mmc Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 @knock - tre sa joci mag sa intelegi .... si nu 1 ora sau 1 zi ... joaca mag 1-70 si munceste la el 1-2 luni sa`l imbraci bine si dupa aia o sa intelegi ce are magul de ne plangem atata ... deocamdata imi place ce joc :) si in 2.3 ma bufeaza in draci, imi da +spell cam 1/3 din heal (asta da la toti de fapt), reduce cu 0.5 cast time la lightning spells, 2h weaps trainable si cel mai frumos e inca 60mp5 din totem. daca ar fi sa dau reroll as face ceva fun gen hunter sau mi-as creste waru lasat la lvl 38 pe vechiul realm. mi-ar placea sa joc si mag, de ce sa mint, dar mai pe locu 4-5 ca si clasament daca ar fi sa reroll s-au schimbat rolurile,acu warlocki vin pe forum la magi si cer sa se faca si SL trainable "QQ more lock" ironic nu? :) sa nu te miri ca or sa primeasca asta in 2.4 :) Quote
Shade Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 serios ? esti primul care il stiu sa se lase de lock in favoarea magului :) Nu vorbeam serios, dar probabil asta o sa fie primul alt. Tocmai mi-am dat seama ca ma plictisesc jucand cu melee classes in wow, asa ca tot spellcaster o sa am ca alt. s-au schimbat rolurile,acu warlocki vin pe forum la magi si cer sa se faca si SL trainable Tbh cam singurul talent care as vrea sa-l vad trainable e curse of exhaustion, sa nu ma mai faca sa respec pentru ca n-am nici un slow spell pentru bg. Quote
cIoLaN Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Este vro unul dintre voi care joaca pe USA? :( Quote
virus_ro Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 deocamdata imi place ce joc dap ... eu ma plangeam de mag pana am inceput sa joc si alte clase [ am dus cateva la 70 , warru l`am pastrat la 40 ca s`a lasat frate`miu si nu`mi place sa mai joc warru fara el deocamdata .. ] si doar jucand clasele respective mi`am dat seama cum e sa joci clasa respectiva si ca fiecare are downsides`urile ei ... nu neaparat pve / pvp ci si environment ... Quote
Guest koltzu Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 eu joc pe EU folosind un client de US xD am inceput si eu sa joc pe Twilight's Hammer cu un gnome lock azi pe la 7.. la 9 m-am enervat de peisajul alb al Dun Morogh-ului si l-am sters.. mi-am facut human warlock .. lame.. eu am un noroc sa gasesc iteme verzi dar numai mail sau leather pana acum m-au nimerit 3 iteme verzi.. un recipe pt alchemy.. un chest mail si wrist de leather acum farmez sa fac rost de 10 silver pt training de staf.. ce probleme mai am si eu Quote
Shade Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 eu joc pe EU folosind un client de US xD am inceput si eu sa joc pe Twilight's Hammer cu un gnome lock azi pe la 7.. la 9 m-am enervat de peisajul alb al Dun Morogh-ului si l-am sters.. mi-am facut human warlock .. lame.. eu am un noroc sa gasesc iteme verzi dar numai mail sau leather pana acum m-au nimerit 3 iteme verzi.. un recipe pt alchemy.. un chest mail si wrist de leather acum farmez sa fac rost de 10 silver pt training de staf.. ce probleme mai am si eu lol, mie-mi place peisajul ala alb, pacat ca nu-mi plac rasele care incep pe el lasa ca o sa-ti cada destule verzi, mai bine iti cade acum ce nu-ti trebuie ca sa-ti cada mai incolo ce-ti trebuie ^^ Quote
Guest koltzu Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 chestia e ca eu nu stiu de ce mi-am facut char de A.. intotdeauna am jucat cu H(adica pe serverele private.. nu ma bag in discutii despre asta) deci nu stiu nici un quest la A.. poate am trecut la alianta pentru ca urasc look-ul orcilor si al undeazilor.. humanii sunt mai acceptabili Quote
mmc Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 si vrei sa te lamurim noi de ce ai ales tu alianta? :Din TBC la hoarda s-a introdus noua rasa Blood Elf, cu un look foarte sexy, deci no problemo acum Quote
Bulan69 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Draeneii sunt de departe cele mai urate charactere din joc, in timp ce elfii sunt cei mai reusiti(parerea mea). Dk ar fi fost sa joc aliac as fi ales o gnomitza. Quote
mmc Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 du-teeeee, ca te-njur :Pmai urat decat tauren female nu exista :D Quote
Dele7e Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 du-teeeee, ca te-njur :Pmai urat decat tauren female nu exista :Dnici troll female nu e departe :) ah si dwarfele,arata ca un balon... :error: Quote
mmc Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 aoleu, da, dwarf female, am uitat :)troll mai merge, as vrea sa vad warrior troll female, tank in full t5, daca o exista :) Quote
Guest koltzu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 de fapt.. orc female.. aia da sinucidere curata.. eu cand am vazut un dwarf female priest(deci cu roba aia de inceput) am crezut ca mor..oricum cred ca ma mut pe Burning Blade si imi fac un BE lock.. PWN xD Quote
zazone- Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 oare dc au postat toti cand s-o ajuns vorba la asta ? Quote
mmc Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 de fapt.. orc female.. aia da sinucidere curata.. eu cand am vazut un dwarf female priest(deci cu roba aia de inceput) am crezut ca mor..oricum cred ca ma mut pe Burning Blade si imi fac un BE lock.. PWN xDdaca vrei sa vezi cum e wow in single player mergi pe burning blade :) Quote
Shade Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Draeneii sunt de departe cele mai urate charactere din joc, in timp ce elfii sunt cei mai reusiti(parerea mea). Dk ar fi fost sa joc aliac as fi ales o gnomitza.Draenei female sunt cele mai interesante imho, urmate de NE female si BE male (se vede ca am ales in functie de clasa, si nu de looks).Cei mai urati sunt undead males. Restu sunt cam average. Tauren male mi se pare mai urat ca female. Trollii deja de la tier 4 nici nu-i mai recunosti, am vazut un troll female priest in tier 5 si credeam ca e blood elf.In alta ordine de idei: cine naiba zicea ca magii sunt gimp? Polymorph, frost nova, ubAr aoe, elite solo doar cu 20% din mana consumata.... damn Quote
ChoWdeR Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 la mine NE female raman cele mai faine ... locu 2 BEitzele ... alea parca is adolescente :blink: este? locu 3 Draenitzele... restu` is "urate" din punctul meu de vedere :> Quote
Guest koltzu Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ugh.. smart question: how do gnomes have children? and how big are they children? Quote
NoNamed Posted November 13, 2007 Author Posted November 13, 2007 Undead Females mi se pare cele mai reusite :beer: cand mi-am facut charu la WoW la inceput mi-am facut male dupa 3 levele am zis ca mai bine ma las de joc iar cand mi-am facut female m-am trezit ca azi am un Undead Mage Female level 62 :beer: Quote
virus_ro Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Cei mai urati sunt undead males. Restu sunt cam average. Tauren male mi se pare mai urat ca female. i`m undead male .... Quote
Dele7e Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Cei mai urati sunt undead males. lol cum sa zici asta :D tu stii cati aliati folosesc UD skins ? (casterii de obicei)ok gata cu astea ca-s aiurea,hai ca maine vine 2.3 :X:X curios sa vad ce au bagat in loc la IB Quote
Thade Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 deja e 2.3 dar nu-l iau ca-mi strica addonurile :( Quote
zazone- Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 tocmai am cumparat cu 200g http://thottbot.com/i1973 [Orb of Deception] :D Quote