yazid Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 de unde pot sa downloadez acele addon`uri? Quote
Thade Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Omule, nu am zis ca Maghteridon e in BT! Va ziceam doar ce imi zicea colegul! Si nu am zis ca facea BT si Maghteridon intr-o noapte... in fine... se vede pe voi 'excesul de WoW'! (respect celor pe care nu) :) se vede pe tine excesul de ..... (respect celor de la wow care nu sunt asa) in fine, zizou, asta e photek http://img252.imageshack.us/my.php?image=uiui4.jpg iei de pe www.curse.com btw Bulan, Shade a zis nu eu ce om! te-a innebunit WoW-ul, mai lasa tankatul ala /moo @Shade: ce-a spus nu-si avea locul aici, eu nu ma duc pe la alte sectiuni sa spun "nu e bun jocul lasati-va de el" ffs! asa intr-o maniera frumoasa si eu ii pot spune ca e spart dar ma abtin. @goldensilver: alege realm PvP ca-s cam cele mai pline, simti jocul, dar il si inchizi la gankat d-ala maxim prin STV <3, cel putin pe realmul meu stv a devenit un loc imposibil pt questuri, si alianta si hoarda au mainurile langa camp, ne dam toti login si iese scandal, dar e doar fun, ca am stat vreo 4 ore cu magul de lvl 30 in stv si am reusit sa fac 1 singur quest... Quote
virus_ro Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 @goldensilver: alege realm PvP ca-s cam cele mai pline, simti jocul, dar il si inchizi la gankat d-ala maxim prin STV <3, cel putin pe realmul meu stv a devenit un loc imposibil pt questuri, si alianta si hoarda au mainurile langa camp, ne dam toti login si iese scandal, dar e doar fun, ca am stat vreo 4 ore cu magul de lvl 30 in stv si am reusit sa fac 1 singur quest... pe mai toate serverele de pvp e asa ... STV e BG ne-oficial Tin minte primu meu char pe pvp , eram 30 sau 31 pe`atunci ... ma ascundeam dupa copaci cateva zeci de minute bune sa se curete camp`ul ca era plin de 70s .. Intr`o zi , s`au suparat 2 grupuri si si`au adus main`urile + friends [ cred ca unii au luat toata guilda chiar ... ] de a iesit macel acolo ... nu puteam sa`i numar exact , dar apreciez pe undeva pe la 60-70 de oameni in total Quote
goldensilver Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 oke pvp > pve ce spunetzi de us/eu ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 @goldensilver : daca joci din Romania si ai intentia sa vezi cat de cat din ceea ce ofera jocul in partea de PvE as zice sa joci pe EU, orele de raid la US s-ar putea sa nu iti convina si sa ajungi sa stai noptile ca sa vezi un encounter. Chestia ca ai dat peste un om care nu vorbeste engleza nu inseamna ca toti sunt asa, nu are sens sa generalizezi, majoritatea jucatorilor de pe EU vorbesc engleza, unii mai bine altii mai putin bine dar suficient sa te intelegi. Normal ca exista si exceptii dar atata timp cat intrii in un guild international cerinta de baza e limba engleza pe chat si s-a rezolvat problema. Quote
goldensilver Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 total de acord din punctul asta de vedere , dar am descoperit ca varianta us are un avantaj incredibil prin addon-ul asta : http://wow.curse.com/downloads/details/9924/ caci : If you're not using the US-English client, then this AddOn won't work for you.am testat addonul pana la lvl 15 shi functioneaza de minune fara sa am grija ca are vreun keylogger s.a dar sunt sigur ca o sa ajung sa joc in cele din urma pe un EU pvp server , recomandatzi vreunul mai nou deci cu multzi lowbies ? cel putzin pe onyxia us din cele 50 de persoane online vazute in "who" 40 erau lvl 70 (observ ca multzi suntentzi pe grim batol )apropos ms frumos pt sfaturi si raspunsuri Quote
Guest NaTsuKau Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 total de acord din punctul asta de vedere , dar am descoperit ca varianta us are un avantaj incredibil prin addon-ul asta : http://wow.curse.com/downloads/details/9924/ caci : If you're not using the US-English client, then this AddOn won't work for you.am testat addonul pana la lvl 15 shi functioneaza de minune fara sa am grija ca are vreun keylogger s.a dar sunt sigur ca o sa ajung sa joc in cele din urma pe un EU pvp server , recomandatzi vreunul mai nou deci cu multzi lowbies ? cel putzin pe onyxia us din cele 50 de persoane online vazute in "who" 40 erau lvl 70 (observ ca multzi suntentzi pe grim batol )apropos ms frumos pt sfaturi si raspunsuri hmm vad ca niemni nu iti da un raspuns scurt si la obiect:D....voi incerca eu sa iti dau cateva sfaturi si idei....daca vrei sa joci pe EU/pvp serrver te sfatuiesc sa te orientezi spre unele din urmatoarele servere.. Neptulon/Grimbatol/Kazzak..si Sylvanas parca la Hoarda.........iar dupa parerea mea personala te sfatueisc sa alegi Frostmane...care este cel mai bun server...(nu vreau polimici inutile gen Magh e ca e nihilum acolo si alte prostii) un server mare si populat o sa iti fea ocazia sa "feel the game" sa ai acees la tot end content....preturi bune la ah groaza de lume ..ddecat un server mic care o epica e in ah 3kg ...aici toata lumea joaca la greu..intradevar...iti sugerej daca incepi pe un server full...sa cauti un guide care sa nu te trimita la lvl in STV (nush daca exista zic si eu) pt ca in acea zona vei distruge cel putin 1-2 tastaturi daca esti o fire mai colerica....Eu iti urez bafta in alegerea care o sa o faci si te astept pe Frostmane:) Lume mai deschidetzi subiecte constructive...nu va mai certatzi cu toti "pufosii" care joaca cs cu clanu in nush ce sala de net! Quote
zetulescu Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ...am observat ca mare parte din linkmaniaci joaca pe grim batol......ce vreau sa intreb.....suntem doi insi ...un resto shaman de 70 si un mag de 70.....momentan suntem pe realmul zenedar..unde....nu avem prieten nimic..ma intrebam daca platim mutarea caracterelor pe grim s-ar gasi o guilda draguta si pentru noi?...multumesc. Quote
Thade Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 pai in EX unde sunt Blacka si Speedy n-o sa ai loc ca sunt prea IMBA, in Impulsion unde sunt eu de altfel ca ai gearul slab, dar asta nu inseamna ca nu va puteti gasi guild, vezi la realms forum, vezi acolo ce guilde recruteaza, dar intai va tre gear, ala de pvp e totusi un inceput dar ai doar umerii parca :P Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 @goldensilver : un add-on nu e un motiv pentru a alege EU sau US, add-onul respectiv s-ar putea sa mearga si pe EU si s-ar putea ca la urmatorul patc sa nu mai mearga si in acest caz motivul tau a disparut si ramai blocat pe un realm pe care probabil nu l-ai fi ales daca nu era add-onul.In ce priveste alegerea unui realm e preferabil sa mergi pe un PVP realm, daca consideri ca nu e stilul tau te poti muta pe un realm PVE , chestia e ca invers nu se poate. Un realm cu multi jucatori de lvl mic nu o sa gasesti, majoritatea realmurilor au deja populatia la lvl 70, de nivel mic vei gasi doar pe cei care incep acum sau cei care isi cresc un ALT. Ca idee dupa ce te hotarasti daca va fi EU/US, PVP/PVE cauti in lista de servere pe cele cu populatie high, iti faci un lvl 1 si dai un /who 1-10, 11-20 etc si o sa iti dai seama daca sunt jucatori de lvl mic, dupa care iti alegi serverul care il doresti. Pe GB nu sunt chiar asa de multi romani, doar ca postam pe forumul acesta si de asta da impresia ca am fi multi. Cele mai mari comunitati de romani din cate stiu eu sunt pe Neptulon si Sylvanas....iar dupa parerea mea personala te sfatueisc sa alegi Frostmane...care este cel mai bun server...(nu vreau polimici inutile gen Magh e ca e nihilum acolo si alte prostii)Frostmane e departe de a fi cel mai bun server sunt destule peste el, inteleg ca e serverul pe care joci si iti place, dar daca vrei sa fi obiectiv cel mai bun server din punct de vedere al progresului PVE este Magtheridon, nu pentru ca e Nihilum acolo, ci pentru ca au cele mai multe guilde care au terminat contentul actual. Din punct de vedere PvP din nou nu are cum fi cel mai bun, cele mai bune realmuri PvP sunt in Cyclone Battlegroup.@zetulescu : daca vreti sa va transferati mai mult ca sigur ca o sa gasiti ceva guild in care sa jucati, mai ales shamanul e o clasa foarte cautata acum. Chestia e ca depinde de gearul/skillul jucatorului daca reuseste sa intre in un guild cu progres bun sau in un guild care abia acum incepe raidingul. Eu zic ca, inainte de orice daca vreti sa faceti un transfer sa va uitati pe Realm Forum, indiferent de realmul pe care vreti sa va transferati, si majoritatea au un PVE Progress thread, va uitati cam in ce guild credeti ca aveti sanse sa intrati avand in vedere ca exista anumite cerincte minime de gear si class si mergeti pe pagina guildei si faceti o aplicatie. Daca va accepta merita sa faceti transfer, daca nu o sa ajungeti pe un realm unde nu prea o sa aveti ce face pentru ca ceilalti vor fi prin raiduri si nu au timp prea mult sa stea sa socializeze. Quote
Shade Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 US server = 300 latency (am jucat trial)EU server = 150-In plus, US servers au orele date peste cap, raids o sa le faci la 4 dimineata daca n-ai noroc.So EU ofc. Quote
goldensilver Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 spre bucuria mea dupa teste am vazut ca acel addon care imi pare destul de util merge shi pe eu , deci EU pvp it is .ramane sa vad ce server sa aleg , in mod suprinzator dupa teste cu who observ ca serverele cu population medium am mult mai multzi jucatori 1-40 fatza de cele full .o sa revin cu decizia Quote
Dele7e Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 stormscale e cel mai bun pvp realm din EU ,dar o sa-ti fie f greu la inceput pana devii IMBAHSKILLZOROMGps:nu ma contraziceti :) Quote
Guest darkkisss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ...am observat ca mare parte din linkmaniaci joaca pe grim batol......ce vreau sa intreb.....suntem doi insi ...un resto shaman de 70 si un mag de 70.....momentan suntem pe realmul zenedar..unde....nu avem prieten nimic..ma intrebam daca platim mutarea caracterelor pe grim s-ar gasi o guilda draguta si pentru noi?...multumesc.Nooo... don't come to Grim Batol.Server is Full!! ( glumesc :D)Norocul meu ca ajung acasa in jur de 7 , am timp sa ma loghez in liniste.Pe la 8-9 deja incep queues ...200-300 si mai mult in orele de varf( wait time 15-20min).In weekend e nenorocire.Btw acu ceva timp nu se puteau face transferuri pe Grim Batol din cauza suprapopularii ... acum au scos chestia asta? Quote
Mamut Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 un clip foarte interesant despre mage. http://www.youtube.com/watch?v=JfQ-H6dos3w. edit: Quote
Guest NaTsuKau Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ma fratele meu...daca tie 7 guilde numai la alianta care il bat pe ilidan...ti se pare ca exista pe grim batol sau neptulon...su maghteridon mai multe??:) inseamna ca nus tii ce vorbesti...esti in plus...inainte sa faci o afirmatie documenteaza-te oelaca sa vezi cate guilde are fiecare server Grim BAtol 3-4(Ex/DEm/EVT(la ilidan acuma),si aia care l-au batut primii am jucat si eu pe Groim si stiu nu poti compara un realm ca grim batol cu Frostmane nu este ca joc eu acolo dar intre 3 guilde si 7 guilde numai la alinata care termina BT..pai mai tata nush ce servere gasesti cu atatea la alianta eu vorbesc de alianta....NU de hoarda! Quote
mmc Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 omu s-a referit la progres per total, nu la hoarda sau la alianta, uite de exemplu progres pe magtheridon:http://www.wowjutsu.com/eu/magtheridon/16 guilde cleared allsi uite pe frostmanehttp://www.wowjutsu.com/eu/frostmane/11 guildeso pve wise who's better?e adevarat ca-s mai multe guilde la hoarda pe maggy si mai multe la alianta pe frostmaneuite pe ravencresthttp://www.wowjutsu.com/eu/ravencrest/8 guilde la alianta care au curatat totdeci frostmane nu e cel mai bun server pve, iar apoi ce conteaza asta? important e sa gasesti un cadru decent unde sa poti face pve atat cat poti si dorestiso, singurul care ar fi trebuit sa se documenteze inainte esti tu Quote
goldensilver Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 inainte sa se incinga discutzia .mi-am completat trialul undeva de craciun si pe atunci era asha de multa lume ca se campa hoggeru (te-ai gandi ca lumea are ceva mai bun de facut de sarbatori ) acum pe mai toate realmurile observ ca e pustiu zonele de inceput , goldshire , in fatza la deadmines , wc etc , in auction house pretzurile sunt tampite, acum 2 luni un ironpatch blade culmina intre 1.5 ~ 3.5 gold shi acum pe 3 realmuri sare de 40 g .majoritatea playerilor sunt de lvl 70 , de aici trag concluzia ca cel putzin pe servere pvp 70s sunt singurii care supravietzuiesc si domina , singuru lor scop fiind gear mai bun( raid sau pvp reward ) ,nu prea mare diferentza nici pe serverele normal Quote
Thade Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 da sincer nu pe grim batol PLEASE PLEASE nu vreau 1001 la queue@golden : ma omule, incep sa cred ca ai o problema grava, tu cumva nu stii ca pe fiecare realm sunt alti jucatori? du-te tu pe care vrei, ia-le pe toate la rand si vezi unde-s preturile mai mici la AH (de parca nu e evident ca pe reamurile cu jucatori mai multi e bataia mai mare). Cum dracu sa zici ca domina aia de level 70 de parca nu poti sa tragi o basina pe realm ca vine unu si-ti da 5k crit, nu te supara ca vorbesc poate de sus dar uitandu-te la preturile de la AH si avand un level 20 inseamna chiar nimic, asa ca fa-ti un char, alege un realm si joaca-te ca sa intelegi intr-adevar ceva. Daca vrei level mai rapid si fara sa te plictisesti prea mult, sa ai cu cine sa faci party etc, du-te pe un realm cu ceva jucatori mai multi.parerea mea sincera pt tine e sa alegi un server RP, cred ca ti s-ar potrivi, daca te-ai plange ca ti-a murit iepurele ai sansa sa iti lase aia pret mai mic de mila iar pe realmurile cu jucatori multi de 70 sunt si mai multi de lvl mic, iar pe realmurile cu jucatori mai putini, ala micu ori e alt, ori sansa e foarte mare sa aleaga alt realm. Quote
Shade Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 inainte sa se incinga discutzia .mi-am completat trialul undeva de craciun si pe atunci era asha de multa lume ca se campa hoggeru (te-ai gandi ca lumea are ceva mai bun de facut de sarbatori ) acum pe mai toate realmurile observ ca e pustiu zonele de inceput , goldshire , in fatza la deadmines , wc etc , in auction house pretzurile sunt tampite, acum 2 luni un ironpatch blade culmina intre 1.5 ~ 3.5 gold shi acum pe 3 realmuri sare de 40 g .majoritatea playerilor sunt de lvl 70 , de aici trag concluzia ca cel putzin pe servere pvp 70s sunt singurii care supravietzuiesc si domina , singuru lor scop fiind gear mai bun( raid sau pvp reward ) ,nu prea mare diferentza nici pe serverele normallol @ hogger si 1001 la queueZonele fluctueaza, daca O zona e pustie azi, nu inseamna ca si maine va fi la fel (proprie experienta).preturi mari la AH inseamna ca poti vinde mai scump, ceea ce e bine pentru incepator (ca oricum nu prea cumperi nimic la low-level, decat daca-ti gear-uiesti un twink si pentru asta ai bani destul) Quote
Guest NaTsuKau Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 oricum nu asta era ideea eu poate am greshit ca am uitat de horde side...dar ca si alinata serverul acesta frostmane mi se pare f bun..nu zic ca nu este si ravencrest...cu toate ca nu te supara dai copy paste la niste site'uri si nici macar nu ai curiozitatea sa numeri ...ravecrestu are 7 guilde...dar discutia era sa ii explicam la om ce sa aleaga un server full genu...grim/frost etc..sau sa se duca pe un server medium cum e aggamaganu.....full de romani si etc....unde si icnercam sa ii subliniez in primu post avantaje dezavantaje la fiecare categ...dar......inainte sa te uiti pe un site si asha gandeste si tu un pic...cam ce "nucleu de playeri" are magh la hoarda cu nihilum acolo...i stii de ce?:) pt ca toti au facut charuri si au jucat ca ultimii disperati poate poate candva vor ajunge acolo si au facut guilde si au progressat nici ei nu si-au dat seama cum au ajuns asha:P parerea mea...aici si glumesc oleaca!:) Asha ca fratzica daca vrei sa stai 2 ore sa faci un aprty algede de ex pvp/eu/aggamagan...daca vrei sa fie full sa iti moara compu in shatar/if etc sa stai la rand sa intri si alte chestii alege un pvp/eu/full.....sau cum am citit mai sus dute pe un Rp:P gl sa alegi bine si sa ne zici si oua daca ai facut alegerea buna cand ajungi la 70:P Quote
andy31 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 nu ne pasa de frostmane du`te la blizz fa scandal sa iti zica ei ca acolo e cel mai bine .. nu exista realmuri bune si nebune exista realmuri dezvoltate si subdezvoltate dezvoltat ( multi oameni [ FULL , LOCKED ] unde se fac instantele mari mai des decat cevle mici ) si celalalte cum e svr meu :) de prinzi o guilda de ssc esti Genius :) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ma fratele meu...daca tie 7 guilde numai la alianta care il bat pe ilidan...ti se pare ca exista pe grim batol sau neptulon...su maghteridon mai multe??:) inseamna ca nus tii ce vorbesti...esti in plus...inainte sa faci o afirmatie documenteaza-te oelaca sa vezi cate guilde are fiecare server Grim BAtol 3-4(Ex/DEm/EVT(la ilidan acuma),si aia care l-au batut primii am jucat si eu pe Groim si stiu nu poti compara un realm ca grim batol cu Frostmane nu este ca joc eu acolo dar intre 3 guilde si 7 guilde numai la alinata care termina BT..pai mai tata nush ce servere gasesti cu atatea la alianta eu vorbesc de alianta....NU de hoarda!Avand in vedere faptul ca nu a precizat daca vrea sa fie alianta sau hoarda progresul PVE inseamna toate guildele de pe un server, in concluzie daca nu poti gandi pana aici e clar cine e in plus. Inainte sa sari si sa dai replici de genul asta pe un forum ca doar nu e greu din spatele tastaturii incearca sa si gandesti. Daca vrea sa joace hoarda cu ce il ajuta faptul ca pe Frostmane alianta domina? Eventual il ajuta sa isi faca nervi de la cat ganking o sa ia. Sunt suficiente servere mai avansate la alianta decat Frostmane, asa ca e exact vorba despre patriotism local ce bagi tu prin posturile tale. Daca tot incerci sa ajuti omul macar fi informat, Kazzak era cel mai avansat server aliance side daca tot doreai sa dai o informatie de genul asta, si chiar daca a plecat Forte pe Boulderfist tot au progres mai bun decat Frostmane.@goldensilver : e normal ca toti vor sa ajunga la 70, jocul practic de la lvl maxim incepe, cand poti sa vezi cam cat de bun esti comparativ cu altii in PvP daca te intereseaza aspectul asta sau cat de departe poti sa ajungi in PvE. Deja la 3 ani de la lansarea jocului cei care mai joaca strict pentru gear sunt putini, sau nu au inteles inca ca orice obiect in cateva luni de cand il obtin devine practic inutil, sau sunt noi in joc si e febra de la inceput de a avea un char cat mai bine imbracat. Referitor la AH prices , ironpatch blade nu e cel mai bun exemplu care il poti da, este o arma de twink si normal ca nu o sa o gasesti la pret mic decat daca o pune un incepator in AH si nu au vazut-o speculantii. Quote
ChoWdeR Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nu ne pasa de frostmane du`te la blizz fa scandal sa iti zica ei ca acolo e cel mai bine .. nu exista realmuri bune si nebune exista realmuri dezvoltate si subdezvoltate dezvoltat ( multi oameni [ FULL , LOCKED ] unde se fac instantele mari mai des decat cevle mici ) si celalalte cum e svr meu :) de prinzi o guilda de ssc esti Genius :)sa mori tu ..?OT: de vineri am facut 900g :) doar din dayliuri si primaluri! nu credeam ca o sa fac atat, inca 1 luna si am netherdrake, sau cel putin un epic flying :) e usor sa faci bani, inainte sa merg la dayli/farming, vorbesc cu un mage, imi da vreo 60 de bucati de croissant de ala de lvl 65 si nu cheltui bani nici pe mancare :) Quote