Ghiba Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 deci.......acu 5 min am iesit din CoD si cand sa dau sa sting calculatoru, observ ca acest om mi-a dat massurile astea in 20 de min, cat m-am jucat eu ! http://i18.photobucket.com/albums/b126/Ghiba/Fenomen.jpgTake a Look ! aveti si voi asa fenomene ? o sa mai dau screenuri, ca mereu trimite massuri aiurea !
GReedy Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 am si io specimene de-astea prin lista, nu le dau ignore pt ca sunt....colegi -.-strangem toti Y!M spammahz si ii bagam in lagare de concentrare. then the gases go liek `wooshhhhh` and they go liek *cough*cough* and we go like yaaaay! ^^.
trayan1989 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 loool am si io specimene d-astea da nici chiar asa mai ales ala primu e si manelist si prost . astia care dau massuri in prostie asa ar trebui batuti cu barosu peste degete ca sa nu mai trimita atatea
Zeal Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 la mine in lista asemenea persoane nu rezista mult ... poa sa fie si fratimiu 'cose i don't really care. NU vreau sa am de-a face cu retardati IGNORE THEM ! IGNORE THEM ALL !!! (mass) ^^
Tigressa Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 aceeashi situatie la mine k si la greedy colegilor nu le dau ignore k mai tre` sa schimb din an in paste o vorba cu ei.. dar cand e vorba de alte cunoshtintze...nici nu stau sa ma gandesc...sau dau "report as spam" woooot woooot let`s get rid of them !!! [edit]si toate chestiile astea au inceput dupa ce a descoperit romanul butonul de "Send IM to all..." [/edit]
Anakin_Theo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 lol....sooper spammeri.... eu am vreo 60 in lista de ignore :>
Adi Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ma enerveaza spammeri ! plec seara dimineatza ma trezesec cu 20 msg! Cel mai mare spammer e alecsis99 si mardanu_gabriela
Raul Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 si dc ne-ar interesa idurile lor eu am bezmetici in clasa care vorbesc intre ei cu mass
Catalin Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 care imi fac asa le zic ca ori inceteaza ori le dau ignore
InGeLiTzA*LeA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 hehehe...la mine toti colegii au ignore ^^ ...pt ca toti au boala massurilor ...cred ca e contagioasa ...nu ma pasa cine e..daca ma deranjeaza cand ma joc ...sanatate ( report as spam )
Abraxas Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 SPECIAL PENTRU CEI CU MASS-MANIA: Aho! Aho! copii si frati! Voi tzarani si retardatzi, copii prosti, handicapati... manelisti si alti kktzi! Analfabetzi si ratatzi... statzi pe blat si nu miscatzi... si cu mass-uri incetatzi... ca eu sunt miserupist... si ma doare`n p**a fix... de noroc si de iubire... de destin si nemurire... de bancuri seci, cretine... tzine pentru tine... v`ash bate`n cap non-stop pe totzi...Dragi cretini si idiotzi!(varianta cenzurata^^)
Raul Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 AbraKx am primit si eu chestia asta pe mess eu recunosc dau mass 1 singura data pe zi cu vreun link tare nu dau cu chestii idioate ca o sa iti moara familia daca nu dai mai departe cum am primit zilele astea
GReedy Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 AbraKx primesc si cate 3 de-alea pe sapt, tot spam e
Sensini Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 http://img91.imageshack.us/my.php?image=ratatmesscopy8yw.jpg
Raul Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 cel mai idiot mass daca nu dai mesajul asta mai departe,o sa-ti moara toata familia la interval de un an...unu cate unu,in ordine ab in care tii la ei(nu injurati pls.......................nici io nu vroiam sa il dau mai departe dar e prea ciudat)asta e pe bune...deci trimite!!!!....stiu K NU crezi....dar e adevarata.fara mishto....treaba ta!!!deci dak nu trimiti acest mesaj tuturor din lista ta in 2 minute o sa ai ghinion peste tot.daca il trimitzi o sa ai parte de noroc in dragoste si maine o sa ai o surpriza placuta.nu este mangleala,a fost verificata faza!!!nu ai ce pierde!!! da mesajul mai departe!!!nu io lam scris .....................va rog mult sa nu injuratzy da yo imi iub muuuuuuuuuuuuuuuult familya va rog nu ma ... io zic k e o prostie da o dau mai departe...sa nu-mi moara familia...DOAMNE FERESTE
Guest ^ Sk3Let0n ^ Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Voi cate mass-uri primiti pe zi ?? Eu de obicei primesc peste 80, ai naibi spammeri , n`au ce face Odata am plecat in tabara la Piatra Neamt , m-am intors dupa 13 zile si cand dau sa intru pe yahoo-messenger gasesc 490-500 de mass`uri
sw | SN!persd@y Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 lool pa da urasc massuri fara scop cea mai tare faza era cand primeam 30 de massuri ca directorul de la yahoo va v-a sterge contul daca nu trimiti acest mesaj mai departe mda sigur de un an primesc asta... lol e ca am 60 in lista si 30-40 de spammeri
{JM}Alex Lifetaker Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Deja la 3 mesaje spam dau ignore...m-am saturat de mesajele: " da mai departe ca daca nu, iti moare cainele, ti se sinucide pisica, ii cade o caramida in cap lu strabunicu' s.a.m.d"
revan Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Am si eu in clasa niste fenomene. http://img297.imageshack.us/img297/4706/altu8eq.jpg Chiar ieri ma invita un coleg la conferinta , mai invita si alt coleg , si incepe ala sa dea copy-paste http://img219.imageshack.us/img219/1218/fenomene2vn.jpg
±RA±ViDuKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 si io creca am vreo 50 in ingore list, in fine io n-am trimis in viata mea un gm si nici n-o sa trimit ca mi se pare o prostie