Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Ma rog.. eu nu joc pe blizzard de foarte mult timp, adica joc doar de 1 sapt [pe contul meu], am mai multe char 70 de la niste tovarasi dar vreau sa-mi cresc my own char 1 to 70 :), joc de joi si am deja 31 ;D

e clar, tu vorbesti din filme si benzi desenate

7 zile ?! 31 lvl =)) .. bravo esti la hoarda nu ? eu la hoarda am facut in 2 zile un lvl 21 .. dar pe al meu fac un lvl pe zi si mai am 8 lvle :P de la lvl 30 devine mai greu jocu iti cere mult xp :) cu charu meu pana sa fac 31 mi`a luat cam 3-4 saptamani .. ( e am maifacut si meserii ) .. eram asa mai n00b

@FPS-Doug "zeule", joc de 2-3 ani pe blizzard dar abia acum mi-am facut un cont of my own.

@andy31 ofc, horde power :P

~_~ [glam here, am uitat parola de la celalalt user]

ps lvl 35 :)

daca ai fi jucat macar de un an ... aveai deja cont si char facut ... ce spui tu aici sunt ori baliverne , ori ce ti`a mai dat vre`un "tovaras" pe la sala sa joci si tu 10 minute pt o tigara o data la luna ...

"I`m new to WoW , so here are my directions ..." - Te vezi ... ?

Cel mai marfa e cand mergi in BG cu premade. Daca se poate ca toti 15 sa fie din guild si sa mergi in AB, folosind Teamspeak/Ventrilo zapacesti hoarda. Weekendul care a trecut am fost si eu cu premade din guild ptr triniketul nou de pvp, cd 2min ca am nevoie de el ptr Archimonde. Am facut bg Vineri seara si Sambata seara. Am pierdut o singura data cand am dat de un alt premade de la hoarda. In rest am castigat toate AB, de cateva ori chiar cu 2000-0! :D

Exista vreun fel de a farma honor mai usor? Am 60 AB marks si doar 5k honor... (ce-i drept, nu cred ca am pierdut mai mult de 2 ori pana acuma). Si da, vreau niste bucati din warlord's set ca arat prea urat acu. Deci trebuie sa strang cam 20k honor. Unde se face mai usor?

Dupa parerea mea in Wsg faci cel mai usor honor :) in 2 h am facut 2 k .. mai iei un steag mai niste honor si tot asa :> eu asa fac honor :)

*Bg`ul e mai mic si te intalnesti mult mai repede cu alianta/hoarda ( ii kasapesti repede si + 7 honor)

Sau iti iei addonu ala sa nu fi afk iti gasesti un loc bun :) si o fac altii pentru tine ( AV ) [ pe asta nu am testa`o dar cica merge ]

Dupa parerea mea in Wsg faci cel mai usor honor :) in 2 h am facut 2 k .. mai iei un steag mai niste honor si tot asa :> eu asa fac honor :)

*Bg`ul e mai mic si te intalnesti mult mai repede cu alianta/hoarda ( ii kasapesti repede si + 7 honor)

Sau iti iei addonu ala sa nu fi afk iti gasesti un loc bun :) si o fac altii pentru tine ( AV ) [ pe asta nu am testa`o dar cica merge ]

te cheama ca pe mn xD xD :beer:

in av faci mai mult daCA CAstigi mai ales acu cu noile reguli

intr-o seara cativa hordaci ne-am adunat la Galv sa stopam umpic aliatii,si ce sa vezi au facut saracii vreo 3 wipeuri =)) intre timp ceilalti au ajuns la vandaar si uite asa am castigat av`ul cu max de honor=>aprox 900 honor

Care gear e mai bun Tier 6 sau Arena Gladiator set 2 ?

t6 e pt pve mai mult,gladiator pt pvp normal (resilience nu-ti foloseste in pve,cel putin nu asa mult ca de ex hit rating,crit,etc.)

in av faci mai mult daCA CAstigi mai ales acu cu noile reguli

intr-o seara cativa hordaci ne-am adunat la Galv sa stopam umpic aliatii,si ce sa vezi au facut saracii vreo 3 wipeuri =)) intre timp ceilalti au ajuns la vandaar si uite asa am castigat av`ul cu max de honor=>aprox 900 honor

In viata mea nu am castigat in Av :| dau heal mai bumbacesc niste h da mai mult de 250 honor nu pot scoate pe 1 h de AV :) si am 21 de marks .. si niciun WIN :(((

Edit : am stricat Quote :>