Guest Blade$$ Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Cum pot sa fac questuri de la akama .......cand ma duc la el nu da nici un quest -trebuie sa fac niste questuri inainte? Quote
Kane Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 lvl 12 >) soon i will be the strongest ( priest ) in the world Lol, acu te-ai apucat de WoW? Pe ce realm? Quote
Kane Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 draenorAham, te-ai dus cu Shade, ti-ai luat jocul sau esti pe trial? Ca ma batea si pe mine gandul sa reroll. Quote
MisterDevil Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 jocu il iau dupa rev, inca mai am vreo 4 zile de trial Quote
Shade Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 lvl 12 >) soon i will be the strongest ( priest ) in the world The most obsessed priest in the world adica :D welcome to the world of zombiecraft. btw, craciun fericit tuturor. Quote
mmc Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Cum pot sa fac questuri de la akama .......cand ma duc la el nu da nici un quest -trebuie sa fac niste questuri inainte?dap, depinde pe cine ai ales scryers/aldor ai aici quest lineThe ScryersThe First Quest in the line is starting in 'Sanctum of the stars'.The Quest Giver is Arcanist ThelisTablets of Baa'riOronu the ElderThe Ashtongue CorruptorsThe Warden's CageProof of AllegianceAkamaThe AldorThe First Quest in the line is starting in 'Altar of Sha'tar'.The Quest Give is Anchorite CeylaTablets of Baa'riOronu the ElderThe Ashtongue CorruptorsThe Warden's CageProof of AllegianceAkamadaca te intereseaza mai departe zi-mi si mai postez Quote
virus_ro Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ma intereseaza pe mine :D dupa akama si questul din arca nu imi mai da nimic , dar am observat ca au un faction de reputatie ... trebuie sa fac reputatie cu ei sa imi mai dea questuri ? daca da , cum ? Quote
BlueEnergy Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ma intereseaza pe mine :D dupa akama si questul din arca nu imi mai da nimic , dar am observat ca au un faction de reputatie ... trebuie sa fac reputatie cu ei sa imi mai dea questuri ? daca da , cum ? Stiu ca Akama e parte din attunamentul pentru Black Temple. Daca retin bine minte ai un quest sa vb cu un ashtounge npc aflat in spatele lui Fathom Lord in SCC. Sincer nu mai retin exact pasii. Cauta chainul pe un site. Quote
mmc Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 The Second Questline:Seer UdaloA Mysterious PortentThe Ata'mal TerraceAfter 'The Ata'mal Terrace' is done. he wont give you a new quest. Behind Fathom Lord Karathress you will get the new Quest Seer OlumRuse of the AshtongueAn Artifact From the PastThe Hostage SoulEntry into the Black TempleA Distraction for AkamaSeek Out the AshtongueRedemption of the AshtongueThe Fall of the BetrayerThe Last Quest:Akama's Promisepractidc dupa arca, iti mai da 1 quest si apoi nimic, trebuie sa intrii in SSCreputatie faci in BT omorand trash si bosi Quote
virus_ro Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 mersi frumos :) eu chiar ma speriasem cand am vazut ca nu`mi mai da nici un quest ... Quote
Adrian_Mihaix Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 de fap questul Akama's Promise ti-l da dupa The Ata'mal Terrace(A'dal chiar iti zice ca tu ii vei ajuta in viitor pe Maiev si Akama sa intre in Black Temple)Craciun Fericit! Quote
Ga|\|EzU Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Cine poa sa ma ajute si pe mn cu nishte addonuri de mag? Quote
XeroX Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Am si eu o intrebare de noob :Vreau sa stiu daca imi cumpar jocul WoW Battle CHest care contine World Warcraft si Battle Crusade ... voi putea juca online non stop ? Sau dupa 30 de zile trebuie sa platesc ca sa mai pot juca ? Sau exista alte servere pe care pot juca online nonstop , nu doar serverul oficial? Ideea este ca nu vreau sa platesc nu stiu cati $ ca sa joc doar 1 luna jocul. Mersi de intelegere. p.s : mentionez ca nu am mai avut de-a face cu jocul va rog nu ma luati la 11m :D :D :D Quote
mmc Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 nu te poti juca non stop, doar prima luna e gratis, apoi trebuie sa platesti, merita toti banii, despre "alte servere" nu te putem ajuta :) Quote
Guest SantaClause Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 hello WOW guy's , can u explaine me how the f*ck pot sa intru pe off? am wow 2.0.0 en-GB si TBC . cum fac update si restu ? merci fain ps. 10 day's free trial btw .. trb jocul original ? Quote
morTy Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.comset patchlist eu.logon.worldofwarcraft.com , astea le introduci in realmlist.wtf , dupa intri in joc , bagi user si pass(daca nu ai cont bagi orice user si pass) si isi face update singur la ultimul patch Quote
andy31 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 nu te poti juca non stop, doar prima luna e gratis, apoi trebuie sa platesti, merita toti banii, despre "alte servere" nu te putem ajuta :) Trebuie sa`ti iei jocu ca sa`ti faci cont .. pe el e Key-ul de Wow respectiv de Bc. 70 :nanana: Quote
odpzgubu Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='andy31' date='Dec 28 2007 70 :nanana: Quote
Guest SantaClause Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.comset patchlist eu.logon.worldofwarcraft.com , astea le introduci in realmlist.wtf , dupa intri in joc , bagi user si pass(daca nu ai cont bagi orice user si pass) si isi face update singur la ultimul patcham facut update la wow acum e 2.3.0 enGB si acum vreau sa-mi fac cont pentru trialul de 10 zile de pe wow europe , ce trebuie sa fac ? cand am incercat sa fac cont imi cere un Key .. :/ Quote
MisterDevil Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 it`s like this : when i heal ... nobody dies ... but when i attack ... EVERYBODY dies Quote
andy31 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ~Dilema zile : Sunt holy si sunt praf am 760 bonus healing am iteme slabe de lvling .. etc.. Ar trebui sa schimb talentz ca sa fiu bun la pvp ? acu strang de gladiator si vreau sa stiu cum ar fi cel mai bine sa il iau si ce spec sa ma pun .. Quote
mmc Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 holy, faci 5 men instante, iei de acolo ce apuci, ce mai e din reputatie, te bagi apoi in BG cu precadere in AV, iti faci cam 350 res si apoi 5v5 Quote
Guest pinknflufy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Salut ...sunt cam nou pe aici...am observat ca aveti un topic f interesant despre wow....ce pot spune ....m-am apucat de curand de acest joc.....mi-am ales un draenei shaman.....deocamdata am lvl 42....imi puteti spune .....am facut o alegere buna cu acest char tinand cont ca de la lvl 70 as vrea sa devin resto?..pe unde as putea gasi si eu o guilda..mai cu romani....multumesc. Quote