Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

real men don't quit

Daca stai bine si te gandesti , ce rezolvi cu wow ? Nopti pierdute in instante pentru un item si multe altele. Adevarul este ca wow cuprinde si cateva placeri, dar necesita FOARTE MULT TIMP.

Posted

Daca stai bine si te gandesti , ce rezolvi cu wow ? Nopti pierdute in instante pentru un item si multe altele. Adevarul este ca wow cuprinde si cateva placeri, dar necesita FOARTE MULT TIMP.

REAL MEN WASTE LIVES IN MMOURPEGERS

don't argue with that

i will lower the boom on you if you argue with that

Posted

REAL MEN WASTE LIVES IN MMOURPEGERS

OR NOT! :)

Am eu un coleg care vine la scoala somnoros, are ochii mari cat casa :)) . Il intreb ce ai mai facut iarasi ma? Pai am fost in BT si l-am dat jos pe Maghteridon de n ori, toata noaptea am stat la raid!

Acum vine intrebarea mea: pt ce a facut el toate astea? sa se dea mare pe server? acum nu, dar tare vrea sa vad ce face el la anu (cand avem bacu).

ps: mesajul meu nu este unul care vrea sa va desparta de iubirea a 2-a (sau prima, depinde de persoana) dar ganditi-va putin si voi, sa numai vorbim ca sunt bani aruncati pe geam, ca deh (am platit trebuie sa joc).

Posted

da crezi ca el stie ce vorbeste? se baga in seama aiurea, du-te ma si joaca-te solitaire ca nu te face dependent plus de asta nu ti-a cerut nimeni parerea si data viitoare sa nu-ti mai spui parerea ca e total pe langa numele acestui topic

si probabil ca el ii da lu' maggi ressurect ^^

Posted

ce putin enchanting ai

dieslowm3n

:| doamne .. asta e spam :|

asa zic la tati ce putin ecnhanting ai si fac 1000 de posturi :))

lasa'l ca se crede amic cu mine (:wub:) , dar las ca vede el noaptea ce o ia sub coditsa :D

Posted

Omule, nu am zis ca Maghteridon e in BT! Va ziceam doar ce imi zicea colegul! Si nu am zis ca facea BT si Maghteridon intr-o noapte... in fine... se vede pe voi 'excesul de WoW'!

(respect celor pe care nu) :)

Posted

:| doamne .. asta e spam :|

asa zic la tati ce putin ecnhanting ai si fac 1000 de posturi :))

Si tu ce ai facut acum ?

Daca imi esti asa superior cum te crezi ar fi trebuit sa postezi la subiect

Oricum pana acum nu am facut decat posturi constructive in mare , daca e spam e treaba unui moderator sa stearga asa ca lasama

OT:Stie cineva ceva filme misto cu enh shammy in arene ?

PS. 150 ench la lvl 70 e putin deci nu e neaparat spam

Posted

cine poate sa imi spuna cum fac sa imi apara skilluri si alte chestii deasupra XP bar-ului,si cum schimb interfata astfel incat sa iimi arate charul(sus stanga) ca in poza de mai jos?:http://img85.imageshack.us/my.php?image=btneckhp2asdyg7.jpg

thx

Posted

acolo e un UI . imo sunt useless , sunt numai ca design , dar nu te ajuta cu nimic , ai tot ce-ti trebuie la default.

si acea bara e tot din UI , dar poti si din default sa o faci

Esc -> interface -> advanced -> show action bar (le selectezi toate_)

Posted

Si tu ce ai facut acum ?

Daca imi esti asa superior cum te crezi ar fi trebuit sa postezi la subiect

Oricum pana acum nu am facut decat posturi constructive in mare , daca e spam e treaba unui moderator sa stearga asa ca lasama

OT:Stie cineva ceva filme misto cu enh shammy in arene ?

PS. 150 ench la lvl 70 e putin deci nu e neaparat spam

poate ca nu s`a apucat de mult care e problema ? =))

Posted

mi-am terminat trialul pe un server normal eu , si am ajuns la concluzia ca e musai un server pvp pt extra bonus in ceea ce priveste honor points si neaparat un server us ca din cate am experimentat in 10 zile de joc majoritatea celor intalnitzi pe cel european sunt total incompetentzi shi doar vreun sfert cunosc limba engleza .

ca sa imi sustzin ideea : http://img247.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot122907222823ii4.jpg

in cele din urma respectivul a zis ceva pe care am e-tradus ca fiind : sunt polonez , nu inteleg ce spui

insa la start zone in serveru eu erau 40 de persoane , pe cel us (onyxia ) sunt max 3 persoane ..ceea ce e ingrijorator

deci opinia voastra in ceea ce priveste us/eu pvp/normal ?

eventual sa recomandatzi un server pvp preferabil us cu multa lume (recunosc cer mult )

( cd keyul original de pe wow eu , functioneaza pe wow us ? multumesc anticipat )

si intrebarea cea mai importanta : Joaca cineva pe servere pvp din us ?

Posted

@thade, bulanabc si tot cei care s-au luat de potyike: eu zic ca omul si-a spus parerea civilizat si fara bataie de joc, ce-ar fi sa incetati cu flame-urile de copii disperati CA VA IA MAMA DRACU? Mersi.

@goldensilver: n-as vrea sa fiu fortat sa ma bat cu vreun horde/ally de fiecare data cand il intalnesc... chit ca primesc honor points, chit ca am o clasa buna la pvp. Eu unul raman pe server pve.

Posted

@ zizou : Xpearl se numeste addonu :-), trademark pt screenshot :P

@ renegade : faza cu action barurile nu le poti face din default, le poti muta unde vrei tu din options?

bartender3 se numeste addonu si e ft util , parerea mea.

@ thade : arata-mi unde e flame in postul meu, si te rog nu jigni k nu am jignit pe nimeni de pe acest forum, "prietene pufos", "hai pa" e flame?:o:O:O?