bug Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 pe sosea :)@Illidan down on Khadgar pt a 3a oara :D [bovine Intervention strikes again] Quote Link to comment
Shade Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 cu siguranta ca mai sunt, nici nu ma indoiesc la cat de populat e serverul, ah la hoarda am intalnit iarasi un hunter "Andrei" :)posibil sa fie romani in <de Dacia Elites> sau w/e, am impresia ca am vazut niste nume romanestilol si eu am vazut un Andrei prin bg, si inca unu "Piticutzz" la mine pe serverauzi vreau si yo un id de mess ceva k maine imi vine jocu si vreau sami fac cont vreau un id de mess ceva sa vb.adik eu ma puc serios de wow adik o sa joc zilnic si vreau sa fac raiduri pe usa am ajuns la kara dar sa destramat ghilda asa k miam dat contu si vreau si yo sa ajung mai departe de kara:Paici pe euSi de ce ajutor ai avea nevoie daca deja ai raid-uit kara? Quote Link to comment
andy31 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 un coleg a castigat locu IV la nush ce concurs de harti de Warcraft III din Europa si acu unu de la blizz ii face lvl :) intro zi a facut de la 62 la 65 :D ii dau wisp in joc si nu vrea sa`mi spuna cum face lvl atat il bat la cap si ink nu mi`a dat ignore :D Quote Link to comment
Guest Blaidy Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Levelele alea poti sa le faci intr-o zi si daca esti un disperat, nu trebuie neaparat sa te creasca cineva :rofl1: Quote Link to comment
bug Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 un coleg a castigat locu IV la nush ce concurs de harti de Warcraft III din Europa si acu unu de la blizz ii face lvl :) intro zi a facut de la 62 la 65 :D ii dau wisp in joc si nu vrea sa`mi spuna cum face lvl atat il bat la cap si ink nu mi`a dat ignore :Dmaniac :), si chiar nu cred ca ii face "unu de la blizz" level. :> Quote Link to comment
M0rtix Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 ding 60partea proasta e ca am 93 de gold si imi mai trebuie o caruta pana iau mount de 100cum naiba ii farmez? proff: skinning 300 , tailoring 275 Quote Link to comment
Shade Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Levelele alea poti sa le faci intr-o zi si daca esti un disperat, nu trebuie neaparat sa te creasca cineva :rofl1:nu poti... de la 60 la 61 e 2-3x xp pe langa 59-60 de exemplu.un leve/zi, da... 3 imposibil.ding 60partea proasta e ca am 93 de gold si imi mai trebuie o caruta pana iau mount de 100cum naiba ii farmez?proff: skinning 300 , tailoring 275Da riding skill care costa 500g ai? Daca ai avea nu stiu daca ai mai avea probleme cu mount de 100. Quote Link to comment
Guest Blaidy Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 nu poti... de la 60 la 61 e 2-3x xp pe langa 59-60 de exemplu.un leve/zi, da... 3 imposibil.Oups ... am gresit lvl-ul :rofl1: (chior mai sunt) Quote Link to comment
Thade Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Da riding skill care costa 500g ai? Daca ai avea nu stiu daca ai mai avea probleme cu mount de 100.pai a zis ma ca nu are, are doar 93 gold si mai tre inac 502 :PPS: daca vrei mount free, tre' sa ai 30 marks din AB,AV si WSG, dar daca joci la alianta mai bine strangi banii, ca eu acum am 30 din fiecare si am jucat de vreo 70 de ori (SI NU GLUMESC) Quote Link to comment
andy31 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 maniac :), si chiar nu cred ca ii face "unu de la blizz" level. :>Mi`a aratat si mailu original de la blizzard.. Scria acolo .. "Esti pre` mic ca sati dami bani!!! NU ai carddeci nu poti primi euroii :D ! ITi putem oferi powerleveling .. Un lucrator de la noi se va ocupa de lvelvlult tau el va juca non stop dar se va opri noaptea de la 12-06 sa se culce :) " Regardz @ la Blizzard ( era in engleza ) Quote Link to comment
bug Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 da, mi l-au trimis si mie dupa ce m-au desemnat cel mai bun player de wow din lume. @andy31, GIVES US A BREAK ! Quote Link to comment
Thade Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 in primul rand "esti prea mic sa-ti dam bani (sau Esti pre` mic ca sati dami bani!!!)" nu are cum sa fie de la Blizz, sunt cei care vand GOLD, la lvl 1 n-ai cum sa ai 10k gold. In afara de asta nu-mi vine mie sa cred ca Blizz face lvlup. Quote Link to comment
bug Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Era vorba de bani [real cash] in mintea lui mica si bolnava cred :). Quote Link to comment
Thade Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 lol, andy lasa-ne oricum, spui numai balarii, tu te joci MU si ai confundant cu WoW :( Quote Link to comment
mmc Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 lol si eu am vazut un Andrei prin bg, si inca unu "Piticutzz" la mine pe serverpe vechiul realm, am intalnit un tauren shaman - Costica :)pai a zis ma ca nu are, are doar 93 gold si mai tre inac 502 :PPS: daca vrei mount free, tre' sa ai 30 marks din AB,AV si WSG, dar daca joci la alianta mai bine strangi banii, ca eu acum am 30 din fiecare si am jucat de vreo 70 de ori (SI NU GLUMESC)tot iti trebuie riding skill, chiar daca ai mountu, deci tot trebuie sa dai 450g pe skill 125Mi`a aratat si mailu original de la blizzard.. Scria acolo .. "Esti pre` mic ca sati dami bani!!! NU ai carddeci nu poti primi euroii :D ! ITi putem oferi powerleveling .. Un lucrator de la noi se va ocupa de lvelvlult tau el va juca non stop dar se va opri noaptea de la 12-06 sa se culce :) " Regardz @ la Blizzard ( era in engleza )lolololo, ala sigur era un scam, nu sta nimeni de la blizz sa faca lvl, modifica niste fisiere si gata esti lvl maxim, dar bineinteles, asta nu se poate intampla. Quote Link to comment
bug Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 knock, cam cate minute poti sa castezi in continuu lesser healing wave cu 200mp5? @need info ca sa vad ce healeri iau in instanta. Quote Link to comment
mmc Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 acolo eram bufat, am 178 unbuffed, dar nu se pune problema asa, cat castezi incontinuu, nici nu m-am cronometrat iar apoi nu folosesc LHW decat f putinchain heal FTW :) Quote Link to comment
andy31 Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 ok dak nu ma credeti eu doar v-am spus.. :) Nu joc.. Mu :)IT suck's LIKE YOU :D Quote Link to comment
Thade Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 tot iti trebuie riding skill, chiar daca ai mountu, deci tot trebuie sa dai 450g pe skill 125pai ziceam de mount, nu de riding skill :P mai e unu la noi pe realm de-i zice Moartea :blink: Quote Link to comment
mmc Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 nu s-a exprimat bine, cred, mountu in sine costa 90g, parca, not sure :) Quote Link to comment
bug Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 ok dak nu ma credeti eu doar v-am spus.. :) Nu joc.. Mu IT suck's LIKE YOU era sa-ti zic eu cine si ce sucks pe aici, dar ma abtin@mount epic [100% spd inc] = 100 g riding skill 125 - 600g. Quote Link to comment
andy31 Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 eu mi`am luat mountu cu 400 G ( raiding + mount ) :>:> Quote Link to comment
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Baga un link la armoury asa de curiozitate sa iti vad reputatiile cu diverse factiuni, pentru ca deja bagi povesti nemuritoare pe forum, vezi ca se supara Petre Ispirescu.Singurul mod in care ai putea sa iti iei mount la mai putin de 480 de g ar fi daca esti warlock sau paladin si faci questul de epic mount, cu conditia sa te ajute cineva care a facut deja questul si mai are materialele respective, pentru ca daca stai sa cumperi materialele ajungi tot pe la acelasi pret.Pentru orice alta clasa in afara de warlock si paladin cel mai mic pret este de 480g riding skill + pvp mount, si asta doar in situatia in care esti exalted cu o factiune , pentru ca la neutral riding skill este 600g. Quote Link to comment
giovanny Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Mie sincer chiar imi plac copiii astia care au speranta ca apare un Game Master si le face PowerLvL`ing ... si tot stau si blestem toti spam`eri din joc ... care vand Gold si te informeaza de power leveling si din alea ... dar degeaba .... daca sunt jucatori ca Andy care cred in Mos Craciun imi dau seama ca spam`urile nu vor inceta Andy .... Mos Craciun nu exista !!!! ( NICI IN WoW ). Sa nu zici la nimeni ca eu ti`am zis ... :error: Quote Link to comment