Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

OT: stie cineva ce tre sa faca un paladin si un warrior in arena?:S ca pe net am cautat si n-am gasit nimic folositor :(

hai ca vorbim pe mess,iti spun mai multe ce si cum,nu-i asculta pe PVE-istii astia:D

poi la 2v2 warrior cu pala zici? poi uite .. inainte sa va bagati .. sa aveti cel putin 1 gladiator, haina ma refer . Preferabil ar fi ca warru sa fie pe talentul Arms iar Pala- holy desigur, e cam cel mai tare grup. Daca mergeti asa, rupeti de numa! dar va sfatuiesc ceva antrenamente inainte, cel putin la mine la 2v2 (non-rated) is mai tare decat la rated lol

ce kkt sa faci cu 1 gladiator ? acuma iti trebe cel putin 250 res sa poti sa ramai peste 1500 rating

btw,normal ca esti mai bun la skirmish decat la rated lol :|

Posted

poi la 2v2 warrior cu pala zici? poi uite .. inainte sa va bagati .. sa aveti cel putin 1 gladiator, haina ma refer . Preferabil ar fi ca warru sa fie pe talentul Arms iar Pala- holy desigur, e cam cel mai tare grup. Daca mergeti asa, rupeti de numa! dar va sfatuiesc ceva antrenamente inainte, cel putin la mine la 2v2 (non-rated) is mai tare decat la rated lol

Paladin e bun, insa eu recomand un druid. Daca dai peste un team cu rogue in el, paladinul e fortat sa foloseasca la inceput bubble pe urma ii zici adio la paladin. Am facut si eu ceva arena si bg insa cel mai urat e cand ai un rogue pe tine. Pur si simplu nu poti face mai nimic. Un druid are mai multe posibilitati de combat decat un paladin.

Posted

Nush de ce dai sfaturi daca nu stii ...

Ca sa "rupi de numa" iti trebuie mai mult de 1 gladiator (pt warr preferabil arma buna) , iti trebuie mult resilience si hp (mai multe Gladiator pieces / merciless sau vengeful preferabil)... La warr iti trebuie neaparat MS ... Pala si Warr nu e cel mai tare grup , Lock si Resto dru sau resto dru si warr sunt cele mai bune cam peste tot

Posted

eu nu mai zic nimic ca v-am cerut tactica si voi imi spuneti de gear de parca ma duceam cu gear de lvl 50 pe mine, in fine....

GG Bulan, eu dupa o zi intreaga de pierdut vremea in AV mi-au scazut 2k honor si n-am avut honor de pants ><

Guest Soulrender
Posted

o sa apara in curand expansionu , dar pana atunci sa ne bucuram de TBC :D

Posted

eu nu mai zic nimic ca v-am cerut tactica si voi imi spuneti de gear de parca ma duceam cu gear de lvl 50 pe mine, in fine....

GG Bulan, eu dupa o zi intreaga de pierdut vremea in AV mi-au scazut 2k honor si n-am avut honor de pants ><

Partial au dreptate ca fara full season 1 gear nu mai faci nimic in arena(e vina la blizz ca l-au pus la vendor atat de usor de obtinut).

In general tu tb sa te duci dupa cel mai periculos oponent(care de obicei este petul la warlock/hunter) in timp ce paladinul sta cat mai aproape de obstacole din joc dar in raza ta de healing. NU fugi dupa resto druids(ca veti fi ca tom si jerry), NU ataca discipline priests(aia cat timp au mana nu pot muri si cu shieldurile lor nu iei rage).

Posted

Partial au dreptate ca fara full season 1 gear nu mai faci nimic in arena(e vina la blizz ca l-au pus la vendor atat de usor de obtinut).

oricum nu se atingea nimeni de el daca il lasau pe arena points

e foarte bun pt alturi :D

Posted

Power lvling . Ieftin Rapid...detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com ( NU CONTEAZA CLASA SI NICI REALMU )

Comenzi pt chare dorite de voie ( Ex : full t4 mage alchemy herbalism fa cooking fishing , rep Aldor , Cenario Circle full epic ) Deadline pus de NOI !

Crestere pt messerii,Honor,Arena points,Reputatii !

detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com

detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com!

Posted

@Nalei... e veche faza tata.... un prieten de`al meu facea la fel... s`a jucat pe blizz vre`o 6 luni :)) promitea ca face lvl 70+multe altele si el facea un drac... se juca ca BOU :))

Posted

Power lvling . Ieftin Rapid...detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com ( NU CONTEAZA CLASA SI NICI REALMU )

Comenzi pt chare dorite de voie ( Ex : full t4 mage alchemy herbalism fa cooking fishing , rep Aldor , Cenario Circle full epic ) Deadline pus de NOI !

Crestere pt messerii,Honor,Arena points,Reputatii !

detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com!

:crazy: si .... cum zici ? detalii pe o adresa de mail ... tare si ce mai vrei ? macar faceai un link catre adresa asta si nu stia nimeni decat dupa ce dadea clik ... dute in padure... :crazy:

Posted

Io unu zic ca te doare :)...

Nu prin mail prin messanger ...

Oricum ... pentru cei care nu sunt interesati lasti comentariile.

Si andrew.. daca este vreo problema de genu iti dau id'ul persoanelor care au lucrat cu mine si se bucura acum de charele lor :).

O zi buna!

Guest Gaara1505
Posted

hey stie cineva un site cu patchuri pentru wow?