Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Cred ca lenea asta e generala si posibil de la vremea de afara, aiurea ca trebuie sa stau la birou, dar mai am o ora si plec :)

Posted

@thade : gz k ati ajuns la vashj, nu ea e buba, ci kael o sa fie :P

Kael si Archimonde sunt bosii care dau disband la cele mai multe guilde, stiu o guilda care a omorat-o pe vashj cu cel putin o luna inaintea noastra si tot la kael au ramas :P

bosi in sine sunt foarte usori. conteaza mai mult managementul la guilda in ambele cazuri.

Ca exemplu la Archimonde s-a disbanded acum cateva luni un urma a guilda care era cea mai buna guilda de pe realm(guilda jotun). De ce? Simplu: lumea nu vroia in ruptul capului sa mearga in ssc/tk sa isi mai attune vreo 2-3 healeri si aveau prea putini online sa faca orice. Am auzit ca o scheduled GM-ul lor un SSC in ultima saptamana si s-au semnat 28 unavailable(din 40).

La Kael disband? Nu e de dificultatea lui Kael din nou(ma rog era inainte de nerfuri). Dar cand faci al 50-lea wipe din cauza ca unul nu gaseste interesant sa citeasca tactica sau sa vina prepared cu consumables te gandesti oare daca are rost. Asta iti zic din proprie experienta.

Thade la Vashj daca ajungeti in p3 cu toti in viata e kill. 15 wipes la Vashj is nimic

Posted

tin minte knd l-am pwnat pe Kael 1st time, erau ofiterii si GM in extaz, au urlat pe TS vreo 30 de minute.

Hai sa-ti zic de ce Archimonde mi se pare boss care da disband la guilde, acolo dk moare cineva e cam instant wipe, un soul charge iti mai omoara 2-3 si tot asa, si dupa 4-5 ore de wipe acolo, lumea incepe sa arate cu degetul pe cei care mor primii si mi se pare logic sa nu-ti convina sa stai ore in sir la un boss fara nici un progres k un prost tot intra un foc. asa a fost si sapt trecuta knd eu, am dat bloodrage si battle shout ( din reflex mai mult), chiar dupa pull si am luat aggro, am murit, wipe tot raidul si vreo 5 minute au urlat astia pe ts, deci la tipurile astea de fights unde fiecare greseala se vede lumea incepe sa point ppl, si se vede cine e slacker si cine nu.

@thade, 90% din cazuri dk ajungi cu maxim 2-3 ppl down in phase 3, e kill. la Kael dk apuci sa intri in p4 cu raidu full e kill 90%, totul tine sa depasesti primele faza fara ppl down si lumea focus.

Guest darkkisss
Posted

Intr-adevar Archimonde e unul din bossi la care se vede cel mai bine fiecare player individual.Poti fi aratat cu degetul din 2 motive : falldmg sau doomfire,desi a doua se poate repara.Aici intra majoritatea, care nu au altceva de facut decat sa dea dmg si sa supravietuiasca.Insa oricui i se poate intampla o data ,de doua ori sa greseasca din diferite motive, si asta nu inseamna ca trebuie aratat cu degetu.Daca tot continua la fel, e inlocuit si problem solved.

La noi in guild,lupta cu Archimonde a adus un nou rank .. Raid Wiper :)

O faza funny a fost in singura data cand am murit de fall dmg,pur si simplu nu am activat tear-ul la timp.Asta se intampla pe la 95% si cum sunt hunter ,soul charge a fost un dot ,si toata lumea a trait fericita si l-au batut.Nu am primit Raid Wiper desi il meritam pentru ca practic am fost singurul care a murit :D

Posted

jakkal iarta-ma k iti zic dar cine moare din fall dmg :-ss, e cam dubios. si dk apesi cu 5 secunde inainte iti ia maxim half hp si tot nu mori, aici conteaza si calitatea conexiunii la internet si sistemul de pe care joci ^^, la archimonde toti dps si healeri ar trebui sa aiba echipat Medallion of the Horde(Alliance), cu cd de 2 minute, pt k nu este dps race si nici mult de healuit, desigur dk magii si druizii isi fac treaba bine. eu ca fury warr dk intru in foc trebe sa fiu prost, am si berserker rage si trinketu -_-, oricum wish us luck, in vreo ora ii facem o vizita lu Archi :P

Posted

Cum au facut si la water drink, e nerfat doar in arena in pve merge ca inainte.

un item e una ... nu poti face acelasi lucru si cu skills / talente ... decat daca vrei sa le dai remove cum au facut la skills peste 15min cd ... insa ar fi chiar penal sa dea remove la shadowbolt la locks sau neutralize la magi la shatter pt balance ...

se repeta istoria la noi acum, aseara au murit astia in ssc la vashj de vreo 15 ori si nici macar n-au ajuns in phase3

15 wipes sunt putine :) Conteaza sa vedeti fight`ul si sa va coordonati cu kite / dps / heal ... nu se poate invata un fight pur si simplu din tactics. Anyway , daca treceti de p2 fara deaths si fara prea multi adds / increased dmg de la elementals p3 e cake.

tin minte knd l-am pwnat pe Kael 1st time, erau ofiterii si GM in extaz, au urlat pe TS vreo 30 de minute.

la fel a fost si la noi luni :) kael down 1st time [ guild ] si urlam toti ca nebunii pe vent :crazy:

E prima oara cand am vazut atatia oameni la Leeroy :)) Dupa rage in MH tot raid`ul kamikaze uitand de repairs de bucurie :)

P.S. Sig updated :) Nu gaseam un site bun pt hosting sa imi fac un sig si pentru main ... warru e pic pt ca site`ul nu mai functioneaza sau daca functioneaza , e atat de muci facut incat nici nu se incarca ...

Guest Arunkashul
Posted

buna oameni buni....am o nelamurire..desi jok de vreo 2 ani WoW...(recunosc cu pauze mari) am o nelamurire daca am instalat jokul original...pot juca si pe servere piratate?....nu ma intereseaza acest aspect neaparat....dar sunt curios

Guest darkkisss
Posted

jakkal iarta-ma k iti zic dar cine moare din fall dmg :-ss, e cam dubios. si dk apesi cu 5 secunde inainte iti ia maxim half hp si tot nu mori, aici conteaza si calitatea conexiunii la internet si sistemul de pe care joci ^^, la archimonde toti dps si healeri ar trebui sa aiba echipat Medallion of the Horde(Alliance), cu cd de 2 minute, pt k nu este dps race si nici mult de healuit, desigur dk magii si druizii isi fac treaba bine. eu ca fury warr dk intru in foc trebe sa fiu prost, am si berserker rage si trinketu -_-, oricum wish us luck, in vreo ora ii facem o vizita lu Archi :P

Total de acord cu tine ... in 15+ killuri mi s-a intamplat decat o data si singura explicatie e ca nu eram atent , am apasat prea tarziu.Anyway nimeni nu ar trebui sa moara din falldmg .. iar doomfirese e bine sa fie evitate,desi nu e o mare tragedie daca iei unu :)

Eu ca BM hunter am trinket + Bestial Wrath cd 2 min.Cand toata lumea intelege ca nu e dps race ci e un fight de supravietuire .. si toata lumea are grija de el si de ceilalti daca poate ... totul merge perfect!

Posted

s-a dus dracu guilda mea, disbaned :(

nasol :/....de ce?

OMAGAD ce grup de Kara am avut, am curatat toata instanta cu un singur healer si doar cu un singur wipe, am luat shieldul de la NB <3

gz

Am curatat kara o data in 2 ore(outgear evident). acuma sincer locul ala e pur si simplu prea enervant sa mai merg vreodata acolo