffs si combat text Mi-am luat si eu x-perl unit frames, stie cineva cum sa dezactivez mesajul de "-- Pet aggro --"? Eu folosesc petul la tanking si mi-e cam naspa sa am mereu mesajul ala in mijlocul ecranului. Quote
BlueEnergy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ufff.... dupa ce am jucat un an si jumatate zi de zi WoW, cel putin cateva ore pe zi de acum vreo 2 luni de zile niste schimbari in viata personala m-au fortat sa joc WoW mai putin in timpul liber. Am un paladin cu care am facut full Hyjal si BT. Am inceput de acum 2 luni un rogue stiind ca nu voi mai putea juca regulat si sa joc doar de fun. E lvl 40 insa simt ca am nevoie de un action bar ptr rogue. As vrea ceva sa-mi pot pune abilitatile undeva jos in mijlocul ecranului. Blizz UI mi se pare putin cam... invechit daca ma intelegeti. Sugestii pls? Quote
Thade Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Da, dar eu am photek care include si bartender, btw am bagat iar photek-ul si am uitat sa dezactivez /sct-ul ala, la boss mi-am dat seama ca era activat, de obicei nu joc cu prostiile alea pe ecran :P Quote
virus_ro Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 @thade: pe zul'jin nu l-am facut niciodata eu, chit k am ajuns de nenumarate ori la el :-ss cea mai grea parte din encounter e p4. Daca aveti paladini / magi / hunteri si dps sa treceti de phase cu 3-4 focus Am ascultat de sfatul vosrtu... si am jucat trial-uk de oe oficial, sunt indragostit de jocul asta, dar nimeni nu ma sponsorizeaza sa joc pe off, si sunt si underaged . I'm desperate.... acu ce vrei ... ? sa ni se faca mila si sa ti`l platim noi ? Daca vrei cu adevarat sa joci , angajeaza`te la McDonalds sau undeva cu program flexibil sa poti sa muncesti zilnic in functie de cum ai scoala si faci rost de bani mai multi decat ai nevoie. Mi-am luat si eu x-perl unit frames, stie cineva cum sa dezactivez mesajul de "-- Pet aggro --"? Eu folosesc petul la tanking si mi-e cam naspa sa am mereu mesajul ala in mijlocul ecranului. trebuie sa aiba o optiune de standby ... cel putin omen are. Ii dai standby / disable cat joci singur si il activezi la instante :) Quote
bogz Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Salutare!Ma joc wow pe oficial, dar pe pvp bloodsclap, cineva mai joaca acolo?Ca am inca 2 prieteni care joaca numai acolo! Am ajuns lvl 13 Mage, Blueshine :DAstept raspuns! Quote
Thade Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ^ hm nu credGataaaaaaa am curat intr-o seara tot TK-ul in afara de Kael, maine e prima oara la Kael cand il incercam, oricum nu-l facem dar macar ne antrenam :P Quote
BogdaNzZ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 explicati-mi si mie cum mere treaba cu ZA...daca spre exemplu ai batut doar 2 bosi si s-a dus timpul, poti sa incepi iar in saptamana aia???sau esti salvat si trebuie saptamana viitoare? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 In momentul in care ai omorat un boss in orice raid instance esti salvat pentru instanta respectiva pana la reset.In ZA daca vrei sa faci timed event pentru mount trebuie sa ii omori pe primii 4 inainte sa se termine timpul, daca nu reusesti poti sa cureti instanta in continuare doar ca nu o sa iei timed loot, o sa mai poti face timed run data viitoare cand se reseteaza instanta. Quote
mmc Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 explicati-mi si mie cum mere treaba cu ZA...daca spre exemplu ai batut doar 2 bosi si s-a dus timpul, poti sa incepi iar in saptamana aia???sau esti salvat si trebuie saptamana viitoare?ZA are reset la doua zile nu la 7 ca si KaraApesi C-->Raid-->Raid Info si vezi in ce esti salvat si cand se reseteaza Quote
Thade Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 La ZA iei saved doar cand deschizi poarta aia ceea ce mi se pare cam aiurea :( Quote
BogdaNzZ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sa vad daca am inteles..Primii bosi pot sa-i omor fara sa conteze timpul si iau loot...dar pentru urs trebuie sa fac in timpul dat?? Quote
mmc Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Iei loot la fiecare boss, chiar daca nu-i faci in timp. 1 Item/boss. Daca ii faci in timp iei 1 Item/Boss+1 Item din chest. Mountu parca mai are o mica sansa de drop la Bear Boss (sau vorbesc prostii, nu stiu sigur). Quote