Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

andy vreau sa spun ca esti bun de scris romane =))

M0rtix ce caracter ai ?:D da`mi link la armory sa vad :D

Thade sunt surprins cat de repede faci lvl :D

PS: thade ce guilda pusa pe treaba ai =)))

Guest keokos5
Posted

Fratilor mia venit in sf wowu.Vreau sami activez contu dar mai intai kre ma poate ajuta q un serv ceva pt raiduri vreau un id de mess ceva.sunt jucator vechi pana akm am jukt pe usa.stiu destul de bine asa k vreau sal fac pe ilidan :P.fac rpd lvl dar vreau la horde k de ally mam plictisit

(70 dwarf paly 70 human mage 70 draenei warrior) pe usa.Astept raspunsurio kt mai rapid sunt jucator inrait.o sa joc zilnic va ajut qm pot si q orice asa k astept oferte :D

Posted

Thade sunt surprins cat de repede faci lvl :D

PS: thade ce guilda pusa pe treaba ai =)))

am facut 65 si inca 2 bars si 66 :P

pai am facut ceva cu guilda asta, suntem 4 insi peste 60, azi am fost toti in BLOODFURNACE, a fost chiar fun mai ales ca eram 2 de 65 :P

@andy: pai si questurile cine le-a facut pt mount? si ce "( raiding + mount )"? ca tu ai un skill pt mount, nu cumper mountul, hai bine oricum minti de ingheata apele :|

baga armory sa te viediem shy noy.

@mortix : te rup in AV :D

Posted

Nu am mai trecut pe`aici de ceva timp ... asa ca unele reply`uri vor fi putin intarziate ...

@pvp mount - Investesti acelasi timp in pvp pentru pvp mount ca si cum ai farma si ti`ai lua pe bani ... Asa ca iti sugerez sa iti iei mountul tau daca iti place [ kodo de ex , cel de la taureni este mare , cel de la pvp este foarte mic ] sau sa`ti iei de la pvp daca vrei sa ai varietate ... poti alege 4 mount`uri

@ala cu blizz powerlvling - Sa sti ca la mine pe realm sunt o gramada de gold spammeri .. unii au in macro ceva de genu "This is totally SAFE!!! We have the GaMe workers authorization to sell gold" - Idiotii nici nu stiu ce inseamna GM si totusi includ asta in mesaje ... asa se putea intampla in orice caz , chiar si al tau [ sau fratele / prietenul tau - nu am fost atent ]

Aaa da ... unii mai aveau site cu "loveblizz" in link ..... iti dai seama ....

@cel care trebuie sa`si ia mount - Daca ai skinning destul de mare , du`te si skinneaza ceva mai rar .. dragoni , pesti ... fa instante mai micutze si ia ceva mai rar de la skinning . Poti merge in sunken temple [ Temple of Atal'Hakkar - nu stiu daca am scris corect numele ...] si sa skinnezi dragonkins si serpi pentru scales

Poti face cu tailoring [ parca pe la 275 sau ... 300 ... nu stiu exact ] "armor kits" pentru casteri ... spell dmg , healing .. etc. Se vand destul de bine si poti face ceva profit

Daca ai tailoring ... presupun ca esti un caster ... Ia un mag / healer si du`te la aoe prin EPL ca pica o gramada de chestii ...

Fa instante [ lvling prin instante ] fara sa mai faci questuri ... O sa pice ceva world drops si daca ai noroc , le vinzi pe bani frumosi ... unele chiar pe 100-150g . Pastreaza questurile pentru 70 ca o sa dea bani mai multi si recuperezi pentru flying mount

@keokos - Grim Batol ally / Boulderfist sau Tarren Mill Horde / Kazzak both sides ... uite`te si tu pe site`uri de progress si uite`te pe care realm`uri sunt mai mult de 3 guilde care il fac pe maggy si baga`te acolo ...

@andy - inca mai asteptam armory link ...

Posted

http://img140.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot121507110450ph4.jpg

uite-ma

vad ca iti place acelasi model de x-mass gnome :)) eu tot pe ala il fol + noggenfogger si e penal in AV ... treci printre ei fara shield si nu te vad decat vreo 10%

Guest i_post_at_guilds
Posted

Mie mi s-a bug-uit costumu, revin cu ss :D.

~Andy, hai cu linku

Guest SoupNazi
Posted

Fratilor mia venit in sf wowu.Vreau sami activez contu dar mai intai kre ma poate ajuta q un serv ceva pt raiduri vreau un id de mess ceva.sunt jucator vechi pana akm am jukt pe usa.stiu destul de bine asa k vreau sal fac pe ilidan :P.fac rpd lvl dar vreau la horde k de ally mam plictisit

(70 dwarf paly 70 human mage 70 draenei warrior) pe usa.Astept raspunsurio kt mai rapid sunt jucator inrait.o sa joc zilnic va ajut qm pot si q orice asa k astept oferte :D

deci n-o sa gasesti ghilda care sa te ia direct in bt nici intr-o mie de ani

nu conteaza ca esti jucator vechi sau alte prostii

si btw faptu ca ai ajuns la lvl 70 nu semnifica absolut nik

Posted

joc pe blizz :D Am paladin :) da mi`e rusine sa dau link ca o sa comentati si oma suppy :(

Ori asta ori iti bati joc de noi. Daca nu postezi linku ala curand (+screenshot ca sa arati ca-i al tau) o sa consider toate posturile tale = spam.

kthxbb

Posted

joc pe blizz :D Am paladin :) da mi`e rusine sa dau link ca o sa comentati si oma suppy :(

1. Sa mor eu de nu vb ca o fata :) #-o

2. Lasa minciunile ... arata ! da-ne copy-paste de la email :P

3. Riding + Mount = 400g ? tu stii sa calculezi? pe mine ma costat 580g parca .. apoi pe tine 400g? tatal meu e tot pala (lvl70) dar el a dat cam 500g pt mount daca bine imi amintesc ;) ... deci, MINTI !

4. Bogdan .. nu esti singurul :)

HEY! am revenit :P :beer:

Posted

Nu joaca pe blizz , 99% ... si daca joaca e sub 50 si comenteaza si el din povesti auzite de pe la altii. Am vazut multi care spuneau ca pala si lock au mount gratis , nestiind ca trebuie sa se cumpere si niste reageants pentru questurile alea ...

Cum incepea un ghid pe Allakhazam : "I`m new to wow , so here are my directions" ...