Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

da trebuie sa menzionez ca sunt trusty ally member.

ca experientza interesanta : pe unu din realmuri la starting zone human erau un war horde de lvl 5 , cu armor set distinct pe el , cu un 2h sword in mana enchanted cu icy weapon deshi semana cu mongoose ,probabil avea shi alte enchanturi pe armuri , incat mie imi dadea 87 dmg ceea ce la lvl 3 insemna 3 sferturi din viatza .

sa deschid un alt subiect, hoarda imi pare avantajata din multe puncte de vedere .inca de la felul in care e construit startin zone-ul cu mobi , drop rate la mobi etc.

deshi n-am experimentant bg mai mari de 20-29 pe oficial , 15 din 20 de meciuri sunt castigate de hoarda care e fully tinked , deci totzi au engineering goggles , necklace , enchanturi pe arme etc ( am observat asta pe 6 realmuri diferite )

Da ! sunt perfect constient ca poate pe alte realmuri aliantza domina !

poate pe la lvl 70 se schimba situatzia

Guest darkkisss
Posted

...poate pe la lvl 70 se schimba situatzia

pe Misery castiga Alianta mai mult de 85% din bg-uri.Nu sunt un pasionat(sa stau toata ziua in bg), mai fac si eu cateva din cand in cand de plictiseala.Nu conteaza care bg ... daca castig 1 maxim 2 din 10 ma consider norocos.

Toti ruptii care abia au facut 70 ,plini de iteme verzi stau si se plimba toata ziua in bg sa-si ia Gladiator set..cum sa castigam cu astfel de jucatori? :(

Posted

pe Misery castiga Alianta mai mult de 85% din bg-uri.Nu sunt un pasionat(sa stau toata ziua in bg), mai fac si eu cateva din cand in cand de plictiseala.Nu conteaza care bg ... daca castig 1 maxim 2 din 10 ma consider norocos.

Toti ruptii care abia au facut 70 ,plini de iteme verzi stau si se plimba toata ziua in bg sa-si ia Gladiator set..cum sa castigam cu astfel de jucatori? :(

ai putea sa incerci sa strangi 3-5 prieteni (un healer printre ei ) si faceti impreuna .... daca mai vb si pe un voice-ip cu siguranta o se schimbe situatia,

Eu asa fac si cam 80% din meciuri le castiga hoarda( daca nu dam de premade de alianta)

Guest darkkisss
Posted

ai putea sa incerci sa strangi 3-5 prieteni (un healer printre ei ) si faceti impreuna .... daca mai vb si pe un voice-ip cu siguranta o se schimbe situatia,

Eu asa fac si cam 80% din meciuri le castiga hoarda( daca nu dam de premade de alianta)

Adevarat , si pe deasupra mai mult fun cum zici tu.Dar cum ziceam, nu prea petrec mult timp in bg,avand raid in fiecare seara,aproape.Si nu e vorba ca dau peste premade-uri de alianta mereu si de asta pierdem... e vorba de randoms vs randoms.

Posted

da trebuie sa menzionez ca sunt trusty ally member.

ca experientza interesanta : pe unu din realmuri la starting zone human erau un war horde de lvl 5 , cu armor set distinct pe el , cu un 2h sword in mana enchanted cu icy weapon deshi semana cu mongoose ,probabil avea shi alte enchanturi pe armuri , incat mie imi dadea 87 dmg ceea ce la lvl 3 insemna 3 sferturi din viatza .

sa deschid un alt subiect, hoarda imi pare avantajata din multe puncte de vedere .inca de la felul in care e construit startin zone-ul cu mobi , drop rate la mobi etc.

deshi n-am experimentant bg mai mari de 20-29 pe oficial , 15 din 20 de meciuri sunt castigate de hoarda care e fully tinked , deci totzi au engineering goggles , necklace , enchanturi pe arme etc ( am observat asta pe 6 realmuri diferite )

Da ! sunt perfect constient ca poate pe alte realmuri aliantza domina !

poate pe la lvl 70 se schimba situatzia

asa zicea si o cunostinta care juca pe maelstrom... eu zic sa nu te lasi descurajat, bgs de 19-29-39 intotdeauna or sa fie stricate de twinks.

Iar hoarda nu e deloc avantajata, ca ajungi la lvl 20 cu 1g sau cu 2g tot rahatu ala e deci schimbarile minore in drop rates n-or sa te ajute cine stie ce. Iar ca starting areas, draenei mi s-a parut cea mai buna din tot jocul.

Posted

pe Misery castiga Alianta mai mult de 85% din bg-uri.Nu sunt un pasionat(sa stau toata ziua in bg), mai fac si eu cateva din cand in cand de plictiseala.Nu conteaza care bg ... daca castig 1 maxim 2 din 10 ma consider

stop, nu BG-URI, ci AV-URI, e diferenta mare! si da ai dreptate, e cam greu pt horde sa faca glad setul, i mean, alianta castiga multe av-uri => mai mult honor (dar n-ai idee ce fel e in wsg pt alianta, mor acolo cate 1 ora pt un joc si tot nu castigam)

Guest darkkisss
Posted

stop, nu BG-URI, ci AV-URI, e diferenta mare! si da ai dreptate, e cam greu pt horde sa faca glad setul, i mean, alianta castiga multe av-uri => mai mult honor (dar n-ai idee ce fel e in wsg pt alianta, mor acolo cate 1 ora pt un joc si tot nu castigam)

In cazul meu , simplu player care face cate 8-10 bg-uri random pt distractie le pierd aproape pe toate( fie AV ,AB ,EotS).Ce-i drept , nu prea fac wsg, urasc bg-ul ala.

Cat despre AV-uri , de cand au buffat pe Balinda si Vandar e aproape imposibil sa mai castige hoarda.Good thing ca o sa revina ca inainte la urmatorul patch.

Apropo de setu de gladiator and stuff.. o fi greu de facut..ce vroiam sa spun e ca ma deranjeaza cand vad oameni care au facut 70 de o ora ,imbracati in greens care vin si nu fac nimic in bg-uri(cum ar putea, cu gearul lor?).Nu e chiar asa greu de facut 1-2 instante si niste group quests.. si deja ai albastre cat de cat acceptabile.Apoi poti sa treci la pvp si sa-ti iei gladiator&vindicator stuff.

Posted

Am facut la BG-uri de m-am saturat in ultima vreme, sa imi imbrac putin alturile care erau free kill pentru oricine. In AV in general alianta castiga mai mult decat hoarda, in celelalte BG-uri cred ca hoarda castiga cu ceva mai mult, nu cu mult mai mult dar datorita faptului ca dureaza foarte mult fiecare BG lasa impresia ca ar castiga mult mai mult decat castiga in realitate. Una e sa castigi sau sa pierzi un BG im 10-15 min cum e AV si alta e sa stai in AB/EOTS/WSG cate o jumate de ora si apoi sa pierzi. Curios e ca fiecare factiune zice ca cealalta castiga mai mult :).

Pe mine nu ma deranjeaza cei care nu au echipament si vin in BG, atata timp cat incearca sa faca ceva, pentru ca si daca au facut lvl 70 de cateva minute pot sa aiba unele obiecte decente din instante, ma deranjeaza cei care vin si stau fara sa faca nimic, iar solutia data de Blizz cu report afk e inutila, doar pe cei care folosesc boti ii mai poti incurca, restul stau pe chat in BG fara sa faca nimic pentru un mark si ceva honor in loc sa incerce sa castige sa faca 3 marks si dublu honor.

Posted

pe Vindication Alli daca castiga un AV pe zi sa fie multumita:) in rest bg-uri rupe tot nush ce e cu AV parca nu mai stim sa jucam ne bate hoarda de nu ne vedem:) eu am facut intr-o zi 30 de AV sa pot face daily quest si nu am reusit ,a doua zi seara am reusit sa gastigam unu:) si am facut daily ala .

Posted

In cazul meu , simplu player care face cate 8-10 bg-uri random pt distractie le pierd aproape pe toate( fie AV ,AB ,EotS).Ce-i drept , nu prea fac wsg, urasc bg-ul ala.

Cat despre AV-uri , de cand au buffat pe Balinda si Vandar e aproape imposibil sa mai castige hoarda.Good thing ca o sa revina ca inainte la urmatorul patch.

Apropo de setu de gladiator and stuff.. o fi greu de facut..ce vroiam sa spun e ca ma deranjeaza cand vad oameni care au facut 70 de o ora ,imbracati in greens care vin si nu fac nimic in bg-uri(cum ar putea, cu gearul lor?).Nu e chiar asa greu de facut 1-2 instante si niste group quests.. si deja ai albastre cat de cat acceptabile.Apoi poti sa treci la pvp si sa-ti iei gladiator&vindicator stuff.

AV si WSG nu fac decat daca am nevoie de medalii, se merita sa faci un grup micut pt AB si Eye of Storm(cel putin cazul meu).

Setul de gladiator si arma mi se par foarte accesibile pt ce ofera, si poti face si heroice cu el destul de bine. Un item costa max 14500 honor farmabil in 4 zile destul de lejer.

de cei care au facut 70 de o ora si intra in bg nu ar trebui sa ne legam. Ia ganditiva.... cresti 70 de lvl, esti satul de farming q si instante, si vrei sa faci alceva. si nu uitati E CEA MAI USOARA MODALITATE DE A ITI PROCURA ITEME

Guest NaTsuKau
Posted

apropo......stiti ce nu pricep eu.....daca tu stai degeaba 5 minute te da afara.....dar sunt unii care ii vezi pe minimap...ca sunt mov (inactive) m-am dus si eu am stat langa unu sa vad ce face....si nu l-a dat afara tot bg...la sf m-am uitat luase 429 honor.....iar eu am pelcat o data 2 minute cred paote un pic mai mult si cand m-am intors eram de mult ieshit:).....si apropo de pvp rewards...funny este ca de ex sunt iteme mai bune la vindicator decat in kara.....si cum zicea cineva mai sus un item 4 zile......asha al kara daca nu iti pica nu ai dkp sau alte motive....nu il iei si 2 luni!!! de asta face lumea av si sta la onaore gratis unii stau degeaba.....la modul cel mai serios! in fine.....wsg/av/eots...cand castig cate unu dau de baut la tot IF!

Posted

8 ore , lvl 14, sporeggar, arata foarte bine, am fost shi in wsg , full twinks dar spre deosebire de experientze anterioare acum shi aliantza are astfel de specimene . 2-0 din cate am fost .pana acum imi place, maine introduc cd key-ul original , ramane doar sa gasesc pe cineva de lvl mult mai mare ca sa-i tzin de urat o perioada

Posted

As avea si io o intreba pt rogue in pve pvp ce e mai bun agility or attack power ?!

Posted

@quartz : Daca prin PvE = raiding atunci ar trebui sa iti cresti hit rating, abia apoi sa mergi pe agility. In raiduri agility e mai indicat decat attack power, pe langa faptul ca fiecare punct in agility iti da un punct de AP iti cresti in acelasi timp si critical chance plus ca o sa ai blessing of kings care in cazul AP nu face nimic.

In pvp conteaza mai mult resilience, AP, crit chance, pentru ca in general nu o sa ai mult timp alte buffuri care modifica stats.

Posted

bine hit am stai calm stiu ca trebe era o intrebare :D si in pvp io zic agility deoarece sunt shadowstep si ma ajuta mul tmai mult agility insa era o intrebare nu eram sigur si in pvefol agi oricum ms:D

Posted

apropo......stiti ce nu pricep eu.....daca tu stai degeaba 5 minute te da afara.....dar sunt unii care ii vezi pe minimap...ca sunt mov (inactive) m-am dus si eu am stat langa unu sa vad ce face....si nu l-a dat afara tot bg...la sf m-am uitat luase 429 honor.....iar eu am pelcat o data 2 minute cred paote un pic mai mult si cand m-am intors eram de mult ieshit:).....si apropo de pvp rewards...funny este ca de ex sunt iteme mai bune la vindicator decat in kara.....si cum zicea cineva mai sus un item 4 zile......asha al kara daca nu iti pica nu ai dkp sau alte motive....nu il iei si 2 luni!!! de asta face lumea av si sta la onaore gratis unii stau degeaba.....la modul cel mai serios! in fine.....wsg/av/eots...cand castig cate unu dau de baut la tot IF!

cei pe care ii vezi mov sunt incativi, adica primesc un debuff si nu mai iau onoare. ca sa scapi de el tre sa faci ceva... cel mai bine sa te duci la lupta si ti va disparea

In doua minute de afk nu cred ca te pot da afara. mai posibil este sa se fi terminat respectivul bg.. daca te dadeau afara trebuia sa ai un debuff de 15 min, timp in care nu mai luai onoare in nici un bg (asa stiu)

Posted

ramane doar sa gasesc pe cineva de lvl mult mai mare ca sa-i tzin de urat o perioada

lasa-te amice de jocul asta, tu chiar nu poti sa faci nimic sau sa gandesti pentru tine? pana acum ai pus o mie de intrebari.. mersul pe strada tot noi vrei sa ti-l explicam?

Guest darkkisss
Posted

AV si WSG nu fac decat daca am nevoie de medalii, se merita sa faci un grup micut pt AB si Eye of Storm(cel putin cazul meu).

Setul de gladiator si arma mi se par foarte accesibile pt ce ofera, si poti face si heroice cu el destul de bine. Un item costa max 14500 honor farmabil in 4 zile destul de lejer.

de cei care au facut 70 de o ora si intra in bg nu ar trebui sa ne legam. Ia ganditiva.... cresti 70 de lvl, esti satul de farming q si instante, si vrei sa faci alceva. si nu uitati E CEA MAI USOARA MODALITATE DE A ITI PROCURA ITEME

Sunt de acord,accesibile si bune.Daca cresti 70de lvl satul de farming quests si instante, ma indoiesc ca esti plin de greens.Eu m-am legat de cei care fac 70 , intra in bg repede sa farmeze honor si nu fac absolut nimic folositor pt a castiga.

@Speedy : poate ma insel in ceea ce priveste raportul de bg castigate alianta/hoarda in general,eu facand relativ putine( nici 10 intr-o zi) nu se poate generaliza ... cine stie... poate perioada zilei e de vina si am un ghinion fantastic :D

Posted

aseara cu hunterul cred ca am facut vreo 6-7 AV'uri si pe toate le-a pierdut alianta, am ramas cu daily-ul in log

ce-i mai enervant e ca desi unii se misca in AV tot nu stiu ce sa faca si care sunt principalele obiective, inca vor sa-l kiluiasca pe drek cu 4 towers up

intra in frostwolf si in loc sa sara pe turnuri se duc la GY, de parca ar conta cine stie ce

ieri de exemplu au trecut pe langa turnuri au luat GY si stateau pe morman nush ce asteptau, m-am dus singur la ambele turnuri, normal ca in modul asta pierzi

Posted

Pai asta e la ordinea zilei in AV :) nu stiu la hoarda cum e dar la alianta merg baietii direct la galvanis si apoi la drek. Daca e hoarda la galv se blocheaza nu mai stiu ce sa faca si stau la zerg in mijloc.

Eu in general merg direct FW si iau relief hut, si stau sa o pazesc, de nu stiu cate ori au fost luate towers in FW de catre 1-2 oameni de la hoarda cu 10-20 de aliance care stateau pur si simplu in keep si asteptau sa dispara warmasterii in loc sa stea macar 2-3 in fiecare turn.

Plus ce e penibil ca la atata timp de cand s-a modificat AV inca incearca sa ii scoata afara pe warmasteri. La un hunter i-am zis pe chat sa nu mai incerce sa ii scoata, i-a mai luat exact 7 incercari pana cand a renuntat.

Posted

ce am observa pe battle groupu meu este ca f multi intra la lvl 62-68 ,ma chiar daca au iteme verzi (si eu am intrat cu verzi normal) macar la 70 sa intre in av :(asa am avea mai multe sanse de castig.

Posted

Salutare, scuze ca ma invig asa d'odata in vorba, dar e cuva p-aici vr-un SL lock care joaca pe outland ? Sa facem un 2 v 2 arena team ? Eu am paladin lvl 70 tot vengefull mai putin gloves si sholderi, mace si libram de gladiator, scutu in kara. 370 reziliance 1700+ healing daca tin bine minte