Jump to content
Guest m!cutzu

curatenia in calc

Recommended Posts

Guest m!cutzu
Posted

sondaj:voi cu ce stergeti copmponentele calcului de praf?ca io am o singura alternativa, betisoarele de urechi, si mi s-a luat.biggrin.gif dati si voi niste idei.cu aspiratoru mi s-a mai zis.altceva?

Guest ^ Sk3Let0n ^
Posted

blink.gif doamne ce topic blink.gif ( parerea mea este ca acest topic este cam .........)

dar oricum , Raspunsul :

eu sterg componentele calcului cu urmatoarele unelte :

Limba

apa si prosop

peria

aspiratorul

Posted

O pensula cu parul mai lung si mai ingusta, ca sa incapa mai bine. Poti cauta chiar una din par natural, la un magazin de pensule, e ieftina si buna. Si dai usor pe placi, incepi de sus ca praful sa tot cada in jos, la sfarsit il cureti cu o perie ceva pe acolo ca sa-l scoti din carcasa.

Posted

Ce sa sterg componentele PC-ului ...

umplu cada... si dupa las PC-uL acolo 30 min ... si gata.. dupa il pun la soare ... tongue.gif

mia usor ... il arunc de la etaj si iese prafu pe drum biggrin.gif

Posted

^^ ce oameni ... eu folosesc un compresor destul de frumusel ... mai nou am si un aspirator care are nitzica putere ... oricum...

4 atmosfere

10 cm distanta ... hehe sclipeste compu meu biggrin.gif

Posted

ce-i aia curatenia calcului?

cand aspir prin camera mai bag si prin el un pic, dar asa pe acolo pe jos

(e pe jos fara tabla aia din lateral, nu de alta dar s-a indoit cand mi-a dat in picior smile.gif )

Posted

Cu carpa de praf, cu Pronto si cu multa multa grija smile.gif

Tastatura, cu betisoare de urechi si spirt. Mouse-ul, cu surubelnita.

Cat despre pad, il bag in masina de spalat wink.gif

Posted

Recomandat cica ar fi un aspirator special pt computer (vorbind de interior) cat despre monitor cei de la Cisco recomanda citez "mild detergent and water" biggrin.gif Pentru tastatura nush ce sa zic... daca nu e wireless se baga in cada, se pune dusu pe ea... 30 min la uscat si e ca si noua... la mouse ar fi bine tot cu un aspirator daca e cu bila sau cu alcool izopropilic daca e pe infrarosu biggrin.gif

Good Luck! occasion14.gificon_thumright.gif

Posted

Tastatura e o demontez, scot circuitul care e cu cele trei leduri si mai ales foitele de plastic cu traseele de contact pt fiecare tasta. Sunt mai multe foite subtiri si daca intra apa intre ele nu se usuca si nu iese de acolo decat cu chin mare, iar in timpul asta fac contact mai multe taste, se apasa singure, etc... Am patit odata si abia cu foenul am reusit sa o usuc, dupa vreo 3 ore. Aia trebuie scoasa neaparat, plus circuitul. Raman doar tastele infipte in plasticul tastaturii, pe care le spal cu dusul, le dau cu niste sapun pe ele si apoi le clatesc de tot, se fac albe impecabil. Odata am scos si fiecare tasta din locul ei ca sa spal mai bine sub ele, dar de obicei un jet puternic de apa e suficient. Cine are tastaturi din alea mai complexe probabil trebuie as demonteze mai multe la ele, plus ca unele butoane sunt din cauciuc sau ceva, se pot strica.

Posted

il bag in masina de spalat biggrin.gif

loool, ce gluma buna!

Eu il curat cu pensula de desen si aspiratorul obisnuit, dar nu ii aspir aproape, ci la distanta care aspira praful cand dau cu pensula, iar placa video, ram, hdd scos si dus la baie si il indepartez cu pensula, grija si rabdare wink.gif

Si nu am mai avut probleme, am avut grija mare cu el!

PS: componentele in apa apoi scos si lasat sa usuce, niciodata ! blink.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...