Sergiu11 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 de fapt eu zic k pe 11.03.2008. De ce ar aparea tocmai de ziua mea de nastere? Eu zic ca apare tot la un an de la BC. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Apare cand va fi gata, cel putin asa zic cei de la Blizz :)Serios vorbind pana sa apara WOTLK trebuie sa apara 2.3 si 2.4. Avand in vedere faptul ca 2.3 nu a aparut inca si e noiembrie, probabil 2.3 o sa apara la sfarsitul lui noiembrie/inceputul lui decembrie. 2.4 o sa apara cel mai probabil la inceputul anului viitor ianuarie/februarie, dupa ce trece de PTR, iar WOTLK nu o sa apara mai repede de 3-4 luni de la aparitia lui 2.4 , pentru ca trebuie sa dea timp jucatorilor sa termine noul content, plus ca odata ce WOTLK va fi anuntat ca vine sigur la o anumita data lumea o sa termine cu raidingul pentru ca nu va mai avea sens si o sa astepte sa apara ca sa se apuce iar de lvling. Asa ca eu zic ca o sa apara in cel mai bun caz dupa mai 2008 dar dupa cum se stie Blizz amana data de lansare a jocurilor daca nu considera ca sunt gata de lansare si poate ne trezim cu WOTLK de craciun anul viitor. Quote
Bulan69 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 din ce am citit pe net, nu sunt informatii oficiale, ei vor dori sa lanseze WoTLK inainte de StarCraft II, considerat block-busterul anului, pt a fi siguri k WoTLK va fi vandut in f mult exemplare si nu va fi ignorat de payeri pt a cumpara StarCraft. Tinand cont k StarCraft II va fi lansat in vara anului 2008, probabil k WoTLk va fi lansat cu minim 3-4 luni pt a fi siguri k se va vinde si nu va pierde teren in detrimentul WoTLK. Quote
mmc Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 deocamdata nici beta nu a inceput, probabil dupa ce vor scoate 2.4 la putin timp va fi si betadaca e sa ma uit in spate, naxx parca a iesit in iunie 2006 iar peste 6 luni tbcpoate va fi la fel si cu wotlk, 6 luni dupa sunwell Quote
Axle23 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 knock uitandu-ma si eu din intamplare la armory la tine am vazut ca ai mecu de la illidan. Deci primele impresii pareri pt cei care vor ajunge ca doar nu multi romanai care joaca wow ajung sa il omoare pe illidan. :> :> :> :cool2: :cool2: :crazy: :crazy: Quote
user000 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 multumesc...mati lamurit :) vroiam sa stiu daca sami platesc acuma si sa fac 70 sau sa mai astept...ca io vreau sa incep in addonu nou de la 70 ca si ceilalti :) si o sa fim egali...nu ?:D Quote
zazone- Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 daca te-ai apuca acuma ar fi ideal pentru ca maine sau miercurea viitoare sau peste 2 sapt se lanseaza patchu 2.3 unde faci lvl 20-60 mai usor.:) Quote
virus_ro Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 nu incepi de la 70... tot de la 1 incepi , asa ca lasa conspiratiile de gen "o sa fim toti egali , da ? mwhaha " si apuca`te de`acuma daca vrei sa ajungi sa faci ceva in wotlk sau ramai pe dinafara cu raids si mergi cu randoms ... Quote
Dele7e Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 • Patch 2.3 will be released on November 13. (feel free to check our 2.3 summary post)• Season 3 is planned to start on November 20. mai devreme de cat ma asteptam • Mage: Hypothermia changed back from 45 secs to 30 secs oh yea baby :bananadance2: macar atat :) Quote
zazone- Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 va rog frumos sa-mi spuneti macro-ul cum sa pun totem strenght si grace aman2 in acelasi timp ? :) Quote
mmc Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 nu merge sa le pui in acelasi timp, pe rand doar, apasand acelasi butonera ceva de genu/castsequence Grace of Air(Rank x), Strenght of Earth(Rank x)pui in loc de x nr maxim pe care il ai in spellbookdar eu te sfatuiesc sa-ti faci binding pe numerice la tastatura, e mai usor, asa am eu: 1, 2, 3, 4. 3 si 4 pt mana+life, 1 si 2 pt air+earth si le inlocuiesc in functie de nevoimai multe aicihttp://forums.wow-europe.com/thread.html?t...91224&sid=1 Quote
user000 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 am uitat sa zic ca io am deja lvl 58...si planuiesc sa fac 70 inainte sa apara WOLK Quote
mmc Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 faci fara probleme si pana la urmatorul expansion inveti destule Quote
Adrian_Mihaix Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 vezi ca nu trebuie sa scri nici un rank in macro'ul acela de mai sus. e de ajuns sa scri /cast Shadowbolt de exemplu si se va casta ultimul rank prin default.bv pt lvl 70.sincer abia la 70 incepe jocul Quote
Bulan69 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 dap la 70 incepe chinul, instante, reputatie, farm, apoi heroics, iarasi farm, kara, etc... Quote
Dele7e Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kalgan answered to a player post about the recent change to Hypothermia and added that Ice Block will be trainable in a near future. It's a deliberate change. We initially felt like it was too quick at 30s and decided to test it out at 45s, but after playing with it for a while we felt like it opened mages to focus fire a little too much so we decided to keep it at 30s. It's worth pointing out that making changes like this and later un-doing them is not at all uncommon, it's just most of you generally don't see that process in action since it often happens before the patch even gets to the PTR. Since I'm here, I'll also make a small pre-emptive strike against the incoming "what about other mage concerns!" replies I'm about to get and say the following. Two things we'll be making improvements to in the near future (although these aren't likely to make it in on time for 2.3) are having iceblock be trainable (to make sure all mages have it as a tool for pve encounters and to open up other trees as being more viable options for pvp), and to-be-finalized improvements to mana issues in longer fights. kalgan sa zica asta...pf mi se pare incredibil.....ceva nu e in regula aici buff mages ?? :o :o Quote
virus_ro Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 kalgan sa zica asta...pf mi se pare incredibil.....ceva nu e in regula aici buff mages ?? :o :o someone`s on crack! astia au innebunit ... buff mages ??? Quote
Shade Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 someone`s on crack! astia au innebunit ... buff mages ???/roll mage ^^am lvl 6... inca putin si fac 70 Quote
virus_ro Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 /roll mage ^^ am lvl 6... inca putin si fac 70 serios ? esti primul care il stiu sa se lase de lock in favoarea magului :) @knock - tre sa joci mag sa intelegi .... si nu 1 ora sau 1 zi ... joaca mag 1-70 si munceste la el 1-2 luni sa`l imbraci bine si dupa aia o sa intelegi ce are magul de ne plangem atata ... Quote
Dele7e Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 s-au schimbat rolurile,acu warlocki vin pe forum la magi si cer sa se faca si SL trainable "QQ more lock" ironic nu? :) Quote