Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

lol cum sa zici asta :D tu stii cati aliati folosesc UD skins ? (casterii de obicei)

-cocosat

-putrezit

-fara gura, sau cu texturi aiurea pentru gura

-fata patrata

-mersul ciudat

-toate hairstyles sunt urate

etc

tocmai am cumparat cu 200g http://thottbot.com/i1973 [Orb of Deception]

hmm... draenei male warlock... sounds like... holy shit sounds like archimonde

i'll get one too. Cand fac 60 si pot sa bat elite-ul ala, adica... nu-s nebun sa dau 200g pe unul.

ugh.. smart question: how do gnomes have children?

the same way midgets have children.

i`m undead male ....

saracu de tine :P

Posted

Starshards (Night Elf) is no longer channeled, costs 0 mana, is now a Magic effect, lasts 15 seconds, causes damage every 3 seconds and has a 30 second cooldown.

lol? free aoe every 30 seconds?

Posted

lol? free aoe every 30 seconds?

yup.. Blizzard employees play locks AND alliance..

Posted

yup.. Blizzard employees play locks AND alliance..

gluma`i gluma .... mai merge un "blizz employees play locks" cateodata , toata lumea are ce are cu ei.... dar aici e ca nuca`n perete ... e ca si cum ai spune ca toti joaca rogues de le`a dat CoS [ nu inteleg ce e asa op la 6 sec 90% - nici macar nu e 100% - resistance chance ... ]

Posted

eu am un lock.. uite-te pe pagina precedenta xD

tu uite-te la spell-urile raciale de clase de la A si dup-aia de la H..

la priest, troll-ul are shadow guard(functioneaza pe principul Lightning Shield-ului dar face shadow damage) si Devouring plague.. DoT care vindeca casterul cu cat damage face acel DoT.. si mai are hoarda un spell pentru toate rasele de priest.. Hex of Weakness care reduce damage-ul facut cu 35 la lvl 70 si reduce efectivitatea oricarui healing..

la alianta sau asa treburile:

Desperate prayer(human, dwarf, no cast time, no mana cost, instantly heals the caster by x.. la lvl 70 parca e vreo 1700-1800.. 10 min cooldown)

Symbol of hope(draenei, buff care da 33 mana every 5 seconds regen pentru 15 sec.. si crede cu fiecare level efectul.. drept ca are cd de 5 min)

Starshards(NE priest racial, 785 arcane dmg over 15 sec on the target.. deci e instant.. nu e AOE.. dar cu spell damage.. oricum e drept ca priestii nu primesc bonus la arcane din talente.. 30 sec cooldown)

Chastise(draenei, dwarf, 0.5 sec cast time.. holy dmg + 2 sec stun.. 30sec cooldown)

Feedback(draenei, dwarf, burns enemy mana and deals dmg t othe enemy when casts a spell, 3 min cooldown, instant)

acum vad ca au pus Fear Ward ca spell de priest.. inainte de 2.3 era spell de draenei parca.. deci.. it figures

EDIT: de ce nu au pus astia de la Blizzard un racial de priest si la BE? :|

Posted

Fear ward era la dwarf din cate stiu, iar despre raciale, depinde pentru ce le folosesti, si cat de bine le folosesti, e drept ca unele poate sunt ceva mai slabe, dar totusi depinde de situatie. :)

Posted

eu am un lock.. uite-te pe pagina precedenta xD

tu uite-te la spell-urile raciale de clase de la A si dup-aia de la H..

-----------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: de ce nu au pus astia de la Blizzard un racial de priest si la BE? :|

1. felicitari pentru lockul de care vad ca esti foarte mandru [ nu inteleg de ce te lauzi cu asta , dar fie .. ]

2. verifica`ti sursele sau mai citeste o data racialele ... ai uitat unele , ai incurcat unele si te crizezi degeaba pentru BE [ revino la prima parte cu recititul racialelor ] :

Human: Desperate Prayer si Feedback

Dwarf: Desperate Prayer si Chastise

Dranei: Symbol of Hope si Chastise

Night elf: Starshards si Elune's Grace

Troll: Hex of Weakness si Shadowguard

Undead: Touch of Weakness si Devouring Plague

Blood Elf: Touch of Weakness si Consume Magic

BE`ii nu au Hex of Weakness , ci TOUCH of Weakness [ la fel ca si Undeazii , spell care doar ii scade dmg`ul dat , nu si effectivitatea heal`urilor ] si Consume Magic

Posted

am scris mai mult din amintiri.. si nu m-am crizat pentru ca Blood elfii nu au nimic.. am intrebat doar de ce nu au..

btw tu ai inceput cu faza cu lock-ul.. ca tu ai zis ca s-au facut multi loci pt ca se considera OP.. deci te-as ruga sa taci cand vine vorba sa te contrazici pe tine insusi.. si nu vad unde m-am mandrit ca am un warlock am zis ca am un char warlock.. recunosc ca sunt mai priceput cu clasele melee.. de aia incerc sa invat cat de cat si cu casterii.. cum lock-ul are minion-ul e clar ca e mai usor sa joci cu el deoarece iti poate servi ca tank..

Posted

whoo, mai usor cu tensiunea aici

BE chiar sunt marginalizati cand vine vorba de raciale si priest spells. Pe langa prostia de mana tap care nu foloseste la nimic in afara de un cheap puller pentru tankadins, mana data de arcane torrent e o gluma (nici macar nu e buna) iar silence ala... well, e point-blank aoe ceea ce inseamna ca tre sa te duci in almost melee range ca sa-l dai. Ceea ce probabil o sa-ti ia mai mult de 2 secunde. Bun de disrupt tho, dar cand te uiti la ceilalti... preferam chiar si reputation bonus-ul oamenilor, decat asta. Consume magic e cah, hex of wtf e si mai cah. Pe langa asta, stamina exercrabila, fiind paladinii cu cel mai putin hp dintre orice clasa. Cred ca singura chestie buna la ei sunt looks.

Fear ward era special pentru dwarf si draenei. Daca o sa-mi fac vreodata priest n-o sa stiu daca sa aleg intre draenei (stun 2 secunde are foloasele lui) sau night elf (wtf, instant free aoe dot ffs, imba QQ)

Da, undead au wotf, tauren au stomp. /care. Uita-te la gnomes si draenei.

Posted

nu inteleg ce e asa op la 6 sec 90% - nici macar nu e 100% - resistance chance

ce ar fi sa aiba warlocki 90% chance to dodge. poate ai vedea atunci ce op e clos? 90% e urias mah...pe langa ca mai remove si debufurile. Gandestete numa UD rogue vs ally warlock. Stun duration=4+6+11 secunde de clos si wotf(si cu trinketu de pvp in standby) are rogue de dat intr-un lock la discretie. Ca sa nu zic ca daca te prinde ii poti da blind+sprint away.

apropo Lady Vashj down(f bun film ai dat link knockaround ms mult. a mers raid leaderul pe o varianta f asemanatoare)

Posted

Dap la fel zic si eu

Si eu am warlock human si e f greu sa omori UD rogue ... kidney shot , cheap shot , clos , pvp trinket , blind , wotf

Este cam greu de omorat dar trebuie sa aiba si warlocku niste anti clase :P

Posted

Singurul tip de rogue care e chiar greu de batut ca lock e UD, pentru ca are WOTF. Si asta pentru ca practic are 5 secunde de imunitate la fear/sleep/charm pe langa faptul ca WOTF il scoate din fear. Cloack of shadows este 5 secunde nu 6 cum s-a scris pe aici si practic e singura chestie care face ca un rogue sa nu fie free kill pentru un warlock cum era pre TBC, cand nu conta prea mult ce build,pet sau cat de bun era lockul pentru ca nu avea ce discuta cu un rogue (in afara de UD , WOTF era 15 secunde atunci nu 5 :)) chiar daca rogue reusea sa omoare lockul murea si el dupa din dots.

In rest acum totul depinde de cat de bun e lockul sau rogue, depinde de buildul pe care il are fiecare, de gear si de ce pet are lockul.

In ce priveste stunurile, exista PVP trinket, din moment ce presupuneti ca un rogue o va folosi e normal sa presupui si ca un warlock o va folosi, si stunul poate fi redus la 1-2 secunde depinde de cat de rapid reactioneaza. Ca sa ajungi la 4+6+5(clos)+5(WOTF) deja sunt prea multe conditii de indeplinit care nu prea se intampla in realitate. Trebuie sa fi UD, trebuie ca lockul sa nu aiba trinket ready, trebuie sa reusesti sa ai 5 combo points pe lock.

Posted

am lipsit ceva vreme si imi cer scuze de intarziere cu aceste quotes ...

am intrebat doar de ce nu au..

... exactly my point ...

ce ar fi sa aiba warlocki 90% chance to dodge. poate ai vedea atunci ce op e clos? 90% e urias mah...pe langa ca mai remove si debufurile. Gandestete numa UD rogue vs ally warlock. Stun duration=4+6+11 secunde de clos si wotf(si cu trinketu de pvp in standby) are rogue de dat intr-un lock la discretie. Ca sa nu zic ca daca te prinde ii poti da blind+sprint away.

daca CoS ar fi item de rogue sau ceva extra [ cu sensul de "in plus" ] , atunci ar fi OP .... acum insa este de fapt echilibru. CS - trinket / KS - spellstone ... pe langa faptul ca poate echilibra putin situatia dupa ce iese din stun [ depinde cat de rapid e la "dispel" stun ] cu un death coil si healthstone ... asa cum spunea si speedy , CoS nu este OP , deoarece pre-BC , rogues erau free kills pentru locks .... daca aveau inainte vre`o sansa si le dadeau CoS atunci putea fi numit OP skill ....

Este cam greu de omorat dar trebuie sa aiba si warlocku niste anti clase :P

foarte corect ... trebuie sa aiba si warlock`ul niste anti-clase :) altfel nu ar mai fi asa zisul "balance" care oricum nu e ... dar macar nu e chiar asa pe fata :)

Posted

de fapt.. orc female.. aia da sinucidere curata.. eu cand am vazut un dwarf female priest(deci cu roba aia de inceput) am crezut ca mor..

oricum cred ca ma mut pe Burning Blade si imi fac un BE lock.. PWN xD

:beer: te astept pe Burning Blade , aceeasi "porecla"si acolo :beer:

daca vrei sa vezi cum e wow in single player mergi pe burning blade :)

:beer: de ce spui asta? ai caracter aici?