NoNamed Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Salut baieti am vazut ca toata lumea vb de WoW pe o gramadata de forumuri m-am gandit ca nu ar fi o idee rea sa fac un forum unde sa ne adunam toti sa vorbim ar fi mult mai bine asa :beer: .Adresa forumului este nu mai fa reclama pls haideti sa il umplem si sa ne cunoastem cu totii. :banana: :bananadance2: Quote
mmc Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 DING70 :Dgz, da specu tau ca cam bolnav, lol :) Quote
virus_ro Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 gz zazone :)@nonamed - avem deja un forum unde discutam .... nu ne trebuie altul deocamdata .. Quote
challenge Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 stie careva ce face ca KT sa se buguiasca fix la intrarea in P5? am patit`o aseara de 2 ori, si bine inteles desteptii de GM au zis soft reset, am facut asta am venit inapoi si iar s-a buguit... de-a dreptu bataie de joc! sa nu mai zic ca ne-a amenintat GM ca ne da suspend daca mai facem tickete in legatura cu bugul respectiv...Ps. l`am mai batut pe KT nu e prima data si totusi.. nu stiu ce mama saracii se intampla... :( dezamagit inca odata de blizzard Quote
challenge Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hmm intram in p5 si cand se ridica in aer nu mai coboara de acolo :D incepe sa fuga dupa oamenii din raid (random) fara sa ii atace, doar ii urmareste prin camera si nu face nimic (in acest timp nu poti sa faci absolut nimic dps sau w/e) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Noi am avut alt bug la el, cand trece in P5 si nu e posibil sa il ataci, nu poti sa il selectezi ca si target, statea pe platforma si casta pyroblasts in MT, evident ca MT a murit, wipe si de la capat. Asta e sunt unii bossi la care speri sa fie bugged (Akama moare sub un minut de fiecare data cand e bugged si pana acum doar de 2-3 ori l-am omorat fara sa fie bugged) si altii la care te rogi sa mearga totul cum trebuie. Quote
odpzgubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :beer: intrebare : cand se actualizeaza pe wow-europe statutul sau la cat timp? stie cineva?de vreo 2 saptamani am alte itemuri pe mine dar pe site sunt tot alea vechi :blink: :beer: Quote
virus_ro Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :beer: intrebare : cand se actualizeaza pe wow-europe statutul sau la cat timp? stie cineva?de vreo 2 saptamani am alte itemuri pe mine dar pe site sunt tot alea vechi :blink: :beer:Actualizeaza decat charurile active ... din cate stiu , miercuri cand se actualizeaza arena point [ parca ... ori asta , ori ratingul .. ] se face o verificare ... daca ai jucat pe char`ul respectiv mai mult de un nr prestabilit de ore .. ti`l actualizeaza ... daca nu ... il lasa asa presupunand ca nu e o schimbare prea mare .Daca ai jucat pe vre`un alt sau ai facut o pauza mai lunga ... asta ar putea fi problema :) Quote
zazone- Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 deja ma apuc de facut q pt. cheia karazhan,e greu de obtinut? Quote
alonehome19 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 salut acum 3 zile am cumparat si eu jocul joc pe servarul bronzbreaz am elf hunter lvl 16>imi puteti spune ce profesii sa aleg sau ce talnete sa pun? oricum mi se pare km greu jocu sper sa ma obisnuiesc :) Quote
mmc Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 poti sa citesti aicihttp://www.wowwiki.com/Hunter Quote
BlueEnergy Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Eu si prietena mea jucam de pe acelasi account. Zilele trecute am cumparat alt wow si am facut cont cu datele ei. Astazi cand am vrut sa ii transfer caracterul de pe contul meu pe contul nou "The destination account does not meet the requirements for an account to account transfer. ""WARNING: You may only request character transfers from one account where you are the subscriber to another account where you are the subscriber. Any attempt to transfer a character from an account where you are not the subscriber could be considered a violation of the World of Warcraft Terms of Use and could lead to Blizzard taking disciplinary action against your account, including, but not limited to warnings, temporary account suspension, or permanent account suspension, as determined by Blizzard." Asta insemna ca trebuia sa inregistrez contul nou tot cu datele mele sau cum? Cum as putea rezolva treaba asta stie cineva? Quote
mmc Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 da, poti transfera un caracter de pe un cont pe altul doar daca amandoua partin aceleiasi persoane, ambele sa fie inregistrate cu aceleasi date: nume, adresa, adresa de mail etc.nu stiu ce ai mai putea sa faci acum, poate sa suni la blizz si sa-i convingi sa treaca unul din conturi pe acelasi nume, daca e posibil mai ales ca e prietena si nu sotie. poate mai sunt si alte variante dar nu cunosc Quote
The Connection Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 deja ma apuc de facut q pt. cheia karazhan,e greu de obtinut?Prima data te duci la locul unde e instanta .Iti da 2 questuri unu..tre' sa le faci pe amandouaapoi iti spune sa te duci in..umm..what was that name...Shattrah..si sa vorbesti cu...some guy in the center..forgot the name...near that elemental or something.Apoi te pune sa faci o instanta , o cheie , 1 instanta , 1 cheie pana le ai pe toate ( 3 parca)Atat..credEu am ajuns doar la prima cheie(after quited WoW)Prima instanta e grea...pentru simplul fapt ca aia cu care faci instanta nu sunt prea ...umm...nice...de vreo 2 ori imi zice unu de 70 (uber-epic) ca n-am ce cauta in grup ca am gear prea plin de blue items..am ramas in grup..apoi ..pe la mijloc..au plecat toti..la fel cu alte 3 grupuri...faceam totul bine dupa aia unu ,,g2g , sry guys'' ,, sry guys brb ( si trec 30 mins)''so..daca ai grup bun...( with average gear..) un plan bun si norocul sa nu plece nimeni.. Quote
logikal Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 imi puteti da recomanda si mie va rog frumos niste adonuri pentru rogue ? sa vad cum se incarca energy XD sa vad hpu` la monstri si playerimultumesc anticipatpm me daca nu e voie sa le postati ca faceti reclama XD Quote
Bulan69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 cele trei instante sunt: Shadow Labyrinth, Arcatraz si Steamvault...dupa ce duci cele 3 bucati de cheie...te trimite in Black morass, sau CoT2, unde tre sa-l aperi pe Medivh care deschide un portal...e usor...eu am facut toate cele 4instante intr-o noapte :D Quote
SimplySimple Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 cam nou in joc...ce sa aleg...rogue undead,orc warrior 'au blood elf paladin?i love offence more than deffence:P Quote
Aldguth Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rogue pentru ofensiva....ca warrior o sa fi numai tank de la 70...si paladins kinda suck imo :D Quote
Shade Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Rogue pentru ofensiva....ca warrior o sa fi numai tank de la 70...si paladins kinda suck imo :DDin cate am auzit, warrior poate sa fie si un DD destul de bun dupa 70, doar ca nu-l recunoaste lumea ca unul. Quote
BogdaNzZ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 este DD bun, dar nu are cu ce sa reduca threatul. Quote
NoNamed Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 test World of Warcraft addiction mi-a iesit 52% :nanana:http://www.okcupid.com/tests/take?testid=7630199738550734280 Quote