Thade Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mie mi s-a intamplat in AV sa fie resetat drek de 4 in aceeasi lupta, wtf, multi idioti care ii scoate afara...Speed tu te referi la faza cu pull la drek si apoi run? Quote
andy31 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 deobicei faza asta e din cauza hunterilor care dau vraja aia sa moara :) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Da, incerca sa ii scoata pe cei 4 warmasteri si cei 2 lupi afara, sa ii omoare si apoi sa ramana Drek singur. Doar ca de cateva luni bune e modificat AV astfel incat daca scoti doar pe 1 din ei afara Drek se reseteaza. Quote
Guest darkkisss Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 deobicei faza asta e din cauza hunterilor care dau vraja aia sa moara :)hahahaha.. ce funny ai fost! " Vraja pe care o dam sa murim" se numeste Feign Death :) Anyway mi-a placut exprimarea :DSpeedy, aveti balance druid in raiduri ? Daca da, gief name ca vreau sa-l inspectez(gear,talente etc) pls. Quote
Guest Quartz Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pe zenedar in av ally castiga cam 80% insa av.wsg si ab 99% hoarda:D da e bine ca merge av macar:D Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nu avem in mod normal balance druid, din cand in cand mai vine unul din druizi ca balance in general la raiduri simplute gen ssc/tk gruul etc.Daca vrei sa vezi spec si mai esti pe forum acum incearca Arzusah, acum are balance spec. Dar nu stiu daca e spec de raiding sau de pvp, plus ca mare parte din gear e tot resto. Quote
goldensilver Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 diseara introduc cd key-ul original . doreste cineva scroll of ressurection ? Quote
BogdaNzZ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 cum adica??sa-ti dau io tie ressurect sau tu mie? :D Quote
goldensilver Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 eu dau ressurect oricarei persoane ce are contul inactiv mai mult de 90 de zile (astea sunt ressurection rules) mai astept . ar fi pacat sa se iroseasca Quote
Mamut Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 yay , primu epic :Dsanatos s-o porti(si s-o si folosesti)! Quote
ReneGade Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ty . un loc bun sa fac gold repede ? Quote
Shade Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 eu dau ressurect oricarei persoane ce are contul inactiv mai mult de 90 de zile (astea sunt ressurection rules) mai astept . ar fi pacat sa se iroseascaoricine care are un cont de wow activ poate sa dea resurrect la pana la 5 persoane... Quote
andy31 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ty . un loc bun sa fac gold repede ?deci , e cam greu :) asta incerc sa fac si eu am strans 800 ink 4200 :) fa enchants iei mult . si vezi preturile de la hoarda la ah . cu ajutorul altui cont te poti imbogati :) Quote
ReneGade Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 pai goldul mie imi trebuie pentr ench :) Quote
virus_ro Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 oricine care are un cont de wow activ poate sa dea resurrect la pana la 5 persoane...el crede ca noi nu am auzit in viata noastra de ressurect si vrea sa "ne ajute" cu niste ressurect sa aiba si el wow gratis ... Quote
Adrian_Mihaix Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 pt gold de obicei e bine sa farmezi elemental mobs(de ex fire elementals) pentru primals ca de obicei se vand. Sa faci si cat de multe daily-uri potigoldensilver resurectul merge in felul urmator: tu dai resurect la cineva. daca ala acepta el tot plateste contul sau numai ca tu vei primi o luna gratis. Quote
Guest darkkisss Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ' date='Feb 15 2008, 15:18' post='2572649']Nu avem in mod normal balance druid, din cand in cand mai vine unul din druizi ca balance in general la raiduri simplute gen ssc/tk gruul etc.Daca vrei sa vezi spec si mai esti pe forum acum incearca Arzusah, acum are balance spec. Dar nu stiu daca e spec de raiding sau de pvp, plus ca mare parte din gear e tot resto.Thanks anyway.Ma interesa un moonkin la nivel de BT - ce spec foloseste , ce gear alege pe langa t6 ( crit vs haste ) , ce gemuri etc si cam pe unde se afla pe dmg meter.Poate mai e cineva p-aici pe forum care ma poate ajuta cu ce am scris mai sus :) Quote
beamer Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ce se intampla cu blizz nu merge nici site-u lor macar.mda ce lag dupa 5 minute sa incarcat pagina:( Quote
ReneGade Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ce se intampla cu blizz nu merge nici site-u lor macar.mda ce lag dupa 5 minute sa incarcat pagina:(daca citeai acele news din joc vedeai ca au probleme cu unele realmuri si ca srv. de log-in nu merge . Quote
beamer Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 acele news din joc au aparut si ele dupa jumate de ora asa ca........ Quote
mariusnegoescu Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Interesat careva de un guild de pvp pe Grim Batol, whisper XerXerses, de obicei dupa ora 19.... Quote
Shade Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Interesat careva de un guild de pvp pe Grim Batol, whisper XerXerses, de obicei dupa ora 19....nice talent build Quote