Shade Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 cum ii faza cu mircrofonu ? o aparut la careva pe realm ? ca io nam mai platit acu si is curiosnu e enabled yet din cate stiu euYou are 63% Addicted!You play a lot, and you're starting to get hooked. Keep it up and soon you too will be part of the ever-growing group that is totally addicted. Or, see the warning signs now and get out while you still can!lol Quote
user000 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 din ce stiu io ii activat numa pe vreo 2 realmuri...deaia am intrebat daca lo testat careva Quote
challenge Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 a aparut pe battlegroundul Cyclon (eu joc pe Skullcrusher) si e ok se aude ok :) e mai nasol daca vorbesc 2-3 deodata nu intelegi nimic Quote
Sly Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 din ce stiu io ii activat numa pe vreo 2 realmuri...deaia am intrebat daca lo testat carevaPe Kazzak e? Quote
FPS-Doug Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Presupun ca joci pe private...era pe original faza dar am dat un repair si merge bine acu Quote
zazone- Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 eu sunt pe Runetotem care e pe Cyclon si nu e.... Quote
Guest nerv0sa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 am si eu o intrebare...pt rogue pe ce trebuie sa ma axez?..aici ma refer la ideme cu ..agil,str,stamina,...dc pun intrebarea asta...fiindca la lvl de 29 cam greu sa te descurci cu agi..iti da un procent infim la critical...si asta nu te ajuta prea mult...ce vreau sa spun este ca dupa mine ar fi mai indicat sa bag in stamina si str...macar pana la lvl 40 ..ce parere aveti? Quote
logikal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 am si eu o intrebare...pt rogue pe ce trebuie sa ma axez?..aici ma refer la ideme cu ..agil,str,stamina,...dc pun intrebarea asta...fiindca la lvl de 29 cam greu sa te descurci cu agi..iti da un procent infim la critical...si asta nu te ajuta prea mult...ce vreau sa spun este ca dupa mine ar fi mai indicat sa bag in stamina si str...macar pana la lvl 40 ..ce parere aveti?pe agilitate + stamina daca vrei .... cum sa te pui pe str ? O_O Quote
virus_ro Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 am si eu o intrebare...pt rogue pe ce trebuie sa ma axez?..aici ma refer la ideme cu ..agil,str,stamina,...dc pun intrebarea asta...fiindca la lvl de 29 cam greu sa te descurci cu agi..iti da un procent infim la critical...si asta nu te ajuta prea mult...ce vreau sa spun este ca dupa mine ar fi mai indicat sa bag in stamina si str...macar pana la lvl 40 ..ce parere aveti?lvling si pvp - mult sta si agiend-game pvp - sta 70% , agi , hit rating si resilienceend-game pve [ raids ] - agi , str si apagi si str dau AP , insa agi da si crit rate .... asa ca la lvl tau , mergi pe sta + agi si o sa fie mult mai bine decat orice alta combinatie :) Quote
Guest nerv0sa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 bine bine..da sa spunem ca ai de ales la intre un item cu +7agi,+5stamina si un alt item cu +12 agi ce varianta alegi? Quote
Shade Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 bine bine..da sa spunem ca ai de ales la intre un idem cu +7agi,+5stamina si un alt idem cu +12 agi ce varianta alegi?Item, nu idem.Pai par destul de low-lvl in primu rand, daca dau numai atat... eu as alege pe ala cu +12 agi. I mean, faster killspeed (sort of) > +50 hp. Quote
virus_ro Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 bine bine..da sa spunem ca ai de ales la intre un item cu +7agi,+5stamina si un alt item cu +12 agi ce varianta alegi?asa cum zicea si knock ... depinde ce iti lipseste ..Daca vrei pvp in bg`uri ... mergi pe 7agi 5sta , daca vrei solo pve ... mergi pe agi ... omorand mai repede , reduci dmg`ul luat si acoperi acea lipsa de hp :) Quote
Guest nerv0sa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 nu e tot drak ala...ca te bati cu aia ca te bati in pvp.. Quote
Shade Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 nu e tot drak ala...ca te bati cu aia ca te bati in pvp..Evident, nu. In pvp omori eficient, nu repede. Te bazezi pe survivability si acolo chiar pot conta aia 50 hp. La mobi nu bagi aceleasi situatii, ca mobii nu-s rezistenti la unele skills, nu dau dispel si nici nu sar ca nebunii pe langa tine... Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agility e cel mai important stat pentru un rogue pana la lvl 70 cand trebuie sa ai un hit rating decent pentru raiduri.Agility iti va creste 4 atribute comparativ cu restul care iti cresc doar unul. Spre ex daca ai un item cu 14 strenght si unul cu 14 agility , cel cu strenght iti va da 14 attack power = +1dmg (la lvl 70). Cel cu 14 agility iti va da 14 attack power, 0.33% increase critical chance si aprox 0.5% increase dodge si 28 armor(la lvl 70). Pentru lvl up practic efectele sunt si mai mari pentru ca ai nevoie de mai putin agility pentru a creste un atribut. De ex la lvl 70 pentru un rogue ai nevoie de aprox 41 agility pentru +1% critical chance, la lvl 60 ai nevoie doar de 29 agility pentru +1 critical chance.Avand in vedere ca un rogue face lvl-up pe combat tree , practic pana la lvl 70 nu ai nevoie de +hit rating , 5 puncte in precision sunt mai mult decat suficiente. Stamina nu e importanta in PvE, ca si rogue nu te bazezi pe dmg pur ci pe imobilizarea adversarului si pe faptul ca nu vei fi lovit (dodge mare, evasion etc) si atunci conteaza doar sa omori mobi cat mai repede, chestie la care agility te ajuta cel mai mult.In PvP nu prea conteaza ce alegi pana la lvl 70, ca si rogue intotdeauna o sa ai optiunea daca sa stai sa te bati sau sa fugi si sa te bati cand iti convine tie in world pvp, in BG nu merita sa mergi pentru ca poti sa dai peste un twink si oricat de bun ar fi gearul tau o sa iei bataie iar ce gear iei din pvp o sa il schimbi in cateva lvle, practic PvP merita sa faci la lvl 70 cand poti sa iei si niste obiecte pe honor points, obiecte care sa le si folosesti, iar la lvl 70 in PvP ca si stats conteaza stamina+resilience. Quote
Guest nerv0sa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ' date='Oct 8 2007, 10:56' post='2281796']Agility e cel mai important stat pentru un rogue pana la lvl 70 cand trebuie sa ai un hit rating decent pentru raiduri.Agility iti va creste 4 atribute comparativ cu restul care iti cresc doar unul. Spre ex daca ai un item cu 14 strenght si unul cu 14 agility , cel cu strenght iti va da 14 attack power = +1dmg (la lvl 70). Cel cu 14 agility iti va da 14 attack power, 0.33% increase critical chance si aprox 0.5% increase dodge si 28 armor(la lvl 70). Pentru lvl up practic efectele sunt si mai mari pentru ca ai nevoie de mai putin agility pentru a creste un atribut. De ex la lvl 70 pentru un rogue ai nevoie de aprox 41 agility pentru +1% critical chance, la lvl 60 ai nevoie doar de 29 agility pentru +1 critical chance.Avand in vedere ca un rogue face lvl-up pe combat tree , practic pana la lvl 70 nu ai nevoie de +hit rating , 5 puncte in precision sunt mai mult decat suficiente. Stamina nu e importanta in PvE, ca si rogue nu te bazezi pe dmg pur ci pe imobilizarea adversarului si pe faptul ca nu vei fi lovit (dodge mare, evasion etc) si atunci conteaza doar sa omori mobi cat mai repede, chestie la care agility te ajuta cel mai mult.In PvP nu prea conteaza ce alegi pana la lvl 70, ca si rogue intotdeauna o sa ai optiunea daca sa stai sa te bati sau sa fugi si sa te bati cand iti convine tie in world pvp, in BG nu merita sa mergi pentru ca poti sa dai peste un twink si oricat de bun ar fi gearul tau o sa iei bataie iar ce gear iei din pvp o sa il schimbi in cateva lvle, practic PvP merita sa faci la lvl 70 cand poti sa iei si niste obiecte pe honor points, obiecte care sa le si folosesti, iar la lvl 70 in PvP ca si stats conteaza stamina+resilience.multzumesc pt posturile cu referire la tema care am propus`o Quote
Guest kenox Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Un nou serv de WoW :http://evillnes.no-ip.biz:8080 :D :D :D :D :D :D Quote
prince VEGETA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 care este treaba cu antrix??? :blink: ca nu am gasit niciun info despre eleste server joaka multi playeri?? Quote
ChoWdeR Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 altundeva cu prostiile voastre de pirate :) Quote
Guest unk Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 am si eu o intrebare la voi....Veteranii... mi`am instalat si eu Burning Crusade... si acum imi cere cont....mi`am facut cont de aici: http://burningwow.servegame.com/status.php si degeaba...nu am primit nici un mail nimic...si nu imi creeaza contul...stiti cumva ce tre sa fac? Quote
Axle23 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 am si eu o intrebare la voi....Veteranii... mi`am instalat si eu Burning Crusade... si acum imi cere cont....mi`am facut cont de aici: http://burningwow.servegame.com/status.php si degeaba...nu am primit nici un mail nimic...si nu imi creeaza contul...stiti cumva ce tre sa fac? Ma pretene> in primul rand burning wow ste un rahat. In al doilea rand aicea se vorbeste doar de serverle oficiale. Deci daca vrei sa iti faci cont fati aciaici Asa ca lasa-ne cu private sper ca te-akm ajutat :violent: :violent: :violent: :violent: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: Quote
prince VEGETA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ma pretene> in primul rand burning wow ste un rahat. In al doilea rand aicea se vorbeste doar de serverle oficiale. Deci daca vrei sa iti faci cont fati aciaiciAsa ca lasa-ne cu private sper ca te-akm ajutat :violent: :violent: :violent: :violent: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:Deci voi nu jukati wow+burning crushade? :blink: il jukati simplu? Quote
Aldguth Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Burning ow este un rahat, nu burning crusade. Se referea la serverul acela privat -_- Quote
mmc Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Deci voi nu jukati wow+burning crushade? :blink: il jukati simplu?cum simplu, mah? ca ti se face rau.punem niste lamaie peste. Quote