andy31 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ce zi nice azi :D am facut bg etc etc.. Seara am mers in Mechenar.. eram singuru care folosea healing din group no druid/popa etc. si la un mob a cazut !!Zupeeeeerrr :D si l`am luat .. la ah e 1.6k gold :D So happy !!! :-j :) Quote
M0rtix Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ce zi nice azi :D am facut bg etc etc.. Seara am mers in Mechenar.. eram singuru care folosea healing din group no druid/popa etc. si la un mob a cazut !!Zupeeeeerrr :D si l`am luat .. la ah e 1.6k gold :D So happy !!! :-j :)pot sa primesc warn ca nu imi pasa, dar tu o dai in prostie de acum. am inteles ca ti-a picat itemul esti fericit ca ai luat bani pe el, de acum vrei sa te veneram? :blink: @ot ms de advice Blacka ;) Quote
Thade Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ce zi nice azi :D am facut bg etc etc.. Seara am mers in Mechenar.. eram singuru care folosea healing din group no druid/popa etc. si la un mob a cazut !!Zupeeeeerrr :D si l`am luat .. la ah e 1.6k gold :D So happy !!! :-j :)prost sa fie ala care-l ia la 1.6k gold, mai bine faci honor si cumperi http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=32451 , care e mult mai bun si in pvp si in pve daca e sa le comparam... plus de asta faza e ca la fiecare epic care pica random prin instante si unul il ia, eu cer sa-l puna pe el(in caz ca da need), daca nu-l pune ii dau report, ca asa mi se pare normal (nu ca mie nu mi-ar trece prin cap sa-l vand, dar nah, din grupurile cu care fac in fiecare zi eroice, gasesc multe persoane cunoscute, iar vorba merge repede ca esti ninja si apoi cam pa invitatii) si zic iar... 1.6k gold e fooooooooooarte mult iar daca-l vinzi cu atat inseamna c-ai prins un prost in actiune -.- Quote
Guest pinknflufy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 LvL 66 draenei shaman...am nevoie disperata de gold :)..va rog un loc unde as putea farma la lvl meu cat de cat bine...multumesc . Quote
beamer Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 nagrand ,poti face questurile de acolo ,apoi sa lasi si cristalele in haala si iei si gold,warbeads la kurenai pentru reputatie +drop iteme verzi la mobi destul de dese,vezi la ogre ,sa faci questurile de la nesingwary safari ca dau xp si gold bunicel,aduna motes of life ,earth,shadow le faci primals si apoi la pui la la ah se cauta destul de mult,pe la 68,69 poti merge in shadowmoon valey sau netherstorm eu cand am ding 70 am avut gold destul sa imi iau si fly mount. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 In primul rand daca ai nevoie de gold trebuia sa ai deja 2 profesii care sa te ajute sa iti cresti veniturile. Mining/skinning de ex sau mining/enchanting sau orice alta profesie de gatherer si eventual inca una de gatherer/crafter care sa fie maximizate pana la lvlul tau. In afara de asta, nu vad pentru ce ai avea nevoie asa de urgenta de bani la lvl 66, mult mai important e sa ajungi la 70 decat sa te apuci acum sa faci grind pentru bani, avand in vedere ca in orice zona daca serverul este populat vor fi lvl 70 care incearca sa faca bani si tu vei fi free kill. Quote
andy31 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Voi nu ati inteles. eu il folosesc nu l`am vandut spun doar ca e 1.6 k la mine pe server la ah .. nu ma dau mare ca am sau nu am bani .. ma bucur ca am prima arma epica .. Quote
logikal Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 surehttp://img222.imageshack.us/img222/6573/wowscrnshot012608052538hh7.jpgpoti sa vezi aici cum le am setate. cele cu icon-uri ciudate si scris sub ele sunt macros. daca le vrei da-mi un pm.soulfirems mult Shade da :D soul fire :D poti da 5k dmg :D ? Quote
Aldguth Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Damn, I got raped by a rogue with 1 of illidan's glaives today. T_T Quote
Thade Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 dupa cum a spus Speedy azi http://img163.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot013008211351ed9.jpg chiar am avut bulan incredibil, la fiecare boss (in afara de Maiden) au picat iteme de tankat (head, wrist, waist si feet) pe care eu le-am luat :D Quote
Guest vodaldrien Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Am si eu o intrebare ... :P PE serverele EU Sylvanas e cel mai plin de romani? Quote
Thade Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hehe polonicul pacii T4 LEGS GIEFED! +shoulderii de la netherspite Quote
logikal Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 bravo thade ! :P ai un noroc=)) chiar e posibil sa dai asa crit ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Da, e posibil asa crit.Daca te uiti la film cand da 8k+ dmg are bufful de berzerker. Chestia e ca pentru asa crits probabil e full destruction, un build care in PvP e destul de putin folosit pentru ca sansele tale de supravietuire sunt foarte mici. Quote
M0rtix Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 speedy cam de cat timp joci wow? :)m-am uitat pe profilul tau si am vzt munca serioasa acolo :) Quote
logikal Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 speedy imi poti da si mie acel build :D ? multumesc mult de raspuns ! Quote
FPS-Doug Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Pt crituri din alea iti trebe si gear nu doar build bun :P + din cauza resilience nu vei reusi asa crit Quote
Adrian_Mihaix Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Are specul http://www.wowhead.com/?talent=IZbxczIizzxsxxx0tr0z(Demonic Tactics inainte dadea +5% dmg si nu crit,are sucubus afara+soullink+breserker)Poate e impresionant sa te uiti asa la filmul ala insa:-e facut cand lumea avea 8000-10000hp si nici un pic de resilience(acum vreo 9 luni).-sunt doar criturile aratate. Majoritatea batailor sunt astfel: incep cu el avand breserking buff,sucubus da seduce, el da trinket de dmg,racial de orc si casteaza soulfire care da crit. Astazi ar fi asa: el da seduce,warriorul da trinketul is da deathwish si te rupe cu sabia din season 1Daca vrei sa vezi PvP adevarat cauta pe warcraft movies niste filme cu arene de 5vs5. Quote
Sly Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Am si eu o intrebare ... :P PE serverele EU Sylvanas e cel mai plin de romani?Nu neparat sunt si pe Karazhan sau Executors foarte multi romani,nu poate fi sigur nimeni unde sunt mai multi. Quote
Guest pinknflufy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Intrebare.....am lvl 69 fara cateva bare :)...unde sa ma duc...shadowmoon valley sau netherstorm?...nu banii ma intereseaza ci questurile... Quote
FPS-Doug Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Asta e un film cu destruction warlock care merita vazuthttp://warcraftmovies.com/movieview.php?id=58162 Quote