Avzar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 @knockaround True..aici se strang toti cei care joaca pe 'private server' si vin aici sa se dea mari ca joaca wow..nu puteti spune ca nu e adevarat.. Quote
Sly Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bine ca eu nu joc silkroade,eu mi-am spus parerea,cat despre cat daca joc te rog sa te uiti pe x-fire acolo in dreapta la semnatura si ai sa vezi ca e pe Blizzard\EU\Kazzak,ca eu nu o ard la misto cu banii lui mamica,voi o ardeti cu powerlevel ca na tata munceste pe banii nostri si aveti toti conturi de WoW,iar aia de joaca football,NFS si CS se gasesc sa vb. ce si cum,la varsta voastra ar trebui sa mai cititi si sa va mai informati ca daca va intreb care e primul joc care la scos Blizzard iar imi ziceti cum fac unii admini de pe Linkmania,ca e Lord of the Rings.Imi sustin parerea pe banii mei si am dreptul in statul asta sa imi impartasesc opiniile bune sau rele,pe un forum unde chiar daca mai sunt si cativa frustrati care mai joaca si jocuri cu Bruce Lee.Va rog nu va mai legati de fundul meu ca eu nu am venit aici sa ma spamati voi,daca aveti dovezi,puneti linkuri de pe official ca sa imi inchideti gura.Ma inclin in fata vostra vedetelor ! ;) Quote
ChoWdeR Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nene de mult nu mai joc cu warrior si stiu "a juca",numa ca diferenta dintre warriorul de acum si cel care a fost pana in TBC e clar ca e mult mai slab acum,hai sa zicem ca nu am cunostintele mintilor luminate dar am jucat si am vazut,deci stiu,posibil sa nu stiu joaca cum joaca cei din Forte (nici nu vreau,mai am si familie),joc wow de cativa ani buni pe serverele pirat pentru a acumula experienta pe official,joc de jumate de an pe Kazzak-Eu si am vazut cum stau treburile.Tu imi vb. de tank,da asa este,dar in comparatie cu un paladin care poate fi si el un tank,warriorul e varza din toate punctele de vedere,de asta am terminat-o cu warriorul si am inceput cu un hunter,da bine pe serverele pirat pe care jucati sigur mai mai sunt si buguri,si nene nu imi vb tu de BT,eu vorbeam de pvp 1vs1,adica in limbajul tau "ne`o dam amundoi in goarna",intalesa-i ?Daca nu intelegi ce sa discutat nu te baga sa explici,aici era vb. de warriorul din afara instantelor,no group,just pvp,discutia sa purtat vizavi de mage vs. warrior (fara charge e mort).poi "bai" baiatule ... APROAPE TOATA LUMEA ZICE! "full merciless warrior pe hybrid rupe mai tot!" apoi taci odata din gura si nu mai comenta ... joaca tu cu hunteru tau .. @ de ani buni pe private .. mai ... nu e tot una cu official daca inca nu ti-ai dat seama ... @ wow parca e de 2 ani ... 2005 cred ca ... iar de 5 luni joci tu pe official? eu joc din 24 Februarie 2007.. is mai batran ca tine clar @ de cand warrior e varza din toate pctele de vedere? inca n-am auzit "prostia" asta ... daca ai citit mai sus .. ti-am dat raspuns atunci si la asta ...@ fara charge? zici e mort? da pt ce mama draq e Intercept? nu iese din berserk rage dai Bloodrage si ai apasat butonul 1 ( la mine pe berserk stance e bagat pe 1) @ hai so lasam in pace .. numa ne certam @ nu ai treaba tu cu wow ... parerea mea : intoarcete la Private ...@ daca ai citit asta slymur ... te rog taci din gura o zi pe forum @ despre ultimul tau post aici in topic .. no-coment (ma enervez mai rau ... i-au suspend daca ma pun sa iti comentez ) SI SERUS! Quote
Avzar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 @slymur nu ma refeream la tine ...Cat despre faza ca ai jucat mult blizz..degeaba joci un An si degeaba...Nu ma ferer la tine, ci doar in general.Apoi la faza cu primul joc..cred ca a fost Diablo ? :o Quote
Dele7e Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 slymur: mamalicichi go home >>>PS:daca esti ally zi-mi nicku poate ne intalnim prin bg daca tot suntem in acelasi battlegroup Quote
Sly Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Healthpack - Te poti enerva cum vrei e problema ta.Adminul de mai sus se poate uita daca am gresit cu ceva in inceputul meu de discutie,unde dupa aia au sarit toti pe mine.Ce te face sa crezi ca am venit aici sa ma cert cu cineva dar nu suport sa se ia cineva pe tonul asta de mine.Ca sa imi pun mintea cu tine as fi prost,asa ca las lucrurile sa decurga asa cum sunt,de aici inainte o sa discut pe subiect,daca o sa o mai fac fara sa raspund altor bagareti.Te rog sa imi arati armoury la caracterul tau.whyNot- - iti raspund doar atat,nu sunt dobitoc cum ma crezi,verifica revista Level si ai sa vezi ce se spune despre warrior,aaa si primul joc nu e Diablo,e Lost Vikings.Dele7e - :) sa taca castravetarii :) ne intalnim in joc del,am un hunter de 40,deocamdata nu mai joc,oricum baga la friends Murgon daca doresti sa vb. cu "prostii",poate ne gasim in caz ca ai un caracter la ally,avem si o guilda mai romaneasca in cazul in care vrei sa cunosti si alti prieteni.Cat despre bg sigur ne vom gasi,e bine ca imi retii numele,sa stii sa dai cu sete. :) Respect!..in mare parte imi pare rau ca pe Linkmania se discuta in stil flegmatic.Genul de discutii : taci dracu,esti but,noob,prost,robot,boot s.a.m.d (imi dau seama ca daca nu ar exista ban/filtru/warn,as avea un frigider plin de carne). Cea ce am prezentat mai sus sunt doar cea ce cred eu,ce stiu si nu vreau sa dezinformez publicul,iar daca o fac gresit nu cred ca merit asemenea un comportament,am o varsta si nu le mai inghit,oricum va respect pe toti cei care in mare masura stiti sa discutati pe un forum,daca asa se numeste acest loc.Imi cer scuze inca odata pentru ultimul meu post aici,sper sa ne vedem cu totii in joc.Mult noroc si multumesc de vorbele bune care mi-au fost aduse,mi-au fost de mare folos. :right: Quote
RaifalM3n Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 wow e din 2004..de cand era beta' si nu va mai certati eu am inceput wow in 2006..si am jucat pe private recunosc...si ghici cu ce ...cu warrior e bun ca tank si e rezistent in lupta si daca ai gear bun dai clasa oricui. Quote
Bulan69 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ce manie a fost azi in scarlet monastery ...de mult n-am mai vazut atat de multe lume pe LFG....lfg SM :D, we can summon...rofl...a fost fun...am luat ringu de dps...care e bunicel si mountu epic...timp de 14 zile ma confundati cu harry potter...aiurea k nu mi-a picat headul plate...ala meserias....si am farmat cam 15-20 de calareti...dar dk nu a vrut...ata ete. Maine seara iarasi raid :) Quote
BlueEnergy Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ok. Vreau sa stiu si eu cei care ati facut primul boss in Hyjal, Rage WinterChill ce tactica folositi ptr playeri care primesc icebolt? In seara asta am fost inca cu un paladin desemnati sa dam heal la icebolt players si sa fiu sincer e ceva... groaznic. Am reusit de cateva ori sa le dau heal folosind target of target, si dand repede click pe ei si arucand un Flash of Light. Insa stiti vreo chestie sa nu mai pierdem atatia playeri omorati de icebolt? Quote
mmc Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 fast reaction cred :)si un pic de stamina gear nu ar strica pt fiecare cam 10k hp full buff e okdaca ai grid, adauga icebolt ca debuff si sa-ti mute cursorul imediat pe persoana respectiva. Quote
ChoWdeR Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Healthpack - Te poti enerva cum vrei e problema ta.Adminul de mai sus se poate uita daca am gresit cu ceva in inceputul meu de discutie,unde dupa aia au sarit toti pe mine.Ce te face sa crezi ca am venit aici sa ma cert cu cineva dar nu suport sa se ia cineva pe tonul asta de mine.Ca sa imi pun mintea cu tine as fi prost,asa ca las lucrurile sa decurga asa cum sunt,de aici inainte o sa discut pe subiect,daca o sa o mai fac fara sa raspund altor bagareti.Te rog sa imi arati armoury la caracterul tau.uite aici... uitate si plangi http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Healthpack daca zici cumva ca stau prost .... tu nu stii ce vb .. inainte sa te uiti la dmg mai calculeaza la AP inca 295 attack power de la battle shout .... Quote
mmc Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 prosapia, lol, am fost si eu in guildul asta, cand era pe burning blade. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 @slymur - nu te lua dupa ce scrie in reviste, dupa filmele postate , sunt chestii irelevante jocul fiind in continua schimbare unele clase care erau foarte bune in PvP au ajuns destul de slabe, altele care erau free kills au ajuns sa domine in BG.In general discutia despre clasa X bate clasa Y este pe toate forumurile si cam peste tot este la fel de inutila ca aici. O clasa nu bate alta clasa, cel care apasa butoanele la mouse si tastele este cel care bate pe celalat. Nu conteaza cu ce clasa joci daca iti cunosti clasa si esti bun probabil o sa castigi impotriva unei clase considerate superioare dar care este jucata de cineva care nu cunoaste posibilitatile clasei. In afara de asta mai conteaza si echipamentul si conditiile in care se desfasoara lupta, se poate discuta ca o clasa este mai buna decat alta doar la nivel teoretic (gear egal, skill egal-greu sau imposibil de determinat).@BlueEnergy - nu prea le am cu healingul dar mi se pare putin sa ai doar 2 healeri pentru icebolt in conditiile in care doar MT ar trebui sa ia dmg in lupta respectiva si cel care ia icebolt, restul de dmg (death and decay, frost nova) pot fi acoperite lejer de un healer (shaman cred ca cel mai indicat ptr asta). In rest cum a zis zi Blacka aveti nevoie de 10k health ptr toti, daca nu aveti in gear normal folositi gear de PvP, icebolt face aprox 5k dmg initial si cam 2.5k dmg/tick, daca toti au peste 10k health ai cam 3 secunde sa reactionezi pana iti moare targetul. Target of target nu cred ca e indicat in cazul asta pentru ca in general are ca si tinta pe MT, doar o fractiune de secunda o sa schimbe targetul , ii da icebolt si revine la MT, daca nu incepi sa castezi exact cand schimba tinta healul tau va merge la MT.Eventual se poate folosi pvp trinket (cred ca merge si acum, eu nu o folosesc de obicei), macar un icebolt poate fi anulat cu ea. Quote
ChoWdeR Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 prosapia, lol, am fost si eu in guildul asta, cand era pe burning blade.lol :rofl1: da este unu si pe Burning blade ... in asta ai fost tu ! s-au mutat de pe burning pe Ghostlands la mine :P serios vb daca vrei o sa ii amintesc lui Ironskull de tine daca te mai stie :) Quote
mmc Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 era pe BB, au dat disband si s-au refacut pe ghostlandsposibil sa-si aminteasca, am fost in jur de 2 sapt in guild, prin aprilie parca, pe atunci avea un hunter si isi crestea waru Quote
ChoWdeR Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 aveau acolo reputatie buna? adiq o guilda buna/rea/slaba? e de treaba Iron Quote
mmc Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 era ok, aveau progres atat cat se putea pe un server low pop pt o guilda casual. Quote
challenge Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 pt rage winterchill,noi folosim pvp trinkets (cele de 2 minute), magii pot sa foloseasca blink sa iasa din icecub, paladinii bubble (daac nu ma inshel) + ca si healer foloseste target of target's target stai tot timpu pe main tank si in momentu in care vzi ca bosu schimba targetu automat casteaza cel mai rapid heal. si sa nu uitati spread cat se poate de multicebolt+frostnova = gg Quote
NoNamed Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 LOL am intrat pe site si pe prima pagina scrie ca au nevoie de donatii ca nu au bani sa plateasca internetul ) m-a luat rasul terminati-va mha cu serverele astea sau macar facetile calumea vrei sa faci server si nu ai bani sa platesti internetul Quote
virus_ro Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 vedem in urmatoarele zile.... trebuie sa fac urgent rost de bani, ca nu vreau sa inchida netul! sunteti nebuni!? eu fara net.... mor! asta e de pe forumul lor , la sectiunea donatii Quote
mmc Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 doamne ce porcariear fi foarte frumos daca un admin/moderator ar sterge asemenea posturi Quote
Shade Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 doamne ce porcariear fi foarte frumos daca un admin/moderator ar sterge asemenea posturipe asta l-am sters, era prea de reclamace-i funny e ca am intrat si eu pe rotten server odata... lag, bugs, well, server privat, ce sa-i faci... dadea adminu announce "ba hai ca ma duc afk daca tre sa dau restart la server dati-mi un buzz pe yahoo" sau ceva de genu@slymur: ai uitat sa precizezi ca Blizzard nu se numea Blizzard cand au lansat jocu ala. Primul joc lansat de Blizzard (cu numele asta) a fost Warcraft. Quote
mmc Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 despre blizzardhttp://en.wikipedia.org/wiki/Blizzard_Entertainmentdespre release-urihttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games...d_Entertainment Quote
ChoWdeR Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 @ knock- a zis ca da isi aminteste de tine ...si D I N G! inca 5 si am si eu 70 :P deja am rezervat 2v2 si 3v3 la arena ... Quote
BlueEnergy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Mersi mult tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi. Pana la urma am cautat pe net si am gasit o chestie interesanta. E un macro ceva de genul celuia care il folosesc healerii la Solarian ptr playerii care iau arcane damage. Tipul de pe forum zicea ceva de genul : "We've done it with 1 icebolt death (and I think one D&D disconnect death). We have our healers make /assist Rage macros and hit it any time his target changes. Usually enough are fast enough to save the target." Asa ca am facut un macro: /assist Rage Winterchill /cast [help] Flash of Light; [target=targettarget] Flash of Light Si folosind target of target de fiecare data cand Rage schimba targetul instant apasam pe macro si am reusit sa rezolv problema. :) Quote