Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

va rog sa imi spuneti si mie este normal sa imi fac update la atatea patch-uri?deja mi-a downloadat patch-uri de unu 497 mb de unu 697 mb si acum unu de 597 mb si inca mai da jos. sper ca nu imi da si addon-ul download direct

Guest ThunderSS
Posted

va rog sa imi spuneti si mie este normal sa imi fac update la atatea patch-uri?deja mi-a downloadat patch-uri de unu 497 mb de unu 697 mb si acum unu de 597 mb si inca mai da jos. sper ca nu imi da si addon-ul download direct

pai nu prea e normal daca ti-ai instalat si expantionul bunrinig crusade burning crusade...acolo este doar un patch mare de apx 300mb si inca unu mai mic de 60 (restul -vreo 3- au sub 5-10 mb :P)

Posted

daca ai luat doar wow , fara BC expansion ... este normal

Posted

daca ai cumparat de curand wow mai vine cu un cd care are ultimile patch-uri, sunt in total 5 cd-uri, 4 cu jocul , unul cu update

daca ai si tbc, nu-ti mai trebuie, instalezi wow, tbc si apoi iti trage el ce are nevoie

pt a nu astepta prea mult sa le iei cu downloaderul incorporat poti atunca un ochi aici

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Posted

Am vaxut ca cam 10 carac din guilda NIHILUM are cel putin 3 iteme de t6. Cel mai tare din guilda aia este un paladin care a5re tot setul t6. Zucchero cel mai bun roman din guild are 3 iteme de t6 iar Kungen are 4 iteme. Deci sunt curios cat timp din viata lor au petrecut ca sa aiba un asemenea gear. :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: . Daca nu ma credeti verificati armory guildei. Primi 6 sunt cei de care va vorbesc. :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Guest Blade$$
Posted

Am un rogue de 46 si nu mai stiu cum sa cresc comp26.gif . Zicetim si mie niste zone,ghiduri de crescut .........orice plzz

Posted

http://armory.wow-europe.com/character-she...%C3%A5ish%C3%A5

zicetimi si mie ce parere aveti sugestii ce modificari as putea face etc etc multumesc anticipat ^:)^

din cate vad eu , ai un gear destul de bun pentru instante :) continua sa fi up-to-date cu gear`ul si nu vei avea probleme deloc :)

la capitolul talente , am vazut ca ai imp CoC , deci cred ca vrei sa faci un spec bun pentru orice [ exact cum fac si eu acum ] ... in cazul asta ... dupa ce iei imp counterspell , iti propun sa iei talentele de reflect pe frost ward :) mai ales ca folosesti ice armor acum si nu mage armor :)

Am un rogue de 46 si nu mai stiu cum sa cresc comp26.gif . Zicetim si mie niste zone,ghiduri de crescut .........orice plzz

tanaris - quests ... fa multe quests ca rogue pentru ca poti trece lejer in stealth ... omori pe cine trebuie si iei xp gramada ... spre deosebire de un mag , care prefera sa faca grind [ aoe ] pt xp ... :)

Posted

http://armory.wow-europe.com/character-she...%C3%A5ish%C3%A5

zicetimi si mie ce parere aveti sugestii ce modificari as putea face etc etc multumesc anticipat ^:)^

am vazut ca vrei sa mergi 17/44 (spec pt pvp) , in cazul asta ar fi mai bine sa pui pct din frost channeling in piercing ice,in loc de winter chill cred ca ar fi mai bine arctic winds,iar la arcane punctele din arcane impact sa le pui la magic attunement (mai mult ca sigur nu vei folosi arcane blast,sau mai mult de 2,3 arcane explosions vs un oponent)

Guest David_ro
Posted

joc si eu WoW de ceva timp si am dat peste un server foarte frumos.

experienta este foarte mare.. singura problema e ca suntem cam putini

merita incercat serveru asta.. contu se face pe http://86.107.88.66/ < si tot asta bagati si in realmlist.wtf

btw : am incalcat ceva reguli daca am postat linku asta? (se considera reclama ? ) imi cer scuze atunci

:D :hello: :)

Posted

joc si eu WoW de ceva timp si am dat peste un server foarte frumos.

experienta este foarte mare.. singura problema e ca suntem cam putini

merita incercat serveru asta.. contu se face pe http://86.107.88.66/ < si tot asta bagati si in realmlist.wtf

btw : am incalcat ceva reguli daca am postat linku asta? (se considera reclama ? ) imi cer scuze atunci

:D :hello: :)

1. da , se considera reclama

2. cere`ti scuze dupa ce omori pe cineva .. ia vezi ... te scapa de puscarie ?

3. cei care frecventeaza acest thread , joaca pe oficial ... deci nu ti`ai atins scopul ....

Posted

Am si eu o intrebare daca imi copiez charcterul pe un PTR o sa mai pot intra si pe serverul normal de pe aceelasi calculator sau imi trebuie alt calculator?

1. poti sa`ti copiezi caracterul tau

2. poti sa faci un premade

3. poti sa incepi unu lvl 1

- nu poti juca pe acelasi cont in acelasi timp si pe ptr si pe normal , indiferent ca ai 2 comps

- nu`ti trebuie 2 comps sa poti juca pe ptr ... 1 e de`ajuns .. + patch in un folder diferit care nu`ti afecteaza wow`ul normal

Posted

DECI va rog frumos am nevoie de ajutor...cand intru in wow scriu accont joc oleak si dupa 5 min mi se face ecranul tat in patraztele si dungi si mi se blocheazaa...nici nu pot da alt-tab nici nik doar restart si se intampla din 5 in 5 min si... inainte nu se intampla asa dar dintr-o data, si am luat si wow ink o data de pe odc si tot asa, am incercat :comp1: :comp1: :comp2::comp2:

Posted

DECI va rog frumos am nevoie de ajutor...cand intru in wow scriu accont joc oleak si dupa 5 min mi se face ecranul tat in patraztele si dungi si mi se blocheazaa...nici nu pot da alt-tab nici nik doar restart si se intampla din 5 in 5 min si... inainte nu se intampla asa dar dintr-o data, si am luat si wow ink o data de pe odc si tot asa, am incercat :comp1: :comp1: :comp2::comp2:

Asta nu e de la joc, probabil ai probleme cu placa video.