BogdaNzZ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 recomand tailoring cu skining.faci bani cu skining si tailoring te ajuta la 70 sa-ti faci haine super Quote
virus_ro Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 am vrut sa nu fiu eu mereu primul care ma iau de lume ... si am ignorat buildurile ... insa aceeasi parere ca si knock am si eu : nu stiti , nu va bagati ..Tailoring daca vrei sa-ti faci propriile haine, apoi ceva de facut bani cum ar fi mining sau skinning. Eu am enchanting, dar nu se merita fara un "furnizor" de iteme verzi.tailoring = furnizor de iteme verzi :) [ daca ai si un prieten IRL care joaca impreuna cu tine e perfect ... asa cum sunt eu cu frate`miu ]@bogdan - din mining scoti mai multi bani la inceput si nu pierzi timp stand dupa fiecare beast sa`l skinnezi ... poti schimba pe skinning pe la 50 si sa il ridici rapid pe la 200 :) Quote
BloodOrchid Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 nu stiu in ce masura ati vzt acest video but still ... fara numarrrrrrr pt jucatorii de WoW rock on \m/ \m/ Quote
Speak Understand Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hey all Sunt nou pe aici, motiv pentru care nu am avut rabdarea de a citi Toate paginile existente pe topic pentru a gasi ce caut, therfor i'll ask it myself.Are careva Warrior Tank specced ? daca da m'ar interesa niste rotatii de build aggro ( nu ca eo nu m'ash pricepe :) dar sunt curios cum procedeaza lumea ) Here's my char http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Speaker PS. Don't LOL at my boots ! Cresk BS'u ca sa fac rost de Red Havoc ones ... kinda late tbh Quote
odpzgubu Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 recomand tailoring cu skining.faci bani cu skining si tailoring te ajuta la 70 sa-ti faci haine super :beer: multam fain :beer: Quote
mmc Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hey all Sunt nou pe aici, motiv pentru care nu am avut rabdarea de a citi Toate paginile existente pe topic pentru a gasi ce caut, therfor i'll ask it myself.Are careva Warrior Tank specced ? daca da m'ar interesa niste rotatii de build aggro ( nu ca eo nu m'ash pricepe :) dar sunt curios cum procedeaza lumea ) Here's my char http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Speaker PS. Don't LOL at my boots ! Cresk BS'u ca sa fac rost de Red Havoc ones ... kinda late tbhcred ca ar trebui sa citesti astahttp://forums.wow-europe.com/thread.html?t...59469&sid=1 Quote
Speak Understand Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oau mersi :blink: ... cum am spus nu sunt pe dinafara, dar ma asteptam sa imi dai linku ala. Presupun ca nu m'am exprimat destul de clar cand am zis ca vreau sa vad cum procedatz Voi ( astia care avetzi tankz ) nu caut whatever guides , alea le'am citit cand trebuia. Cautam o discutie amicala cu fellow romanian tankz dar se pare ca nu este posibil .. sau poate... Quote
virus_ro Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oau mersi :blink: ... cum am spus nu sunt pe dinafara, dar ma asteptam sa imi dai linku ala. Presupun ca nu m'am exprimat destul de clar cand am zis ca vreau sa vad cum procedatz Voi ( astia care avetzi tankz ) nu caut whatever guides , alea le'am citit cand trebuia. Cautam o discutie amicala cu fellow romanian tankz dar se pare ca nu este posibil .. sau poate...oameni care se pricep pe`aici sunt mages , rogues si shamani ... asta dintre cei care frecventeaza sectiunea asta a forumului ... nu am vazut sa aiba cineva un prot warr pana acu pe`aici .. dar poate ai noroc :P cine stie de unde apare :) Quote
mast3rboy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Fratilor mie mi se pare ca este o porcarie de joc este :1 prea mare2 te plictiseste3 iti manaca viata..... Quote
mmc Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Fratilor mie mi se pare ca este o porcarie de joc este :1 prea mare2 te plictiseste3 iti manaca viata.....EMO, that way --------> Quote
Guest Blaidy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Fratilor mie mi se pare ca este o porcarie de joc este :1 prea mare2 te plictiseste3 iti manaca viata....4.esti prost ...La inceput nici mie nu mi-a placut wow dar in timp mi-am schimbat parerea despre el.1.prea mareAha deci vrei ca un mmo sa fie cat iceworld harta din CS, nu ? 2.te plictisesteNu te plictisesti daca sti sa joci.3.iti mananca viataIn caz ca esti un cretin, da ... iti mananca viata. Quote
virus_ro Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Fratilor mie mi se pare ca este o porcarie de joc este :1 prea mare2 te plictiseste3 iti manaca viata.....ramai la MU sau la CS si lasa`ne pe noi sa ne manance viatza wow`ul .. Quote
zook Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 deci wow dupa parerea mea , este un mmo prea frumos doar daca joci pe blizzard , eu nu putut sa joc pana acum dar in schimb am jucat pe servere private unde exista bug-uri ( din aceasta cauza m-am lasat de wow ) ! Quote
napstar77 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hey all Sunt nou pe aici, motiv pentru care nu am avut rabdarea de a citi Toate paginile existente pe topic pentru a gasi ce caut, therfor i'll ask it myself.Are careva Warrior Tank specced ? daca da m'ar interesa niste rotatii de build aggro ( nu ca eo nu m'ash pricepe :) dar sunt curios cum procedeaza lumea ) Here's my char http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Speaker PS. Don't LOL at my boots ! Cresk BS'u ca sa fac rost de Red Havoc ones ... kinda late tbhcharge > mocking blow > thunder clap > (def stance ) stack sunder > revenge / shield slam / devastate / heroic strike ( alegi tu, yo prefer revenge si devastate spam / heroic strike ) > demoralizing shout > execute > Dead Quote
virus_ro Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 charge > mocking blow > thunder clap > (def stance ) stack sunder > revenge / shield slam / devastate / heroic strike ( alegi tu, yo prefer revenge si devastate spam / heroic strike ) > demoralizing shout > execute > Deadnu ma intelege gresit ... dar la ce gear are , cred ca a trecut de mult de lvl 20 elites ...Eu unu nu am inca un warr mare ... insa joc prot de la lvl 10 si ma specializez pe tanking inca de pe`acuma ... eu unu as folosi ceva de genu` :charge > mocking > defensive > thunder clap ( in def pentru mai mult threat ) > 2x sunder + optional revenge > demo shout > devastate + sunder spam + refresh thunder / demo si shield block up mereuPS . probabil gresesc ... insa eu folosesc tactical mastery in loc de spell dmg reduced Quote
mmc Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 charge nu mai merge la lvl 70, tre sa faci pull Quote
napstar77 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 charge nu mai merge la lvl 70, tre sa faci pull noah cand chiar tre sa tragi cu pusca dupa mob mai dai si un bloodrage .. eventual Quote
Bulan69 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 cred k primul meu post aici :-)...tot pe Emeriss joc si eu, Bulanabc, dk dai join /romania, o sa ma recunosti drept spammer....eu am un build 8/0/53 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Bulanabc, ignorati gearu, am de 2 zile lvl 70, acum am luat cheile de heroice si farmez heroice....Dk e un singur mob: charge, mocking blow, (defensive), sunder x5 si spammez revenge si devastatDk sunt mai multi: bloodrage, shoot, thunder clap x2, 2-3xsunder pe mob, TAB, taunt, 2-3xsunder pe mob si tot asa + thunder clap, reusesc fara probleme sa tin aggro pe mine.Foarte important e KThreatMeter... Quote
Speak Understand Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 PS . probabil gresesc ... insa eu folosesc tactical mastery in loc de spell dmg reduced Quote
Shade Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 cred k primul meu post aici :-)...tot pe Emeriss joc si eu, Bulanabc, dk dai join /romania, o sa ma recunosti drept spammer....eu am un build 8/0/53 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Bulanabc, ignorati gearu, am de 2 zile lvl 70, acum am luat cheile de heroice si farmez heroice....Dk e un singur mob: charge, mocking blow, (defensive), sunder x5 si spammez revenge si devastatDk sunt mai multi: bloodrage, shoot, thunder clap x2, 2-3xsunder pe mob, TAB, taunt, 2-3xsunder pe mob si tot asa + thunder clap, reusesc fara probleme sa tin aggro pe mine.Foarte important e KThreatMeter...lol @ professions. Ti le-ai schimbat de curand? Quote
ChoWdeR Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Fratilor mie mi se pare ca este o porcarie de joc este : 1 prea mare 2 te plictiseste 3 iti manaca viata. . . . . 1. prea mare? cat lvl ai facut? sau cat ai umblat? ai mers din Durotar pana in Orgri? poi daca vrei jocuri mici iti recomand sa joci Mario. 2. nu te plictisesti .. cel putin eu nu! concurez cu unu in gold sa facem pt mount epic :rofl1: 3. nu iti mananca viata! si aici iara vine intrebarea 1. ce lvl esti/fost? la lvl mic si eu m-am plictisit .. dar cand am luat deja mount .. dastea. apropo .. cum fac bani? ) stiu ca stiti cum.. o zona buna de farmat, nu ziceti Outland ( in cazul meu Hellfire Peninsula ca in Zanga mi-e frica sa merg :() nu din meseri, caaaa stau cam prost, abia la 44-46 m-am pus sa fac putin mining. Quote
napstar77 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 1. prea mare? cat lvl ai facut? sau cat ai umblat? ai mers din Durotar pana in Orgri? poi daca vrei jocuri mici iti recomand sa joci Mario. 2. nu te plictisesti .. cel putin eu nu! concurez cu unu in gold sa facem pt mount epic :rofl1: 3. nu iti mananca viata! si aici iara vine intrebarea 1. ce lvl esti/fost? la lvl mic si eu m-am plictisit .. dar cand am luat deja mount .. dastea. apropo .. cum fac bani? ) stiu ca stiti cum.. o zona buna de farmat, nu ziceti Outland ( in cazul meu Hellfire Peninsula ca in Zanga mi-e frica sa merg :() nu din meseri, caaaa stau cam prost, abia la 44-46 m-am pus sa fac putin mining. asa e ... asa fac majoritatea.. isi downloadeaza wow de pe DC ++, fac cont pe ce server prind ei si dupa aia omoara si ei 2-3 porci mistreti pe-acolo si cand si-o fura de la un porc elite isi baga #### si se lasa de meserie.. cu impresia " sucky game! " cum sa faci bani ... fara profesii ... fa questuri in netherstorm ... iti cauti un compadre sau doi si mergeti faceti questurile .. merg mega rapid si fiecare quest iti da intre 12 si 25 de gold si in plus inca o verzaciune ( rogi pe careva sa-i dea disenchant si vinzi stacku de arcane dust cu 50 de gold ) .. termini tot netherstormu ai vreo 2000 de gold ca popicu .. nu-ti va lua mai mult de o zi sa le faci pe toate Quote
Bulan69 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 lol @ professions. Ti le-ai schimbat de curand?nu...doar k nu dau atentie momentan acestui aspect...am modalitatile mele de a face bani...si pana nu ajung la un gear de tanking/pvp acceptabil prefer sa le las deoparte :-) Quote
Guest spiral99 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Salut....pe ce server mai jucatzi?? ;) Quote