Bulan69 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 in battlegroupul meu hoarda e plina de nabs, gen in EoS toti pardafii se duc mid la flag, fara sa-i intereseze turnurile, free honor pt A, in arathi basin oamenii cred k dk au stables si aliantza restul de 4 baze ei castiga, in wsg nimeni nu sta in aparare si in AV din 40 de ppl, vreo 20 sunt afk, bine k sunt pve orientat k dk faceam pvp la greu aveam urme pe maini de cate ori ma crestam cu lama :-) Quote
Speak Understand Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 eh, si tu acuma ... Premades ftwRaging alcoholics ( daca ai auzit de noi :D ) este tot pve dar in weekends mai mergem premadez in av/ab whatever. Hoarda nu e praf la pvp .. doar trebuie umpic de coordonare Quote
Bulan69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 cum sa nu fi auzit de voi. CUKOO FTW!!!...ce char ai btw? :D Quote
virus_ro Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 bravo, ati facut AB in weekend de AV:)vrei sa zici AB in Lag Week-end ... AV week-end pe EU e o gluma .... 10 sec delay pe instant spells / skills in cele mai bune cazuri ...Daca faci total upgrade din prima adica si BC ai 4 luni de joacaPS. iti dau 3 gold daca vi pe realmu meu ^.^ [joke ofc, sunt zgarcit ^.^]3 gold nu poti sa dai ma la un roman ... ? Si nici macar nu ti`a cerut ... "te`ai oferit" tu ... Quote
mmc Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Daca faci total upgrade din prima adica si BC ai 4 luni de joacaunde 4 luni? ai doar 1 luna de la wow clasicin battlegroupul meu hoarda e plina de nabs, gen in EoS toti pardafii se duc mid la flag, fara sa-i intereseze turnurile, free honor pt A, in arathi basin oamenii cred k dk au stables si aliantza restul de 4 baze ei castiga, in wsg nimeni nu sta in aparare si in AV din 40 de ppl, vreo 20 sunt afk, bine k sunt pve orientat k dk faceam pvp la greu aveam urme pe maini de cate ori ma crestam cu lama :-)cum se numeste bg-ul?vrei sa zici AB in Lag Week-end ... AV week-end pe EU e o gluma .... 10 sec delay pe instant spells / skills in cele mai bune cazuri ...da de unde, poate ai tu probleme, la mine e ok, deloc lag Quote
virus_ro Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 unde 4 luni? ai doar 1 luna de la wow clasicda de unde, poate ai tu probleme, la mine e ok, deloc lag1 luna + 2 luni de la game card [ e nev de game card sa activezi contul daca nu upgradezi un trial ] si acum iti da 1 luna gratis daca bagi BC imediat inainte de primul game cardesti in alt battlegroup .... la noi e un lag infernal ... cred ca idiotii maresc numarul de bg`uri pentru av in av weekend dar nu maresc si numarul de servere care sa le sustina ... Quote
Shade Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 de cateva ori chiar cu 2000-0!um... nu cred ca se poateeh, si tu acuma ... Premades ftwneed guild for that :) Quote
FPS-Doug Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hehe season 3 is out :DCum a mers serveru am si mers si mi`am luat 2 bucati :P Quote
Thade Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 um... nu cred ca se poateneed guild for that :)am trait pe pielea mea 2000-60 >.>oricum alianta e ceva de genul "just let them win..." in PvP, cel putin la low lvl, eh nici acum in alterac nu vad alianta vreodata sa castige, anul trecut era parca mult mai bine, mai castiga si alianta Quote
Shade Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 am trait pe pielea mea 2000-60 >.>2000-60 am avut si eu vreo 3, dar nu 2000-0 Quote
Thade Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 pai 2000-0 e aproape imposibil, nu prea e timp sa ajungi iei stables...(ma refer hoarda vs alianta) Quote
Dele7e Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :X s3mi-am luat cam toate vindicators (inafara de boots) +vengefull pantssapt viitoare probabil iau si glovesurileinca nu-mi dau seama unde vad personal ratingu,am facut 1 meci la 3v3 si vreo 3 la 5v5 si e tot la fel ca pana acuma,scrie doar ratingu/ team Quote
virus_ro Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 2000-60 am avut si eu vreo 3, dar nu 2000-0nu e posibil daca treci prin toate bazele ... insa daca ai un rogue sa se duca pe mount pe drumul dintre BS si GM sau BS si LM si sa intre in stealth in farm [ mai ales daca toti au aceeasi parere , cum ca nimeni nu vine asa de repede ] este chiar foarte posibil ... ma refer la premades , unde fiecare stie ce are de facut Quote
bug Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cate questuri bug-uite ati gasit? :) am gasit vreo 3 de cand cresc druidu Quote
mmc Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 inca nu-mi dau seama unde vad personal ratingu,am facut 1 meci la 3v3 si vreo 3 la 5v5 si e tot la fel ca pana acuma,scrie doar ratingu/ teamcred ca se schimba saptamanal ca si ratingu echipei Quote
Shade Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cate questuri bug-uite ati gasit? :) am gasit vreo 3 de cand cresc druidu si care sunt alea? Eu n-am gasit nici un quest "bug-uit" de cand joc wow... Quote
Thade Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 care warrior cu specc PROT imi poate da cateva guide-uri pt tankat? sau nu neaparat prot, care stie... Quote
BlueEnergy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nu am nici un interes sa mint. Am castigat cateva AB cu 2000-0. Un grup LM, unul Mine, unul BS. Un om ramanea sa ia stable. Mergeam cel putin 5 spre BS. Luam BS ne intalneam cu grupul de LM in rascruce si mergeam spre farm. Daca hoarda pierde din prima BS, LM si Mine daca te misti repede farm e o joaca de copil de luat. Si pe urma vreo 10 sa stea putin mai sus de farm chiar cand coboara hoarda din baza lor si end of story. :) Tineam 1 rogue la LM si 1 la Mine, un druid stealthed la Stable. Daca faci un premade cu cei din guild si folositi VT, in general toti din premade au facut bg ( in cazul nostru avem multi cu tot setul de pvp din arena) singura pb e cand dai de un premade de la hoarda. Ptr mine AV e dezastru in weekend. 10-15 sec lag. Oricum la cat de repede mergea AB crede-ma ca am luat mai mult honor decat sa stau in AV si sansele sa castigam un AV erau mici. Quote
FPS-Doug Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Am si eu nevoie de niste pareriUnde ar fi cel mai bine sa farmez bani pt flying epic ?Pot omori cate 5-6 mobi deodata deci nu va fi prob doar sa nu fie elite :PP.S No primals ca nu e asa profitabil cum pare Quote
Bulan69 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ce a putut sa pice si am castigat cu roll de 100 din 10 oameni :Dhttp://img106.imageshack.us/my.php?image=bulanelzc7.jpg Quote
Avzar Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Salut,As dori sa aflu niste lucruri:1. Ca sa joc TBC pe blizz, ce ar trebui sa fac ?? deci trebuie sa am Wow Normal + TBC ?? (originale ???)Si de unde pot sa le iau ? Quote
andy31 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Bulan69 - Felicitari :) Bulan ai avut mare bulan :DWhy not- le cumperi de la magazine de PC - Jocuri sau le comanzi de pe alte siteuri care se ocupa cu asa ceva :) pt 1-60 nu ai nevoie decat de wow simplu pt 60-70 :D BC Quote
Thade Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 vai bulane cat de urat arata helmul calaretului pe tauren ti-a facut capul de 3 ori mai mic sa mor copac Quote
odpzgubu Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 mai multarmory :beer: si carei smecheria cu profilul de pe armory? :beer: Quote
mmc Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 care warrior cu specc PROT imi poate da cateva guide-uri pt tankat? sau nu neaparat prot, care stie...just spam sunders :) Quote