Guest Evil Bartender Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Eu vreau sa fol ptr downloadat FlshFXP si pe ftp.rdslink.ro imi cere password, ai ma tot chinui de ceva timp sa fuck rost de un ftp de pe care sa pot downloada dar fara sa-mi ia din limita ca am ab de 15$ :unsure:
nwradu Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Nu exista asemenea FTP-uri, cel putin nu pt Bucuresti. Poti utiliza insa huburile pt abonatii Cablelink, le gasesti in forumul de Publicitate sau in cel de Huburi, pt Bucuresti adresa este cityedge.mine.nu
rats Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 exista ceva ftp pt timisoara parca... naiba stie... foloseste DC++. Daca nu stii sa-l folosesti, cauta raspunsul la Intreabari Puse Frecvent
silviu_alexxx Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 exista ftp pentru rds:ftp.rdslink.ro dar cere parola __ cam greu de facut rost ca si yo o vreau dak o stie careva plss postatzio si voi
nwradu Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Pai daca stii parola ce crezi ca vei face? Crezi ca pe ftp-ul ala vei gasi filme, jocuri, masini, femei gata sa fie downloadate? E probabil un ftp al serverului rdslink, facut pt angajati sau ceva asa. Poate vrea cineva sa-si trimita de acasa la servici vreun fisier important (filmulete funny, pps-uri cu femei probabil...). Asa exista si ftp-ul de la ftp.rdsnet.ro dar nu prea te ajuta.
silviu_alexxx Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 pei pe maj ftpurilor sunt jokuri si compania si nush ce e acolo si vreau parola ::DDD
alex Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 scrie in contract ca aveti si cont ftp ??? nope asa ca....si chestia cu abonament de 15$ e lamentabila .... e nelimitat ...deci .... tu speri sa gasesti un ftp cu warez tinut pe rds .... stiu unu da nu iti zic .... nu e frumos
silviu_alexxx Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 scrie in contract ca aveti si cont ftp ??? nope asa ca....si chestia cu abonament de 15$ e lamentabila .... e nelimitat ...deci .... tu speri sa gasesti un ftp cu warez tinut pe rds .... stiu unu da nu iti zic .... nu e frumos itzi dau nr meu de mobil__ca nu vreau sa iei un avertisment de la admini ca oferi adrese warrez :D
silviu_alexxx Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 lol ce avertisment mai??? use dc++ ;) je useaza odc :P