logikal Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 andy vreau sa spun ca esti bun de scris romane M0rtix ce caracter ai ?:D da`mi link la armory sa vad :D Thade sunt surprins cat de repede faci lvl :D PS: thade ce guilda pusa pe treaba ai ) Quote
mmc Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 se plangeau niste blood elfite de guilda lui zilele trecute :) Quote
Guest keokos5 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Fratilor mia venit in sf wowu.Vreau sami activez contu dar mai intai kre ma poate ajuta q un serv ceva pt raiduri vreau un id de mess ceva.sunt jucator vechi pana akm am jukt pe usa.stiu destul de bine asa k vreau sal fac pe ilidan :P.fac rpd lvl dar vreau la horde k de ally mam plictisit(70 dwarf paly 70 human mage 70 draenei warrior) pe usa.Astept raspunsurio kt mai rapid sunt jucator inrait.o sa joc zilnic va ajut qm pot si q orice asa k astept oferte :D Quote
M0rtix Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Duhovnicthis is mewell... am progresat ceva cu goldul azi: de la 80 am ajuns la 160...totusi mai am mult de trasLE : ding 61 :D Quote
Thade Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Thade sunt surprins cat de repede faci lvl :D PS: thade ce guilda pusa pe treaba ai ) am facut 65 si inca 2 bars si 66 :P pai am facut ceva cu guilda asta, suntem 4 insi peste 60, azi am fost toti in BLOODFURNACE, a fost chiar fun mai ales ca eram 2 de 65 :P @andy: pai si questurile cine le-a facut pt mount? si ce "( raiding + mount )"? ca tu ai un skill pt mount, nu cumper mountul, hai bine oricum minti de ingheata apele baga armory sa te viediem shy noy. @mortix : te rup in AV :D Quote
virus_ro Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nu am mai trecut pe`aici de ceva timp ... asa ca unele reply`uri vor fi putin intarziate ...@pvp mount - Investesti acelasi timp in pvp pentru pvp mount ca si cum ai farma si ti`ai lua pe bani ... Asa ca iti sugerez sa iti iei mountul tau daca iti place [ kodo de ex , cel de la taureni este mare , cel de la pvp este foarte mic ] sau sa`ti iei de la pvp daca vrei sa ai varietate ... poti alege 4 mount`uri@ala cu blizz powerlvling - Sa sti ca la mine pe realm sunt o gramada de gold spammeri .. unii au in macro ceva de genu "This is totally SAFE!!! We have the GaMe workers authorization to sell gold" - Idiotii nici nu stiu ce inseamna GM si totusi includ asta in mesaje ... asa se putea intampla in orice caz , chiar si al tau [ sau fratele / prietenul tau - nu am fost atent ]Aaa da ... unii mai aveau site cu "loveblizz" in link ..... iti dai seama ....@cel care trebuie sa`si ia mount - Daca ai skinning destul de mare , du`te si skinneaza ceva mai rar .. dragoni , pesti ... fa instante mai micutze si ia ceva mai rar de la skinning . Poti merge in sunken temple [ Temple of Atal'Hakkar - nu stiu daca am scris corect numele ...] si sa skinnezi dragonkins si serpi pentru scalesPoti face cu tailoring [ parca pe la 275 sau ... 300 ... nu stiu exact ] "armor kits" pentru casteri ... spell dmg , healing .. etc. Se vand destul de bine si poti face ceva profitDaca ai tailoring ... presupun ca esti un caster ... Ia un mag / healer si du`te la aoe prin EPL ca pica o gramada de chestii ... Fa instante [ lvling prin instante ] fara sa mai faci questuri ... O sa pice ceva world drops si daca ai noroc , le vinzi pe bani frumosi ... unele chiar pe 100-150g . Pastreaza questurile pentru 70 ca o sa dea bani mai multi si recuperezi pentru flying mount@keokos - Grim Batol ally / Boulderfist sau Tarren Mill Horde / Kazzak both sides ... uite`te si tu pe site`uri de progress si uite`te pe care realm`uri sunt mai mult de 3 guilde care il fac pe maggy si baga`te acolo ...@andy - inca mai asteptam armory link ... Quote
Thade Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wow langa banca in IF a aparut mos craciun, copaci impodobiti, cadouri am luat bulgari de zapada si acum ma duc sa-i salvez un REN in tanaris :D Quote
Thade Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 prea tare, hai sa ne intalnim in IF sa ne imbulgarim :D Quote
Dele7e Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://img140.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot121507110450ph4.jpguite-ma Quote
Thade Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 avem acelasi battlegroup teid? :Dyap, misery :P Quote
virus_ro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://img140.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot121507110450ph4.jpg uite-ma vad ca iti place acelasi model de x-mass gnome eu tot pe ala il fol + noggenfogger si e penal in AV ... treci printre ei fara shield si nu te vad decat vreo 10% Quote
Guest i_post_at_guilds Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mie mi s-a bug-uit costumu, revin cu ss :D.~Andy, hai cu linku Quote
BogdaNzZ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Sunt singurul care are impresia ca andy nici nu joaca pe blizz? :) Quote
M0rtix Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 nu joaca pe blizz :)well eu am ajuns la jumatatea drumul cu farmatul de gold pt mount am cam 270 de gold :D sper ca marti miercuri sa am mount :D Quote
Guest SoupNazi Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Fratilor mia venit in sf wowu.Vreau sami activez contu dar mai intai kre ma poate ajuta q un serv ceva pt raiduri vreau un id de mess ceva.sunt jucator vechi pana akm am jukt pe usa.stiu destul de bine asa k vreau sal fac pe ilidan :P.fac rpd lvl dar vreau la horde k de ally mam plictisit(70 dwarf paly 70 human mage 70 draenei warrior) pe usa.Astept raspunsurio kt mai rapid sunt jucator inrait.o sa joc zilnic va ajut qm pot si q orice asa k astept oferte :Ddeci n-o sa gasesti ghilda care sa te ia direct in bt nici intr-o mie de aninu conteaza ca esti jucator vechi sau alte prostiisi btw faptu ca ai ajuns la lvl 70 nu semnifica absolut nik Quote
andy31 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 joc pe blizz :D Am paladin :) da mi`e rusine sa dau link ca o sa comentati si oma suppy :( Quote
Shade Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 joc pe blizz :D Am paladin :) da mi`e rusine sa dau link ca o sa comentati si oma suppy :(Ori asta ori iti bati joc de noi. Daca nu postezi linku ala curand (+screenshot ca sa arati ca-i al tau) o sa consider toate posturile tale = spam.kthxbb Quote
ChoWdeR Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 joc pe blizz :D Am paladin :) da mi`e rusine sa dau link ca o sa comentati si oma suppy :(1. Sa mor eu de nu vb ca o fata :) #-o 2. Lasa minciunile ... arata ! da-ne copy-paste de la email :P3. Riding + Mount = 400g ? tu stii sa calculezi? pe mine ma costat 580g parca .. apoi pe tine 400g? tatal meu e tot pala (lvl70) dar el a dat cam 500g pt mount daca bine imi amintesc ;) ... deci, MINTI ! 4. Bogdan .. nu esti singurul :)HEY! am revenit :P :beer: Quote
virus_ro Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nu joaca pe blizz , 99% ... si daca joaca e sub 50 si comenteaza si el din povesti auzite de pe la altii. Am vazut multi care spuneau ca pala si lock au mount gratis , nestiind ca trebuie sa se cumpere si niste reageants pentru questurile alea ...Cum incepea un ghid pe Allakhazam : "I`m new to wow , so here are my directions" ... Quote
andy31 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...r&n=Andreyx am luat mountu pe 400 g :) .. nu ma credeti ? Am facut q .. de pala mi`a cerut cam 50 + 50 + 50 + 100 mats for Q ( cam 150 ) poate am fost unpic arogant :) .. ma puteti scuza :D? http://img440.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot121707144725os4.jpg Quote