virus_ro Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Fratilor, cum fac la inceput cand fac cont ca ma pune sa selectez payment method si daca aleg prepaid card trebuie sa bag un cod si nu-l am si daca aleg credit card (ceea ce nu am) trebuie sa bag credit card number.Care poate sa-mi zica cum sa fac sa trec peste?Am zis cred ca de vreo 10 ori de cand am inceput sa postez in topic`ul asta .... O zic din nouDaca iti faci cont cu key`ul de pe manual , iti va cere sa platesti 1 luna [ cc ] sau 2 luni [ gc ] in avans.Daca iti faci cont trial si dupa aia ii dai upgrade , nu iti cere decat key`ul de pe manualAm de gand sa ma bag si eu pe wow... ma gandeasc la un hunter, ce rasa recomandati? (pt PVE in special) cu argumente daca se poateHunter PvE ... Poti alege : - Orc pentru Bloodfury si 5% pet dmg- Troll pentru Berserker si health regPentru solo e bun si NE ... iti spun din proprie experienta ca atata timp cat am fost NE hunter nu am avut treaba cu solo instante de lvl meu ... [ up to 60 ] . Feign + Shadowmeld = win Quote
Shade Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Am de gand sa ma bag si eu pe wow... ma gandeasc la un hunter, ce rasa recomandati? (pt PVE in special) cu argumente daca se poateMie cele mai bune rase pentru hunter mi se par Troll (+regen, +dmg to beasts, +bow crit, +berserk) ca Horde, si Draenei (+1 heal pentru pet care face multe, +chance to hit pentr tine si pet) ca Alliance.Cum zice virus, merge si orc/night elf, dar pana la urma iti recomand sa alegi ceva ce iti place la looks, pentru ca n-o sa prea faca mare diferenta; dupa ultimele buffs hunter poate fi foarte usor cel mai easymode char.Recomand sa nu intri pe un server full ca Grim Batol, pentru ca vei sta la coada cateodata, iar pe serverele atat de avansate o sa-ti fie cam greu sa gasesti un raid guild pentru raid-urile de inceput.Cel mai bine intri pe www.wowwiki.com si te uiti la realm-uri. Quote
Axle23 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ma si voi aveti idioti pe realm. Pe magy sunt cu gramada. Idioti care spun bancuri cu Chuck Norris si alti care sunt obsedat de o mizerie de dagger numit "Drige". in chatul din barren numai asta se vb.Si acuma am si eu putin nevoi de help. Unde invat Exper First Aid si sa imi spuneti si mie ce naiba trebuie sa fac pt poison ca chiar nus ce sa fac. Quote
virus_ro Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ma si voi aveti idioti pe realm. Pe magy sunt cu gramada. Idioti care spun bancuri cu Chuck Norris si alti care sunt obsedat de o mizerie de dagger numit "Drige". in chatul din barren numai asta se vb.Si acuma am si eu putin nevoi de help. Unde invat Exper First Aid si sa imi spuneti si mie ce naiba trebuie sa fac pt poison ca chiar nus ce sa fac.Cauta pe Curse "Dirge-blocker" addon ... e o problema "internationala" chestia cu Dirge ... si bancurile cu C N sunt chiar marfa unele :)Appretience 1-75 - TrainerJourneyman 75-150 - TrainerExpert 150-225 - Book [ H - Dustwallow Marsh @ Brackenwall Village / A - Arathi Highlands @ Stromgarde ]Artisan - 225-300 - Quest [ H - Arathi Highlands @ Hammerfall / A - Dustwallow @ Theramore Isle ]Master - 300-375 - Book [ H - Hellfire Peninsula @ Falcon Watch / A - Hellfire Peninsula @ Temple of Telhamat ]Source Quote
Adrian_Mihaix Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pt hunter alege ce iti place tie mai mult. Chiar nu e diferenta intre racialuri ca sa influenteze atat de mult pve-ul(nu zic ca nu ajuta doar ca nu e nici un racial care e atat de gamebreaking in pve). Era intradevar un racial--->Fear Wardul overpowered(efectiv ca priest lumea te vroia dranei/dwarf..era cea mai overpowered vraja din joc: 30 de sec cd si dura 10 minute.) Quote
Axle23 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 THX pt add-on si thx for first aid :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: dar mai este o mica problema va rog careva sa imi spuna ce tre sa fac pt poison ca am cautat pe google si nik folositor n-am gasit.Si Virus o intrebare u mai ai un mag pe deathwing??? Quote
andrew` Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Imi puteti recomanda si mie niste addonuri pt. priest? :D Ms anticipat :D Quote
Shade Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 cica http://www.google.ro/search?hl=ro&q=pr...oogle&meta= Quote
ReneGade Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 as dorii si eu un Mage UI daca este . daca n doresc un UI destul de dragut . rog sa'mi ziceti si cum sa'l "instalez" . ms :D Quote
andrew` Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 din pacat nu am gasit ADDONS pt PRIEST un PRIEST care stie sa`mi dea si mie va roog Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://wow.curse.com/downloads/addons/http://www.wowinterface.com/http://files.wowace.com/Daca nici aici nu gasesti poate ar trebui sa fi mai precis in ce anume cauti. Quote
BogdaNzZ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Bogdanzzn-am pus numele cu un Z ca am facut un trial acum un an si am uitat contu si parola :)LE:ce iteme imi recomandati sa iau sa fac niste WSG la lv19 si sa omor ceva??ca am vazut numai twinkz cu 1.5k hp care ii omor doar daca au sub 10% hp si cu noroc... Quote
Shade Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Bogdanzzn-am pus numele cu un Z ca am facut un trial acum un an si am uitat contu si parola :)LE:ce iteme imi recomandati sa iau sa fac niste WSG la lv19 si sa omor ceva??ca am vazut numai twinkz cu 1.5k hp care ii omor doar daca au sub 10% hp si cu noroc...twinks nu prea poti sa omori 1v1 decat daca esti si tu twink, sau tocmai si-au consumat toate cooldowns or something si ii prinzi intr-o faza proasta. Daca vrei sa ai mai multe sanse asigura-te ca esti echipat in blue items din instante (cele cu bind on pickup, sunt destul de bune - eventual din instante de lvl-ul tau. Daca vrei sa ramai lvl 19 plateste sau intreaba un high-lvl daca poate sa iti dea un boost prin sfk/brd/wc/etc) si mergi cu grupul, nu de unul singur.din pacat nu am gasit ADDONS pt PRIEST Atunci ESTI ORB. Primul link din search-ul ala te duce pe forumul oficial wow intr-un topic cu titlul mare si clar PRIEST ADDONS. Ai toate add-onurile care-ti trebuie acolo, unele imi folosesc chiar si mie. Daca nu stii ce cauti, nu cauta. Add-ons nu-s pentru newbies, mai mult te incurca.as dorii si eu un Mage UI daca este . daca n doresc un UI destul de dragut . rog sa'mi ziceti si cum sa'l "instalez" . mscica http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ma...oogle&meta=UI-ul e compus din add-ons pe care le bagi in /interface/AddOns, apoi le activezi de la character select screen, stanga jos. Nimic mai simplu.Daca vrei add-ons, separate, na aici http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ma...utare&meta=Si invatati sa folositi google in loc sa intrebati pe forum. E mai usor, nu de alta. Quote
andy31 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Bogdanzzn-am pus numele cu un Z ca am facut un trial acum un an si am uitat contu si parola :)LE:ce iteme imi recomandati sa iau sa fac niste WSG la lv19 si sa omor ceva??ca am vazut numai twinkz cu 1.5k hp care ii omor doar daca au sub 10% hp si cu noroc...Iteme de ah si iteme de Walking Caverns ( nush dak am scris bine ) Pt H si dak esti A in Deadmine gasesti mult chestii foarte bune pt un twinky .. :) Dupa ce ai iteme bune mergi la un enchanter :) Quote
Guest Bonecq Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Sunt nou pe aici si vreau sa deschid un subiect nou>>>T 1-6<<<Adik care vi se pare cea mai buna armura Si celor care nu au mai jucat WoW sa le deschidem portile catre Aceasta Lume (Incep Eu)Lideri spirituali asupra diferitelor rase sunt definiti drept “ Priests “. Fiecare rasa are Priests pentru a le gida credinta cu exceptia shamanistilor orci si taureni si tehnocraticilor gnomi. Cat timp Priest-ul este cunoscut ca healer, fiecare rasa are cate un priest diferit, si unii sunt mai tentati sa-si foloseasca puterile intunecate.Priest-ul va combina magia sfanta mai mult rezervata pentru heal si protejare cu magia neagra care manipuleaza, face dmg, si decimeaza oponenti. Un Priest face un aliat bun si un inamic temut.Priest-ul este necesar intr-ul grup todmai pentru capacitatile sale de healing. Desi Priest-ul este capabil de mult mai mult, acesta este rolul pe care il are in general. In PvP, priestul specializat pe shadow isi decimeaza oponentii.Tanking : slabHeal : cel mai bunDamage : decentUtilitate si suport : bunAtuuri :-spell-uri de heal puternice-scut protector magic pentru prevenirea dmg-ului-foarte popular cu alti playeriDefecte :-limitat la armura din cloth si este de usor de omorat-specializat in rol de heal poate fi plictisitorRase disponibile : Human, Dwarf, Night Elf, Draenei, Troll, Undead, Blood ElfArmuri disponibile : numai clothArme disponibile : one-handed Maces , Daggers, Staves, WandsClase de talent : Holy (heal power), Shadow (offensive), Discipline(Nu e ideea mea...e oficial)Pentru a nu mai fi intrebari care e cea mai buna clasa Quote
Guest Blaidy Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Reply-ul tau de mai sus e copy-paste curat, l-am mai vazut pe un forum :rofl1: Quote
andy31 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ma ajutati si pe mine sa`mi gasesc a 2 a clasa :D ? as vrea sa fie bun in pvp / si destul de bunicel in pvE as vrea sa fie hoarda.. nu`mi plac hunterii dar as vrea sa creasca repede .. Sugestii :D ? eu am paladin alliance ... Quote
Guest Bonecq Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Un Blood Elves Mage...Sau un Orc Shaman Quote
andy31 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 M`am saturat de mage :D Am jucat pe un private ( stiun ca nu e voie sa vb de asta ) pe unul toata vara :) .. cred ca ma fac rogue .. Quote
Guest Bonecq Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Si cu rogue e bine dar dak vrei PvP de calitate:Shadow Priest Quote
andy31 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Si cu rogue e bine dar dak vrei PvP de calitate:Shadow PriestUnde joci ? realm class race lvl ? nume ? :-? Quote
andrew` Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 am gasit un addon super marfa, 16 MB, multe pt. priest sunt inutile, dar pot fi dezactivate cele care nu sunt necesare. http://www.wowinterface.com/downloads/info...OutcastsUI.html - asta e site`ul de unde se poate downloada si il recomand tuturor ;) e mortal,trebuie sa dezactvezi doar ce consideri inutil, scroll down si arata ce face fiecare din cele 60 de addons continute in packet. SHADE vb. foarte urat :D controleaza`te Quote
BogdaNzZ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Bonecq, ori esti tu f. noob ori am inteles eu gresit: tanking slab????cum adica???moare dintr-o bucata si aia numesti tu slab???...inexistent ar fi cuvantul..heal cel mai bun?in raiduri de 25 ramane fara mana f repede si atunci sa vezi ce heal bun are...damage decent??damageul e f bun + ca le da mana la cei din grup...si hp (dar face threat mare..)inchei, dar as mai avea unele lucruri de zis... Quote