Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

imi place de voi cum va umflati in pene, wow`ul din spatele unui lock e nimic, ceva in gen CS vs pod bots, lasa ca jucam noi restu cu magii,shamanii,rogues,etc. 2hard pt voi oricum

mmmmmmmmm yeeeees mage tearssssssss

MORE

btw, stii ca n-ai dreptul la o opinie pana n-ai jucat un lock pana la cel putin 1600 arena rating nu?

just fyi

Posted

Weeeeeeeeee am gasit guild BUN de SSC si TK :x

btw lock-ul mi se pare chiar misto, cand vad ca iau death coil, apoi fear, apoi charge de la pet, vad lock-ul cum rade de mine, ieri de ex am prins unu in av i-am dat 5k reflect la shadow bolt, l-am pus la pamant imediat dar asta e doar nimereala :(

Posted

da, cu arms imi este usor sa fac un lock, ca nu poate sa-mi dea fear :D

LE: VASHJ DOOOOOOOOOOOOWNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg ce tipa astia pe vt =))

Posted

incearca sa farmezi prin feralas/stv..

rares esti meserias ... :))) am fost cu tine in brd prima ... si ... nu mi-a mai trebuit dar ne-am intalnit si in outlands :D

Posted

mee! Aseara,pe vremea cand mai eram in Henchmen :)

P.S. Stop following me! :D

P.P.S o sa fiu si astazi acolo.Apropo,curatati tot BT intr-o seara?4-5 ore?Sunt curios unii care farmeaza BT de atata timp,cam cat va ia ?Cel mai bun timp al nostru a fost 6:10 BT si 2:05MH

Sry for left, poate te-ai grabit un pic sau tu stii mai bine :)

Timp exact sa-ti dau nu am ca n-am cronometrat, dar BT facem intr-o seara iar MH a doua zi de obicei.

Posted

mmmmmmmmm yeeeees mage tearssssssss

MORE

btw, stii ca n-ai dreptul la o opinie pana n-ai jucat un lock pana la cel putin 1600 arena rating nu?

just fyi

pot sa pariez ca ajung in max 2 sapt cu un lock (decent geared) la 1850 ,2v2 bracket (impreuna cu un resto drood 1850 rated)

Eu am un rogue lvl 39 si fac bg cu el. Rar cand ma omoara un lock. :)

normal, rogues>locks

Posted

Delete las-o tata si tu mai moale cu mag-ul tau ca n-o fi buricu' pamantului, fiecare clasa are + si - ei

ce zic si eu ce postezi tu,era vorba de lock ca e easy mode si oricine poate face macar 1850+ nu de altceva, citeste mai atent ms.

adrian,daca reusesc sa pun mana pe un cont de lock iti demonstrez :)

Posted

mage+resto druid+enhance shaman la 2k

se poate, nu stiu cat timp le-a luat, caut sa vad daca ii mai gasesc la armory, erau pe US

Posted

cand esti la Kael/Vashj deja nu mai exista curatari. Alea trebuiau facute inainte. Fie ii omori in timp util fie faci gdisband

Asta cam asa e ... dar se poate sa iti si iasa faza ... ex: guilda in care sunt eu avea o gramada de playeri inactivi si au inceput recrutari [ destul de multi noi veniti - printre care si eu - insa oameni serios selectati .. nu greens .. ] . A doua sapt de ssc cu noul build , vashj down ... 3 sapt de tk si kael down ... acum suntem in MH.

pot sa pariez ca ajung in max 2 sapt cu un mage (decent geared) la 1850 , 3v3 bracket ( RMP )

Doug ... pe langa faptul ca de la tine nu am auzit alt argument in aceasta "cearta" , in afara de RMP .... te provoc sa iti iei un mage decent [ sa nu zic blues ... S1 full gear ] si sa vezi cat de repede ajungi tu la 1850 cu toate brackets. Fa o comparatie cu lock`ul dupa asta si vezi la ce concluzie ajungi ...

Dupa cum spunea si Shade , nu vorbi pana nu sti.

Posted

Delete eu m-am referit asa si la tonul tau de superioritate (ce zic si eu ce postezi tu,....., citeste mai atent ms.) nu neaprat de acum ci asa de cand postezi tu p-aici... si chiar nu e frumos ms ca totul a inceput de la faptulc a lock-ul n-o sa mai fie nerfed ms si plus de asta morti tu ca te face un lock ms cand eu ar trebui sa ma dau CU CApul de pereti ca nici nu ating un mag ms.

@Rene: ogaaaaaaaaaarule tu nici n-ai 500 spell dmg, nu te primesc astia prin Kara si tu vrezi ZA? :D hai la arene sa bagam rating 500 sa moara Delete ca n-o sa ajunga el niciodata acolo, sa-si puna el ambitia sa-si faca un warrior sa-mi arate el mie.