Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

@nervosa : depinde ce vrei sa faci acolo va trebui sa pui puncte. PvP la lvl mic e inutil, o sa iti mananci nervii exceptie fiind daca vrei cumva sa iti faci un Twink pentru un anume BG range (19, 29 etc). In cazul in care nu vrei twink sfatul meu e sa faci lvl si cand ajungi la 70 sa faci respec pentru PvP, oricat de bun ar fi buildul care il alegi si oricat de bun ai fi cat timp esti lvl mic oricand poate sa vina un lvl 70 si sa iti strice jocul. Cel mai bine ar fi sa faci lvl-up pe swords/fists/maces e mai simplu si nu ai probleme cu 2-3 mobs dupa ce iei blade flurry, pe daggers e mai greu cand nu ai o singura tinta.

In cazul in care vrei sa stii unde sa pui primele puncte pentru un build de lvl up, incepe cu improved sinister strike daca nu esti daggers sau cu malice daca esti daggers. In cazul in care vrei sa iti faci un twink spune de ce nivel si iti pot face un build.

Guest nerv0sa
Posted

@ speedy ..ai dreptate....o sa ma axez pe sword ...pt lvl la mobi..10x pt info

Posted

ma

nu stiu unde sa pun primele 5 puncte ...urmate de inca 5 ..

doresc pt pvp... asta la ROGUE

eu ma gandeam la opportunity primele 3 apoi la malice continuat cu nu stiu ce..

thx alot

imo mergi cu ce suna mai bine si inveti pe parcurs... cel mai bun mod de a invata un char e sa-l joci.

la lvl 19 oricum nu prea conteaza asa mult pe ce te axezi, conteaza sa stii sa joci cu ce ai.

Guest nerv0sa
Posted

oki..dar oricum cont sa fi bine info.

inca ceva ...profesiile , acum sunt pe alchemy si herbalism da ma gandeam si mi`ar fi placut un mining si un enchanting dar numai speedy ar putea sa`mi de o parere ..el are ultima combinatie :)

ps :pana cum am gasit ca ma costa mai mult sa`mi fac potiuni decat sa le cumpar :( ...poate e prematur sa ma pronuntz..

Posted

oki..dar oricum cont sa fi bine info.

inca ceva ...profesiile , acum sunt pe alchemy si herbalism da ma gandeam si mi`ar fi placut un mining si un enchanting dar numai speedy ar putea sa`mi de o parere ..el are ultima combinatie :)

ps :pana cum am gasit ca ma costa mai mult sa`mi fac potiuni decat sa le cumpar :( ...poate e prematur sa ma pronuntz..

mining , fiind o profesie de gathering ... te poate ajuta ca economie ... insa daca iei si enchanting pe langa , o sa te cam sece de bani .. ai putea lua tailoring si enchanting pentru o combinatie de prof buna [ insa esti rogue si nu ai ce face tu cu tailoring ... ]

potiunile sunt usor de facut ... iar cei care vand plante , le vand pentru cei lenesi [ alts de obicei ... la lvl mic ] sau pt cei care fac pots la raids si nu au chef sa farmeze pt ele ... deci , decat sa cumperi , opreste`te din cand in cand si ia florile care le vezi in loc sa treci pe langa ele spunand ca nu prea ai nev de ele . Pe langa asta .. la 250 [ parca ... nu`mi amintesc exact ] iei transmutes .. si poti incepe sa faci bani frumosi din alch :)

P.S. eu tot alch sunt ... si la fel ma gandeam la inceput ... insa cum imi place sa vad multe buffs pe mine ... am ramas cu profesia asta [ pacat ca nu pot folosi toate buffs cum o faceam pe vechiul hunter ]

Posted

o intrebare : cat costa sa joci wow pe oficial( cat trebuie platit in fiecare luna si ce metode de plata am?)....si sa imi zica cineva care are RDS de 15$ ce lag are in medie pe un sv oficial (cate ms)

thx

50$ (sau depinde cu cat il gasesti la gameshop.ro) pentru joc, 14$/luna, prima luna gratis.

Daca vrei sa-l incerci exista free trial account pe site.

Pe server EU am in jur de 50-100 ms ping 80% din timp. Nu prea trece de 150 oricum.

Pe US server aveam vreo ~300. Oricum tu o sa joci pe EU, ti-l baga pe gat.

Posted

de incercat l-am incercat pe 2 servere pirat,dar numai imi fac nervi asa(nu merg o gramada de talente,questuri etc) asa ca mai bine sa platesc 14$ pe luna sa ma joc si eu ca tot omul :D

deci e bun pachetul ala dp gameshop ?:)

Posted

de incercat l-am incercat pe 2 servere pirat,dar numai imi fac nervi asa(nu merg o gramada de talente,questuri etc) asa ca mai bine sa platesc 14$ pe luna sa ma joc si eu ca tot omul :D

deci e bun pachetul ala dp gameshop ?:)

eu l-am luat din magazin, dar ma gandesc ca e mai bun de pe gameshop daca nu cumva dai mai multi bani pe shipping decat pe jocul propriu-zis

Posted

@zizou : da, cu pachetul ala poti sa joci 90 de zile fara sa mai platesti nimic (practic 100 de zile daca iti faci cont trial si apoi il upgradezi cu cd-key din pachet. WoW original are o luna free+game carde de 2 luni+10 zile trial. Asta e maxim ce poti scoate din pachetul respectiv). In ce priveste costurile din cate stiu eu la o suma de genul ala transportul e gratis in Bucuresti, oriunde in tara transportul era maxim 15 lei noi cand am cumparat ultima data deci iesi mai bine decat daca le cumperi separat.

@nervosa : profesiile le alegi in functie de ce vrei sa faci in joc si la anumite momente e nevoie sa le si schimbi.

Pentru lvl up e preferabil sa ai cel putin o profesie de gathering : mining/herbalism/skinning. Poti sa iei 2 ca sa faci ceva bani, si sa le schimbi la lvl mai mare. Totul insa depinde de ce vrei sa faci in joc. Combinatii bune pentru rogue sunt :herbalism/alchemy, skinning/leatherworking, mining/enchanting, mining/blacksmithing. Eu am engineering/enchanting dar nu te-as sfatui sa alegi asa pentru ca ambele au nevoie de o multime de gold sa le cresti, iar engineering are nevoie de o gramada de materiale care iar costa foarte mult, eu imi permit sa le tin pentru ca am alts care imi furnizeaza materialele de care am nevoie.

Posted

imba raid aseara void+solarian+kael+winterchill+anetheron+hkm+gruul (lol!)

nush, dar astia doi din hyjal mi s-au parut penibili, poate pt ca stia fiecare ce sa faca?

tre sa dau un quest si vin cu voi in BT :)

Posted

He he eu m-am bagat la somn aseara , si asa erau prea multi care vroiau sa fie in raid :)

Da, Rage e penibil de simplu, majoritatea guildelor il fac in prima seara cand merg la el si nu multi au 25 in raid :)

Anetheron daca ai healeri care inteleg lupta e din nou banal, practic pana la Archimonde in Mount Hyjal e mai greu sa treci cu bine peste trash decat sa omori bossul. La fel in BT primii 3 sunt usori, doar ca noi mai avem inca oameni care parca dorm asa de incet reactioneaza.