sery92 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 buna , sunt un incepator in wow :P joc pe un sv " fara taxa" :P pe wow scape am human paladin lvl 12 imi puteti spune ce questuri sa fac ? sau cel putin ceva sfaturi sa avansez mai rpd :P sau locuri ms anticipat :P Quote
Guest Blaidy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Acum o sa spui ca joci si pe ala de 60x, nu ? :rofl1: Quote
sery92 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ce zici tu e funserver dar nu joc pe al joc pe ala de 3 parca blizzlike Quote
Thade Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 totusi poate unii nu isi permit sa plateasca 300 de mii pe luna sau sa dea bani pe joc, acum daca ar fi sa-mi cumpar un joc original, as testa cracked, ca am luat multe tepe. almost 68 :P Quote
sery92 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jocu original il are unchiumeu :P de la el il am da din cate am auzit sa joci pe blizz oficial e peste 1 mil daca e numa 30 lei cum zice el ma bag ji eo :P si eu numa vam intrebat nu tre sa ma criticati pe ce sv joc oricum ms pt rasp las ca ma documentez din alta parte poate pe alte forumuri e lumea mai diferita putin .... Quote
mmc Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 totusi poate unii nu isi permit sa plateasca 300 de mii pe luna sau sa dea bani pe joc, acum daca ar fi sa-mi cumpar un joc original, as testa cracked, ca am luat multe tepe. almost 68 :Pexista demo cam pentru fiecare joc, poti sa incerci si asajocu original il are unchiumeu :P de la el il am da din cate am auzit sa joci pe blizz oficial e peste 1 mil daca e numa 30 lei cum zice el ma bag ji eo :P si eu numa vam intrebat nu tre sa ma criticati pe ce sv joc oricum ms pt rasp las ca ma documentez din alta parte poate pe alte forumuri e lumea mai diferita putin ....90 lei pt doua luni, daca iti iei game card, daca platesti cu card bancar e mai putin, 12 euro sau ceva de genu Quote
virus_ro Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jocu original il are unchiumeu :P de la el il am da din cate am auzit sa joci pe blizz oficial e peste 1 mil daca e numa 30 lei cum zice el ma bag ji eo :P si eu numa vam intrebat nu tre sa ma criticati pe ce sv joc oricum ms pt rasp las ca ma documentez din alta parte poate pe alte forumuri e lumea mai diferita putin ....raspunsul referitor la cost ti l`a dat knock .... referitor la ce atitudine avem , e si normal! uite`te inainte sa intri pe thread sub numele thread`ului si o sa vezi ca aici vorbim de oficial ... DOAR de oficial .. Quote
ReneGade Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 totusi poate unii nu isi permit sa plateasca 300 de mii pe luna sau sa dea bani pe joc, acum daca ar fi sa-mi cumpar un joc original, as testa cracked, ca am luat multe tepe. almost 68 :Pe grava , deci azi ma duci in ceva inst :( Quote
Evn Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Se merita sa joci proc warrior la low lvl? Quote
BogdaNzZ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Vrei sa zici prot??Nu prea...pentru ca la low-lvl o sa te concentrezi sa ajungi higher-lvl si daca esti prot cresti mai greu..Iti recomand fury pentru lvling (dual-wield) sau arms (2H)....dar parerea mea este ca fury e mai bun pt lvling... Quote
Thade Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Se merita sa joci proc warrior la low lvl?nope pt ca la low lvl n-o sa poti face questurile singur :) incearca arms si fury, nu e bine full fury mai ales pana in lvl 40 pt ca nu gasesti duals bune (doar prin SM ce mai gasesti dar slabe, dar apoi ajungi in zul farak si iei arme chiar bune de one hand/main hand, GL!) Quote
M0rtix Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 am fost si eu in seara asta in ramparts si blood furnace si nu a picat nimic de cloth in schimb am ajuns cam pe la 430G si am dinguit si 62 am avut un super tank cautati-l pe armory : Lantianpower(bine ca el e pvp geared, dar a facut cam 75% din dmg :) ) Quote
Adrian_Mihaix Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Intre timp fosta mea guilda s-a disband din cauza sotiei GMului . Cat de prost sa fi sa lasi sotia sa joace si sa o mai pui si in guilda ca ofiter...Oricum am fost captat intr-i guilda de BT(cu Hyjal cleared,acum la RoS) ce m-a atunat deja la hyjal.Pacat ca am ratat niste first killuri faine...Cat despre specuri. Nu se merita sa fi prot ca warrior,holy ca priest etc la low lvl. Instantele care le faci sunt nerfed over and over.Si sunt si niste idioti la LFG de nu stiu cum sa scap de ei si de instanta.Ce se merita e sa iti alegi un spec bun la 60 daca vrei pve. Faci instante la greu si asta in outland e mai bine decat questingul ca mai tarziu poti face gold din questuri la 70. Quote
Guest Dieter_17 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 spunetimi si mie un realm cu multi multi romani pls ca vreau sa intru si io ,pana acu am jucat pe slivan :comp1: si o guilda cu jucatori de lvl mai mic sa am cu cine sa juc(bine inteles de la horde) :crazy: Quote
Bulan69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 pe Emeriss la Hoarda, sunt 2 guilde doar de romani - Ultimate are vreo 150 de memberi, se ocupa cu leveling, si Clan Jade Falcon care fac kara din cate stiu eu :-) Quote
Guest Dieter_17 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 id meu cosmin_undead :readthis: Quote
Guest Dieter_17 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 si ce sa ma fac (stiu sa joc bine cu mage ,shaman,priest,si rogue,) :-? de ce aveti nevoie(daca aveti :crazy: nevoie ) Quote
Odyzzeus Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 pe Emeriss la Hoarda, sunt 2 guilde doar de romani - Ultimate are vreo 150 de memberi, se ocupa cu leveling, si Clan Jade Falcon care fac kara din cate stiu eu :-)Nu aveti nevoie de un pala lvl 50 pe Emeriss? :P Quote
virus_ro Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 /offtopic Va sparge Athene pe Emeriss /end of offtopic Quote
Thade Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 faza funny, un admin cs de pe LINKMANIA,mare jucator de WoW dNy: UNDEAD ROGUE dNy: :XXX dNy: sau tauren paladin dNy: :X PS: sigu asta nu se mai schimba? ca-s lvl 68 de ceva timp Quote
Bulan69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 oricum athene e un spart :-)btw in sfarsit am intrat si eu intr-un guild care face SSC/TK, mai au pe Vashj si Kael pt a intra in MH/BT, astept si eu sa ma gearuiesc :D Quote
mmc Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Athene o pro, ce zici tu acolo?m-au binedispus filmele luisunt parodii oricum :) Quote