Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

nush. parca ai cam putine puncte acolo. 28+2=30 nu? parca trebuia sa ajungi la 61 de puncte talent.

fa-tzi-l pe combat ori pe asasination. la alegerea ta.

assassination - ai la nush ce lvl cu 10 mai moolt energy(daka iti mai iei si gladiator gear ajungi la 120 energy)

combat - dai dmg la greu si cu off handu

assassination + combat - o sa ai un fel de anduranta mare in PvP pt ca la assasination iti mai pune ala 10 energy iar la combat mai niste din alea care iti scade energy folosit.

Treaba ta! faci cum vrei! dupa parerea mea un rogue pe combat e destul de bun.

P.S: sword power. lvl 70 cu Warglaive of azzinoths=sooper smech.

Link to comment

pt kara se zice ca cel putin cam 490, dar mie mi se pare putin, ar trebui cam 500.

armura habar nam, iar HP sa treci de 12k unbuffed, ca cu toate buffurile iei vro 14k.

cu sun eater nu te pot ajuta, la mine pe server este un BUG acolo , unul foarte mare, stii faza cand tre sa fugi jos la lift nu? mda, nou acolo se blocheaza mobii in PERETI. odata prin minune am ajuns la palentheon ( sau cum e) si acolo ala dadea numa Evade.

Bug mare :)) e clar ... stii poate ar trebui sa bati mobii cum vin ... nu sa fugiti la lift sa ii "buguiti"

Link to comment

P.S: sword power. lvl 70 cu Warglaive of azzinoths=sooper smech.

Sansele sa ai Warglaives of Azzinoth pe un server oficial vreodata sunt la fel ca sansele de a fi cel mai cunoscut si mai puternic rogue de pe server. Si astea-s foarte slabe daca nu joci de 4 ani or something.

Cine are warglaives deja a terminat jocul.

hmm deci la lvl 70 voi putea sa imi dau reset la talente?

Nu, poti sa dai cand vrei. La orice rogue trainer exista optiunea de a-ti sterge toate talentele si a pune punctele inapoi cum vrei tu, dar cu cat o faci mai mult cu atat mai mult costa. Primul cost e 1G.

Link to comment

1,5,10, 50 (max)

gresit ... nu mai postati daca nu stiti ce ziceti ...

Primult cost ever este 1G. Dupa asta , se va incepe de la 5 si creste cu cate 5 pana la 50 [ capped ] .... Daca nu dai respec 1 luna , costul scade cu 5g pana la un minim cost de 15 [ inainte era 5 ] .

Ex: Daca dai mai putin de 5 respec`uri .... nu o sa scada pretul , indiferent de delay intre respec`uri. Daca dai 5 sau mai multe si ajungi la 20, 25, 30g [ etc ] si faci pauza o luna dupa ultimul respec ... va scadea cu 5g [ 30 -> 25 / 25 -> 20 / 20 -> 15 ]

Sunt confuz.

Plănuiesc să mă apuc de World of Warcraft destul de curând ( pe blizzard ) , până acum am jucat pe diferite servere private , dar am ajuns la concluzia că nu se merită.

Atunci , când va aparea noul WotLK va trebuii să cumpăr wow + tbc + wotlk , sau .. ?

Da. Va trebui sa cumperi wow + tbc + wotlk ... S`ar putea sa faca un merge intre wow si tbc si sa`i scada pretul , astfel incat sa se ajunga pe la 2 mil jumate total [ cel putin asa au facut cu tbc ... erau amandoua 1.200.000 si au scazut wow la 800.000 sau parca 600.000 acum ... nu stiu sigur ]

Link to comment

ding !!! am facut 70

cum fac rep pt heroic keys

am honored cu thrallmar

am honored cu cenarion

cu ce imi mai trebuie? lower city si mai ce? :)

faci reputatie facand instantele respective ... normal runs

Thrallmar pentru HFC

Sha'tar pentru TK

Cenarion Expedition pentru CFR

Lower City pentru Auchi[blabla]

Eventual fa`ti si rep cu KoT pentru retete/enchant/trinket

era sa uit :P gz

Link to comment

Noi avem 2 legendare OFFHAND dar nici un mainhand, pana acum l-am batut pe illidan de vreo 10 ori (deja merge chest pentru offspec, pt anumite clase) si am vazut cam tot ce poate cadea din Illidan (3x skull of guldan, 2x memento, 1x mace, headuri, 3 bowuri, 1 staff, shard of azinoth si alte minuni) depinde foarte mult de norocul fiecaruia :P Sa zic asa ma consider cat de cat norocos pentru ca eu sunt Master Looter :)

Link to comment

Da. Va trebui sa cumperi wow + tbc + wotlk ... S`ar putea sa faca un merge intre wow si tbc si sa`i scada pretul , astfel incat sa se ajunga pe la 2 mil jumate total [ cel putin asa au facut cu tbc ... erau amandoua 1.200.000 si au scazut wow la 800.000 sau parca 600.000 acum ... nu stiu sigur ]

:beer: tbc 69 ron :beer: doar ce l-am cumparat :clap:

Link to comment

Pentru cei care planuesc sa joace WoW si inca nu jucati pe serverul oficial sfatul meu e sa va luati din timp jocul si sa incepeti un caracter care sa fie lvl 70 cand Wotlk o sa fie lansat. Astfel veti putea porni cam cu sanse egale ca tot restul chiar daca gearul vostru o sa fie tot verde. In Wotlk itemele green vor fi mai bune ca tier4! Asta e sigur... banuiesc ca itemele blue for fi cam ca tier 5 si doar tier6 sa te tina pana pe la lvl 80 sau sa incepi raidurile cu tier6 pe tine.

Link to comment

De cateva zile ma tot gandesc la ceva...mainu meu e un undead mage level 70 am facut ceva raiding prin heroice(nu prea joc PvE) si imi place damage este bun totul ok..insa am un alt druid de 40 si incepe sa imi placa healingu,ma tot gandesc daca duc druidu asta la 70 am ceva sanse reale sa intru in instante high-end? adica druidu are o pozitie buna de healer in instante?

Link to comment

De obicei in raid de 25 de persoane sunt minim 7 healeri. Normal se iau 3 paladini in raid ptr blessinguri. Daca toti 3 sunt holy se ia un mix de holy priest, resto druid si resto shaman. Acum depinde de unde se merge si tactica ptr boss. Sunt bossi care ii poti face cu 6 healeri si altii unde iti trebuie chiar 9-10. Depinde de cum e echipat guildul, tactica etc. De obicei in raid am vazut 1-2 resto druizi. Pe unde am fost normal 3 paladini, majoritatea holy, 2 priesti holy, 1-2 resto druizi, 1-2 resto shamani. In guildul unde sunt druidul nostru e cel mai bun in healing. Doar spamm la rejuvenation si regrowth pe tot raidul. Bate si shamanul care da spam la chain healing. Cu un druid e bine ca poti merge si resto si daca nu e nevoie de resto feral.

Pe scurt resto druizii daca stii sa ii joci pot fi super healeri. Acum vezi si tu cum e:)

Link to comment

hah aproape am terminat kara, l-am lasat pe netherspine viu ca au plecat cativa si au aparut mobii iar... oricum m-am scos, t4 gloves, legs epice de tankat si cloack de tankat + ringul pe badges, m-am facut tare :D

(si da normal eu am murit primul la prince ca nu stiam care e faza, primul fiind pana in 95% :D )

Link to comment

nah am fost dps, aveam prea low gear si chiar acum am pt prince de exemplu, iti dai seama ca daca muream eu ca MT mureau toti:P in fine am fost si ot la mobi, iar la chess table vreau sa spun ca am stat pe loc 80% din timp, asteptam sa-mi vina randul sa mut, nu stiam ca pot muta singur =))

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...