Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

pot sa pariez ca ajung in max 2 sapt cu un lock (decent geared) la 1850 ,2v2 bracket (impreuna cu un resto drood 1850 rated)

Si cu asta ai demonstra pentru totdeauna ca warriors need a nerf :D

Anyway, cred ca vine WotlK pana ma apuc eu de pvp.

Posted

Cine imi poate zice si mie cate feluri de imp sunt la warlock ? pls

Am vazut la un warlock de lvl meu adica 52 .. avea un haatom ... si eu nu stiu unde il pot invatza pe ala sau sa fac questuri ... pls daca ma puteti ajuta :)

mc anticipat pentru orice raspuns :)

Posted

Cine imi poate zice si mie cate feluri de imp sunt la warlock ? pls

Am vazut la un warlock de lvl meu adica 52 .. avea un haatom ... si eu nu stiu unde il pot invatza pe ala sau sa fac questuri ... pls daca ma puteti ajuta :)

mc anticipat pentru orice raspuns :)

.........prima data am crezut ca te referi la impu' de la lvl 2.

Demonii de la warlock sunt:

- imp -> lvl 2 quest, easiest to get, utility + ceva ranged DPS + mana battery pentru deep affliction

- voidwalker -> lvl 10 quest, tank + panic button (mai rar asta)

- succubus -> lvl 20 quest, dps + CC dar pica repede

- felhunter -> lvl 30 quest, anti-mage

- Infernal -> lvl 50 quest, o ora cooldown, trebuie enslaved constant, puternic dar riscant si nepotrivit pentru mai nimic (din cate am vazut nu face nici threat)

- Doomguard -> lvl 60 quest, 5 party members pentru a-l summona, unul din ei o sa moara. Foarte puternic dar trebuie enslaved constant si cand a scapat din enslave te-a luat dracu. Nepotrivit pentru mai nimic.

- Felguard -> demonology 41 point talent, tanking de voidwalker, DPS de succubus, are intercept cu 3 sec stun. Va inlocui voidwalkerul la grind, unii warlocks il folosesc in unele raids si scot dps comparabil cu celelalte builds.

Haatom e nume de Felguard.

Nu uita ca majoritatea demonilor inamici din joc pot fi controlati cu enslave.

Posted

gz thade, de minimum 7-8 ori am clearuit ZA, dar n-am vazut acel shield nici macar o singura data, nu-mi fac probleme, il iau p-ala de la Kaz'rogal, toti tanks il au deja :))

uite ce am luat aseara din BT :D Gauntlets of Enforcement

edit: cum draq postez link k-lumea, adik sa fie itemu cu statsuri si nu dracovenia asta??

Posted

Ma ajutati si pe mine va rooooog :( ? Deci am un pala 70 holy ( it sucks at pvp) am 1000 de gold pe el. Am mai multi prieteni care au facut lvl 70 dupa ce am facut eu si deja ei au filwing mount epic. Cum naiba sa fac bani ? din enchanting nu prea fac nush ce ( 330 skill ) Am incercat sa farmez primals dar nu prea a mers , m`am pus retri ca sa farmez dar nu a mers.. am farmat vreo 2 primal fire in 2 ore.. mi se pare cam mult. @ny help ?

Posted

Ma ajutati si pe mine va rooooog :( ? Deci am un pala 70 holy ( it sucks at pvp) am 1000 de gold pe el. Am mai multi prieteni care au facut lvl 70 dupa ce am facut eu si deja ei au filwing mount epic. Cum naiba sa fac bani ? din enchanting nu prea fac nush ce ( 330 skill ) Am incercat sa farmez primals dar nu prea a mers , m`am pus retri ca sa farmez dar nu a mers.. am farmat vreo 2 primal fire in 2 ore.. mi se pare cam mult. @ny help ?

ori faci un alt de farming ca sa nu dai respec de multe ori , ori faci herbalism farming sau enchanting de calitate [ ma refer la retete bop / rare ]