BogdaNzZ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cu itemele tale?Cum naiba?Cu itemele alea nici kara nu poti face...Sau te-au luat ca spectator? Quote
goldensilver Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 pan' la urma care din membrii nihilum a luat [Twin Blades of Azzinoth] ? Quote
Guest DarkOrc Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cand apare The wratch the lich king toate caracterele vor incepe de la lvl 1 ? Quote
Dr.Oetker Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cand apare The wratch the lich king toate caracterele vor incepe de la lvl 1 ? Quote
BogdaNzZ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 )))))))))))))))))))))))))))))))))))) And the vote for the most stupid question of the month goes toooooooooooooooooooooo...................DarkOrc!!!...Congratulations!!! Quote
Aldguth Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Sper ca postul tau a vrut sa fie unul sarcastic Criter -_- Quote
Dr.Oetker Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Sper ca postul tau a vrut sa fie unul sarcastic Criter -_-La ce te referi cand spui "Sarcastic"? Quote
Thade Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 gz, cum a mers?nu a picat nimic pt warrior :< si am fost OT pana la gruul, apoi dupa 2 wipes am iesit 2 tankeri sa intre dps-erii@bogdanzz : esti mult mai grav ca darkorc@darkorc : nu, vor ramane la fel, lvl maxim 80 Quote
andy31 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wow mah .. tatzi va dati mari .. .. mai ales bogdanz .. esti lvl 30 ? Gz decide :D eu ink nu am fost nicaieri ink ma mai chinui cu dark portal ca sa merg kara ,.. :D Nihilium nu erau pe US ? nush sincer .. doar ca "unii" zic ca`s cei mai cei din wow.. Quote
andy31 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 goldensilver : ti`am gasit Eroii :D Mwahahaha :nanana: :nanana: Quote
Bulan69 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 incredibil frate cred k stam de o sapt incontinuu la Kael si nu putem trece din p3 in p4 cu mai putini de 2-3 adds, wipe dupa wipe , incep sa disper, dps-ul e destul de bun, din p2 in p3 ajungem doar cu axa care pica instant apoi, btw ce ordine la adds in p3 sugerati? Quote
andrew` Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 pan' la urma care din membrii nihilum a luat [Twin Blades of Azzinoth] ? pai din toti aia din "nihilum" max lvl era 12 ce [Twin Blades of Azzinoth] visezi? Quote
Guest Blaidy Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://www.wowjutsu.com/eu/magtheridon/Nihilum o_O Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 @andrew` : Nihilum e guildul nr. 1 in lume ca progres PVE, baga un ochi pe linkul postat mai sus de Blaidy, asa ca ar fi putut avea twin blades, din pacate pentru ei au ghinion si inca in 6 luni de cand il omoara pe Illidan nu le-a picat nici o sabie de la el.@Bulan69 : Din moment ce ajungeti in P3 doar cu axe aveti dps suficient sa il omorati fara probleme.Inseamna ca nu faceti ceva bine in P3. Nu exista o ordine obligatorie pentru a omora cei 4 adds, dar in general se face cam asa : tot ce aveti ranged dps(in afara de cel care face tanking la Capernian) la inceputul P3 incearca sa il omoare cat mai repede pe Thaladred. Daca in P3 main tankul vostru tankeaza ceva add , tot ce aveti melee dps sunt pe add-ul respectiv pentru a fi siguri ca la inceputul la P4 main tankul este liber sa il tankeze pe Kael. La noi main tankul in P3 il tankeaza pe Telonicus si tot ce avem melee fac dps pe respectivul. Daca melee reusesc sa il dea jos suficient de repede pe Telonicus pot sa mearga sa faca ceva dps pe Sanguinar. Daca nu sunt suficienti , atunci ranged dupa ce moare Thaladred vin sa ajute melee. Pentru un first kill e normal sa ajungeti in P4 cu 2 adds, acestia ar trebui sa fie Sanguinar si Capernian, sau Capernian si Telonicus, depinde care este melee target la inceputul P4. La inceputul la P4 trbuie ca MT sa il preia pe Kael si 1-2 interrupteri sa fie langa el cand poate fi atacat ca sa ii intrerupa primul firebal. Dupa asta toti ranged dps merg pe unul din adds care au ramads, melee dps pe Kael, un OT ia in primire pheonixul cand apare, si anunta pe VT/TS cand o sa moara pheonixul. Cand pheonixul mai are 1 sau 2 tickuri tot ranged dps vin in zona unde este OT si fac dps pe oul de la pheonix cand apare, e foarte important sa moara inainte sa faca respawn, dupa care merg inapoi si fac dps pe adds. Cam asta ar fi in mare, se repeta chestiile astea pana ajunge la 50% si incepe P5.Sa aveti 1-2 oameni care sa se ocupe de mind control, preferabil rogues cu shiv sau warriors. Sa aveti grija ca cei care fac healing/tanking la adds iau primii armele de jos pentru a nu pierde timp. Sa aveti oameni desemnati care sa ii dea buff de la staff si mace la MT si la ceilalti care fac tanking la adds, preferabil nu doar 1 pentru ca poate sa ia mind control, respectivii sa aiba macrouri pentru a folosi armele respective cand folosesc ceva spell. Quote
goldensilver Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 nihilum l-au invins pe illidan de 2 ori , primul guild ce a reushit performantza aceasta. shi am citit pe forumul lor ca pe langa " faimoasele sabii membrii au avut surpriza sa gasesasca shi.. lalalla " fiind adaptate pt rogue, worrior only, imi imaginez ca virgula kugen (liderul ) le-ar fi primit insa nu mentzioneaza nimic.ma gandeam ca voi stitzi Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Nihilum l-au batut pe illidan cel putin de 20 de ori pana acum, dar inca nu au avut sansa sa le pice sabiile respective dupa cum am scris si putin mai sus.Deja Illidan e batut de o gramada de guilde, sunt unele care au 2 seturi de sabii de la illidan si sunt altii care inca nu au avut norocul sa le cada un obiect legendar cum sunte respectivele.Chiar si noi avem deja in guild un warrior care are una din sabii, dar depinde de noroc daca o sa mai vedem vreuna sau nu.In cazul in care o sa le cada la Nihilum sabiile respective cel mai probabil or sa mearga la Cloze nu la Kungen. Quote
andrew` Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ' date='Jan 23 2008, 09:33' post='2509669']@andrew` : Nihilum e guildul nr. 1 in lume ca progres PVE, baga un ochi pe linkul postat mai sus de Blaidy, asa ca ar fi putut avea twin blades, din pacate pentru ei au ghinion si inca in 6 luni de cand il omoara pe Illidan nu le-a picat nici o sabie de la el. Da frate corect... ai dreptate... am facut o confuzie uriasa am cautat in armory dupa guildu asta si era ceva foarte asemanator.... (la nume) lvl max era 12 :D scuze .... my bad B) Quote
yazid Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ce profesii recomandati pt un troll rogue?si care build e mai bun pt PvP : http://www.wowhead.com/?talent=f0eboEMsizVoZArc0Mh sau http://www.wowhead.com/?talent=f0eboeZGcV0rVzxMGot ? Quote
Shade Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ce profesii recomandati pt un troll rogue?si care build e mai bun pt PvP : http://www.wowhead.com/?talent=f0eboEMsizVoZArc0Mh sau http://www.wowhead.com/?talent=f0eboeZGcV0rVzxMGot ?din ultimul patch, as zice ca buildurile bazate pe shadowstep au avantajul din cauza buff-urilor aduse talentului aluia. Desi unii zic ca acum sunt toate spec-urile balansate si depinde de stilul de joc. Eu zic sa le incerci pe toate cand ajungi la 70. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Avand in vedere ca esti low lvl nici unul din buildurile respective. Tu ai nevoie acum de un build pentru a creste cat mai repede in lvl, preferabil un build bazat pe subtlety pentru ca iti ofera cele mai multe optiuni de a supravietui sau unul pe combat (swords/maces/fists) care iti ofera cel mai mare dmg. Oricum pana la 70 probabil o sa iti modifici buildul de cateva ori asa ca nu prea conteaza acum ce talent de tier maxim o sa alegi cand o sa ajungi acolo. Pentru inceput ai putea sa mergi in combat si sa iei malice/MoD pana o sa ajungi la un lvl suficient de mare sa iei Hemo in cazul in care alegi subtlety. Ca si profesii daca e singurul tau char ia mining/skinning si gandeste-te cam ce ai prefera sa ai la lvl 70, pentru lvl mic astea doua profesii iti vor asigura gold suficient sa iti iei mount la lvl 40 si sa iti permiti cate una alta cand ai nevoie. La lvl 70 te gandesti cam ce ai nevoie si renunti la profesiile avute pana atunci si iti iei ceea ce vrei, totul depinde de tine. Quote
ChoWdeR Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dintre care ai facut heroic mechanar, cui i-a picat vreodata the sun eater sa stiu daca totusi am sanse s-o iau la 1.80% drop chance...(care de fapt sunt cam 0.00001 daca faci calculul la celelalte epice care pica)btw stie cineva care e minimul de defense/hp/armura pt a tanka in kara? de ex am 11800 hp, 13k armura si 470 defense...ps: pe grim batol acolo sunt am 400-lea la rand (22 minute :x )pt kara se zice ca cel putin cam 490, dar mie mi se pare putin, ar trebui cam 500. armura habar nam, iar HP sa treci de 12k unbuffed, ca cu toate buffurile iei vro 14k.cu sun eater nu te pot ajuta, la mine pe server este un BUG acolo , unul foarte mare, stii faza cand tre sa fugi jos la lift nu? mda, nou acolo se blocheaza mobii in PERETI. odata prin minune am ajuns la palentheon ( sau cum e) si acolo ala dadea numa Evade. Quote
virus_ro Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 cu sun eater nu te pot ajuta, la mine pe server este un BUG acolo , unul foarte mare, stii faza cand tre sa fugi jos la lift nu? mda, nou acolo se blocheaza mobii in PERETI. odata prin minune am ajuns la palentheon ( sau cum e) si acolo ala dadea numa Evade.er ... :blink: .... nu trebuie sa fugi la lift .... aia este o cale de scapare in cazul in care simti ca e wipe ... intra mobii in evade si se duc inapoi la locul lor. Quote
Thade Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 da stiu faza cu liftul, dar nu mi s-a intamplat, a fost o faza super tare acum 2 zile, un shaman si-a dat ankh chiar pe lift, nush ce kkt de bug a aparut, a cazut shamanul prin liftul ala si wipe iar . in mech heroic oricum sansele sunt cam mici daca nu ai grup foarte bun.. sa nu mori inainte de panth, ideal e sa mai ramana grupul de 4 adds inainte de el :P aseara am tankat kara pt gear, am ajuns la curator(cu nightbane curatat, dar nu am tankat eu), a mers totul bine, am luat un wipe la maiden din cauza pozitionarii gresite ale healerilor dar apoi np, din pacate am luat doar trinketul de la moroe si ne-am oprit la curator, raid-ul n-a mers foarte repede pt ca nu stiam toti ce trebuie sa facem dar a fost ok din toate punctele de vedere. azi in gruul o sa fiu OT sper :D Quote