Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Daca iti faci cont de trial si apoi o sa faci upgrade la acel cont la full sau chiar la BC o sa iti ramana charul respectiv. Doar ca pentru cele 10 zile ai anumite limitari (nu poti sa trece de lvl 20 , nu poti folosi unele profesii, etc).

La un momendat era pe situl lor oficial un link unde sa iti creezi cont trial, nu stiu daca mai este si acum. Oricum poti sa iti faci cont trial si daca primesti un guest pass , de la cineva care are deja jocul, sau poti sa iti cumperi de pe gameshop.ro un trial, te costa aprox 8 lei si scapi de un download destul de mare.

Posted

' date='Sep 7 2007, 13:05' post='2217995']

He he eu m-am bagat la somn aseara , si asa erau prea multi care vroiau sa fie in raid :)

Da, Rage e penibil de simplu, majoritatea guildelor il fac in prima seara cand merg la el si nu multi au 25 in raid :)

Anetheron daca ai healeri care inteleg lupta e din nou banal, practic pana la Archimonde in Mount Hyjal e mai greu sa treci cu bine peste trash decat sa omori bossul. La fel in BT primii 3 sunt usori, doar ca noi mai avem inca oameni care parca dorm asa de incet reactioneaza.

aveti si un ritm accelerat, e normal altfel nu poti face atatia bosi intr-o seara, io nu ma plang, chiar imi place doar ca nu am timp sa beau apa indeajuns cateodata :)

dps-ul e foarte bun, la solarian nu prea am reusit sa vad bine toate fazele pe care le citisem :)

daca fac cont de trial...dupa ce imi iau jocul original voi avea charul dp trial ?

ps:imi ppoate da cineva un link...de unde imi fac cont trial ?:D

uite aici

http://media.wow-europe.com/bctrial/index_en.html

Posted

@zizou - da , iti ramane charul de pe trial [ doar daca upgradezi trialul , nu si daca iti faci alt cont retail ]

knock .. ala este bc-trial ... in cazul in care are deja account pre-platit si vrea sa incerce BC 10 zile ...

aici ai link`ul pentru trial : http://teaser.wow-europe.com/

cu guest pass iti trebuie credit card [ nu te taxeaza , insa isi iau masuri "de precautie" ]

PS. ai niste restrictii pe trial ... cele mai importante ar fi :

- nu ai voie sa folosesti chaturile publice [ trade , general , lfg etc ] chestie care te`ar incurca la lvling si anumite questuri

- nu poti da trade [ eu cand am jucat pe trial cu frate`miu stateam fara auto-loot ca sa nu iau ceva care i`ar putea folosi lui - nu prea stiam eu cum e cu group loot pe`atunci :P - ]

- nu poti folosi AH [ asta va avea un impact destul de mare daca ai profesii de gathering pentru a face bani ... vei umple banca in 2 zile maxim ... ]

- esti limitat la max 20 de lvl ..

Posted

baieti? cum ... se fac grade? (ma refer Private ... Sergeant)? unii zic ca nu se poate dar ciudat, azi il vezi Sergent si a doua zi il vedeam Senior Sergeant, cum se poate? ca mi-as face pan' in capat :P park Gladiator e ultimu sau Scarab Lord, nush, infine. deci va rog careva spuneti-mi si mie. in BG unii magari zic sa ii dea leaderul pt ca el are (un grad mai mare decat actualul lider).

Posted

ala e sistemul vechi de honor .... iti trebuia rank [ nu doar honor si marks ] pentru iteme si acesta se obtinea prin pvp constant ... deoarece depindea si de alti jucatori , nu de un sistem automatizat

acum insa nu mai este posibil sa iei acele rank`uri ... desi ele au ramas in joc , doar pentru cei care le au dinainte de schimbarea sistemului

ce ziceau aia in bg ... probabil se refereau la assistant ...

Posted

Scarab Lord :rofl1:

poate grsesc dar serios man, am vaz pe armory

si /thanks Virus

ajutoor! (din nou) un guid ceva .. unde fac lvl 56 :P? ma omor aici in WP dar nu dau de-un q pt mine. SIlithus? cred ca e mare inca! am gasit numa un q pt mine, acolo semerita pe la 57 asa sa ai 58 si marsh Outland, dar pan' atunci? incerc sa fac un grup de BRD? e mare pt mine Stratholme? am fost odata cu un hunter 70 si mage 70 priteni, dar nici asa nu prea facem mare lucru, n-am dat de primu boss. era nevoie mare de healer, magu murea rpd, apoi eu lvl 54 contra 2-57 ... no chance. si ma enerveaza chestia (asa zic eu) " can't leave when live " adica se inchid portile :o? mi se pare ... o prostie mare!

Posted

Alliance Title Horde Title

14 Grand Marshal High Warlord

13 Field Marshal Warlord

12 Marshal General

11 Commander Lieutenant General

10 Lieutenant Commander Champion

9 Knight-Champion Centurion

8 Knight-Captain Legionnaire

7 Knight-Lieutenant Blood Guard

6 Knight Stone Guard

5 Sergeant Major First Sergeant

4 Master Sergeant Senior Sergeant

3 Sergeant Sergeant

2 Corporal Grunt

1 Private Scout

old times 8-|

fa q din Winterspring,EPL+muuuult BRD

Posted

Alliance Title

14 Grand Marshal

13 Field Marshal

12 Marshal

11 Commander

10 Lieutenant Commander

9 Knight-Champion

8 Knight-Captain

7 Knight-Lieutenant

6 Knight

5 Sergeant Major

4 Master Sergeant

3 Sergeant

2 Corporal

1 Private

Horde Title

14 High Warlord

13 Warlord

12 General

11 Lieutenant General

10 Champion

9 Centurion

8 Legionnaire

7 Blood Guard

6 Stone Guard

5 First Sergeant

4 Senior Sergeant

3 Sergeant

2 Grunt

1 Scout

o mica modificare la postul lui zazone pentru sa se vada ranks cum trebuie

PS. spatiul obtinut cu tasta "tab" nu este luat in considerare pe multe forumuri si de`aia apar legate cele scrise de tine :)

Guest Blade$$
Posted

Zicetim si mie un build PvP pt un rogue de 70 :)

Posted

Zicetim si mie un build PvP pt un rogue de 70 :)

pentru ? pvp ? solo ? raid ? arena ?

@zazone , e bine sa ajuti ... dar doar unde ajuti si nu incurci .. no offence

@zizou - pentru europe folosesti asta in realmlist

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com

pentru us .... e evident :) schimbi "eu" cu "us" la ambele linii

PS. zazone , nu stiu rank`urile la arene ...

Posted

ma eu tot nu am inteles ceva:de unde dowloadez wow.....si cum imi fac cont? ca imi cere un "Authentification key" nush de unde fac rost ajutatima ca vreau sa ma apuc de wow

Posted

ma eu tot nu am inteles ceva:de unde dowloadez wow.....si cum imi fac cont? ca imi cere un "Authentification key" nush de unde fac rost ajutatima ca vreau sa ma apuc de wow

poti face rost de wow in mai multe feluri :

- download de pe dc++ / torrents [ nu iti garantez ca va fi bun / complet ]

- download de pe unul din site`urile blizz [ depinde unde joci , eu sau us ]

- cumparand jocul

Contul te costa ... si activarea , si mentinerea lui ... nu mai este optiunea de a cumpara auth key pe net , asa ca iti ramane o singura optiune : sa cumperi jocul

Cumparand jocul , ai in carcasa cd`urile jocului , manualul de initiere si auth key scris pe manual ... acel auth key se foloseste O SINGURA DATA [ si nu ar trebui sa dai la nimeni acel key , nici dupa folosirea lui ] si include 30 de zile pre-platite

Creearea contului se poate face in 2 feluri :

- Trial account + Upgrade [ vei avea 10 zile gratis , cu restrictii ... si 30 de zile incluse in acel key ]

- Direct account normal [ va trebui sa platesti inca 1 / 2 luni in plus , cerandu`ti card sau game card la creearea contului ... iti sugerez sa iei trial si daca nu vrei sa ai acele restrictii , upgradeaza contul imediat dupa creare ]

Sper ca te`am lamurit si inca o data ... sper ca nu mi`am pierdut timpul incercand sa ajut pe cineva care va spune "aaa nu ... eu nu platesc , mai bine ma joc pe private"

Posted

Sper ca te`am lamurit si inca o data ... sper ca nu mi`am pierdut timpul incercand sa ajut pe cineva care va spune "aaa nu ... eu nu platesc , mai bine ma joc pe private"

stiu ca pun o intrebare prosteasca dar... zicetimi si mie un server fainutz high rate sau blizz

am ajuns dracu sa ma citez singur .... era cu 1 [ UN ] post un urma chestia asta .... l2 se merita pe private ... wow insa .... nu ...