Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Ati vazut si [The Twin Blades Of Azzinoth] ?? ma indoiesc :D

arata bestial un rogue/warrior cu sabile alea 2.... dak il mai bate careva e chiar noob :))

Andrew` tu joci WoW? Sau doar citesti pe forumuri si postezi pe aici, pentru ca din cate am vazut din posturile tale nu prea ai treaba cu jocul, normal ca au vazut sabiile daca le-au cazut chiar lor de 2 ori.

In primul rand sabiile respective nu o sa le vezi pe un warrior in PvP, un warrior care are posibilitatea sa le ia stie cate ceva despre clasa lui, suficient sa isi dea seama ca fara MS in PvP o sa ia bataie de la aproape oricine are chef sa il bata.

Pe un rogue sabiile respective in PvP o sa il ajute destul de mult asta insa nu o sa il faca nici mai bun nici invulnerabil, doar o sa fie overgeared fata de majoritatea jucatorilor, si o sa castige doar datorita diferentei de gear, daca intalneste un jucator care si-a muncit S3 gear o sa aiba probleme destul de mari sa ii faca fata.

@Delete : sabiile respective sunt cele mai bune la momentul actual in PvP/PvE pentru un rogue, nu exista comparatie. Practic pierzi ceva resilience fata de S3 dar castigi destul de mult la dmg (max dmg la MH da o diferenta destul de mare) plus ca 450 haste e extraordinar.

Pana la nerful la AR era discutabil daca S3 maces ar fi mai bune, acum insa castiga clar.

Posted

Chestia e ca daca pui un full S3 sa se bata cu unu cu warglaives, 80% va castiga cel fara sabii pentru ca are experienta in pvp, pe cand cel cu warglaives are in pve...Cum s-a intamplat si cu nihilum cand s-au dus in franta parca sa faca 5v5 cu PvP-eri adevarati...si si-au luat bataie cu 5-0

Posted

faptul ca faci pve high end nu inseamna ca esti zero in pvp, asta e un concept gresit, in pve inveti destul survability care sa te ajute in pvp

marea majoritate a celor care fac pve fac si pvp in acelasi timp in functie de timpul pe care-l au, nihilium venea imediat dupa ce-l doborase pe illidan si probabil ca nu s-au incalzit de ajuns inainte, daca ar fi studiat un pic setup-urile si niste strategie inainte nu cred ca ar fi fost asa usor de invins.

ceea cei spui tu un rogue cu S3 si un rogue cu legendare e acelasi lucru cu bruce lee il bate pe van damme

nu mai faceti afirmatii ca cei care fac pve habar nu au de pvp ca va faceti de ras

Guest RobyyBoy
Posted

am si eu o intrebare ........

de unde pot downloanda WoW 3 frozen throne?? .. ajutatima va rog..:(

Multumesc

Guest RobyyBoy
Posted

vai ca nam pus un N ii mare paguba lol ... si as vrea un site unde sa dowloandez free joku...

Posted

cine ma poate ajuta sa imi aranjez skilele pe bara la warlock :D ?

shade imi poti spune cum le ai puse ?:D ca nah sunt begginer in warlock :)))

Niciodata ... dar NICIODATA sa nu copiezi la propriu pe cineva ... sa te inspiri , e bine ... insa nu copia exact pentru ca o sa iti fie mai greu. Aranjeaza`ti skills in functie de utilitate si de rata de utilizare + accesibilitate ... Foloseste binds accesibile si modifiere sa ai cea mai mare parte din skilluri sau utilizabile bindate , sa nu fi nevoit sa dai click pe ele mai deloc [ sau niciodata ... e discutabila asta ]

Sugestia mea e sa iti pui curses si fear aproape de movement keys [ daca mergi pe default wasd , pune skills pe 1-5 si bindeaza`ti parti din additional bars pe q , e , t , f + modifiere ]

Posted

ah , am reusit :D (ai dreptate cu faza sa nu copiez :D ),ms de sfat man

pai mi`ai pus de la 1-5

mi`am pus si eu binduri

z x c f

si restu le`am cam invatat cu clicku ^^ ,

apropo Warlocku` poate da crit de 5330 cu o chestie ce fol soul shard ca sa dai ?[cu tier 3 si arme epice(tot epic ) ] (scuzati nobismele da nu am retinut cum se numeste :)) )

Posted

ah , am reusit :D (ai dreptate cu faza sa nu copiez :D ),ms de sfat man

pai mi`ai pus de la 1-5

mi`am pus si eu binduri

z x c f

si restu le`am cam invatat cu clicku ^^ ,

apropo Warlocku` poate da crit de 5330 cu o chestie ce fol soul shard ca sa dai ?[cu tier 3 si arme epice(tot epic ) ] (scuzati nobismele da nu am retinut cum se numeste :)) )

ebayer?

ps:btw vurtne is back lol

Posted

cine ma poate ajuta sa imi aranjez skilele pe bara la warlock :D ?

shade imi poti spune cum le ai puse ?:D ca nah sunt begginer in warlock :)))

sure

http://img222.imageshack.us/img222/6573/wowscrnshot012608052538hh7.jpg

poti sa vezi aici cum le am setate. cele cu icon-uri ciudate si scris sub ele sunt macros. daca le vrei da-mi un pm.

apropo Warlocku` poate da crit de 5330 cu o chestie ce fol soul shard ca sa dai ?[cu tier 3 si arme epice(tot epic ) ] (scuzati nobismele da nu am retinut cum se numeste
soulfire

Posted

@M0rtix:...incearca sa-ti faci FSW ... in rest fa heroice la greu ptr. badgeuri, ia un dagger/mace cu spelldmg si offhandu de la badges ....arunca itemele cu crit si ia cu hit....dropeaza skining ia enchanting....

Posted

Ce zi nice azi :D am facut bg etc etc.. Seara am mers in Mechenar.. eram singuru care folosea healing din group no druid/popa etc. si la un mob a cazut !!Zupeeeeerrr :D si l`am luat .. la ah e 1.6k gold :D So happy !!! :-j :)

daca ai dat need, pe motiv ca esti healer, corect e sa-l folosesti nu sa-l vinzi

daca l-ai castigat prin greed, poti sa faci ce vrei cu el

la ce e mai bun hitul decat critul? :)

daca nu lovesti nu critezi, tre sa ai hit maxim, nush cat e la popa, vezi si tu pe forumurile oficiale, mi se pare ca mai iei ceva din talente