TenshiTNQ Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Poate sa imi spuna cineva un site care face gazduire de pagini web cu soport pt flash.. dar sa fie gratuita gazduirea....???? :( P.S.... dak se poate un site care sa gazduiaska kati MB posibili... :ph34r:
aolex Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 cum adica host care sa suporte flash ? orice server suporta flash :)
TenshiTNQ Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 cum adica host care sa suporte flash ? orice server suporta flash :) in fine.. stiu asta dar poate alti nu stiu... am gasti webhosting pe site'ul www.lx.ro dar akolo kand tre sa fak upload nu ma lasa fisiere mai mari de 2 mb.. si atunci eu ce fak... k site'ul meu aare cam 30 40 mb... so stie cineva vreun site .. sau dak pe lx.ro se poate altcumva sa imi spuna si mie... :(
rats Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 nu-nteleg de ce ai tu un swf mai mare de 30 mega... poti folosi funtia de Load Movie From External Link... oricum, incearca dap.ro pentru fisiere mai mari ;)
TenshiTNQ Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 nu-nteleg de ce ai tu un swf mai mare de 30 mega... poti folosi funtia de Load Movie From External Link... oricum, incearca dap.ro pentru fisiere mai mari ;) ms pentu sfat si ca sa iti rasp la nedumerire.. pt ca are mai multe piese in el... si efecte... intro'u... :D