odpzgubu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 mda, zica-se ar fi exploit si n-ar fi legal sa te folosesti de el, dar totusi nu vad rostu atat timp cat MC e perfect legalprobabil ca va fi un fix in care va face ori mobu ala imun la MC, ori VR imun la atacurile mobului respectiv :beer: ??????????????? :beer: Quote
Dele7e Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Virus eu nu am pb asta. Void reaver omorat in 53 de secunde http://boards.worldofraids.com/topic-8579-1.htmlmda, zica-se ar fi exploit si n-ar fi legal sa te folosesti de el, dar totusi nu vad rostu atat timp cat MC e perfect legalprobabil ca va fi un fix in care va face ori mobu ala imun la MC, ori VR imun la atacurile mobului respectivblue reply: Use of this issue in this fashion is considered an exploit and I strongly discourage you from using it in order to avoid any repercussions on your account.PS:ozdefpegregjgege abtine-te pls de la replyuri inutile Quote
mmc Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 da, la blue-ul ala ma refeream si eu, mi se pare o prostie, dar oricum VR nu e cine stie ce, mai ales daca ai curatat tot trashu care e mai dificil :) Quote
BlueEnergy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 blue reply: Use of this issue in this fashion is considered an exploit and I strongly discourage you from using it in order to avoid any repercussions on your account. Am citit si eu asta. Faza e daca anumite guilduri ar folosi acest "issue" cine ar stii?Doar daca Blizz pastreaza combat log ptr fiecare boss si la o verificare mai amanuntita ar vedea ca VR a luat damage imens de la mobul respectiv. Ar putea afla guildul insa si playerul care a dat MC la mob? Intreb de pura curiozitate. Noi nu mai facem SCC/TK. Avem cam toti oameni attuned asa ca am inceput sa ne concentram doar pe Hyjal ( primi 3 bossi down) si BT ( doar Naj'entus si Supremus down). Quote
mmc Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 de stiut se stie tot de catre blizz, asta e clar, acum nu cred ca blizzu verifica tot din proprie initiativa, probabil doar la report si nu stiu cine e tembel sa dea report la membrii propriului guild, poate doar daca ai ceva cu respectivul si iar nu stiu cine e pasibil de pedeapsa in cazul asta, guilda sau doar priestul care a facut mc.acum ceva timp am avut un premade in EoS in care magii au folosit blink sa treaca de wall-ul de la inceput si a captura towers mai repede, hoarda ne-a dat report si magii respectivi si-au luat doar un warn de la GM, nimic mai mult. Quote
Dele7e Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 de stiut se stie tot de catre blizz, asta e clar, acum nu cred ca blizzu verifica tot din proprie initiativa, probabil doar la report si nu stiu cine e tembel sa dea report la membrii propriului guild, poate doar daca ai ceva cu respectivul si iar nu stiu cine e pasibil de pedeapsa in cazul asta, guilda sau doar priestul care a facut mc.acum ceva timp am avut un premade in EoS in care magii au folosit blink sa treaca de wall-ul de la inceput si a captura towers mai repede, hoarda ne-a dat report si magii respectivi si-au luat doar un warn de la GM, nimic mai mult.treceai de wallu ala roz dar daca vroiai sa te dai jos de pe platforma te baga inapoi inauntru,dupa ultimul patch nu mai poti da nici blink Quote
Guest elastikul Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 iimi tot da o erroare si anume Program: C:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe DBFilesClient\Startup_Strings.dbc has wrong number of columns (found 19, expected 11) WoWBuild: 6080 ... ce ar trebuii sa fac va rog raspundetii!!! Quote
mmc Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 treceai de wallu ala roz dar daca vroiai sa te dai jos de pe platforma te baga inapoi inauntru,dupa ultimul patch nu mai poti da nici blinkiulie-august cam asa mergea bine mersiiimi tot da o erroare si anume Program: C:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe DBFilesClient\Startup_Strings.dbc has wrong number of columns (found 19, expected 11) WoWBuild: 6080 ... ce ar trebuii sa fac va rog raspundetii!!!incearca aicihttp://forums.wow-europe.com/board.html?fo...11079&sid=1 Quote
zazone- Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 vi s-a mai intamplat asta ? http://img480.imageshack.us/my.php?image=89100376as3.png Quote
SYNDROM3 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Eu am jucat 10 minute si nu mi sa parut cine stei ce...oricum nu am vrut sa ma las acaparat de acest joc care creeaza dependenta :( Quote
Guest Blaidy Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 un noob tot nu va vedea diferenta prea mare dintre oficial si emu ... Nici pe mine nu ma prea atrage WoW-ul asta. Quote
Shade Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 un noob tot nu va vedea diferenta prea mare dintre oficial si emu ... Nici pe mine nu ma prea atrage WoW-ul asta.1. lag2. animatii statice3. toate chestiile care nu mergcei care nu sunt atrasi de wow, n-au decat 2 motive de a nu fi:1. grafica2. pvp-ul Quote
Shade Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 PvP? de ce? :)prea multe variabile pe care nu stau sa le enumar a 10-a oara, suficient de spus ca unora nu le place pvp-ul cu persoane care sar in prostie, nu le place ca nu pot sa omoare decat 1/2 din server si nu le place ca orice ai face, reputatia ta in pvp nu e spusa decat prin rankul la arena. Quote
Adrian_Mihaix Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Imi tb ceva ajutor la un encounter din SSC. Momentam g mea are 5/6 SSC pe farm si vrem 6/6 evident. Problema e Lady Vashj si minunatia numita phase2.Incepem P2 cu everyone alive si cu 98% raid mana. Noi avem sub relativ control pasatul de cores si pickupul la adds. Probleme:1)Coilfang Striderul nu moare suficient de iute. Am incercat cu doturile(@wowiki) si am incercat cu dpsu specific (ramanem cu3 naga sau cu 2 strideri amandaua situatiile sunt deadly)2)Uneori tainted elemental se despawneaza cand moare.Omorat in 15 secunde si pur si simplu dispare)3)cati healeri sa folosim/cati ranged/cati meele. Sa folosim bloodlust acum sau in p3?Sa omoram nagaul primul sau striderul. Quote
ChoWdeR Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 DING! lvl 69 :PPPP inca 1 lvl! si am 70 :D astazi cand vin acasa ma pun si fac un Mech cu guilda :) astia mai buni: dc nu pot sa intru in BM (Black Morass)? l-am salvat pe Thrall din Old Hillsbrand Foothills, am facut instanta (ma distrat cand s-a pus pe calu` lu boss N2) l-am eliberat l-am batut pe Epoch Hunter... totototot si cand am vrut sa intru` in BM zice ca tre sa il eliberez pe Thrall din Durnholde Keep ce deja am facut.... tre sa merg si in alta instanta? va rog vreau raspuns :crybaby: :pray: Quote
mmc Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Imi tb ceva ajutor la un encounter din SSC. Momentam g mea are 5/6 SSC pe farm si vrem 6/6 evident. Problema e Lady Vashj si minunatia numita phase2.Incepem P2 cu everyone alive si cu 98% raid mana. Noi avem sub relativ control pasatul de cores si pickupul la adds. Probleme:1)Coilfang Striderul nu moare suficient de iute. Am incercat cu doturile(@wowiki) si am incercat cu dpsu specific (ramanem cu3 naga sau cu 2 strideri amandaua situatiile sunt deadly)2)Uneori tainted elemental se despawneaza cand moare.Omorat in 15 secunde si pur si simplu dispare)3)cati healeri sa folosim/cati ranged/cati meele. Sa folosim bloodlust acum sau in p3?Sa omoram nagaul primul sau striderul.poti sa arunci o privire aicihttp://www.bosskillers.com/cgi-bin/bbguild...;sid=jiICgZJ5b9de asemenea un film foarte bunhttp://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=42710cred ca va trebuie un pic mai mult dpsDING! lvl 69 :PPPP inca 1 lvl! si am 70 :D astazi cand vin acasa ma pun si fac un Mech cu guilda :) astia mai buni: dc nu pot sa intru in BM (Black Morass)? l-am salvat pe Thrall din Old Hillsbrand Foothills, am facut instanta (ma distrat cand s-a pus pe calu` lu boss N2) l-am eliberat l-am batut pe Epoch Hunter... totototot si cand am vrut sa intru` in BM zice ca tre sa il eliberez pe Thrall din Durnholde Keep ce deja am facut.... tre sa merg si in alta instanta? va rog vreau raspuns :crybaby: :pray:probabil ca nu ai dat questupt mecha iti trebuie flyin mount deci la 70, sau 68 daca esti druid :) Quote
Bulan69 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 aseara am downat printzu din prima incercare, 9 ppl btw. F usor bossu, conteaza doar sa alegi safe spot si sa nu lasi tanku sa coboare sub 60% in phase 2 k apoi e panica. Terestian la fel de usor, insa la netherspite mi-a luat ceva sa inteleg ce tre sa fac. Oricum nici un drop pt mine, numai cloth si leather pica. Quote
BlueEnergy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 vi s-a mai intamplat asta ? http://img480.imageshack.us/my.php?image=89100376as3.png O singura intrebare... ai procesor dual-core? Daca da e de la procesor. Sa fii atent ce program sau ce altceva lasi sa ruleze cand joci wow. Eu primeam eroarea asta cand jucam wow si dadeam windows tab si ma uitam pe paginile de internet. Nu tot timpul... puteam sa fac de zeci de ori pe zi chestia asta si sa nu am nici o problema si puteam sa fac de 3 ori pe zi si sa primesc eroarea de fiecare data. Am cautat pe internet, pe forumul de la Blizz si am descoperit ca e ceva in legatura cu procesoarele dual-core. De cand mi-am luat monitorul nou, aveam un monitor normal acum am un TFT-LCD nu am mai avut eroarea. Nu prea vad legatura cu monitorul, insa de cand l-am schimbat nu tin minte sa mai fi avut eroarea #132. Quote
zazone- Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 da am Intel Core2Duo E6300 am updatat windowsu si merge acum... Quote
cIoLaN Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Este cineva de aici care joaca pe USA ??? :( k un prieten mi-o dat contul sau de pe usa care cik e facut la smechereala... :D si nu o platit nika un an de zile ati mai vazut vro data asa ceva ? :blink: ieri mi s-a intamplat http://img256.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot110307100856fx2.jpg Quote
zazone- Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 voi aveti probleme cu italienii in party? Quote
Dele7e Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 prea multe variabile pe care nu stau sa le enumar a 10-a oara, suficient de spus ca unora nu le place pvp-ul cu persoane care sar in prostie, nu le place ca nu pot sa omoare decat 1/2 din server si nu le place ca orice ai face, reputatia ta in pvp nu e spusa decat prin rankul la arena.si ce treaba avem noi cu toti frustratii?eu joc wow doar pt pvp Quote
user000 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 imi spune cineva cand apara addonu ala nou ? in ce data ? Quote