Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Mie mi s-a intamplat in AV sa fie resetat drek de 4 in aceeasi lupta, wtf, multi idioti care ii scoate afara...

Speed tu te referi la faza cu pull la drek si apoi run?

Guest darkkisss
Posted

deobicei faza asta e din cauza hunterilor care dau vraja aia sa moara :)

hahahaha.. ce funny ai fost! " Vraja pe care o dam sa murim" se numeste Feign Death :) Anyway mi-a placut exprimarea :D

Speedy, aveti balance druid in raiduri ? Daca da, gief name ca vreau sa-l inspectez(gear,talente etc) pls.

Posted

Pe zenedar in av ally castiga cam 80% insa av.wsg si ab 99% hoarda:D da e bine ca merge av macar:D

Posted

Nu avem in mod normal balance druid, din cand in cand mai vine unul din druizi ca balance in general la raiduri simplute gen ssc/tk gruul etc.

Daca vrei sa vezi spec si mai esti pe forum acum incearca Arzusah, acum are balance spec. Dar nu stiu daca e spec de raiding sau de pvp, plus ca mare parte din gear e tot resto.

Posted

eu dau ressurect oricarei persoane ce are contul inactiv mai mult de 90 de zile (astea sunt ressurection rules)

mai astept . ar fi pacat sa se iroseasca

oricine care are un cont de wow activ poate sa dea resurrect la pana la 5 persoane...

Posted

ty .

un loc bun sa fac gold repede ?

deci , e cam greu :) asta incerc sa fac si eu am strans 800 ink 4200 :) fa enchants iei mult . si vezi preturile de la hoarda la ah . cu ajutorul altui cont te poti imbogati :)

Posted

oricine care are un cont de wow activ poate sa dea resurrect la pana la 5 persoane...

el crede ca noi nu am auzit in viata noastra de ressurect si vrea sa "ne ajute" cu niste ressurect sa aiba si el wow gratis ...

Posted

pt gold de obicei e bine sa farmezi elemental mobs(de ex fire elementals) pentru primals ca de obicei se vand. Sa faci si cat de multe daily-uri poti

goldensilver resurectul merge in felul urmator: tu dai resurect la cineva. daca ala acepta el tot plateste contul sau numai ca tu vei primi o luna gratis.

Guest darkkisss
Posted

' date='Feb 15 2008, 15:18' post='2572649']

Nu avem in mod normal balance druid, din cand in cand mai vine unul din druizi ca balance in general la raiduri simplute gen ssc/tk gruul etc.

Daca vrei sa vezi spec si mai esti pe forum acum incearca Arzusah, acum are balance spec. Dar nu stiu daca e spec de raiding sau de pvp, plus ca mare parte din gear e tot resto.

Thanks anyway.Ma interesa un moonkin la nivel de BT - ce spec foloseste , ce gear alege pe langa t6 ( crit vs haste ) , ce gemuri etc si cam pe unde se afla pe dmg meter.

Poate mai e cineva p-aici pe forum care ma poate ajuta cu ce am scris mai sus :)

Posted

ce se intampla cu blizz nu merge nici site-u lor macar.

mda ce lag dupa 5 minute sa incarcat pagina:(

daca citeai acele news din joc vedeai ca au probleme cu unele realmuri si ca srv. de log-in nu merge .