Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

pe asta l-am sters, era prea de reclama

ce-i funny e ca am intrat si eu pe rotten server odata... lag, bugs, well, server privat, ce sa-i faci... dadea adminu announce "ba hai ca ma duc afk daca tre sa dau restart la server dati-mi un buzz pe yahoo" sau ceva de genu

@slymur: ai uitat sa precizezi ca Blizzard nu se numea Blizzard cand au lansat jocu ala. Primul joc lansat de Blizzard (cu numele asta) a fost Warcraft.

Este adevarat se numea Silicon & Synapse,acum Blizzard,cea ce e tot una si in 1994 au lansat Warcraft - Orcs and Humans (anul in care isi schimba si numele in Blizzard) ce e mai interesant e ca Lost Vikings are legatura cu World Of Warcraft,adica se spune ca cele trei personaje din joc le gasim si in World of Warcraft.

Posted

administratorul e vai de el si asta strica tot srv. ... oricum srv. e praf =))

Guest Blade$$
Posted

:( :( vreau sa strang 1000g pt un mount de 70 da nu prea stiu cum :( :(

zicetim si mie o modalitate de a face bani

Posted

:beer: sal , ce nebuneala a fost aseara in Darnassus ,raid de la hordaci ,omorau tot ce prindeau , banuiesc ca toti erau lvl 70 ca nu vedeam decat ?? si capu de mortaciune , tare chestia , :cool2:

ce tare faza cu " halouinu" ,numa dovleci si scheleti ,masti si altele ,stiti cat mai tine ? super tare sunt maturile zburatoare :))

:beer:

Posted

Fa bani din profesii ... daca ai mining , strange copper / tin / iron sau chestii de lvl mic unde ai access rapid la mine si vinde`le .... alch transmute , asta necesita timp si trebuia sa te gandesti de mult sa incepi sa faci bani daca ai , engi .... vinde discombobulator rays [ eu am vreo 20 de`astea pentru cazuri speciale :D ] sau ez-thro dynamites [ cati non-engi innebuniti dupa dinamite sunt pe "lume" ..... nici nu`ti imaginezi .. ]

Daca nu poti sau nu vrei sa faci bani astfel , strange arcane tomes sau ce`ti vine mai usor de omorat din seriile de scryer/aldor rep mobs

Daca nici asta nu iti place ... ia`ti un prieten nou intrat sau un alt al unui prieten si baga 20-30 de sfk cu el ... el face xp si ia toate dropurile posibile [ daca e warr sau rogue e perfect ... ] si poate ai noroc de ceva world drops [ sunt vreo 5 iteme care se vand bine pe post de twink weapons ] , insa asta depinde mult de noroc

Daca nici una de mai sus nu`ti place ... ia un prieten si fa questuri in netherstorm , blade edge sau nagrand [ depinde care zona ai sarit`o , in caz ca ai facut de curand lvl 70 si inca mai ai questuri neterminate ] ...

Sper ca te`am ajutat :) GL

P.S. - simt ca se lasa cu un warn sau chiar cu ban :D primul post i l`a sters , al doilea a aparut la cateva ore dupa asta :))

Posted

31-33 Hilsbrad Foothills ( mai da cate o instanta pana pe la 33)

33-35 Desolace .. fa toate q de acolo ...

35- 36 Strvale ( fa si elitii dak gasesti grupuri )

36 -38 Arathi Highlands ( eu am bagat cam 2/3 din 37 in SM )

:D :D

Guest Blade$$
Posted

:beer:

Fa bani din profesii ... daca ai mining , strange copper / tin / iron sau chestii de lvl mic unde ai access rapid la mine si vinde`le .... alch transmute , asta necesita timp si trebuia sa te gandesti de mult sa incepi sa faci bani daca ai , engi .... vinde discombobulator rays [ eu am vreo 20 de`astea pentru cazuri speciale :D ] sau ez-thro dynamites [ cati non-engi innebuniti dupa dinamite sunt pe "lume" ..... nici nu`ti imaginezi .. ]

Daca nu poti sau nu vrei sa faci bani astfel , strange arcane tomes sau ce`ti vine mai usor de omorat din seriile de scryer/aldor rep mobs

Daca nici asta nu iti place ... ia`ti un prieten nou intrat sau un alt al unui prieten si baga 20-30 de sfk cu el ... el face xp si ia toate dropurile posibile [ daca e warr sau rogue e perfect ... ] si poate ai noroc de ceva world drops [ sunt vreo 5 iteme care se vand bine pe post de twink weapons ] , insa asta depinde mult de noroc

Daca nici una de mai sus nu`ti place ... ia un prieten si fa questuri in netherstorm , blade edge sau nagrand [ depinde care zona ai sarit`o , in caz ca ai facut de curand lvl 70 si inca mai ai questuri neterminate ] ...

Sper ca te`am ajutat :) GL

P.S. - simt ca se lasa cu un warn sau chiar cu ban :D primul post i l`a sters , al doilea a aparut la cateva ore dupa asta :))

Da ms....(am un rogue 70 si in netherstorm nu am facut nici un quest :whistle: )

Inca o intrebare :ce inseamna sfk ?

multan :beer: :beer:

Posted

Nesimtiti sunt uni de pe Europe

si la ce ti-a folosit postul asta?

33-35 Desolace .. fa toate q de acolo ...

Cam greu sa faci TOATE quests din desolace la 35, nu crezi? :)

Posted

Nesimtiti sunt uni de pe Europe

asta ce mai e? sa fim seriosi, tu nu esti?

@ Renegade la 31 mai fa` questuri in Hillsbrand Foothils

@ daca esti gata ai lvl cel putin 33.. dupaia incepi Tiger Mastery si toate de la un camp din Stranglethorn Vale vei face repede lvl pt ca sunt multe questuri si putin timp sa le faci pe toate :) (ma refer de termini tot Str nu mai prea poti face q in Desolace caci daca ai q cu drop ... poate deja mobu e "Gray")

@ fa` asa prin Stranglethorn pana la 35 si de la 35 te duci pana la 36 in Desolace .. acolo faci pana la 37-38 si iarasi vii in Stranglethorn .. termini aproape tot stranglethorn .. mergi inapoi in desolace la lvl 39 si in cateva ore ai mount :) (daca faci questuri bine inteles)

@ Challenge: SFK nu e numa de Hordaci, Scarlet Monastery e tot a "hordacilor" e in Tristfal Glades b-( , si totusi ai mers acum de "halloween" ( nush care de mai sus a scris aproape total gresit) sa il vezi pe The Headless Horseman, nuh?

@ Renegade .... nu ai inteles nimic mai sus, este?

@ Shade? imi dai si mie Char`u tau pe Armory?

Posted

SFK nu se poate numi a hordacilor in totalitate .... asa cum nu se poate numi oricare alta a unei factiuni [ exceptand rfc / stockades ] , insa ... hoarda avand questuri acolo si alianta nu .... se poate spune ca e "a hoardei" , asa cum si DM este "a aliantei"

Ideea e , el nu a gresit cand a spus ca este a hordacilor , ci este 51% adevarata afirmatia ...

Posted

pai ori te apuci si faci toate questurile de la lvl 60+ ori farmezi.. . In netherstorm sunt niste mobi care dropeaza si primale si merge si skiningul pei ei... 20 de primal mana este 20 G la Ah si 20 de piei cam 3-5 G in functie de concurenta.. in max 2 zile daca te tii de treaba ai cam strange bani astia.

daca joaca cineva pe realmul Burning Steps Pm Druideanu :D