zazone- Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 probabil sunt mai noob dar vad la staff-ul tau +3 wep dmg Shade,wep dmg nu-i pentru meele? Quote
logikal Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Uitati-va la de la ultimul film din playlist (care e defapt primul),And the fight of my life: http://stage6.divx.com/user/cristek/video/...thas-Sunstrider (de acu 1 luna parca, first kill. ps. contine vent aswell :P who likes yelling & crying @ the end )super tare melodia :D si battleu'fain rau :D hm, cum se numeste melodia ?Ps: in descolance pe la lvl 37 poti face q lejer :D Quote
mmc Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 probabil sunt mai noob dar vad la staff-ul tau +3 wep dmg Shade,wep dmg nu-i pentru meele? ori isi creste enchant (asa am vazut o data pe bracers la un popa +strenght ori e pur si simplu pt look Quote
virus_ro Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 asa cum a zis si knock , poate sa fi facut enchant skill si sa il fi prins asa pe armory sau poate ca il tine pentru glow [ de la +3 dmg in sus , are glow ] ... +3int e reteta de vendor sau drop si poate nu a prins`o inca , same as beastslaying Quote
Shade Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 probabil sunt mai noobNu, nu esti noob, chiar nu foloseste la nimic, dar arata ceva mai frumos (si +1 skill point yey). Don't mind me, sunt obisnuit din l2 cu glowy weapons.La un moment dat am pus 6x +7 str pe bracers... asa se creste enchanting.+3int e reteta de vendor sau drop si poate nu a prins`o inca , same as beastslayingAdevaru e ca nici n-am fost prea interesat... o s-o caut dupa ce termin cu bg.OT: farmed arathi @ 49, got the stuff i needed... me happy Quote
virus_ro Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nu, nu esti noob, chiar nu foloseste la nimic, dar arata ceva mai frumos (si +1 skill point yey). Don't mind me, sunt obisnuit din l2 cu glowy weapons.La un moment dat am pus 6x +7 str pe bracers... asa se creste enchanting.Adevaru e ca nici n-am fost prea interesat... o s-o caut dupa ce termin cu bg.OT: farmed arathi @ 49, got the stuff i needed... me happygz :) chiar ma intrebam ce faci cu bracers alea ... erau cam penale ... si ar trebui sa schimbi si rings :D uite`te in AH dupa niste aquamarine signets of whale / sta :) Quote
Thade Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mai joaca cineva pe Grim Batol? :D eu m-am reapucat si am un warrior, am lasat hunterul sa moara pe fostul realm :P Quote
ChoWdeR Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mai joaca cineva pe Grim Batol? :D eu m-am reapucat si am un warrior, am lasat hunterul sa moara pe fostul realm :PKnock si Speedy is acolo .. pe Grim Batol Quote
Dele7e Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mai joaca cineva pe Grim Batol? :D eu m-am reapucat si am un warrior, am lasat hunterul sa moara pe fostul realm :Peh lasa tedi,cresti tu si te prind prin bguri :-s pew pew Quote
Thade Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Knock si Speedy is acolo .. pe Grim Batolde speedy stiu, ma tin dupa el pe toate realmurile din 2005 :P knock da add la Deicide si da-mi un whisper cand intridelete oricand :> Quote
Shade Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 gz :) chiar ma intrebam ce faci cu bracers alea ... erau cam penale ... si ar trebui sa schimbi si rings :D uite`te in AH dupa niste aquamarine signets of whale / sta :)bracers si rings am facut rost azi in wsga fost tare... mai pe seara am prins un win streak de am facut vreo 40 de marks in 4 orenu si-a luat-o alianta niciodata asa rau Quote
virus_ro Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a fost tare... mai pe seara am prins un win streak de am facut vreo 40 de marks in 4 ore nu si-a luat-o alianta niciodata asa rau pe cele mai multe realms , alianta o cam ia in bg`uri [ sunt exceptii , am vazut battlegroup`uri unde nu lua hoarda nici un game ] .... singuru bg unde am vazut sanse egale sau in favoarea aliantei a fost AV ... hoarda [ cel putin la mine ] e mai mult bazata pe zerg si nu prea apara nimeni [ e bine ca macar merg 90% acuma , inainte mergeau 20% si 80% leech ] , insa la alianta ... mereu gasesti 2-3 rambo sa apere si te incetinesc Intr`o seara am prins 5 hunteri [ dwarfi , insa asta e irelevand .... doar ca toti aratau cam la fel si cred ca se vorbisera ] care ne`au incetinit ENORM de mult ... toti 21+ MM , frost traps pe tot podu , flares de nu trecea nimeni ... A fost macel , mai mult ei pe noi pentru ca multi nu inaintau de frica si mergeam pe grupe de cate 4-5 P.S. am ajuns sa scriu si eu povesti ca healthpack scuze :D Quote
Shade Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 lol, de ce crezi ca m-am reprofilat pe Affliction... mai nimeni nu sta pe defend in wsg, cel putin la inceput...daca iau ai nostri steagul, daca nu moare flag carrier-ul in 10 secunde, 90% il luamdaca il iau ai lor, daca nu vin eu sa campez mijlocul arenei (ca sa vad pe unde o ia cand iese de la noi) si sa-i dau aluia curse of exhaustion in prostie, 90% ne-o luam.oricum am terminat cu bgs acum, si sper sa fie ultima oara cand tre sa ma plimb prin ele pe affliction.I mean, one can only cast SO many drain lives before he realises he needs a better DPS nuke.PS: I HATE SHAM3NS. Singura clasa impotriva careia sunt totally, literally useless... poate decat ca slow-er, dar nici asa... nu stiu daca erau twinks sau nu, dar un shaman de 49 ma bate in 5 fkin seconds. No fear cu grounding totem. No mass fear cu insignia. 3 secunde de glorie cu death coil, dupa care isi da heal si si-a facut tot dmg-ul pe care i l-am dat la loc. Apoi inca 3 secunde ca sa imi ia restu de 50% hp. Damn windfury. DAAAAAMNA cui a fost ideea stralucita de a da shamani aliantei... m-am saturat de draenei zilele astea Quote
virus_ro Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 chiar ma miram de ce te`ai facut affli , stiam ca tie iti place destro :Panyway , grounding totem acum o sa fie distrus de orice in urm patch , nu doar de dmg spells [ oricum , are 15 sec cd si il poti distruge dintr`un wand sau trimiti petu ] Quote
mmc Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ca lock daca nu bati un shaman, inseamna ca tre sa l2play, e adevarat ca la lvl mic sunt mai pwnage in bg-uri, dar totusi, probabil ca era twinke tremor totem, remove fear, dar merge cand vrea el :D, grounding absoarbe spellu, din ce stiu eu si pana acum puteai sa distrugi grounding (ah ce iubesc cand un mage da un fokin pyro in el, ii dau fast /rofl :D)shamani la alianta, paladini la hoarda, altfel multe encountere ar fi fost imposibile Quote
ChoWdeR Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 P.S. am ajuns sa scriu si eu povesti ca healthpack scuze :D mai copile .. tu nu ai altceva de facut numa sa te legi de mine? ca taci daca nu ai altceva de facut! ont: ding 66 ! inca 4 si Pock 70 :bananadance2: Quote
mmc Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 s-au umflat cerealele in voi asa de dimineata :D Quote
odpzgubu Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 s-au umflat cerealele in voi asa de dimineata :D Quote
ChoWdeR Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 s-au umflat cerealele in voi asa de dimineata :D daca nu uit... intru zilnic, prea multe pe cap wow 70 Quote
virus_ro Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 mai copile .. tu nu ai altceva de facut numa sa te legi de mine? ca taci daca nu ai altceva de facut! ont: ding 66 ! inca 4 si Pock 70 :bananadance2:te inteleg ca te simti jignit , adevarul doare in cele mai multe cazuri .... corect me if i`m wrong ; nu scri tu povesti fara sens si fara sa ti le ceara nimeni ? [ in caz ca nu ti`ai dat seama , e o intrebare retorica ... a.k.a nu raspunde , stim raspunsul ]"copile" ... hotul care striga "hotu hotu" , nu tre sa arunci cu noroi in altii ca sa nu se mai uite altii urat la tine [ "sunt nervos ca nu gasesc caietul de teme la mate" , remember that ? ] .... besides , nu ai idee ce varsta am ca sa poti sa imi spui copile ...PS - invata sa scri cum trebuie ... si gramatical , si ortograficPPS - imi cer scuze pentru postul off-topic , insa nu accept porcarii de la nimeni + nu am nici un subiect on-topic la care sa raspund in acelasi post Quote
Bulan69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dupa ce mi-am dus warriorul la 70, am pus pe el cel mai bun gear non-raiding, mai lipseste doar flight-mountul epic, ma gandesc sa ma apuc de ceva nou, pt k cu el voi mai intra doar pt kara, gruul si maghy(momentan).Voi cam ce imi sugerati dintre hunter, mag sau lock...as vrea un pure dps. Quote
zazone- Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 locku simplu de lvlat dot dot dot :) am jucat cu unu pana la 23 Quote
Thade Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dupa ce mi-am dus warriorul la 70, am pus pe el cel mai bun gear non-raiding, mai lipseste doar flight-mountul epic, ma gandesc sa ma apuc de ceva nou, pt k cu el voi mai intra doar pt kara, gruul si maghy(momentan). Voi cam ce imi sugerati dintre hunter, mag sau lock...as vrea un pure dps. eu zic sa alegi intre mag si lock, la hunter e cam aiurea, am avut eu hunter si nush cum sa-ti zic, cand dadeam pe la lvl 65 cate 5GOLD pe apa si pe hrana pt pet(asta cam de vreo 2 ori pe zi), strambam grav din nas(hranirea din drop-uri e deja de domeniul trecutului, daca te tine sa inveti sa faci tu...gl), deja meat vendor ala din ironforge ma cunostea, se oprea inainte, imi facea cu mana si ma chema incet spre el sa ma fure knock sa mor nebun te-am vazut de atatea ori in joc si nu stiam ca esti roman, da add la deicide, vorbim ingame de duminica-ncolo. @mad_eye: muta-ti ma charu pe grim batol sau fa-ti char nou, facem iar un guild d-ala de vis ^^ Quote
BlueEnergy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Am ajuns la Azgalor in Hyjal insa rain of fire ne zapaceste. Si am incercat si primul boss in BT , doar 2 ore intr-o seara la el insa a fost dezastru. Ceva informatii folositoare?:) Quote
Shade Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ca lock daca nu bati un shaman, inseamna ca tre sa l2play, e adevarat ca la lvl mic sunt mai pwnage in bg-uri, dar totusi, probabil ca era twinktrust me, n-aveam ce-i face. 1/2 din hp imi lua de la distanta. apoi 3 hits + windfury si ma lasa lat. Pur si simplu nu aveam cum sa-l bat din dots in timpul ala, viata ii scadea cam 5-10%/secunda, deci 20 sec (x2-x4 drain life neintrerupte, cu tot cu dots celelalte) imi trebuia sa-l omor. Daca nu-si dadea heal...Ce-i drept, mai toti sunt twinks zilele astea. Considerand ca shamanu ala era printre primii la damage dealt...O sa vedem la 59 cum e, oricum stiu si eu ca se schimba clasele care owneaza de la lvl la lvl. 39 era rogue mania, acum e shaman frenzy... o veni si timpul pentru warlocks. N-am vazut prea multi pana acum (odata am intrat intr-un bg in care echipa adversa era compusa numai din warrior, rogue si hunter, go figure).Voi cam ce imi sugerati dintre hunter, mag sau lock...as vrea un pure dps.Din patch-ul 2.3.0, magii la 70 pot sa creeze Ritual of Refreshment, care ii scoate din profesia de "mana dispensers". Si mai sunt destule buffs pe care le primesc magii... warlocks sunt un pic nerfuiti pe affliction, in sensul ca pierd shadow embrace din lista cu efectele de affliction care mergeau cu soul siphon (thereby facand talentul ala foarte bun-de-nimic), si pierzand un pic de putere in pvp contra warriors cu mortal strike (50% decrease in heal de la drain life cu mortal strike activat).Am jucat destul cu warlock pe affliction, si mi se pare cateodata chiar nesimtit de mana efficient... de la un punct pur si simplu nu mai ai nici un pic de problema cu mana sau soul shards, dark pact + improved drain soul + improved life tap = unlimited mana, combinat cu nearly unlimited health de la drain life + soul siphon.Insa in party o arzi rau de tot, atata timp cat groups se vor baza pe direct damage si tu fiind un mare zero (well, aproape) cand vine vorba de asta... considerand ca un instance mob moare in 5 secunde, dots tale chiar n-au timp sa faca ceva... la fel poti sa zici si despre group pvp(excptie facand improved howl of terror), insa in 1v1 te descurci destul de bine.Cel mai "pure dps" mi se pare ori destruction warlock ori fire mage... din pacate, locku n-are bautura gratis. Din fericire, nu-i trebuie... chiar atat de mult.Finally, am renuntat la affliction-ul ala oribil. Prima impresie: mult mai putina mana efficiency decat cu ce m-am obisnuit. Insa bonus dmg de la demonic knowledge face drain life sa faca dmg comparativ cu ce facea inainte cu soul siphon si full dots pe mob. Damage de la summon se SIMTE acum, felguardu' rupe tot chiar si cu doar 2 skills invatate, si mi-e tare dor de improved corruption, dar la 55 termin si cu el. Quote