Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Corgen
Posted

Salutare

Recent am descoperit si eu acest topic si pot sa spun ca a fost fun de citit de la un cap la altu :)

Anyway am observat ca sunt cativa romani care joaca pe Grim Batol Alliance (guilda Dezvirginatorii am observat-o din joc inainte sa citesc) si inca cativa ... din pacate eu sunt horde so, we'll meet ingame :D

P.S. : cineva joaca horde pe Grim Batol ?

Posted

1.Pana Ieri Dimineata aveam lvl 70 Rogue Puteti sa-l intrebati pe Shade nu stiu ce s-a intamplat...

2.Voi chiar credeati ca dau Armory dak aveam lvl 14???

3.Ha,Am jucat cu rogue odpzgubu...Am avut lvl 70 cu rogue Human akm nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai aveam nici un char Puteti Sa-l Intrebati pe Shade dak nu ma credeti..

4. Pink N Fly ia poza de la armory..si pune-o

De ce sa ma intrebe pe mine? Eu nu te-am vazut niciodata lvl 70, nici pe armory. Charu ala a fost lvl 14 de cand l-am vazut prima oara.

Guest [Kazlac]Thunder
Posted

sal all....sunt mai n00b si yo pe la WoW :crybaby: si as vrea si yo sa stiu cand Apare WoW Wrath Of The Lich King :hello:

Posted

Thunder' date='Jan 9 2008, 21:47' post='2483553']

sal all....sunt mai n00b si yo pe la WoW :crybaby: si as vrea si yo sa stiu cand Apare WoW Wrath Of The Lich King :hello:

in august ... :| ... apropo... oare o sa`mi mearga pe 1 GB DDR2 si placa video de 386?:D....

Posted

Am si eu o intrebare pentru cei care cunosc si au folosit acest tip de addonuri. Sunt healer si am folosit pana acum cateva luni damage meters ca sa vad healing done. Pe urma am inceput sa folosesc swstats. Mi s-a parut mai bun. De ieri, de cand cu noul patch am o eroare cu swstats si pana nu ii apare o versiune mai noua nu stiu ce sa fac. Ce addon ptr vazut damage/healing meters imi recomandati? Am auzit de Recount... e bun de ceva?

Posted

mi-a aparut si mie, am ignorat-o si totul a fost ok, nush insa cat de corecte au fost valorile pe care mi le afisa

o sa se rezolve curand cred probabil nu au avut timp sa-i faca upgrade

Posted

1.Pana Ieri Dimineata aveam lvl 70 Rogue Puteti sa-l intrebati pe Shade nu stiu ce s-a intamplat...

2.Voi chiar credeati ca dau Armory dak aveam lvl 14???

3.Ha,Am jucat cu rogue odpzgubu...Am avut lvl 70 cu rogue Human akm nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai aveam nici un char Puteti Sa-l Intrebati pe Shade dak nu ma credeti..

4. Pink N Fly ia poza de la armory..si pune-o

ba omule .. nush cum ai facut tu lvl 70 dar vb alandala in tren .... acuma vrei sa ne explici noua ce poate si ce nu poate priest? las ca stim noi (cred) toti! asa ca taci din gura odata cu priestu` tau ... cica tanking inseamna dmg dealing ... pfoai omule inseamna ca Rogue/mage e cel mai bun tank! este? uite ... ca sa ma lamuresti spune-mi ce tre ca sa aiba un tank ca sa fie tank adevarat! daca nu imi zici o sa cred ca habar n-ai si ca te-ai bagat ca musca in cacat

Posted

SW Stats e bun daca vrei sa vezi doar dmg metter/healing metters.

Recount si Recap iti vor da insa mult mai multe date, poti sa vezi cam tot ce te intereseaza referitor la abilitatile folosite de fiecare.

Daca o sa le folosesti sa ai grija ca din cand in cand sa le resetezi, acumuleaza o cantitate foarte mare de date si de la o vreme o sa iti incarce memoria, mai ales daca intri in BG's, addonurile astea vor aduna date despre fiecare din raid.

Posted

Deci cel mai bun tank e warrior...Rolul de Tank este ca intr-o instanta Tank-ul group-ului Sa ii apere pe Healeri deoarece Warriorul Poate avea ca gear:Mail si Plate Asta e rolul Tankului ca sa te fac sa intelegi si sa te fac sa intelegi:Healer(Priest,Druid)...Un Tank(Warrior,Druid) si Damage Dealer sunt:Mage, Rogue, Warlock, Hunter, Warrior, Shadow Priest...Sunt Strategii pentru Group...

Posted

Deci cel mai bun tank e warrior...Rolul de Tank este ca intr-o instanta Tank-ul group-ului Sa ii apere pe Healeri deoarece Warriorul Poate avea ca gear:Mail si Plate Asta e rolul Tankului ca sa te fac sa intelegi si sa te fac sa intelegi:Healer(Priest,Druid)...Un Tank(Warrior,Druid) si Damage Dealer sunt:Mage, Rogue, Warlock, Hunter, Warrior, Shadow Priest...Sunt Strategii pentru Group...

nu te-am intrebat care e cel mai tare tank .. te-am intrebat ce tre sa aiba un tank ...

Posted

frate Bonecq, parca citesc perle extrase din lucrarile copiilor la examenul de capacitate cand ma uit la posturile tale

ai tu ceva idee dar e cam varza in capul tau sau nu stii sa te exprimi

mai citeste un pic de wow material care exista pe net, mai joaca un pic, sau pune intrebari clare si la obiect aici

in masura in care putem te vom ajuta, np.

Posted

mi-a aparut si mie, am ignorat-o si totul a fost ok, nush insa cat de corecte au fost valorile pe care mi le afisa

o sa se rezolve curand cred probabil nu au avut timp sa-i faca upgrade

Pana la urma am reusit. Totul a aparut dupa patchul de ieri. M-am dus pe site-ul la curse sa iau versiunea 2.1.2 de la SwStats si am citit ce au postat altii acolo. Se pare ca mai multa lume a avut problema asta si un user Hasemal chiar a gasit care e buba.

"In the file SW_data_views.lua on line 42:

change

self.currentIndex = 0;

to

self.currentIndex = 1;

And SW Stats should work fine."

Mai multe detalii knockaround aici: http://wow.curse.com/downloads/details/2091/

Da scroll in jos si citeste ce au postat utilizatorii acolo.

Speedy o sa incerc si eu Recount sa vad cum e. Mersi pentru sfaturi :)

Posted

ba omule .. nush cum ai facut tu lvl 70 dar vb alandala in tren .... acuma vrei sa ne explici noua ce poate si ce nu poate priest? las ca stim noi (cred) toti! asa ca taci din gura odata cu priestu` tau ... cica tanking inseamna dmg dealing ... pfoai omule inseamna ca Rogue/mage e cel mai bun tank! este? uite ... ca sa ma lamuresti spune-mi ce tre ca sa aiba un tank ca sa fie tank adevarat! daca nu imi zici o sa cred ca habar n-ai si ca te-ai bagat ca musca in cacat

mai usor cu reply-urile acide ca primesti pauza, kk?

Posted

Speedy banuiesc ca Recount sau Recap sunt independente unul de altul nu? Adica pot sa folosesc Recount fara sa am instalat Recap si viceversa? La SwStats ai o optiune sa inregistreze logurile doar in combat. La Recount nu gasesc nimic referitor la asta. Eu vreau sa am tot damage/healing done doar in combat. Recount inregistreaza automat doar datele din combat sau? Daca nu unde fac setarea sa am doar combat logurile. Mersi.

Posted

Recount sau Recap sunt add-onuri diferite, daca iei unul nu mai ai nevoie de celalalt, ambele fac cam acelasi lucru, diferente fiind in optiuni, mod de raportare si vizualizare date.

Recount inregistreaza automat din cate stiu eu toate datele din momentul in care ai intrat in raid. Exista probabil optiuni sa il setezi si in alt mod dar nu m-a interesat, eu il folosesc doar in raids cand vreau sa vad anumite date, in rest ii dau disable, pentru dmg/healing metters e suficient sw_stats.

Posted

scuzati limbajul ...

Boneq , sincer ... te`ai bagat ca musca`n curu` calului cu postul ala , avand in vedere ca nu esti in stare sa dai sfaturi in materie de wow ... Iti sugerez sa o lasi mai moale cu sfaturile si sa mai castigi ceva experienta inainte.

@Blue - mersi pentru quote :) Am ratat postul ala si chiar cautam un update pentru swstats , avand aceeasi problema ...

Posted

eu nu stiu ce va consumati atat cu bonecq asta, ignorati-l si gata ca o sa se lase la mana lui. :)

am ajuns si eu la 65 de vreo 2 sapt dar parca nu mai am nici un chef de wow :|

Posted

doamne ce posturi grozave au fost zilele astea :)), super tare caterink. tre sa va obisnuiti cu acesti newbie care dupa 30 de minute de cs la sala pe server de respawn au auzit si ei la colegul de alaturi care juca wow: ce bun e shadow priestu, se duce si el acasa, da search pe google "shadow priest wow" , memoreaza primele 2 randuri, le traduce cu ajutorul unui dictionar englez-roman si de atunci le tot repeta pe forumuri, chaturi, mirc, messenger la totii wow-erii :)).

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Bulanabc imba tankzor :-)

oricum mie overpowered mi se pare hunteru pe bm 41/20, de cand i-au scazut range-ul al 5yds si au bagat dispel magic pe arcane shot cam bate orice in 1v1 in cele 18 secunde de Bestial wrath/the beast within. poate doar magu cu ice block trainable sa-i puna reale probleme. desigur nici un duel, arena, battleground nu seamana unul cu celalalt, se pot intampla orice, wow-ul este cat de cat balansat, dar park hunteru e cam rasfatat, la cacatu asta de warrior nu prea se mai merita 17/44/0 - imba pve build, pt k nu mai ai death wish, sa speram k o sa rezolve la un moment dat ;;).cat despre priest, nu mi se pare cel mai bun healer nici de departe, eu prefer paladinu sau shamanu pt 5-man heroics, chiar si pt kara: 2 shamani si un paladin:D, desigur in 25-man si druids sau priests au locurile lor bine stabilite ;).

Posted

doamne ce posturi grozave au fost zilele astea :)), super tare caterink. tre sa va obisnuiti cu acesti newbie care dupa 30 de minute de cs la sala pe server de respawn au auzit si ei la colegul de alaturi care juca wow: ce bun e shadow priestu, se duce si el acasa, da search pe google "shadow priest wow" , memoreaza primele 2 randuri, le traduce cu ajutorul unui dictionar englez-roman si de atunci le tot repeta pe forumuri, chaturi, mirc, messenger la totii wow-erii :)).

:)):)):)):)):)) Nu faci tu lvl 70 cu rogue Dak esti Noob...

Posted

Thunder' date='Jan 9 2008, 20:47' post='2483553']

Nimeni nu stie nimic sigur. Oricum lumea asteapta patch-ul 2.4.0 pentru Sunwell. Eu cred ca in toamna o sa apara Wotlk.

Posted

da ma ce dracu, sa protejeze healeru, restu da-i dracu sa moara, ce-ti mai tre dps cand protejezi healeru? faci o magie si dai taunt in grup, ca si cum ar fi un buff, healer cu mana la infinit, 10 ore la dispozitie sa termini o instanta si dup-aia ti-as da dreptate... hai ma pustiule ca n-ai treaba cu jocul asta :)

OT: stie cineva ce tre sa faca un paladin si un warrior in arena?:S ca pe net am cautat si n-am gasit nimic folositor :(

Posted

:)):)):)):)):)) Nu faci tu lvl 70 cu rogue Dak esti Noob...

cea mai idioata replica dintre posturile tale ...

OT: stie cineva ce tre sa faca un paladin si un warrior in arena?:S ca pe net am cautat si n-am gasit nimic folositor :(

Depinde ce esti ... Daca tu esti warr`ul , tu ar trebui sa dai jos cel mai periculos inamic primul [ mage / rogue / healer ] si sa faci in asa fel ca intre tine si healerul tau sa fie o distanta cat de cat acceptabila sa ii dai voie sa se miste fara sa iasa din range

Daca tu esti paladinul .. Incearca sa te ti departe de CC [ fear / poly / stunlock ] .. Nu lua trinkets cu hp pe badges ca au shared CD cu insignia / medalion si mai mult te incurca .. Ca al doilea trinket , daca nu ai acces la ceva mai bun , iti sugerez cel pe reputatie KoT @ exalted. Daca sunt rogues / hunteri , incearca sa pui un judgement of justice pe ei daca ai ocazia [ undeva pe la 50% hp . Deasemenea , stai pe langa un stalp / pod / zid sa te poti ascunde in cazul in care ai un hunter / mage / priest in cap [ Athene tactic :)) ]

Nu stiu daca asta te ajuta sau nu , insa am incercat sa te ajut cum pot , avand in vedere ca nu am jucat warr pala arena si doar imi imaginez cum ar fi o combinatie de`asta

Inca o chestie pentru warr ... fa`ti un macro pentru switch weaps 2h/1h+shield si unul cu stance change si reflective shield ... Ajuta enorm , chiar daca pierzi rage :) Gandeste`te in felul urmator ... dandu`i reflect la un spell [ mage de ex ] , nu numai ca nu iei tu dmg ... dar e ca si cum i`ai fi facut tu dmg cu rage`ul pierdut [ daca e si un PoM Pyro sau crit ... isi blesteama zilele ]

Posted

da ma ce dracu, sa protejeze healeru, restu da-i dracu sa moara, ce-ti mai tre dps cand protejezi healeru? faci o magie si dai taunt in grup, ca si cum ar fi un buff, healer cu mana la infinit, 10 ore la dispozitie sa termini o instanta si dup-aia ti-as da dreptate... hai ma pustiule ca n-ai treaba cu jocul asta :)

poi la 2v2 warrior cu pala zici? poi uite .. inainte sa va bagati .. sa aveti cel putin 1 gladiator, haina ma refer . Preferabil ar fi ca warru sa fie pe talentul Arms iar Pala- holy desigur, e cam cel mai tare grup. Daca mergeti asa, rupeti de numa! dar va sfatuiesc ceva antrenamente inainte, cel putin la mine la 2v2 (non-rated) is mai tare decat la rated lol