virus_ro Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Voi cam ce imi sugerati dintre hunter, mag sau lock...as vrea un pure dps. mage sau destro lock pentru burst dps ... desi destro la lvl mic o sa aiba probleme cu mana , de la 30-35 in sus o sa fie numai bun :) cand dadeam pe la lvl 65 cate 5GOLD pe apa si pe hrana pt pet(asta cam de vreo 2 ori pe zi), strambam grav din nas(hranirea din drop-uri e deja de domeniul trecutului, daca te tine sa inveti sa faci tu...gl fishing + cooking [ eu am avut "norocul" sa incep hunterul cu alch si aveam nevoie grav de fishing , astfel am facut si skill si mancare gratis pentru pet :) ] Insa in party o arzi rau de tot, atata timp cat groups se vor baza pe direct damage si tu fiind un mare zero (well, aproape) cand vine vorba de asta... considerand ca un instance mob moare in 5 secunde, dots tale chiar n-au timp sa faca ceva... Finally, am renuntat la affliction-ul ala oribil. Prima impresie: mult mai putina mana efficiency decat cu ce m-am obisnuit. Insa bonus dmg de la demonic knowledge face drain life sa faca dmg comparativ cu ce facea inainte cu soul siphon si full dots pe mob. Damage de la summon se SIMTE acum, felguardu' rupe tot chiar si cu doar 2 skills invatate, si mi-e tare dor de improved corruption, dar la 55 termin si cu el. La chestia cu instantele , ai foarte mare dreptate ... am un lock mic si il cresc de plictiseala [ si pentru faptul ca e cel mai de temut adversar al unui mag , eu jucand mag ... ] si pe affli , nu ai timp nici sa pui full dot pe mob in instanta , ca e deja mort ... eram nevoit sa dau cu shadowbolts si drain soul rank 1 la sf cu sperantza ca da succubusu KB sa iau 15% mana + life tap de innebunea healeru [ am primit heal de 25 de ori mai mult decat tanku ] Insa , pe affli , ce mi`a placut cel mai mult e faptul ca in instante [ cel putin la lvl mic ] puteam sa "tankez" cate 3 eliti daca murea tanku sau avea putin hp [ searing pe toti si incepeam cu dots + drain - apropo de asta , ar trebui sa fie un talent de +threat la searing ] Improved corruption , era 50% more spell dmg , right ? sau ceva de genu ... pai tu aveai 40 spell dmg pe affli , asta insemna 3 talents pentru 20 spell dmg [ sau 30 daca era 75% , nu am bagat inca in el si nu ma intereseaza pana la 60+ daca raman pe affli ] Quote
mmc Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Am ajuns la Azgalor in Hyjal insa rain of fire ne zapaceste. Si am incercat si primul boss in BT , doar 2 ore intr-o seara la el insa a fost dezastru. Ceva informatii folositoare?:)la azgalor tre sa stati spread si sa nu dormiti cand vine rain of fire :) sa nu stati in elcine isi ia doom, sa se duca in tauren camp, ss de catre un lock mai intai si de acolo il ia un OTsilence sux, sa aveti grija sa fie MT full hp inaintein BT, la najentus nu trebuie sa aveti probleme, tine de healeri acolo, sa nu doarma :)mare atentie la najentus spine sa fie loot-at repede, cand isi ia shield sa fie tot raidu full hp si apoi aruncati cu ala in el si repeattrebuie doar practice, mare dificultate nu e Quote
Shade Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Improved corruption , era 50% more spell dmg , right ?Nu, e talentul de tier 1 care iti face corruption instant cast. Acu tre sa stau pe loc 2 secunde si e sec. Ce zici tu acolo e empowered corruption, cu +36% from spell damage effects pentru vraja aia.searing pe toti si incepeam cu dots + drain - apropo de asta , ar trebui sa fie un talent de +threat la searingelites mai greu de omorat pana la urma tot la mine veneau daca n-aveam blessing of salvation... searing n-am folosit decat odata sa vad cum e, cand m-am prins ca nu e bun de nimic l-am lasat in pace Quote
virus_ro Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nu, e talentul de tier 1 care iti face corruption instant cast. Acu tre sa stau pe loc 2 secunde si e sec. Ce zici tu acolo e empowered corruption, cu +36% from spell damage effects pentru vraja aia. elites mai greu de omorat pana la urma tot la mine veneau daca n-aveam blessing of salvation... searing n-am folosit decat odata sa vad cum e, cand m-am prins ca nu e bun de nimic l-am lasat in pace scuze , nu prea tin minte toate numele talentelor pentru ca joc mai multe clase deodata [ plictiseala sau curiozitatea ] si mai uit / incurc :) Oricum fiind talent de tier 1 il poti lua oricand , unii demo prefera sa ia acel talent in loc de full demo pana la 50 [ nu`i inteleg de ce ... dar oricum :P ] este foarte bun searing .... insa trebuie sa sti cand sa`l folosesti. Iti dau cateva exemple : - Am facut acum cateva zile questuri cu un warr si el mereu lua aggro [ e si normal sa fie asa :P ] ... S`a intamplat sa sara prea multi pe el si era sa moara ; am dat 1 fear si ceilalti 2 mobi i`am luat cu searing pain [ tinand succubussa si dots up pe main target sa il omor mai rpd ca nu puteam luat aggro si pe ala ]. - In instanta , tank`ul avea 5 eliti in cap [ bad pull ] si nu a putut sa tina aggro la toti repede , 2 sarind pe priest .... am inceput sa dau searing pe cei 2 si pana a terminat tank`ul acolo , eu aveam un elite mort si unul la jumate , eu tinandu`ma bine-mersi la 60-70% hp din drains si dots [ pacat ca schimba acel talent de -physical dmg sa nu mai faca parte din clasa affli ... era destul de corect, avand in vedere ca e talent de affli , si nu in prima linie sa`l ia oricine .. ] Obisnuieste`te cu ideea ca warlocks pot sa tankeze ... mai ales demo [ bineinteles , doar in anumite situatii ... nu la bossi desi un lock 70 a tankat la azuregos pana la 50% hp ] Quote
Shade Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ca demo, acum folosesc summon-ul pentru orice tanking methods... te sperie la cat de bun e la mentinut aggro, mai ales cu cleave pe autocast. De la 52 ia si intercept, si atunci sa vezi.unii demo prefera sa ia acel talent in loc de full demo pana la 50Nu creste dps-ul prea mult, ce-i drept (2 secunde in plus sau in minus la durata corruption-ului inseamna mai mult sau mai putin 1 missed tick pe el, si chiar asa, daca-l dai primul nu e mare diferenta), insa intre comfortabilitatea dintre a da un dot instant (pe care poti sa-l dai si daca esti intors cu spatele, sau in timp ce sari etc) si neplacerea de a sta 2 secunde pe loc cu fata la target e foarte mare diferenta... Strategia mea originala a fost sa bag mai intai in imp corruption, abia apoi sa ma axez pe destruction.Warlocks pot sa tankeze, da... am tankat hunteri de mi s-a acrit prin bg. La demo summonu tankeaza, pentru tine ca lock e imposibil. De ce? Nu ai nici un talent care sa micsoreze spell interrupt. So searing pain still useless daca n-am ceva gen divine protection sau power word shield.http://img218.imageshack.us/img218/4026/wowscrnshot102807034727nb7.jpg Din fericire, am scapat de helm. Quote
Adrian_Mihaix Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 de obicei nu postez in threaduri dar am observat postul de mai sus. Un warlock poate sa tankeze foarte bine daca este SL/SL speced si cu un healer.Nu e de preferat dar se poate.Un warlock si un paladin au omorat-o pe onyxia(si nu nu vorbesc de private servers) cu warlockul tankand. personal(eu avand warlockul asta-->http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Haomarush&n=Dya) am tankat-o pe Nethermancer Serpentra pentru vreo 20 de secunde pe heroic dupa ce a luat tankul Dragon's Breath in fata.In plus un warlock de obicei il tankeaza pe Leotheras the Blind in demon form sau pe un add de la Kael. Cat despre talente de anti spell interupt un warlock poate sa pune pcte in Fel Concentration si Intensity. Quote
Shade Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 In plus un warlock de obicei il tankeaza pe Leotheras the Blind in demon form sau pe un add de la Kael. Cat despre talente de anti spell interupt un warlock poate sa pune pcte in Fel Concentration si Intensity.Pai de Fel Concentration vorbeam, nu prea poti sa faci drain tank fara el imo.Ca tot vad ca ai lock lvl mare, am si eu vreo 2 intrebariCat de repede se face un set de tier 4-5 odata ce ai ajuns 70?Cat de bun e un warlock pe demonology in raiding (comparat cu alti DD si cu celelalte warlock builds) si cat de repede moare summon-ul daca il folosesti ca un mini-dd pentru boss? Quote
Adrian_Mihaix Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Depinde de realm,de guilda etc. In general ia ceva timp pana te gear up.Ce pot sa iti sugerez e sa iti faci Spellstrike si FSW sets daca tot ai tailoring(mai bun ca fsw boots nu gasesti nicaieri) si sa le enchantezi si gemuesti la greu(adik cel putin +25spell pe pants si 9 spell gems). Va lua ceva timp sa iti faci gear.Ce pot sa iti sugerez pe langa fsw si spellstrike e sa faci ceva pvp pt 1h si heroics pt a completa gearul.Cat de bun e un warlock pe demonology in raiding (comparat cu alti DD si cu celelalte warlock builds) si cat de repede moare summon-ul daca il folosesti ca un mini-dd pentru boss?Depinde de gear.Insa se cam cere sa fi in top3.Clasa cu cel mai mult potential de dps la un boss care nu are un aoe de plangi sau care zboara e rogue.Ei nu aduc altceva decat dps intr-un raid asa ca te astepti sa faca treaba. Cu gearu cu care ajungi la 70 nici vb sa fie demonology un spec bun sau macar decent de raiding. Ca sa fi decent in dps pe demonology trebuiesc cel putin 2/3 din urmatoarele conditii(VST(http://www.wowhead.com/?item=30449),2/5 Tier 5, Shadow Priest in party...si e rau daca pui shadowpriest in party cu warlock). Asta pe langa 202 spell hit rating si pe langa o groaza de +spell dmg.Pe langa asta sunt bossi unde pur si simplu nu faci treaba ca demo: Al'ar,VR,Lurker Below si in nici un caz Leotheras. Idea e ca petu ala sa nu moara deloc. Daca moare tu pierzi secunde bune de dps si petu pierde toate bufurile. Quote
Shade Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 deci clar, odata ce am fsw fac respec pe fire... wait.odata ce am spellstrike... fac respec pe... fire. Nu.damn this is hard. Imi fac ambele seturi... wait, nu pot...Ok deci fire se duce pe pluta. Cum arata build-ul asta?http://www.wowhead.com/?talent=IAMbborZbxczIdzZxx0tr0z raiding purposes only, demonic sacrifice pentru +15% shadow dmg, bane, ruin, nightfall, amplify curse. Ar fi simplu daca m-as baza in principal pe affliction, dar nu vreau. Quote
odpzgubu Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 deci clar, odata ce am fsw fac respec pe fire... wait.odata ce am spellstrike... fac respec pe... fire. Nu.damn this is hard. Imi fac ambele seturi... wait, nu pot...Ok deci fire se duce pe pluta. Cum arata build-ul asta?http://www.wowhead.com/?talent=IAMbborZbxczIdzZxx0tr0z raiding purposes only, demonic sacrifice pentru +15% shadow dmg, bane, ruin, nightfall, amplify curse. Ar fi simplu daca m-as baza in principal pe affliction, dar nu vreau. :beer: aaaaaaaa .... parerea mea de incepator e sa te duci pe una din ramuri pana la capat , asta e si ideea nu ? ,apoi ce mai ramane pui si pe celelate ... :blink: eu am http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ade&n=Zguba un caracter mic dar pe care il dezvolt si mai am http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Odpzgubuatat deocamdata... :beer: Quote
Shade Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 parerea mea de incepator e sa te duci pe una din ramuri pana la capat , asta e si ideea nu ?Problema e ca mie nu-mi place affliction, destro e pentru fire si eu vreau set cu +shadow dmg, iar felguardu nu e bun in raiding pana nu iau itamz...pff, mai bine ma faceam mage Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pentru un lock care abia a ajuns la 70 o sa cam trebuiasca sa mergi pe affliction, nu prea o sa ai gear pentru altceva.Dupa ce iei cate ceva obiecte cu spell crit poti sa mergi pe destruction daca vrei. Destruction nu e neaparat fire, practic in raid sau faci spam de shadowbolt cu sacrificat de succubus si nu ai treaba cu fire spells sau poti sa mergi pe incinerate/conflagrate. Un build de destruction care nu foloseste fire spells :SB BuildUnele talente nu sunt ptr PvE , poti sa iei in loc de nether protection improved searing pain si la fel in demonology tree se pot face modificari in functie de ce are nevoie guildul (0/2, 1/2, 2/2 HS sau improved imp etc).Dar pentru destruction builds iti trebuie ceva spell crit chance ca sa faci dmg serios. Quote
Shade Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 so +20% spell dmg bonus si 3% crit (celelalte bonusuri conteaza cam putin) > improved curse + improved corruption + suppression + thread reduction de la imp drain soul + imp drain life +...pana la urma ma bag pe affliction si UA <_< Quote
Adrian_Mihaix Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Parerea mea cand dai ding 70 dute pe un spec de genul http://www.wowhead.com/?talent=IAMriRfzqtbo0xZxx0zNu e cel mai bun PvP sau PvE spec dar cand faci ding 70 e cel mai bun deoarece cu el faci grinding,raiding si pvping(arena pt arma sau bg pt gem de +12 spell) in acelasi timp.Dar pentru destruction builds iti trebuie ceva spell crit chance ca sa faci dmg serios.Primul lucru la destro iti trebuie +16% chance to hit with spells(nu exista talent in destro sa dea hit chance si daca nu loveste vraja deloc nu poate sa dea crit). Apoi trebuie numa crit chance-ul la greu. Suficient e zis ca gear pt destro gasesti numai in SSC++ deci cand incepi raiding nu e vorba de dps bun ca destro sau demonology Quote
virus_ro Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cum arata build-ul asta?http://www.wowhead.com/?talent=IAMbborZbxczIdzZxx0tr0z raiding purposes only, demonic sacrifice pentru +15% shadow dmg, bane, ruin, nightfall, amplify curse. Ar fi simplu daca m-as baza in principal pe affliction, dar nu vreau.buildul mi se pare aiurea, deoarece nu te poti baza pe un anumit "tip de atac" ... In demo nu ai nimic de schimbat daca mergi pe DS , insa ma uit in affli si destro si vad o mica problema : daca tu te bazezi pe shadobolts [ pure dmg ] si folosesti corruption doar pentru nightfall , nu inteleg de ce ai bagat imp agony , cand va trebui sa folosesti curse of shadows [ asta vazand ca te bazezi pe shadowbolts si curses de shadow, ci nu pe fire ] . Daca ar fi sa fac eu o schimbare in build`ul acela , as scoate cele 2 pct din intensity si le`as pune in imp searing sau cataclysm ... daca esti lovit in raid , e cazul sa nu mai castezi destro spells si sa scapi de aggro / astepti sa ia tank`ul mai mult aggropff, mai bine ma faceam magespui asta avand in vedere doar raiding si iti dau dreptate , mages sunt mai avantajati la inceput ... trebuie doar sa se bazeze pe frost cu fsw si sa inceapa sa se geareze in heroics [ dupa care , pot trece pe fire sau arcane daca vor ] ... la locks , problema fiind una mai mare :) Ca spec de shadow , ai putea merge pe spec`ul lui Speedy , cu o mica schimbare ... in demo , 1 pct in plus in imp healthstone in loc de imp imp ... dar tot cred ca mai bine e sa incepi cu affli pana faci rost de +spell hit items si dupa aia sa treci pe destro ... Quote
ChoWdeR Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ding! 67! inca 3 nivele si insfarsit 70apropo, Virus? cat timp joci tu pe zi? is curios Quote
virus_ro Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ding! 67! inca 3 nivele si insfarsit 70apropo, Virus? cat timp joci tu pe zi? is curiosgz!2-3 ... max 10 min pe zi .. Quote
mmc Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 si ce faci tu in 10 min? verifici mailu si iesi? :D Quote
Guest biili Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jucati ma lume pe srv'u original duamneee... restu piratate is nasole lag mult ... asta original no lag si primele patchuri la el ajung PS : Va sacrificati pt 160 lei:)Biili Quote
virus_ro Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 pff , am crezut ca e evident ... cum dracu sa stau 10 min pe zi ? :P biili ... e o vorba : "sa mooooooori tu ... " Quote
Shade Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 pff , am crezut ca e evident ... cum dracu sa stau 10 min pe zi ? :P Ma miram eu cum stai toata ziua cu status "JOC WOW DNOMGWTFBBQD AM SI MUZICA DAU IGNORE" daca joci 10 min/zi.Clar sunt stuck as affliction pana fac gear... macar sa farmez cu felguard reputation-ul pentru endgame inainte sa ma apuc de d0tbuild.Tre sa vad si ce guilds sunt mai axate pe raiding la mine pe realm... any ideas despre cum sa fac asta? (apart from asking everyone i see) Quote
Adrian_Mihaix Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 cu o combinatie de http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...04890&sid=1 si http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...80858&sid=1. Sau recruit threadurile de pe realm forums. Dar prima data ajungi 70...apoi fa-ti gear apoi vezi de raids. Quote
ChoWdeR Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 gz!2-3 ... max 10 min pe zi ..ty ;) dar totusi, cat joci pe zi? acum serios Quote