loveParty Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Care stie sa im spuna unde gasesc pathcuri de la 2.0.0 la 2.2.3 k mi-am reinstalt WoW si nu mai gasesc nimic p google de caliatate tot erori si sincer ma cam streseaza:angry1: .MS Quote
virus_ro Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 @SantaClause - Iti trebuie jocul original sa`ti faci cont. Insa iti sugerez sa iti faci intai trial account si dupa aia sa il upgradezi [ vei avea si 40 de zile in loc de 30 si nu vei fi obligat sa plateste inca 1/2 luni in avans dupa crearea contului ] @MisterDevil - Te`ai uitat la prea multe filme cu Athene @loveParty - Poate nu ai inteles ce am vrut sa zic atunci cand am vorbit frumos cu tine .... iti spun mai direct : NU discutam despre private aici , este topic "OFICIAL" = flu flu , fa pasi Quote
ChoWdeR Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 oh mama, pruncii din ziua de astazi. acum 2-3 min am intrat pe Maghteridon.... nu mi-a mers serv Ghostlands nush dc. si ghici cine e in fata mea? Kungen :D, OMG toti nOObI de lvl 1 in jurul lui tot " PLz tanking gear, plz tanking gear" baiatu fugea dintr-o parte in alta .. aia toti ca ciurda dupa el domane ... unii de lvl 70 mai precis Humankiller parca il chema .. "I'm better healer than Awake! Kick him and inv me !" si prostii d-astea ... era penal rau, 6xlvl1 dupa el toti. Quote
JerryBlue Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ce ati face cu 7.000 $/euro: o masina in real life, 4 ani de facultate, o super vacanta alaturi de 2 blonde, sa hranesti 50 de familii din orasu tau pe o luna sau http://news.mmosite.com/content/2007-12-28...5027522,1.shtml ? Fara cuvinte... . Sunt banii lui dar totusi... curs wow 1000 G = 36.03 EUR (no name site, ca stiti destule) Quote
Shade Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 phoenix-ul ala are aproape 2% sansa sa cada la kael'thas din cate am auzit.E frumos... tot mai tare mi se pare netherdrake. Atata ca phoenix e cam unic.Acum intrebarea e, ce-as face eu cu 180.000g... sau ma ibine, ce as face cu cu 7k$.it`s like this : when i heal ... nobody dies ... but when i attack ... EVERYBODY diesYou will melt faces as a shadowpriest in pvp.http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...31108&sid=1 Quote
Guest Blade$$ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Am si eu o nelamurire cu leatherworking si anume : Elemental Leatherworking , Dragonscale Leatherworking , Tribal Leatherworking .....as vrea sa stiu cat mai multe despre aceste lucruri Quote
BogdaNzZ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ce clasa esti?Oricum, tribal e pentru druizi(int,spi), elemental pentru roguei (agi) si dragonscale pentru hunteri/shamani (numai mail). Quote
ChoWdeR Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 hey guys. Happy new year ;)Care ma ajuta cu ceva? care e preq pt netherwing sa am ceva rep cu ei ... ca nu imi apare la Char-Reputations nimic cu netherwing... deci? cum fac sa am macar neutral.apropo, azi m-am apucat sa fac ceva bani, dc nu stiu cum lol. am facut putin rau .. 113 g in vreo 3 ore :o. ce e bine de farmat/unde/de la cine cade? hai va rog ajutati-ma Quote
Black Dragon Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 farmeaza instantele si pick tot ce gasesti :Pintr-o sapt am facut 900 gold (am dovada pe Speedy :P) Quote
andy31 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Fa Q daily chiar dak nu faci heroice tot iei bani pe normale .. fa bg daily .. si fa q dak mai ai .. si din profesii trebuie sa scoti profit :) Quote
mmc Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hey guys. Happy new year ;)Care ma ajuta cu ceva? care e preq pt netherwing sa am ceva rep cu ei ... ca nu imi apare la Char-Reputations nimic cu netherwing... deci? cum fac sa am macar neutral.apropo, azi m-am apucat sa fac ceva bani, dc nu stiu cum lol. am facut putin rau .. 113 g in vreo 3 ore :o. ce e bine de farmat/unde/de la cine cade? hai va rog ajutati-mapt netherwing citeste aici al patrulea posthttp://www.wowhead.com/?faction=1015#commentsdespre facut gold, 113g/3h mi se pare decent, ce profesii ai?ce ai putea farma: primale, verifica AH si vezi cam care sunt preturile sa stii din care sa farmezi Quote
Guest pinknflufy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Salut ...sunt cam nou pe aici...am observat ca aveti un topic f interesant despre wow....ce pot spune ....m-am apucat de curand de acest joc.....mi-am ales un draenei shaman.....deocamdata am lvl 42....imi puteti spune .....am facut o alegere buna cu acest char tinand cont ca de la lvl 70 as vrea sa devin resto?..pe unde as putea gasi si eu o guilda..mai cu romani....multumesc. Quote
virus_ro Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Salut ...sunt cam nou pe aici...am observat ca aveti un topic f interesant despre wow....ce pot spune ....m-am apucat de curand de acest joc.....mi-am ales un draenei shaman.....deocamdata am lvl 42....imi puteti spune .....am facut o alegere buna cu acest char tinand cont ca de la lvl 70 as vrea sa devin resto?..pe unde as putea gasi si eu o guilda..mai cu romani....multumesc.Aveam o senzatie de deja` vu la postul asta si uitandu`ma in spate mai ai 2 posturi identice ... Scuze ca nu te`am bagat in seama si a trebuit sa repeti.Daca vrei sa devi healer la 70 , e bun orice char ce poate heala ... restul depinde de preferinte. Daca ai deja lvl 42 , presupun ca nu mai schimbi realmul si intrebarea cu guilda cu multi romani mi se pare irelevanta... Insa in caz ca ma insel , incearca Sylvanass , Burning Blade si parca Executus Quote
Guest Flythor Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 am si eu o problema dar diferita decat a lui :D eu is GM 3 pe un server si nu stiu aproape niciun cod de la iteme sau monstrii daca imi putet spune cateva miar fi de folos...caut pe net ca disperatu si nu gasesc nik si cand intru in wow fac numai caricaturi nu iese nik ca dau la intamplare coduriile Quote
mmc Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Salut ...sunt cam nou pe aici...am observat ca aveti un topic f interesant despre wow....ce pot spune ....m-am apucat de curand de acest joc.....mi-am ales un draenei shaman.....deocamdata am lvl 42....imi puteti spune .....am facut o alegere buna cu acest char tinand cont ca de la lvl 70 as vrea sa devin resto?..pe unde as putea gasi si eu o guilda..mai cu romani....multumesc. din proprie experienta iti spun ca da, shamanul e fun de jucat chiar si resto. am si eu o problema dar diferita decat a lui :D eu is GM 3 pe un server si nu stiu aproape niciun cod de la iteme sau monstrii daca imi putet spune cateva miar fi de folos...caut pe net ca disperatu si nu gasesc nik si cand intru in wow fac numai caricaturi nu iese nik ca dau la intamplare coduriile cel mai simplu e sa-l intrebi pe vaneras vaneras@blizzard.com da-i mail cu ce probleme ai si-ti va raspunde Quote
Axle23 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Na acum wow real e o mare schimbare. Nici nu avem de unde sa stiu ca e asa de cool. Asta sunt yo dupa 3 zile de lucru[url=http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Shadozz]http://eu.wowarmory.com. Cand atat the enemy nu rezista mai mult de 10 sec. Cu bani pe moment chiar nu stau rau deloc pt ca fac bani din AH. Ce sa zic daca venit pe Magtheridon va astept. UN AN NOU FERICIT sa vi se implinesca cevati dorit si multa sanatate Quote
andy31 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 WoW OMG esti lvl 20 ! hai sa mergem toti pe maghteridon ca ne intretine asta ) .. mai bine vino tu la noi :) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Referitor la faza cu Pheonix mount: Serverul pe care s-a intamplat este Molten Core , server chinez. Pe serverul respectiv 190.000 g cat a costat mountul respectiv sunt 700 USD, nu 7000. Nu mi se pare o suma exagerata pentru cineva care isi permite, considerand ca Zeuzo la timpul lui s-a vandut pentru aprox 7000 Euro doar pentru ca avea legendarele de la Illidan. Mountul respectiv este cel mai greu de obtinut (baron mount are drop rate mai mic, dar poti sa faci 10-20 runs/day solo daca esti disperat pe cand TK faci o data pe saptamana cu alti 25 de oameni), iar 700 USD nu e foarte mult considerand ca s-au vandut spectral tigers pentru suma asta. Quote
BlueEnergy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nu stiu preturile insa cu 700$ poti cumpara un caracter full tier6 si geared numai din Hyjal/BT? Eu daca as avea banii de aruncat as prefera sa cumpar un caracter decat sa arunc banii pe mountul ala epic. Si asa eu de cand l-am cumparat il folosesc doar pe cel care il cumperi din Shadowmoon Valley. Quote
BogdaNzZ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Fratilor, cum fac la inceput cand fac cont ca ma pune sa selectez payment method si daca aleg prepaid card trebuie sa bag un cod si nu-l am si daca aleg credit card (ceea ce nu am) trebuie sa bag credit card number.Care poate sa-mi zica cum sa fac sa trec peste? Quote
truealex Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Am de gand sa ma bag si eu pe wow... ma gandeasc la un hunter, ce rasa recomandati? (pt PVE in special) cu argumente daca se poate Quote
Axle23 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Am de gand sa ma bag si eu pe wow... ma gandeasc la un hunter, ce rasa recomandati? (pt PVE in special) cu argumente daca se poateDACA VREI "EASY LIFE" FATI HUNTER. DACA VREI SA AI GLORIE FATI PRIEST. DORESTI AVENTURA SI SUSPANS FATI WARRIOR. Nu e o clasa mai buna ca alta. Fiecare e buna in felul ei. E mai mijto sa o descoperi tu singur o anumita rasa. Deci e mai bine sa alegi tu fara sa te influenteze altcineva. Quote
andy31 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Bogdanzz mai intai fa`ti un trial si upgradeazal cu cd-keyul de la joc .. asa va merge . :) Aia cu easy life la hunter mai mere .. da popa ce legatura are popa cu gloria si warru cu suspansu si aventura :) Belive me paladinu si shamanu au glorie ca dau heal mai bine ca popa :) si io am parte de mult suspans :) mai ales cand vad ca grupu in care sunt eu e |_PRAF_| PS:de vrey pvp si sa fi smecher fate mage/lock/hunter/rog de te vrey healer fate : pala /shaman de te vrey nu smecher da nici ratat fate prest /druid /warr Quote
truealex Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Hunter o sa fie ... dar nu ma puteam decide asupra rasei ... cred ca o sa fie orcRecomandati vreu-n "relm" ? Quote
ReneGade Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Hunter o sa fie ... dar nu ma puteam decide asupra rasei ... cred ca o sa fie orcRecomandati vreu-n "relm" ?Grim Batol :De destul de populat :) Quote