Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Are specul http://www.wowhead.com/?talent=IZbxczIizzxsxxx0tr0z

(Demonic Tactics inainte dadea +5% dmg si nu crit,are sucubus afara+soullink+breserker)

Poate e impresionant sa te uiti asa la filmul ala insa:

-e facut cand lumea avea 8000-10000hp si nici un pic de resilience(acum vreo 9 luni).

-sunt doar criturile aratate. Majoritatea batailor sunt astfel: incep cu el avand breserking buff,sucubus da seduce, el da trinket de dmg,racial de orc si casteaza soulfire care da crit. Astazi ar fi asa: el da seduce,warriorul da trinketul is da deathwish si te rupe cu sabia din season 1

Daca vrei sa vezi PvP adevarat cauta pe warcraft movies niste filme cu arene de 5vs5.

mersi mult :)

@FPS-Doug super filmul ala cu warlock chiar ma ajuta ! :D ms mult ^^

Posted

si la hoarda pe Neptulon sunt vreo 3 ghilde de romani,am inceput si eu un alt acolo care probabil va deveni main,"shadow" priest lvl 20,/w Zazone daca mai sunteti pe acolo :>

Posted

Asta e un film cu destruction warlock care merita vazut

http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=58162

cam muta propaganda, dar pvp-ul e bun... poate sa dea cineva link la buildul ala de 8/7/46? Sunt curios ce se pune la affliction.

Ah, si o parere: pyroclasm + nether protection sau Aftermath? Stiu ca pyroclasm e porcarie, dar soul fire e folosit destul de des in filmul ala, asa ca s-ar putea sa merite.

Posted

Am Druid NighElf si vreau sa folosesc Rebirth dar zice ca "Missing reagent " , de unde pot lua acel reagent?

Pune cursorul pe skill si vezi ce reageant iti trebuie ... La level mic , e Maple Seed ... nush daca se schimba sau nu. Reageants iei de la reageant vendors [ cel mai des gasesti in capitale ]

Posted

@mortix - joc de cand a aparut WoW pe EU.

@logical - nu siu exact ce build foloseste respectivul, dar e simplu de gasit daca chiar te intereseaza, majoritatea buildurilor sunt standard si le gasesti pe forumul clasei respective. Dar in afara de faptul ca da niste crituri mari pvp pe destruction nu e o alegere buna, in primul rand pentru ca asemenea crituri se dau cu gear foarte bun, ceea ce nu e accesibil oricui iar in al 2-lea rand daca nu prinzi un crit de genul ala esti mort in cateva secunde de la majoritatea claselor. Cum S1 este deja la indemana oricui si ai 400+ resilience sansele sa dai asemenea crituri s-au redus foarte mult si practic o sa fie o loterie cand o sa omori pe careva.

Cea mai buna solutie pentru un warlock in PvP actualmente e un SL/SL build, nu necesita gear foarte bun pentru a putea supravietui suficient de mult timp ca doturile tale sa isi faca treaba.

Posted

A little help here . Doresc un mic ajutor de la ceva magi pe ice de aici . As dorii sa stiu ce macrouri folositi . ty

fast counterspell=> nu mai trebe sa dau intrerupt la casting ca sa dea CS

focus polymorph=> seteaza focus target si pot sa-i dau polymorph chiar daca nu il am ca main target

focus counterspell=> acelasi lucru doar ca ii da CS (asta merge impreuna cu un addon gen quartz care iti arata casting baru de la focus target)

Guest darkkisss
Posted

For Speedy :

De cat timp bateti pe Illidan?De cate Warglaive ati avut noroc pana acum?

1st kill pentru noi vinerea trecuta , insa no loot...a fost foarte interesant si neobisnuit pentru 1st kill.Inca asteptam loot-ul de la GM.. nu stiu cat o sa mai dureze.

Exista vreo regula la loot la Illidan ceva in genul Prince din kara, adica 1 weapon + another epic(exclusiv weapon + token(s) ) sau este total random ?

Posted

First kill a fost in la inceputul lui octombrie, avem deja 15+ kills si pana acum doar un warglaive, MH.

Probabil nu a fost loot pentru ca nu mai era nimeni in viata, si a murit de la dots sau a murit si apoi au murit toti de la parasites. S-a intamplat si la noi asa ceva, o sa primiti loot ulterior de la GM prin mail, raid leaderul trebuie sa faca un ticket, o sa primeasca raspuns ce loot a fost si apoi trebuie sa zica la GM cine va primi loot si ce, iar respectivii vor primi itemele prin mail, si vor fi soulbound ca sa nu poata fi re-vandute.

Loot actualmente la Illidan e asa : 2 T6 tokens, 2 random items. Alea 2 random items sunt din loot table, are 12 items acolo plus inca 2 care sunt warglaives.

In cazul in care aveti noroc de warglaive aia vine suplimentar, deci primiti 2 T6 si 3 alte items, unul din alea 3 items fiind warglaive. Mai poate cadea din cand in cand ceva pattern dar is cam inutile majoritatea acum, si alea cad de la orice boss din BT/MH.

Guest darkkisss
Posted

Thanks.

Da.. a fost ceva de genu : toata lumea :((( 1% wipe nowai.Dupa care guild chat spam " HE IS DEAD!" etc.Se pare ca Maiev a terminat treaba care am inceput-o noi :D Corpul a fost acolo pentru foarte putin timp, apoi a disparut.

Stiu ca ati patit si voi asa ceva.. de asta te intrebam.Prin "asteptam loot-ul" ma refeream ca il asteptam in mail..ticket-ul si toata treaba au fost facute.

Intrebasem de loottable deoarece am fost foarte uimit ca am primit 2 weapons(eram ferm convins ca pica doar 1 weapon + altceva).

Anyway am primit : bow, staff , warglaive OH and 2xTokens.Astept cu nerabdare chest-ul :D

1st warglaive on server(horde-side).Nu suntem asa de avasanti ca voi , alianta :D

Guest darkkisss
Posted

inca nu ne-au venit totusi... le asteptam cu nerabdare

destul de mare bulan intr-adevar , 1st kill 1st legendary.Oare ce va pica la Illidan next reset? :D

Posted

Cine stie ce pica, deja la noi se pune problema sa pice ceva util, pentru ca in curand or sa fie disenchanted cateva chestii sau luate asa ca sa ocupe un slot in banca, ar trebui lootul sa fie cumva gandit astfel incat obiectele care pot fi folosite de mai multe clase sa aiba o sansa mult mai mare sa cada decat cele care sunt class specific. De exemplu memento of tyrande care e cel mai bun trinket pentru healeri ne-a cazut doar o data si avem 10+ healeri care cred ca ar vrea sa o aiba, dar ne-au cazut pana acuma 3 black bow's care sunt inutile pentru orice alta clasa decat hunter.

Cel mai norocos e un rogue de-al nostru roman :P care a luat in primele 2 kills ambele warglaive, ala da noroc, comparativ cu guilde care de o gramada de vreme fac farming la Illidan si nu au vazut inca un warglaive.

Asta e o chestie super nasoala, faptul ca sunt total random, macar pentru world first ar fi meritat sa le dea best of loot, dar Nihilum nici pana acum nu a lootat warglaives.

Dupa lootul care il zici ca v-a cazut inseamna ca esti in Henchmen :)

Guest darkkisss
Posted

Dupa lootul care il zici ca v-a cazut inseamna ca esti in Henchmen :)

That is correct!

Mie mi-a revenit chest-ul desi as fi preferat arcul de 100 de ori mai mult.Asta e , alt hunter , mai mult dkp.Faza funny a fost ca leaderul nu a vazut bid-ul lui pe arc si primul ticket a fost facut mie revenindu-mi amandoua :) .Dupa ce si-a dat seama a facut al doilea ticket corectand problema,sperand sa nu fie prea tarziu.Nu mi-ar displace sa intru diseara si sa gasesc ambele iteme in mail :)

Apropo de Illidan.. ati citit de bug-ul cu shared instanceID in BT? Aparent , printr-o minune alianta a primit ID-ul unui raid de hoarda , si s-au intalnit la Illidan =)) . Pe US parca se intampla treaba asta

Guest darkkisss
Posted

Asta chiar ca trebuie sa fi fost marfa faza. Ar fi fost funny sa se poata face pvp acolo si careva sa-l cheme si pe Illidan! :))

http://img142.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot102507193610lh3.jpg

http://img155.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot102507201543kg2.jpg

http://img142.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot102507191410nu7.jpg

GM quote : "We're looking into this.." :)

Posted

am citit despre asta si eu, f interesant, am impresia ca nu se poate face pvp in instante, oricum nu-s facute ca doua opposite factions sa se intalneasca

Posted

Pune cursorul pe skill si vezi ce reageant iti trebuie ... La level mic , e Maple Seed ... nush daca se schimba sau nu. Reageants iei de la reageant vendors [ cel mai des gasesti in capitale ]

ms gasisem pana la urma :>