Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asta e chestia cea mai nasoala la PvE, chiar daca are un drop rate incredibil de mic sau incredibil de mare pana ce nu moare bossu nu sti cu ce te-ai ales.Stiu un guild care a luat 2 seturi de warglaives (4 drops) in 6 kills, Nihilum il omoara de mai mult de o jumatate de an si nu a avut un singur drop de warglaive.La noi pe server parca Symbol a luat deja 2 mounts de la Kael la alianta, pacat ca nu se implementeaza un sistem prin care sansa ca un obiect sa cada sa creasca pe masura ce un item nu a cazut de nu stiu cata vreme, astfel macar ar fi sigur ca ar cadea la un moment dat.De ce zici ca din pacate s-a dat pe Dkp? Daca guildul are un Dkp system mi se pare normal sa se dea pe Dkp ca orice alt obiect care cade, daca nu are Dkp system oricum va merge la unul din cei mai vechi din guild ca un reward pentru ceea ce a facut pentru guild, sau poate fi vandut pentru o suma imensa care sa ajute guildul. Eu sper sa nu ne cada noua, neavand Dkp o sa trebuiasca sa fie dat cuiva si practic ar cauza mai multe probleme decat bucurie. Quote
Guest darkkisss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Intr-adevar, poate a fost o decizie buna , si s-au evitat alte discutii/conflicte.Dar totusi, eu nu as zice ca e ca orice alt obiect care cade..nu face parte din gear , nu e un upgrade pt nimeni..si cel mai probabil ca toata lumea din raid l-ar vrea.Noi avem dkp separat .. SSC/TK si MH/BT, si concentrandu-ne numai pe MH,BT in ultima vreme, majoritatea au dkp pt SSC/TK pe 0 sau minus.Exceptie facand membrii foarte vechi care au acumulat tone de dkp de asta vara/toamna cand se progresa in SSC si TK.Deci, cum spuneai si tu .. merge la unul din cei mai vechi din guild,eventual ofiteri/GM.Anyway, chestiile de genu asta pot da nastere la certuri/probleme daca nu sunt gestionate cum trebuie.On a side note : cum sa platesti 2000g pt kael sau vashj vial?? mi se pare o suma f mare si totusi s-au gasit clienti Quote
mmc Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ar trebui sa se dea tokene si pt iteme, ar fi cel mai corect, e chiar urat sa farmezi de ceva timp si sa pice aceleasi si aceleasi iteme mai mereu. Or sa ajunga sa se dea DE la ele, daca nu s-a dat ca la doua sau trei kiluri am lipsit. Astia care fac pvp strang puncte si la sfarsit isi iau ce vor ei, ar trebui un astfel de sistem implementat si in pve.Jakall, v-am omorat MT-ul cand era AFK in BeM :) Quote
virus_ro Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Un post tarziu ... N`am mai intrat de ceva vreme pe forum ...Magii se descurca bine in Hyjal+ nu cred ca aiba mari probleme.Parerea mea e ca ar fi trebuit sa separe nerfurile pvp cu cele pve, mi se pare aiurea sa bagi un nerf in pve, cum e lifebloom la druid care a pierdut din heal. Sau la ele shaman care a pierdut din crit.Nu prea au cum sa separe ... Ei incearca sa le combine si sa le balanseze pe amandoua. Chestie cam imposibila ...Oh da magii n`au nici o sansa in Hyjal+ ... funny :)De 3v3 de RMP ce zici ? cel mai bun team ...http://www.sk-gaming.com/arena/3/all/all/all/all/sa vedem : 2000 rating + RMP : 14,5% 2200 rating + RMP : 17,5%Dap , ai dreptate nu se descurca deloc saracii2v2 ai dreptate nu sunt cei mai buni acolo dar se descurcaHai sa vedem si 5v5http://www.sk-gaming.com/arena/5/all/all/all/all/2000 rating + Warr Pala Shammy Priest Mage 9%2200 rating + Warr Pala Shammy Priest Mage 9,9%Dap ce slab se descurca :(domnu`, la 3v3 ala e cam singuru combo in care magul e de neinlocuit(locks au asa:drood/lock/rogue, drood/lock/hunter, priest/lock/hunter, drood/priest/lock )la 5v5 se schimba incet incet lucrurile tot mai multe teamuri folosesc warlock in loc de mag in: Warr Pala Shammy Priest +casterNu mai repet ce a zis delete , ideea e aceaasi. Cu o mica modificare : Eu m`am referit decat la 2v2 si 3v3 unde setupurile se bazeasca pe rock paper scissors si la 3v3 am spus "in afara de cateva setupuri" ... Tu mi`ai dat exemplu un singur setup - Concluzia , nu citesti posturile si doar sari la cearta ... Daca ai chef de cearta , fugi pe forum si fa gat ca ati luat un nerf la locks o data in viata [ unu serios ... nu ma refer la inexistenta sansa mai mare de a pierde cc la dmg ]Lasand vechia discutie deoparte ... @shade - gz pt tailorring :) @Speedy - Modificarea dropului, in asa fel incat sa cada o data la un anumit timp un item ar insemna sa nu mai fie random si sa se poata exploata [ mai greu , insa posibil ] ... Ei au vrut si vor sa faca tot drop`ul random , fara sa depinda de jucatorii care intra in instanta/raid , fara sa tina cont de numarul lor sau ora la care au intrat ... Quote
mmc Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nu prea au cum sa separe ... Ei incearca sa le combine si sa le balanseze pe amandoua. Chestie cam imposibila Cum au facut si la water drink, e nerfat doar in arena in pve merge ca inainte. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nu am zis sa modifice droppul astfel incat sa cada un obiect la un anumit moment, reciteste ce am scris. Sa ramana normal random drop pentru ca face parte din placerea unui kill, asteptarea sa vezi ce a cazut. Am zis ca in momentul in care ai un item care are un anumit drop chance sa zicem 10% din loot table si obiectul respectiv nu cade un anumit timp, sa ii creasca drop chance sa zicem cu 1% pe saptamana, pana la un anumit cap sa zicem un 30-40% unde sa se mentina pana eventual cade. Singura chestie e ca ar fi cam imposibil de implementat :) pentru ca ar trebui sa se tina cont de ce a cazut pentru fiecare guild in fiecare saptamana si cum sunt si disbanduri, merges e imposibil sa tina cont de aspectele respective. Dar ca idee ar fi mai corect decat sa oferi acelasi drop chance in fiecare saptamana, sunt unele obiecte care la noi in guild nu au picat in 6 luni de raiding desi au 15-20% chance to drop sau au picat o data maxim pe cand altele sunt disenchanted de mult.Ziceau si cei de la Blizz acum ceva vreme ca vor sa modifice sistemul sa faca un fel de smart loot, dar nu au dat detalii cum vor sa faca (probabil ca sa nu incerce lumea sa il exploateze) nici acum nu se stie 100% cum funtioneaza sau ce il influenteaza singurul lucru sigur e ca loot table e creat cand se creeaza instanta, dar daca conteaza cine e leader, cine a intrat primul, cine a dat killing blow la primul boss sau alte supozitii nu stie nimeni.O chestie buna ar fi cum a zis Blacka sa bage tokens, asa ai fi sigur ca o sa reusesti sa iei obiectul care il vrei la un anumit moment dat, eventual influentate de calitatea obiectelor, cu cat un obiect e considerat mai rar (sansa la drop mai mica, stats foarte bune) ar putea sa coste mai mult. Daca stau sa ma gandesc cand au lansat moda cu tokens mie nu prea mi-a placut, mi s-a parut ca se pierde ceva din farmecul jocului, dar timpul mi-a demonstrat ca a fost o idee buna, in vremea cand nu era in joc decat MC/BWL am asteptat mai mult de o jumatate de an sa iau un belt decent iar la alte clase se dadea disenchant dupa prima luna. Quote
Bulan69 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 de exemplu pt noi Tsunami Talisman a picat doar o singura data si am pierdut vremea in SSC 4-5 luni pe putin :-ss Quote
Thade Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 de exemplu pt noi Tsunami Talisman a picat doar o singura data si am pierdut vremea in SSC 4-5 luni pe putin :-ssse repeta istoria la noi acum, aseara au murit astia in ssc la vashj de vreo 15 ori si nici macar n-au ajuns in phase3 Quote
Guest darkkisss Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cu tokenuri pt absolut toate itemele parca s-ar pierde un pic din farmec, cum zicea si Speedy, dar ar fi mai avantajos si nu s-ar mai pierde foarte multe iteme pt ca nu le vrea nimeni.Apropo de Tsunami Talisman ... nu l-am vazut 3 luni de zile, apoi a picat 3 saptamani la rand.O nu se poate! Nu mai avem maintank!Blacka,te rog , lasa-l in pace pe saracu om... e singurul warr prot pe care il avem ... activ :) Total fara legatura...stie cineva cum se face event-ul de la Ogri'la cu Shartuul sau cum il cheama ? Un link ceva cu un guide tre sa fie..am inteles ca e destul de greu daca nu stii ce si cum sa faci.Am incercat o data sau de doua ori fara sa am habar ce se intampla .. si a fost un esec total #-o Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Eu personal nu fac dailies in afara de PvP cand e AV , faceam mai demult cele din skettis dar mi-e cam lene sa zbor pana acolo.Referitor la Shartuul nu l-am facut niciodata dar am gasit niste comentarii/strategii , poate te ajuta :Shartuul Quote
mmc Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Poate te ajuta astahttp://www.wowhead.com/?npc=23230#comments(LE: Turage was first) :(20 free honor nu se poate rata, mi-a luat 1 minut pana a picat, 17k hp, dadeam cu LB de 1k :(Tokene pentru iteme doar la ultimii bosi, cei care dau si pentru tier.Aseara Aspect l-au dat jos pe Illidan pt prima oara, OH dropped. Noi avem 5 luni si pauza. Quote
Guest darkkisss Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Thanks both..o sa citesc in amanunt si poate incerc diseara.Note to self : don't go afk in BeM or Skettis , evil people around! :) Quote
beamer Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=4481tare frate si pretul este foarte bun,poti face comanda in avans sa fi sigur ca il apuci:) Quote
mmc Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cu TBC a fost mare zapaceala la ei din ce am citit.Nu-mi aduc aminte daca se putea face upgrade la cont direct din prima zi de pe site-ul blizzard. As prefera asa daca ar fi posibil. Sa vedem. Quote
logikal Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 lol ) ? o aparut wrath si eu nu stiu ))) ? ce tare lol btw : http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=58528 ce foloseste shamy de baga SPRINTU alaaa ?:D Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nu a fost posibil upgrade la TBC direct de pe site la lansare, a fost posibil ulterior si destul de tarziu din cate imi amintesc. Eu mi-am facut precomanda la WOTLK, doar nu ma costa nimic si in caz de nevoie macar am o certitudine, precomenzile vor fi onorate in ordinea in care s-au facut si iar se vor trezi unii ca nu au de unde cumpara in ultimele zile. Desi am avut si eu niste probleme cu livrarea la TBC, Gameshop au fost ok, curierul ales insa sub orice critica. Quote
Thade Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pff mi-a dat teroare 1 saptaman TBC-ul, am facut foamea grav pt ca l-am cumparat, sper sa fie direct download de pe WOTLK ca e muuuuuult mai simplu. Quote
Bulan69 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 @speedy ai cumva un link pt un site cu precomenzi, k pe gameshop nu vad asa o optiune :-ss@thade : gz k ati ajuns la vashj, nu ea e buba, ci kael o sa fie :PKael si Archimonde sunt bosii care dau disband la cele mai multe guilde, stiu o guilda care a omorat-o pe vashj cu cel putin o luna inaintea noastra si tot la kael au ramas :P Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Eu pe Gameshop mi-am facut precomanda, dar cand o sa ma sune o sa le zic ca ma duc eu sa il iau , nu conteaza unde in Bucuresti decat sa il trimita ei :)Vezi ca linkul de mai sus postat de beamer e exact link la WOTLK, si optiunea de precomanda acolo, il adaugi in cos si dupa o zi sau 2 te suna ei sa confirmi. Quote
mmc Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ai acolo un buton "precomanda", adaugi cantitatea si se duce in cos, mai sus pe pagina ai un buton "casa" dai pe el si vezi mai departe, trebuie sa ai cont daca nu ai iti faci mai intai etc. :)Archimonde nu e asa greu, trebuie doar sa nu moara lumea.LE: Iarasi m-ai luat, Turage, ai bagat sprint :) Quote
Guest darkkisss Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hai ca sunt in BeM la ruuan weld :PSi eu sunt la munca! :) Nu joc decat seara,dupa 7.Diseara ma duc la dailies si sa incerc eventul.Daca nu ma omoara oamenii rai de la alianta! Quote
mmc Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Daca nu ma omoara oamenii rai de la alianta! Daca nu te duci AFK in post nu se intampla nimic Quote
Thade Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ai grija c-o sa fiu pe langa Ogrila cu Blacka diseara, daca te prindem esti mort :>@Blacka: hai bagam frica in horde ca nah n-au ce sa ne faca :P@Bulan: da am ajuns si la Kael si la Vashj dar ne ocupam de Vashj atm, in fine e aiurea rau pt ca sunt bosi mult mai slabi in BT decat Kael si Vashj... oricum trebuie sa-i omoram de vreo 4 ori sa intre toata guilda in BT, asta-n cazul in care reusim sa ii omoram pana la 2.4, la vreo 15 wipes aseara nu ne vad bine :( Quote