Injured Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 real men don't quitDaca stai bine si te gandesti , ce rezolvi cu wow ? Nopti pierdute in instante pentru un item si multe altele. Adevarul este ca wow cuprinde si cateva placeri, dar necesita FOARTE MULT TIMP. Quote
ReneGade Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 lol . orice joc se joaca cu moderatie . si oricare alte chestii . eu nu sunt dependent . joc ptr distractie jocul acesta . lvl 70 :> Quote
Shade Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Daca stai bine si te gandesti , ce rezolvi cu wow ? Nopti pierdute in instante pentru un item si multe altele. Adevarul este ca wow cuprinde si cateva placeri, dar necesita FOARTE MULT TIMP.REAL MEN WASTE LIVES IN MMOURPEGERSdon't argue with thati will lower the boom on you if you argue with that Quote
ReneGade Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 pune link la armory Renegade :Dhttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...tol&n=Samyy Quote
Potyike Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 REAL MEN WASTE LIVES IN MMOURPEGERS OR NOT! :) Am eu un coleg care vine la scoala somnoros, are ochii mari cat casa . Il intreb ce ai mai facut iarasi ma? Pai am fost in BT si l-am dat jos pe Maghteridon de n ori, toata noaptea am stat la raid! Acum vine intrebarea mea: pt ce a facut el toate astea? sa se dea mare pe server? acum nu, dar tare vrea sa vad ce face el la anu (cand avem bacu). ps: mesajul meu nu este unul care vrea sa va desparta de iubirea a 2-a (sau prima, depinde de persoana) dar ganditi-va putin si voi, sa numai vorbim ca sunt bani aruncati pe geam, ca deh (am platit trebuie sa joc). Quote
mmc Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ce Magtheridon ma in BT? si il omori doar o data/saptamana Quote
Thade Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 da crezi ca el stie ce vorbeste? se baga in seama aiurea, du-te ma si joaca-te solitaire ca nu te face dependent plus de asta nu ti-a cerut nimeni parerea si data viitoare sa nu-ti mai spui parerea ca e total pe langa numele acestui topicsi probabil ca el ii da lu' maggi ressurect ^^ Quote
FPS-Doug Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...tol&n=Samyyce putin enchanting ai Quote
andy31 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ce putin enchanting ai doamne .. asta e spam asa zic la tati ce putin ecnhanting ai si fac 1000 de posturi Quote
ReneGade Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ce putin enchanting ai dieslowm3n doamne .. asta e spam asa zic la tati ce putin ecnhanting ai si fac 1000 de posturi lasa'l ca se crede amic cu mine (:wub:) , dar las ca vede el noaptea ce o ia sub coditsa :D Quote
Potyike Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Omule, nu am zis ca Maghteridon e in BT! Va ziceam doar ce imi zicea colegul! Si nu am zis ca facea BT si Maghteridon intr-o noapte... in fine... se vede pe voi 'excesul de WoW'! (respect celor pe care nu) :) Quote
Bulan69 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 prietene pufos lasa-ne pe noi sa ne umflam ochii cat casa, sa stam nedormiti zile in sir si sa ne pierdem viata prin WoW, tu intoarce-te la cs si muhai pa. Quote
FPS-Doug Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 doamne .. asta e spam asa zic la tati ce putin ecnhanting ai si fac 1000 de posturi Si tu ce ai facut acum ? Daca imi esti asa superior cum te crezi ar fi trebuit sa postezi la subiect Oricum pana acum nu am facut decat posturi constructive in mare , daca e spam e treaba unui moderator sa stearga asa ca lasama OT:Stie cineva ceva filme misto cu enh shammy in arene ? PS. 150 ench la lvl 70 e putin deci nu e neaparat spam Quote
yazid Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 cine poate sa imi spuna cum fac sa imi apara skilluri si alte chestii deasupra XP bar-ului,si cum schimb interfata astfel incat sa iimi arate charul(sus stanga) ca in poza de mai jos?:http://img85.imageshack.us/my.php?image=btneckhp2asdyg7.jpgthx Quote
ReneGade Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 acolo e un UI . imo sunt useless , sunt numai ca design , dar nu te ajuta cu nimic , ai tot ce-ti trebuie la default.si acea bara e tot din UI , dar poti si din default sa o faciEsc -> interface -> advanced -> show action bar (le selectezi toate_) Quote
andy31 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Si tu ce ai facut acum ? Daca imi esti asa superior cum te crezi ar fi trebuit sa postezi la subiect Oricum pana acum nu am facut decat posturi constructive in mare , daca e spam e treaba unui moderator sa stearga asa ca lasama OT:Stie cineva ceva filme misto cu enh shammy in arene ? PS. 150 ench la lvl 70 e putin deci nu e neaparat spam poate ca nu s`a apucat de mult care e problema ? Quote
FPS-Doug Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Citeste mai sus ... Il cunosc stiu de cand joaca si de la inceput a luat tailoring si enchanting ... Altceva interesant mai ai de spus ? Quote
Dele7e Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 OT:Stie cineva ceva filme misto cu enh shammy in arene ?http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=47875 Quote
goldensilver Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 mi-am terminat trialul pe un server normal eu , si am ajuns la concluzia ca e musai un server pvp pt extra bonus in ceea ce priveste honor points si neaparat un server us ca din cate am experimentat in 10 zile de joc majoritatea celor intalnitzi pe cel european sunt total incompetentzi shi doar vreun sfert cunosc limba engleza .ca sa imi sustzin ideea : http://img247.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot122907222823ii4.jpgin cele din urma respectivul a zis ceva pe care am e-tradus ca fiind : sunt polonez , nu inteleg ce spui insa la start zone in serveru eu erau 40 de persoane , pe cel us (onyxia ) sunt max 3 persoane ..ceea ce e ingrijoratordeci opinia voastra in ceea ce priveste us/eu pvp/normal ? eventual sa recomandatzi un server pvp preferabil us cu multa lume (recunosc cer mult ) ( cd keyul original de pe wow eu , functioneaza pe wow us ? multumesc anticipat )si intrebarea cea mai importanta : Joaca cineva pe servere pvp din us ? Quote
Aldguth Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 STAY AWAT FROM THE POLISH PPL! THEY ARE EVIL!!Nu poti juca pe us daca ai key de joc eu.RPPVP ftw. Quote
Shade Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 @thade, bulanabc si tot cei care s-au luat de potyike: eu zic ca omul si-a spus parerea civilizat si fara bataie de joc, ce-ar fi sa incetati cu flame-urile de copii disperati CA VA IA MAMA DRACU? Mersi.@goldensilver: n-as vrea sa fiu fortat sa ma bat cu vreun horde/ally de fiecare data cand il intalnesc... chit ca primesc honor points, chit ca am o clasa buna la pvp. Eu unul raman pe server pve. Quote
Bulan69 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 @ zizou : Xpearl se numeste addonu :-), trademark pt screenshot :P@ renegade : faza cu action barurile nu le poti face din default, le poti muta unde vrei tu din options?bartender3 se numeste addonu si e ft util , parerea mea.@ thade : arata-mi unde e flame in postul meu, si te rog nu jigni k nu am jignit pe nimeni de pe acest forum, "prietene pufos", "hai pa" e flame?:o:O:O? Quote