Adrian_Mihaix Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 am vazut putin din meciuri. multe au fost gata din secunda in care vedeai lineupul care e cam nasol insa asa sunt arenele de 2vs2,3vs3.ca sa iti dau exemplu a fost MobTpower contra MobTforce: rogue rogue druid setup contra la priest hunter warlock. iti dai seama ca a doua echipa era in dezavantaj de momendat ce ei se bazau pe burn mana.Sper ca blizz sa se uite la situatia din arene si sa schimbe ceva pana la wotlk. Pur si simplu unele clase sunt tot mai uitate tot mai putin intalnite in arene. Cel putin nerful de la earth shield e retardat. Quote Link to comment
zazone- Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 fiind resto shaman ma dispera hunterii acuma,cum drec imi da earth shieldu jos pe care il mai iau si din talent :dooh: Quote Link to comment
ReneGade Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Ok , mi'am luat si eu WoW , yay ! :D Acuma fac contul , si am intalnit o problema.. . Dupa ce aleg la Payment Method (Pre-Paid Game Card) ma duce sa bag acel cod . Codul care l'am primit pe acel Game manual de la joc are 6 cifre , iar in acele casute incap 4 cifre... . Am inteles ca primesc 30 de zile gratis , wtf ? Quote Link to comment
NoNamed Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Ok , mi'am luat si eu WoW , yay ! :D Acuma fac contul , si am intalnit o problema.. . Dupa ce aleg la Payment Method (Pre-Paid Game Card) ma duce sa bag acel cod . Codul care l'am primit pe acel Game manual de la joc are 6 cifre , iar in acele casute incap 4 cifre... . Am inteles ca primesc 30 de zile gratis , wtf ? Pentru activarea contului trebuie sa introduci o metoda valida de plata pe care o poti anula dupa ce contul a fost creeat.Iinainte mergea sa bagi niste numere la nimereala,dar acum codul trebuie sa fie valid.Dupa activare vei avea cele 30 de zile gratuite. Quote Link to comment
virus_ro Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Daca erai atent , am scris de vreo 4-5 ori chestia asta ...- Account facut cu Auth Key te forteaza sa pui payment method. Game Card sau Credit Card si sa platesti 1 luna [ cc ] sau 2 luni [ gc ] pe putin. - Trial Account upgradat cu Auth Key nu te obliga sa faci nimic ... ai cele 30 de zile gratis fara sa platesti in plus. Quote Link to comment
ReneGade Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 gata . am rezolvat cu un cont de Visa :) . 10x Quote Link to comment
Black`OuT Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Am si eu probleme cu wow`ul... cand intru in joc si fac questuri iau d/c imi poate spune si mie cineva din ce cauza? Quote Link to comment
andy31 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 In cateva saptamani charu meu va fi 70 :D .. As vrea apoi sa`mi fac un hordac.. -|UNDE|- ??? - unde jucati voi ? :D unde ma primiti:P ? ? :> Quote Link to comment
Thade Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Am si eu probleme cu wow`ul... cand intru in joc si fac questuri iau d/c imi poate spune si mie cineva din ce cauza? nu stiu de ce, cam miroase a server CRACKED, eu n-am avut problema asta pe Blizz, iar pt serverele cracked nu ti-as da raspuns(in caz ca asa e). @andy 31: acum ai lvl 30 ? iar daca vrei hoarda...kazzak/maghterion(sau cum i-o zice) sunt servere bune. Quote Link to comment
andy31 Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 mai am unpic si fac 64 :> Quote Link to comment
bug Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 khadgar balanced H/A realm :) A nu a prea facut BT din cate am inteles, iar H are 2 guilde care fac de 1 luna BT [full] Quote Link to comment
Shade Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Care e numele la caracterul tau? Guild? Faction? :)http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...or&n=Xerses Quote Link to comment
BlueEnergy Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Shade de ce e doar lvl 60? Quote Link to comment
Guest kadio1 Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Am o mare problema! indiferent cu ce caracter incep in momentul in care ajung in Stormwind orine NPC,moob,Player nu ii vad numele ci "Unknown"! Vreau sa sa stiu de ce? asta patesc chiar si pe WOW-europe,pe official. Si i-au disconnect imediact. Quote Link to comment
NoNamed Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 O sa fac si eu level 66 saptamana asta si sunt preocupat de o chestie....sunt mage si imi place foarte mult PvP si raidingul,damage este bun (ies pe locul 4-5 cei care sunt in fata meau au peste level meu) si vreau sa raman pe frost da multi spun ca pentru raiding este foarte indicat fire...nu stiu ce sa zic eu consider ca damage meu este bun si nu ma gandesc sa dau respecc pe fire pentru ca in PvP o sa fiu free HK ceea ce nu imi convine deloc..ideea este urmatoarea: la level 70 pot face un damage care sa ma mentinta intre locurile 1-5 pe frost? Quote Link to comment
virus_ro Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 @kadio - delete Cache folder ... daca nu merge dupa asta , muta interface si wtf folders sau da un full repair la joc [ dureaza mult repair , asa ca ia`o ca o ultima varianta ]O sa fac si eu level 66 saptamana asta si sunt preocupat de o chestie....sunt mage si imi place foarte mult PvP si raidingul,damage este bun (ies pe locul 4-5 cei care sunt in fata meau au peste level meu) si vreau sa raman pe frost da multi spun ca pentru raiding este foarte indicat fire...nu stiu ce sa zic eu consider ca damage meu este bun si nu ma gandesc sa dau respecc pe fire pentru ca in PvP o sa fiu free HK ceea ce nu imi convine deloc..ideea este urmatoarea: la level 70 pot face un damage care sa ma mentinta intre locurile 1-5 pe frost?Gz anticipat :P Eu avand mage ca main , cred ca te pot ajuta cu un sfat .. depinde de tine daca il primesti sau nu.Deep frost este in general de pvp sau chestii gen aoe / add killer ... in general assist in 5men si nu prea se ridica la niste standarde minime de raid ca dps ... Trebuie sa iti alegi o cale de a juca [ in principal , nu te omoara nimeni daca faci pvp cu raid gear & spec sau invers ] si sa duci la extrem acea varianta de joc . Eu unul prefer un 40/0/21 spec mainly frost pentru a maximiza dmg`ul de frost in heroics / raids si sa am acel multi-utilizabil iceblock atat in raid cat si in ocazionalele momente de pvp , inevitabile [ pvp server ] . Eeste un spec bun de dps , ies pe locurile 1-3 in raids de 10-25 [ god bless aoe moments ... ex : kara "ghost hall" - habar n`am cum ii zice :P ] si este destul de bun si la solo / pvp ... Insa tot imi pare rau ca nu am ice barrier , arctic winds si preferatul meu .... water elemental :)Cand o sa faca ice block trainable o sa fac probabil spec de fire ... ceva gen 21/40/0 , asta o sa vad in momentul cand o sa fac ...Ideea generala este ca trebuie sa iti alegi un spec si un gear special pentru ceea ce vrei sa faci tu daca vrei sa excelezi in acel lucru ... cum un rogue pe gear prefera hr si ap in loc de sta si res in raids , asa un mag va trebui sa lase armor , sta items de pvp pentru shr si crit / spirit [ depinde de spec - crit chance = Mage Armor ] Quote Link to comment
mmc Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 depinde si cate zile pe saptamana ai raidpoti fii fire pt raid iar frost pt pvp Quote Link to comment
Thade Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 la mag cel mai bine un spec de hybrid sa te poti descurca si-n pve si-n pvp la fel de bine, dar nimic nu se compara cu aoe <3 iar 50g pt respecc - nahPS: vreau si eu de la un warrior (bulan sau care mai e) niste print-screenuri cu toate stance-urile, sau cineva sa-mi spuna cam ce e mai bun pt fiecare stance in parte. Quote Link to comment
Avzar Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Alegeti intre Paladin si Mage :DNu's 100% sigur cu care sa ma apuc :D Quote Link to comment
bug Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 @pala creste usor datorita faptului care are high armor + high damage, dar dureaza ceva sa darami un mob; mage-ul da cara f mult dmg in putin timp dar daca a ajuns mobul la tine ai sanse destul de mari sa dai un release ;) Quote Link to comment
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 @whynot - WoW e un joc, lumea il joaca de placere, daca tu nu stii cu ce clasa vrei sa joci si trebuie sa iti spuna altii ce iti place tie e cam trista situatia. Daca chiar vrei sa joci, iei o clasa care crezi ca ti-ar placea, o joci , daca nu iti place iti faci alta pana iti gasesti clasa care ti se potriveste. Quote Link to comment
mmc Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Alegeti intre Paladin si Mage :DNu's 100% sigur cu care sa ma apuc :Dexistahttp://www.wowwiki.com/Choosing_a_classiti poti face o idee Quote Link to comment
virus_ro Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 la mag cel mai bine un spec de hybrid sa te poti descurca si-n pve si-n pvp la fel de bine, dar nimic nu se compara cu aoe <3 iar 50g pt respecc - nahPS: vreau si eu de la un warrior (bulan sau care mai e) niste print-screenuri cu toate stance-urile, sau cineva sa-mi spuna cam ce e mai bun pt fiecare stance in parte.Adevarat ... nimeni nu ar vrea sa dea 50g pe respec sa faca si pvp si pve decat daca nu are vre`o sursa ... vre`un alt miner / transmuter sau alte modalitati [ gold buyers included ]Nu trebuie un warr mare neaparat ... stances le ai toate la 30 , insa trebuie sa sti ceva despre clasa respectiva din experienta high lvl sa poti da sfaturi in privinta asta ... nu am jucat dedicat un warr 70 , insa cum am fost nehotarat si am jucat toate clasele cate un pic si m`am documentat pentru fiecare ce si cum merge ... as putea sa te ajut , cred eu :)Battle - LvL 1 - Nu are bonusuri / minusuri in sine .... Insa este singura stance in care poti folosi charge , Retaliation , Mocking Blow si Overpower [ shared cd cu revenge ] . In general este folosita de Arms warrs pentru solo pve sa nu aiba dmg income mare si sa poata sa folosesca skills cu scop defensiv gen Thunder ClapDefensive - LvL 10 @ Quest - Modificari: 10% less dmg income + 10% less dmg output si mai mult threat generated . Este singura stance in care poti folosi Shield Wall , Taunt , Intervene , Spell Reflection si Revenge [ shared cd cu Overpower ] . Este folosita pentru tanking si in anumite cazuri [ sper sa nu vad posturi de genu` "amfg , nu folosesti def contra casters!" - am precizat ... in anumite cazuri ] , pvp contra castersO mica precizare ... eu o folosesc atunci cand am de trecut printre multi mobi si nu vreau sa`i omor ... gen iesitul dintr`o pestera sau situatii asemanatoare ... def stance + zerk este perfect pentru asemenea cazuri [ rare :P unii prefera sa dea HS sau sa ii omoare ] Berserker - LvL 30 @ Quest - Modificari: 3% more crit chance + 10% more dmg income. Este singura stance in care poti folosi Recklessness , Berserker Rage , Whirlwind Intercept si Pummel [ shared cd cu Shield Bash* ] . Este folosita pentru grind de catre Fury warrs si dps in raids [ in rare cazuri este folosit fury in pvp , insa atunci cand este .... face ravagii in randul casterilor ]* Shield Bash este folosibil si in Battle si in Defensive stance si are shared cd cu Pummel , ca multe alte skills care pot fi folosite decat in 2 stances [ ex: thunder clap , rend , execute etc ] Nu stiu exact , insa am inteles ca la ultimul patch au facut modificari la Battle si Berserker Stances sa aiba un threat modifier de 0.8 [ 20% less threat generated ] Quote Link to comment
Thade Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 mersi virus, stiu bine ce-ai spus tu, faza e ca am binduri (vreo 8...cat ma tin degetele ca-s stangaci), o sa fac cand ajung in bucuresti cate un print la fiecare stance pt ca tot am impresia ca ceva foarte bun pt un stance il las in afara bindurilor si a meniului.PS: pot sa pun orice skill vreau pe orice stance pe left bar de jos, aia normala, dar daca vreau sa schimb bara de sus, se schimba pe toate stance-urile, stie cineva un "antidot" pt asta? Quote Link to comment