mmc Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Eu as vrea sa se dea ceva consumabile pe badges. Quote
mariusnegoescu Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cine doreste guild PVP pe Grim Batol, whispe XerXerses, 60 de jucatori in acest moment in guild, in jur de 20-30 online seara.... Quote
Adrian_Mihaix Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Patch 2.4 - ce pareri aveti?as vrea sa dau de developerul ce venit cu idea pt lifetap ca sa ii spun vreo 2. Noroc ca sunt interesat de PvE ca de eram pe PvP probabil dadeam quit. Putin imi pasa ca Hyjal nu mai are attunement(sincer era retarda faza ca tb sa ii omori pe Vashj si Kael ca sa ajungi acolo...oricine se vaita ca de ce l-au nerfed pe Kael e efectiv clueless). Puteau sa lase attunementul la Black Temple parerea mea.Arata bine itemurile de la badges...insa desi is de t6 level au statsurile investite prost in majoritatea cazurilor.Singurul lucru cu care chiar nu sunt de acord is vortexurile pt 15 badges.Cu 2 vortexuri faci belt of blasting=cel mai bun belt pana la tier 6 belt. Ca sa nu zic de armata de warriori cu stormheralds care o sa apara.knockaround nu prea ma pot gandi ce consumabile ar putea sa dea pe badges. Mie din Shattrath imi ia 30 de secunde zborul pana la niste basilisks(23 spelldmg food), oilsurile sunt 7-10 gold la AH si dureaza un raid intreg si pt flaskuri exista mark of the illidari(ca sa nu zic ca din next patch copacii de la skettis sa sa drop fel lotus).r3nzolino nu am vazut un guild ce s-a disband pur din cauza de items din badges. Majoritatea s-au disbanded din cauza de plictiseala,ppl quiting, din cauza de arena sau din cauza ca Main Tankul a decis ca tankatul e plictisitor si vrea sa fie fury. Quote
mmc Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 knockaround nu prea ma pot gandi ce consumabile ar putea sa dea pe badges. Mie din Shattrath imi ia 30 de secunde zborul pana la niste basilisks(23 spelldmg food), oilsurile sunt 7-10 gold la AH si dureaza un raid intreg si pt flaskuri exista mark of the illidari(ca sa nu zic ca din next patch copacii de la skettis sa sa drop fel lotus).Nu am ce face cu badges atm, am vreo 80 le pastrez in cazul in care Kil'Jaeden va cere FR gear, plus ce o sa se mai stranga din raiduri in 2.4 cand fiecare boss va dropa 2 parca. Nu duc lipsa nici de consumabile, dar ar fi fost bine sa le poti valorifica intr-un alt mod decat gear, ca si apexurile din BEM cu care iti poti lua mana/life pots. Quote
FPS-Doug Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cum zicea adrian , ala cu ideea pt lifetap a fost un ratat... Quote
Guest r3nzolino Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://nihilum.mousesports.com/en/article/..._hate_raiders_/ Quote
Bulan69 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 puey patchul 2.4 o sa fie cel mai de kkt, nether vortex la vendor, Hyjal/BT don't requires attunement anymore, 3xtoken la bosi, badges la bosi....mdea...sa tot joci wow... Quote
mmc Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://nihilum.mousesports.com/en/article/..._hate_raiders_/Si unde scrie acolo ca guilde de top au dat disband? Quote
Guest r3nzolino Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=4620.0is f multe replyuri, daca ai timp sa le citesti gg Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Daca citesti putin replayurile respective o sa vezi ca majoritatea raiderilor care raspund ii spun acelasi lucru : bine ca a luat disband pentru ca era un guild inutil din moment ce doar itemele ii aduceau la raid, cam departe de titlul de guild de top, avand in vedere ca faceau doar SSC/TK iar faptul ca ei zic ca 2.4 le-a dat disband e o prostie imensa.La fel de usor ai putea sa zici ca arena a distrus WoW deoarece orice amarat care nu are treaba cu jocul asta poate sa faca o echipa de 5 vs 5 pe saptamana, sa piarda niste jocuri si totusi sa aiba gear comparativ cu unul care il omoara pe Illidan, chiar mai bun daca fac un duel. Macar cu S3 au inceput sa bage personal rating la unele iteme, ceea ce mai echilibreaza cat de cat efortul de a obtine ceva gear din PvP, desi mi se pare stupid sa bage rating 2000 la shoulders care in afara de impactul vizual nu sunt nici pe departe cea mai importanta piesa, ar trebui sa bage rating la orice obiect din sezonul in curs pentru a avea un minim de efort depus pentru a se echipa. Fara sa mai socotim pe "meseriasii" care in greens au 2000 rating pentru ca joaca la ora 5 dimineata.Ce probleme aduce 2.4? Nimic important din punctul meu de vedere, gear pe badges era si pana acum si nu am vazut oameni care sa fie acceptati in guilde de raiding in baza acestuia, indiferent cat de bun/rau e gearul, toti cer experienta in primul rand, orice gear ai astazi in cateva luni e bun de disenchant.S-a scos attunementul, chestie care din nou nu vad cu ce deranjeaza, eventual cei care l-am facut nu ne vom mai simti superiori ca noi am fost acolo cand inca era cerut, dar pana la urma attunementul respectiv a fost introdus pentru a limita accesul la Hyjal/BT pentru o perioada de timp, pentru a impiedica terminarea contentului prea repede. Avand in vedere ca unii bossi din MH/BT sunt mult mai usori decat Vashj/Kael se putea lejer sari peste SSC/TK, eu personal eram in T4, Kara si 2 piese de T5 cand am intrat in MH iar cand l-am omorat pe Illidan cam acelasi gear plus ce am mai luat din BT/MH in timpul care a fost necesar sa ajungem la el. Un guild care ar fi mers direct in MH nu ar fi avut probleme pana la Kaz'rogal si in loc sa farmeze 2-3 luni SSC/TK se farmau 2-3 bossi in MH, 2-4 bossi in BT si se pierdea astfel o parte din content. Dupa cum am mai zis, patcul asta este ultimul patch mare inainte de expansion, si vor sa ofere la cat mai multa lume o ocupatie pana ce o sa apara expansionu. Raiderii vor avea de curatat sunwell, nu ptr loot normal pentru ca oricum va fi irelevant , doar pentru mandria de a spune ca au terminat contentul inainte ca noul content sa apara iar casuals or sa farmeze badges pentru a vedea si ei cum e sa ai gear de top, or sa se bucure cateva saptamani si apoi o sa il schimbe cu verzile din WOTLK. Quote
Thade Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cand vine apocalipsa?OT: in sfarsit dupa 36 sau 34 runs (nu mai stiu sigur) in mech heroic a picat sun eaterul, azi am luat si t4 head+neck-ul de la maiden <3 Quote
Bulan69 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 dupa ce ieri a picat waistu la kaz'rogal :-) http://www.wowhead.com/?item=30915 azi a picat hands la akama:D, imba drop, imo mai bune k t6 :-) http://www.wowhead.com/?item=32278:X:X:X Quote
p0p'0v Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 am instalat addonul acesta http://www.curse.com/downloads/details/7836/ .... cum scap de el? de unde il sterg? Quote
Thade Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 sterge-l din interfacebtw sa nu mai iei nici un addon gen Bongo's2, bongos asta e cel mai retardat addon facut vreodata imo..daca vrei un addon bun poti lua ctmod, le are cam pe toate, iar photek daca ai bind-uri si esti obisnuit cu eleGZ BULANE (fury cow!) Quote
Shade Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 as vrea sa dau de developerul ce venit cu idea pt lifetap ca sa ii spun vreo 2.Indeed, or sa ne urasca healerii acum de 2 ori mai mult.Pana acum 3 patchuri consecutive, 3 nerf bats pentru warlocks. Parca vad ca in WotLK ne face drain life sa coste 1 soul shard. Quote
ChoWdeR Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 am nevoie iarasi de ajutor ... cand intru in joc , scriu PW dau enter si tot apar alea cu " Authenticating ..." si mereu se opreste la Succes! asta e de cand mi-am bagat Fiberlink acela de la RDS, ieri i-am sunat ca tot imi cade netu, mi-au zis ca e din cauza antivirusului ^^ cum pot sa trec si de asta sa nu mi se tot blocheze la 'Succes!'? tot astept si tot astept dar nu se intampla nimic, dau acolo sub el Cancel si apare "Retrieving Realm list", please help me ! mersi Quote
virus_ro Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 am nevoie iarasi de ajutor ... cand intru in joc , scriu PW dau enter si tot apar alea cu " Authenticating ..." si mereu se opreste la Succes! asta e de cand mi-am bagat Fiberlink acela de la RDS, ieri i-am sunat ca tot imi cade netu, mi-au zis ca e din cauza antivirusului ^^ cum pot sa trec si de asta sa nu mi se tot blocheze la 'Succes!'? tot astept si tot astept dar nu se intampla nimic, dau acolo sub el Cancel si apare "Retrieving Realm list", please help me ! mersiseteaza`ti antivirusul / firewallul sa permita accessul in and out aplicatiei si nu vei avea probleme cu asta ... antivirusul blocheaza wow la login din cauza schimbarilor automate de informatii rapide intre server si client , crezand ca este un spyware. Quote
FPS-Doug Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Indeed, or sa ne urasca healerii acum de 2 ori mai mult.Pana acum 3 patchuri consecutive, 3 nerf bats pentru warlocks. Parca vad ca in WotLK ne face drain life sa coste 1 soul shard.pe langa asta in pvp nu va fi mult mai greu ...well bine ca miam adus shammy la 70 :Dflametongue cu ms ftw XD Quote
Shade Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 am nevoie iarasi de ajutor ... cand intru in joc , scriu PW dau enter si tot apar alea cu " Authenticating ..." si mereu se opreste la Succes! asta e de cand mi-am bagat Fiberlink acela de la RDS, ieri i-am sunat ca tot imi cade netu, mi-au zis ca e din cauza antivirusului ^^ cum pot sa trec si de asta sa nu mi se tot blocheze la 'Succes!'? tot astept si tot astept dar nu se intampla nimic, dau acolo sub el Cancel si apare "Retrieving Realm list", please help me ! mersiPe microsoft.com poti intra?Astept raspuns inainte sa continui :) Quote
ChoWdeR Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pe microsoft.com poti intra?Astept raspuns inainte sa continui :)nu intra :(@Virus: am incercat si nimic .. Quote
Dele7e Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Indeed, or sa ne urasca healerii acum de 2 ori mai mult. Pana acum 3 patchuri consecutive, 3 nerf bats pentru warlocks. Parca vad ca in WotLK ne face drain life sa coste 1 soul shard. hahaha QQ moar lock e balance nu nerf :) Quote
virus_ro Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 aha deci tu ai mag ? e logic ... ce alta clasa se bucura la patch`urile care nerfeaza locks ? probabil shammy / druids care se cred magi si nu vor sa joace alt spec decat caster dps ... insa magii sunt singurii care nu au de ales si trebuie sa fie casteri contra unui anti-caster ... Quote