Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

oricum athene e un spart :-)

btw in sfarsit am intrat si eu intr-un guild care face SSC/TK, mai au pe Vashj si Kael pt a intra in MH/BT, astept si eu sa ma gearuiesc :D

am intrat aseara pe emeriss sa te caut, n-am gasit nici macar un guild member de la voi :|

le: l-am gasit, mare si gras :P

Posted

daca nu-ti place nu juca, de fapt nici nu cred ca ai jucat prea mult ca sa vezi daca-ti place, in fine, toti jucam pe original - daca ai citi mai bine thread-ul asta ai vedea ca nu raspundem si nu discutam cu cei PIRAT FTW!(cred ca asta e unul dintre motivele pt care nu-ti place, ca e cu "BANU")

du-te la silkroad, ca e free, e facut de chinezi etc...

Posted

Ahile' date='Dec 21 2007, 22:29' post='2443875']

Imi spuneti si mie va rog ce va place la jocul asta?Serios...mie nu imi place grafica si ca e mult prea animat..si cati dintre voi jucati pe srv oficiale?:) thx

tot ce poate sa NU-ti placa la wow e grafica sau stilul de pvp. Restul, le cam are pe toate pentru un mmo: content, fun, interactiune etc.

@teid: mai usor bre

Posted

Ahile' date='Dec 21 2007, 22:29' post='2443875']

Imi spuneti si mie va rog ce va place la jocul asta?Serios...mie nu imi place grafica si ca e mult prea animat..si cati dintre voi jucati pe srv oficiale?:) thx

vezi ca ai incurcat topicu. da ce iti place tie la silkroad-u ala? daca tot intrebi

edit: Toti jucam pe official, nu stii- nu te baga. fac pariu ca nici nu ai jucat, numa din poze.

Posted

vezi ca ai incurcat topicu. da ce iti place tie la silkroad-u ala? daca tot intrebi

edit: Toti jucam pe official, nu stii- nu te baga. fac pariu ca nici nu ai jucat, numa din poze.

exact, tre sa fie o vorba la WoW "nu-ti spune parerea daca nu ai avut macar lvl 50(pe BLIZZARD)"

@Shade: gata sefule :bananadance2:

Guest keokos5
Posted

E vreo ghilda pe vreun serv in care sa intru(de preferat la ally) pt k sa fac raiduri???Keo_kos idul meu de mess.

vreau sa fac raiduri zilnic deci astept rasp

Posted

E vreo ghilda pe vreun serv in care sa intru(de preferat la ally) pt k sa fac raiduri???Keo_kos idul meu de mess.

vreau sa fac raiduri zilnic deci astept rasp

da ce ma,tu ai caractere de lvl 70 pe toate realmurile sau care-i faza?

doamne ce poti vedea prin topicu asta

Posted

O intrebare....deci zilele trecute am trecut la 2.3.0 .....am vrut sa incerc un server..din pacate atmosfera tinde spre ...."zero"...si vreau sa ma intorc la vechiul server ( "abc"-cel mai bun :P ) care foloseste inca 2.1.x sau 2.2.x numai stiu sigur...dar este o versiune anterioara a 2.3.0 .....si cu repair nu merge :|...deci pur si simplu nu merge :(...iar cdurile cu WOW si BURNING nu le mai am....deci as vrea sa evit reinstalarea jocului...ce as putea face ? ...cu repair?..please help :( :-??

Posted

k sa nu ai dureri de cap din cauza la repair eu te-as sfatui sa reinsatlezi jocul iar dak ai TBC si mai bine k odata instalat ai versiunea 2.2.0 ;) sunt o multime de server care merg cu 2.2.0 dak nu sti servere da-mi un mesaj privat k sa iti dau o adresa...pt k nu stiu dk e voie sapostez un site pe forum...bafta

Posted

Nu stiu..se pare ca nu miai inteles postul.......am scris ca vreau sa evit reinstalarea jocului pentru ca numai am cd-urile....si am server pe care sa joc nu asta e problema.....numai cum revin de la 2.3.0 la 2.2.0? :| fara reinstal joc! repair nu merge :|sau poate nam folosit eu bine :|

Posted

Puteti sa ducesti discutia voastra pe privat de`aici incolo ? Nu cred ca isi are rostul sa incep cu ostilitatile iar , se apropie sarbatorile si trebuie sa fim si noi mai buni unii cu ceilalti ... asa ca va rog frumos : pe privat / mess discutia cu privatele

Posted

joc de rahat am vazut niste tampiti intro sala de net si creka jucau wow zbirau pe akolo

Dai Dai numai ai mana ce faci cu ea dasjfasufhsaufgsafa ce tampiti

dati dracu delete

silkroad e cel mai tare

Posted

joc de rahat am vazut niste tampiti intro sala de net si creka jucau wow zbirau pe akolo

dati dracu delete

silkroad e cel mai tare

shade hai cu warnu :)

iar tu kindere da-ti delete la viata

ps:mai treci si pe la scoala

Posted

Nu stiu..se pare ca nu miai inteles postul.......am scris ca vreau sa evit reinstalarea jocului pentru ca numai am cd-urile....si am server pe care sa joc nu asta e problema.....numai cum revin de la 2.3.0 la 2.2.0? :| fara reinstal joc! repair nu merge :|sau poate nam folosit eu bine :|

hai k iti dau un site dak vrei downgrade :)

Downgrade World Of Warcraft

Posted

dati dracu delete

silkroad e cel mai tare

silkroad sux

stii de ce?

ajhasjdyhfjsayfiuesrfjkashfaldjfsaurioa

de-aia.

Ha ha joci silkroad ha ha.

Posted

nu cautati guild de romani 100% pt. ca:

1. NU VEI GASI PE OFICIAL ASA CVA NICIODATA

2.Romanii sunt buni la wow(majoritatea) dar dak ii aduni la un loc sunt o adunatura de cretini care se cearta si nu fac nici lvl,nici items,nici pe drq.

3.Romanu e zgarcit, nu te ajuta :D

RESPEKT care joaca la HORDE !